vem har stängt pärleporten?

Sitter här och degar och längtar efter helgen. Jobbar 7-11 imorrn sen är det stan som gäller. Outfiten ska vara klockren när det är nyår :) Blir självklart alkoholinköp med, kommer nog behövas en hel del inför dessa dagar i södra Sverige!  Jag kan fan inte göra annat än att skratta, och det känns jäklit bra att det är så enkelt... tjohoo!  

Mikaela nämnde i min kära gästbok på lunart att jag kanske ska ta tag i det hela och skriva en bok om mitt liv istället för att blogga hela tiden. Kom på att det va en jäklit bra idé ? Skriver bara lite stödord först!

Imorrn drar mina parents till Gävle. Bästa staden ? Det är fan på fitthåret att det är det alltså. Love it!
Ska med andra ord vara kattvakt i ett dygn, morsan tror inte ens att jag klarar det. Im gonna prove i can! Dessutom tänkte jag ha movienight här. Frågan är om jag har några vänner som kommer?  Håkan snacka om att han och Maria kanske gläntar på dörren runt 1 snåret, får se hur det blir!

Nu ska jag ta o sova

Hello tomorrow Goodbye to yesterday

där ska jag ligga om några veckor! =)

där ska jag ligga om några veckor! =)

Arboga

Juldagen tillbringades som ni vet i den lilla staden Arboga.  Och som jag gjorde det...haha!  Började lite smått med några glas vin hemma hos Charlotte. Tog oss vidare till stadskällarn redan 21 för att vi skulle slippa alla köer. Men ack så fel vi hade. Där var det redan då smockat med folk och självklart kö utanför.  Fast den var inte direkt stor!
Orkar inte skriva så noga om allt som hände osv. Men det var riktigt jäkla kul! Speciellt att träffa alla gamla klasskompisar och gamla vänner från förr! ;)  Men vet ni vad det bästa av allt var ? Det fanns inte en enda kungsörare så långt ögat kunde nå!  That, ladies and gentlemen was the best! :)  Även natten tillbringades i Arboga med att prata gamla minnen osv.
Arboga är fan en riktigt bra stad och innehåller nästintill bara trevliga människor!

Nu är det bara till och ladda om igen. Jobb idag och imorgon kväll. Sen är det semester igen! Helsingborg hägrar och jag vet inte om jag känner för att skriva något förrns efter helgen!

so long suckers

God Jul ?

Nu är det jul här i vårt hus, julen den kommer hoppfallerej, eller nåt sånt? Sitter på jobb nu och har rast. Trivs faktiskt med att jobba på julen. Är nästan mer julstämning här än hemma hos oss! :) Annars så är det endå bara jag, pappa, mamma och farmor som sitter o kollar på tv eller något sådant! Fast nästa jul vill jag faktiskt fira i Utvalnäs - Gävle. Har inte firat jul där sedan jag var 15 typ. Det mina damer och herrar är ju faktiskt ganska så längesedan!
Har allafall fått öppnat mina julklappar där hemma. Har fått en digitalkamera, 2:a startpaketet på Ikea och ett present-kort på H&M på 300 kr. Några julklappar, men mycket dyra! :)
Efter jobbet som slutas 21.30 ska jag ta mig hemåt för att duscha och umgås lite med the parents. Sen ska jag hem till Pälle på julklappsbyte! 
Morgondagen kommer förmodligen att tillbringas i sängen, har ju faktiskt jobbat alla mina 13 dagar av 14 nu och känner att jag är värd att få sova ut för en gång skull!  Kvällen kommer att levas loppan i Arboga. Med min älskade vän Empa!

Skriver mer om vad som hände under juldagen på tisdag. Om alla dess urspårningar som kommer ske denna måndagskväll, brukar nämligen inte bli så mycke annat än urspårat när jag och Empa festar ihop! :)

Sen är det en ny vecka och nyårshelgen börjar tas vid. Helsingborg intas på lördag och där kan man kanske säga att allt kan hända. Som ordspråket är sagt, Mikaela och Ida är fulla, ALLT kan hända. Och denna gång en resa blir av så kan man faktiskt säga att allt kan nog fan hända....! ? haha! Hoppas på en kanon-helg, nog för att det hänt endel insidenter osv. Men det ska nog lösa sig ändå!


Så GOD JUL OCH ETT RIKTIGT GOTT NYTT ÅR!

Chrille is back on earth

Jaha,  nu har min älskade Fågelslang landat. Snart får man se han kliva ur med. Coolt tycker jag!

Kvällen har tillbringats på jobbet, bakfull ( ?? ) as hell. Blev lite väl mycke vin under torsdags-natten. Vet inte riktigt hur jag lyckas varje jävla gång ?
Under tiden på jobbet fick jag väl det sms och det samtalet jag förväntat mig i ca 1 vecka. Bättre sent än aldrig ... ;) Kändes rätt tungt först faktiskt om jag ska va riktigt ärlig. Trodde jag inte det skulle göra. Men nu är det väl vilket som, känns inte som om det spelar någon större roll endå !?

