Höst?

Fyfan vad trist !  Med hösten innebär det massa ångest, vet fan inte vad jag vill göra det kommande året! Eller jag vet att jag vill jobba i Sälen, men det gäller ju o få ett jobb där oxå!

Har allafall köpt en ny tv, för alla som missat det, nog för att jag fick hem fel tv o dom kom o hämta den idag, men snart så kommer väl den rätta! Säger dom allafall! Jag är skapligt irriterad på NetonNet... jävla fuckers!

har dessutom blivit "pålurad" en ny mobil idag. K800i! genom telefonförsäljning, vad GÖR jag? Jag som jobbat med det i 1,5 år borde väl förfan kunna ha lärt mig hur man säger nej?  jaja, hoppas allt går som det ska med den, så att det inte krånglar som med tvn!

Förövrigt så ska jag upp o simma imorrn bitti o sen ska jag jobba! Så det är nog dax o sova nu!

Goodnigt

Im bad at this

Jag orkar inte med o skriva massa bloggar hela tiden... därför tänker jag nu punkta ner det jag gjort de senaste månaderna.

* Vart i Läppe på en väldigt kort campingsemester i Stuga, med mikaela, tobbe, erik o jonas. För vad är väl en semester utan camping? Där sträckte jag även min rygg så jag knappt kunde gå..! hoho

* Vart i Turkiet. Grymt jäkla kul! inte mycket att tillägga. Bilder har jag inga ännu heller... blää!

* Vart på visit i Göteborg för att beskåda den söta lilla theo och sjävklart för att träffa hans mamma julia, håkan, malena, stina, fredrik, elin och sara!

* Jobbat på Carro o Johans bröllop, riktigt jäkla kul va det! :D Vill fan jobba på cateringfirma när jag blir stor!

sen så va det väl inte så mycke mer. I helgen är det öltält här i kungsör, ska bli grymt jäkla kul!

take care