Skåne for the win!

Jaha, då var man nerflyttad då. Kom fram till Knutounkten halv 18 i söndags efter att ha åkt den värsta resan genom tiderna. Den va på snudd värre än resan hem från Östersund....!
Väl framme tog vi bussen till Jimmy och gjorde mig hemmastadd. Har tillomed egen hylla i garderoben! :D

Måndagen var inte så mycke bättre än söndagen. Fast på ett annat sätt. Sååå sjukt jävla nervös tror jag aldrig att jag vart nångång. Efter att ha stammat lite när jag skulle presentera mig för kocken på Gastro inför alla och gått runt med magknip hela dagen var det dax för hemfärd 17. Det var ett långt upprop och jag var lika nervös varje gång jag skulle öppna käften. Ett tag snurra allt framför mina ögon och jag trodde fan jag skulle svimma....

Men som jag skrev i det tidigare inlägget. "Vi kommer skratta åt det här om någon vecka". Det dröjde bara en dag tills vi skrattade åt hur nervös man vart.
Pendlar nu med 4a till i en bil. Blir ungefär 500 kr billigare än att ta tåget, så ingen är nöjdare än jag.
På fredag blir det krogrunda med klassen. Jag är fan nervös för att bli "larssa-full". Men man kanske skärper sig lite när det är nytt folk? Eller är det tvärt om? :)

Nu ska jag vänta in Jimmy o co som är spelar korpen-match. Blir till att kolla elfsborgs match ikväll. Visar sig vart! För vet ni? I Helsingborg kan man även umgås på vardagar. Finns ju vissa hemma som har problem med det! :)

Puss på er!

Nedräkningen har börjat...

Till skillnad från min förra nedräkning till Thailand (som började på 167) så är denna lite kortare. 3 dagar består den ena av och 4,5 timme den andra.
Som ni vet så är den första för flytten till Helsingborg och den andra för sista natten på jobbet. Och det är inte bara sista natten........ det är dom sista timmarna på Södergården för detta år! Äntligen ska jag förhoppningsvis bli det jag vill bli och inte gå här och jobba extra jämt. Det blir glädje-skrik när jag lämnar entren imorrn bitti!

Förövrigt så tillbringar jag natten med att spela yatzy på blip och kaxar med småbarn...haha! Jag blir så störd på dessa förkortningar : gtv = grattis till vinsten, gty = grattis till yatzy och sist men inte minst tsm = tack så mycket. Eftersom jag är nördig som jag är så kaxar jag emot och skriver congrats osv. Vilket leder till dessa tecken som jag fortfarande inte förstår ^^ ??? Vad är det för fel på folk? Eller är det mig det är lite fel på kanske? haha, kul har jag allafall tro det eller ej! : )

Tilläggas ska väl då oxå att Daniel sitter o hetsringer och stör mig hela tiden från andra avdelningen och flåsar i telefon....haha nöööörd!

Snart är det dax för nattens stora höjdpunkt som dagen till ära faktiskt inte är "bärsingen" utan Friidrotts-VM!! whiiie! Jag blir så lycklig!  Men självklart kommer "bärsingen" på god andra plats.

Imorron blir det ut med tvn i garaget och packa det sista inför avresa....! Shiiit pommes, jag tror inte riktigt jag fattat att det här är på riktigt.... men its gonna be greit! Bästa vännen jimmys mamma har ju tillomed vart o fixat egen nyckel till mig! : )
Efter det blir det nog en sväng till systemet och så upp till torpet för o kolla om jag kan ha mikaelas skor... hoppas, annars blir jag väl urfattig igen!
Kvällen vettifan, jag hoppas på alkohol men det gör ingen annan. Så det blir väl en sväng upp till gropen för att kolla band och sedan hem o ladda inför lördagen.

På lördag är det fest. Och om jag får säga vad jag tror så är jag även 20 000 kr rikare då efter ankracet! Vänta ska ni se! : D

Nästa gång jag skriver blir väl när jag får tag i en dator. Och det vet man aldrig när det sker! Men för att jag ska skriva krävs kommentarer och fler läsare, så ryck upp er nu!

puss o gonatt // ducky anka


ps. insåg precis att VM börjar imorron natt... jippiiee säger jag! Varför kan aldrig jag glädjas av något när jag endå är vaken? S-K-I-T ds.

Så illa va det kanske inte...