Efter jobbet liftade jag med Sandra ner till Malmberga. Där satt Pälle, Erik, Jeppe, David och Jonas och spelade monopol. En stund senare kom även Jessica! Monopolet ägdes hem av David som var lite väl stolt över sin promenadseger! haha


Såg att Håkan gnällt över att jag inte lagt in några bilder... men jag tar nästan aldrig kort, har ingen kamera. Den får jag ju på söndag... haah, pappa är kass på att inte säga vad man ska få. Han jäklas och blånekar att det inte är en digital-kamera. Sen säger han åt mig att hämta det så jag kan lägga det under granen. Paketet låg i en påse, på påsen stod det Expert.... svårt att lista ut?

Back to reality igen och snart dax för sängen. En ny dag väntar och mitt andra hem Södergården är inte sena på att "glänta" på dörren!

Gonatt

The walk of shame

Rubriken -  ny mening som Malin.A sa till mig i söndags. Tyckte den passade rätt bra i situationen då. Denna mening har även jag och Malin.B (många malin här) diskuterat under våran promenad idag. haha, funny! Den meningen är klockren och ska definitivt användas mer, eller asså, va inte riktigt så jag menade men jaja.  Ni förstår säkert?

Förövrigt så har gårdagens problem angående dessa firanden ordnat sig. Juldagen har jag nu bestämt mig för att det blir Stadskällaren med Empa. Fick en stor chock idag när min mamma erbjöd sig att ha telefonen vid sig på natten, så om jag inte fixat nån skjuts hem kunde jag ringa henne så kommer hon och hämtar mig. Vet inte riktigt vad som tagit åt na? Men snällt är det allafall!
Och nyår har även det styrt upp sig. Fest hos den galne Robin i Helsingborg. Måste nog styra upp en till bil tror jag. Bara gamla Bettan som står sig i alla väder. (Det Lilla Undret) 
Har dessutom hittat alla julklappar med. Morsan fick inga kastruller, dom fanns fan inte, men det ordnade sig endå! 
Så jaha, nu leker livet alltså?
- Inte ens i närheten, men för ett tag allafall ! Får jag hoppas...

Har massa hatiska saker att skriva om egentligen. Malin udnrade vad som tagit åt mig när vi träffades idag. Frågan är om jag pratade om något positivit?  But what a fuck, orkar egentligen inte bry mig. Fast jag gör det endå. Paranoid som jag är.

bye

The worst thing

Jobbat hela dagen lång idag. 13-21.30 ! + i kanten till Anna som gav mig en julklapp idag. Som jag inte va sen att öppna, visste ju redan vad som var i. Stillborns skiva! lovely! (hennes sons band för den som inte vet) Är riktigt imponerad över hur bra dom är faktiskt! :)

Bara 5 dagar av mina 13 kvar att jobba nu. Känns kanon, eller kommer allafall göra det när det klirrar till i kassan.  Har dessutom fixat nästan "alla" julklappar med (5 st) Bara mammas kvar. Hon och hennes jävla OBH Nordica kastruller blir jag fan galen på, dom finns ju ingenstanns! Ska in på nytt imorrn för att länsa Eskilstuna stad på kastruller. Borde väl kanske inte visa mig där efter helgens bravader, men det man inte riktigt minns har väl aldrig hänt?

Juldagen har blivit mitt nya jättestora problem oxå, för att inte tala om nyår? jaja, lets begin med juldagen. Eftersom det är en såkallad hemvändar-kväll vill man ju helst vara där man känner igen mest människor. Schele, visst helt okej och jag kommer säkert hamna där med tanke att biljetten är köpt. Meeen pratade med Empa tidigare under kvällen. Eftersom jag gått i skolan i Arboga (bara 1år men endå) och dessutom var det där jag hängde under mina "fjortisår" vill jag hellre dit. Till stadskällarn alltså. Så funderar starkt på att dra dit istället och sälja min schele-biljett till någon individ! Men då uppstår ett till problem, hur fan ska jag ta mig hem från Arboga? Är ju inte direkt så att jag har råd att ta en taxi hem helt själv en natt efter krogen. Så om nån trevlig människa läser detta och vet någon som kör så kontakta mig omgående! =)

Tar vi nästa, nyår? Är ju ett gäng som är på att åka till Helsingborg men frågan är om vi har någonstanns att sova. Ordnar sig alltid jag vet. Men måste bara få dessa skåningar att få arslet ur vagnen och ta tag i detta nu! =)  Det sista jag gör är att fira nyår i Kungsör. Så annars blir det väl en tripp till Sandviken om vi fortfarande är välkomna efter att redan ha tackat nej en gång. Och om inte det går, ja då åker jag till Örebro. Låter som om jag rangordnar som fan om vart jag vill åka, men så är det inte.  Vill helst vara på alla 3 ställen samtidigt! =)

Problem problem problem, men vad ska man annars skriva om? Kan ju inte bara skriva att allt är bra och inte gnälla på nåt. Det blir så kort då... haha

so long suckers....


Seriös

Kan faktiskt med stolthet säga att jag tröttnat på lunarstorm. (!) Fast vet att jag aldrig kommer ta bort den endå. Är något av ett beroende den där förbannade jävla communityn. (felstavat med all säkerhet) Jag kan bli riktigt arg sur ledsen m.m när jag sitter där och snokar runt.  Får alltid reda på för mycke under mina upptåg där. Tror jag allafall, men helt enkelt förvränger jag det till det värsta på något sätt. Något jag alltid vart bra på, för varför skulle det någonsin visa sig åt det positiva hållet när det gäller mig ?  Och jag som alltid gnäller över att alla andra är pessimister, tror nog fan jag är den värsta själv.

Det är vid sådana tillfällen man börjar undra vad det är för liv man har?  Är det meningen att jag ska sitta här när jag kommer hem från Thailand med? Nej, vet ni vad. Jag måste helt enkelt börja ta tag i mitt liv. Men det är faktiskt inte hur enkelt som helst. Vet ju inte ens vad jag vill jobba med eller plugga till. haha, får helt enkelt skylla mig själv.  Men ett liv i Kungsör håller inte. Se det bara såhär, för några veckor sedan höll jag på och köra över en stackars tant som gick på byn enbart för att jag hatade alla människor som bor här. Men vad hade den stackars tanten gjort mig? Kan ju också bero på att jag är en kratta på att köra bil..men endå! Ibland mår jag illa av att ser konsum, verk i huvudet när jag går på drottninggatan och självklart spyr jag nästan rakt ut på trottaren när jag ser sarajevo. Men endå går jag dit ibland på fyllan, är det inte sånt man kallar för dubbelmoral? Eller är jag bara schitzo som vissa andra i min kära familj?

Nu ska jag sluta gnälla, ta tag i mitt liv och inse att jag har det rätt bra endå. För vadå, jag ska ju få åka till Thailand om 71 dagar. Det är bäst!

Med tanke på schizofreni ( rätt stavat?) såg ni outsiders på 5:an idag? Det va bland det värsta jag sett. Va en "man" i Tyskland som klädde ut sig till sin andra hälft. Vilket var en 3-årig flicka som hette Bettina. Han gick alltså allvarligt omkring med peruk med flätor, prinsessklänningar och även blöja. Sov i spjälsäng dessutom.  Var även en tant som hade 8 (!) olika personligheter. Jobbigt läge säger jag bara. Och jag som gnäller att mitt liv är värdelöst. 

Nu tycker jag faktiskt jag vart duktig. Hoppas jag bara fortsätter skriva här istället och kanske en gång för alla växer ifrån lunar?  Men det tråkiga med att skriva blogg här är ju att man inte ser vilka som läser. Men samtidigt kanske jag ska sluta va så extremt jäkla nyfiken. Dessutom är det ju fler som kommer våga läsa vad jag skriver när de får vara anonyma,  eller hur? ;)

godnatt mina kära vänner

Ska ta tag i detta nu!

Eftersom jag fyllt 21 år och känner att det snart är dax att lägga ner lunarstorm så tänkte jag bli lite seriösare med denna blogg. För hur många inlägg har jag skrivit egentligen? Helt sjukt dåligt!

Denna blogg kommer även följa med mig till Thailand. Har kommit på att resedagboken blir till för de äldre vännerna, familjen osv. Så tänkte jag skriva liiiite mer ocencurerat här.
Nu är det ju faktiskt bara 73 dagar kvar tills vi lämnar landet. Det kommer bli så jäkla kul och det är guldvärt att få lämna detta ställe. Och jag hoppas för mitt eget psyke att jag flyttar härifrån det första jag gör när jag kommer hem. Nu får det vara nog så att säga!

Om ni undrar över tiden jag skriver så beror det på att jag jobbar denna natt. Jäklit bakis. Men snart så är den över och snart ska jag gå hem för att sova i ca 10 h. Tänker fan inte kliva upp förrns det är dax för innebandy-träning.

Nehepp, då får detta inlägg vara klart. Tröttheten har tagit över mitt liv och jag känner tillochmed att det är jobbit att trycka ner tangenterna. Det bådar inte gott inte.

Får hoppas jag gör som jag säger. Tar tag i detta och låter det inte gå 50 år tills nästa inlägg.

over and out