Fredagen löste sig till slut galant. Fick med mig Pälle o Erik till Etuna och Jonas slapp se Kungsör denna kväll...haha! Fast det var nog mest jag som va anti stället och var tvungen att rymma. Men hur kul är det att sitta o dricka hemma? Det är jävligt kul, men inte när man är en tönt som jag. 22 år och kan inte inta något nikotin i närheten av min pappa....då blir det tungt! haha!
Va allafall hem till Malin en sväng och tog några öl, sen åkte vi ner till Harrys och pimpla red bull-vodka. Sen blev det hemfärd.

I lördags va det dags för Annas 40-årsfest. Hur kul som helst va det. Billig sprit och bra uppträdanden! Tilläggas ska väl då att Robin inte ärvt Annas sångröst allafall... haha! Stillborn va grymma och Anna lika så när hon sjöng whitney houston. Men det lät lite sådär när " aaaa iiiaaaa, will always love you" - refrängen kom...haha! Sjukt kul va det allafall....! 
Mina föräldrar var bland dom fullaste på stället, morsan satt o skrek under hela "Stillborn - spelningen" att dom skulle spela "leende guldbruna-ögon" och pappa fick jag baxa in i en taxi runt 2 snåret när han satt o sov i ett hörn på festen. När jag väl fick in han i taxin snubblade han såklart...hhaha, som jag skrattade! : )



Nu är det snart da hörrni. Jag börjar faktistk bli lite nervi.... men vafan! Det kommer alla andra som ska gå i min klass oxå vara om en vecka. Om 2 veckor kommer vi alla säkert sitta o skratta åt hur nervös man var osv.
10.14 på söndag går tåget ner mot Helsingborg - Ättekulla och Jimmys lgh. 28 september kommer det "riktiga" flyttlasset och sedan har jag en egen lägenhet för första gången....tjohoo!

Nu ska jag packa vidare. Har nämligen fått order av min pappa att allt förutom sängen ska stå i garaget tills på fredag...!

Lite senare är det dax att plocka upp Jonas "Hallen" Vittbröd och ta oss in till Tunapark. Knivset står på shoppinglistan. Och fyfan vad dyrt det är!

Puss på er!

Ps. Jag vinner ank-racet på lördag .ds

Hatet växer...

Det är som gräsmattan när man inte orkar klippa, det bara växer och växer...! extremt dåligt exempel jag vet.... haha
Men det finns inte ord för hur trött jag är på denna sketna byhåla. Och snart har tålamodet tagit slut för folket med. Inte dom allra närmaste, men fan asså...träligare får man leta efter!

Nu ska jag in till Etuna o supa bort alla negativa tankar och bara må bra!

Puss o hej

Yatzy for life...

Natten tillbringas på jobbet. Just nu tillbringas den till att spöa snorungar i yatzy på blip.se. Har nyss fått just yatzy och leder enormt...hhmmff.. nästan allafall! Roligare kan det ju inte bli? eller?

Helgen är jag ledig! Ska bli så jäkla skönt så det finns inte! Imorgon kommer Jonas hit och jag ska visa honom Eskilstuna var det tänkt. Om det blir nåt gäng som drar in dit vill säga. Men det löser sig nog.  Och på lördag är det dax för Annas 40 årsfest. Its gonna be greit! Nog för att jag äger ca 80 kr (som jag förövrigt fick av pappa idag, annars skulle hundarna pissa på mig va hans motivering.... tack då!) Men eftersom båda päronen kommer vara med på festen så lär väl drickat där lösa sig endå! : )

Har även hunnit med o packat mina kära ägodelar som ska med till Helsingborg i slutet av september. Kommer ju inte hinna hem imellan så är lika bra att morsan o dom har allt klart. Annars kommer helt fel saker med...
Kontraktet är skrivet idag och ivägskickat. Whiiieee!
Bara hoppas på att Jimmy fortfarande välkomnar mig med öppna armar om ca 1,5 vecka. Men det gör han, vi är ju bästisar....så det lär han ju göra ....haha!

Nää, nu ska jag spela vidare i cybervärlden....! Måste även erkänna att jag fick stryk i förra omgången, trots att jag fick yatzy, det är riktigt illa!

Godnatt, och vet ni? Snart kommer "bärsingen" ; )

This is the year!

Har hänt massor sen jag skrev en rad här sist.
Är på så sjukt dåligt humör, så kan få ett damputbrott o ta bort allt. Är så sjukt jävla trött på detta ställe. Faktiskt inte Kungsör i sig, utan att bo hemma och jobba på det jobb jag gör. Trött på allt jävla tjat av föräldrar om dittan o dattan. För att inte tala om folk som tjatar o gnäller på jobbet. Och jo tack, det finns endel där som mer än gärna visar den sidan upp....
Att sedan komma till jobbet en lördagsmorgon kl.7 för att inse att diskmaskinen är pajj och ingen kan laga den innan måndagen är inte heller något jag älskar....! För er som inte vet så diskas det ca 16 tallrikar inkl.bestick, glas, kastruller, kantiner, skålar m.m varenda måltid...tjohooo, för att jobba..
Men nu är allafall den sista helgen på södergården gjord för en lång tid framöver! förhoppningsvis för alltid...

Annars då?
Tisdag: Kl.7 drog jag  o morsan ner till Helsingborg för att kolla lgh. Och ja, den va fin och jag har fått den! 44 kvm på sturegatan är nu mina! Fast inte förrns den 28 september... så jimmy får dras med mig i ca 4 v. Vi får se om han överlever..haha!
När lägenheten var fixad tog vi oss till hotell Best Western. Där vankades bastu deluxe på rummet och ingen AC. Love it...!
Kvällen tillbringades hemma hos Nille gluttandes på fotboll och sedan med massor med öl på "fyllerondellen" och Tivoli...! Stackars Gasic som bjöd hela kvällen, kontoutdraget på onsdagen var nog inte en vacker syn...


Onsdagen var det hemfärd. Hem, duscha och sedan iväg igen! Skulle bli en nykter kväll i Örebro med skratt till Johan Glans. Jo, tjena, blev inget av det. Fyllan tog mig redan i bilen in när Jonas hade petflaska ala vin med sig. Sedan var det bara att snika vidare...det är så att man skäms, så fattig är jag.
50 m kö in till Glans. Vi gav det ett försök men inte mer. Blev Pitchers (bitches) med massor med öl istället. När Glans var slut gick vi tillbaka till det stället. Kom in denna gång och fick allafall mingla lite med han!
Klockren kväll!


Helgen har som ni kanske förstått av det som står över bara bestått av jobb jobb jobb och åter jobb. Vart fyllechaffis in till Arboga med. Riktigt kul faktistk. Jag och Mikaela hade Loka-festival på övervåningen... haha
 Alla dessa gamla Arboga bor man känner igen är alltid lika kul att träffa. Men måste erkänna att jag är sjukt blyg nykter, vågade mig knappt fram o hälsa på folk. Tog mod till mig och pratade med de flesta till slut endå.



Slutligen vill jag säga att min kära vän Mikaela hade rätt. Hon har sagt länge att 2007 kommer bli ett bra år. Och hittills? Ja, det har ju fan inte kunna vart bättre!

?Cause this is the year, this is the year it all will happen
It?s finally here, I have been waiting all my life
There?ll be no mistakes there?s just gonna be one big departure
This year I will do everything right, this year is mine


puss på er

Jag, sliten? nejdå, inte alls...

Har jobbat hela helgen lång. Men inte hindrade det mig från alkoholen. Sa förra söndagen att nu får det va lugnt i 2 helger. Men igår körde helsingborgarna innanför 50 skyltarna och då kan man helt enkelt inte låta bli!

Som alltid så är det kul när dom är här eller vi är där. Jobbade till 20.30 igår, sen var det bara att pallra sig ner till Kim för en förpärla i solen! Runt 22 hade vi äntligen bestämt oss för vart kvällen skulle bära. Lotus blev det. Har fan inte vart på en krog på hur länge som helst känns det som! Hela 19 st var vi som entrade Etuna runt tolv snåret!
Full som ett spätt blev man, mycke tack vare en givmild helsingborgare, dom har inte direkt problem med att spendera pengar dess skånepågar! : )
Hemgång runt 4 snåret efter en liten efterpärla hos Kim. Däckade hemma i sängen och vaknade 11 för att ta mig till jobbet. Där jag nu spenderat min dag. Jobbat till halv nio idag med och efter det vart det filmkväll hos Kim!

Man hinner fan mycke fast man jobbar har jag kommit på. Men visst, jag är inte gammal än. Men det märks att man inte är 18 längre.... fyyyfan som jag mått idag!

Tack för titten helsingborg, om 3 veckor ses vi igen. Då är flytten planerad! Tropiska Helsingborg... here i come!

godnatt