Äntligen!

Efter 5 1/2 månads väntan är det äntligen dax! Imorrn bär det av och förhoppningsvis går allt som det ska!? Väskan är packad, biljetten och passet är framlagt, mp3n är laddad osv. Lets go!

Helgen har faktiskt vart helt klockren, eller ja lördagen allafall. Efter kl.15.00 så att säga. Spelade ju som bekant match på förmiddagen. Hur det gick ? Jo, tackar som frågar... det gick åt helvete! Nej, kanske inte riktigt så illa. Men det var nog mellan Sveriges (om inte världens?) jobbigaste slutsekund. Som ni kanske förstår (eller redan vet) så kvitterade dom då. Men får se det såhär : Hade vart mycke värre om dom hade tagit ledningen och vunnit. Och det var ett U-lag, dom räknas inte i slutändan! :D

När detta grubblande var över så drog jag och Isa hem till mig för att hämta min 80tals outfit och lämna innebandyväskan. Va ju tvungen att kolla in herrmatchen innan festen. Hmm, den var inte speciellt rolig att kolla på, så jag drog efter 2 perioder.
Fixade mig hos lilla Malin och tog sedan taxi (!!) till logen. Festen var klockren. Blev lite väl full bara. När festen väl var slut hade jag för ovanlighetensskull ringt ner lite folk. Bra för mig då det blev taxi till efterfesten. Fastnade dock i taxibussen...! Skylten för bredlast hade tydligen ramlat av....haha!
Hela kvällen/natten var riktigt jävla kul! Bra sista fylla i Kungsör måste jag säga!  Hann ju t.o.m byta namn där framåt små timmarna...hhmm!?

Skööönt som fan ska det bli med Thailand nu. Slippa detta.
Vill ni läsa om resan går ni antingen in på www.resedagboken.com och söker på namnet larssa85 eller så kollar ni i denna blogg (kommer nog inte skriva lika ofta här) eller så kollar ni in våran gemensamma blogg för resan http://thailons.blogg.com !

Ses i vår, när vi är rika och berömda. Eller njaa, jag är nog snarare fattig och ökänd? : )

Goodbye

Weekend...

jaha, och vad gör man i Kungsör nykter en fredag? Helt ärligt så tror jag inte att det går. Löningshelg och precis alla jag umgås med ska dricka. Får se hur det blir. Men blir det så att öl ska drickas får det inte bli mer än 3 typ... hhmm, man vet ju hur det brukar sluta, men endå! I will give it a try.
Att skråla ur partymusik ur högtalarna kanske inte är det bästa botemedlet heller. Jag tror jag är alkoholist, eller jag allafall helgs-alkis. Men det får man vara i Thailand. Så tar tag i det när jag kommer hem istället.

Imorrn kommer det bli kanoners. Alla kläder är fixade, skorna är bestämda och jag har faktiskt test-sminkat mig innan jag hoppa in i duschen. Det mina damer och herrar det är överklass...

nää, ska ta o hitta på nåt nu, nykter eller ej. Det visar sig så småningom....



Ville bara tillägga att jag lyckades. Har enbart druckit 3 öl idag. Resten vatten. Och nu sitter jag hemma och väntar på att bli trött....!
Meeeen gud vad hjärnan är i full gång. Om tamejfan allt, inte bara Thailand. Okej, ca 70% handlar om det, men resten då? Kan man inte bara stryka det? Personligen så tror jag att jag fungerar bäst onykter. Iförsig är jag dryg för det mesta, tror jag allafall. Men samtidigt tror jag att jag är mest ärlig då...... fast vad vet jag? Undra hur allt kommer vara den dagen man landar i Sverige igen? Kommer denna Valborgshelg va som den förra? Thats the big question. Men varför ens tänka så långt? Varför inte bara tänka på vita stränder och blått hav? Förmodligen för att jag ännu en gång insett att inte heller Thailand kommer vara för alltid....


4 dagar kvar.....

Hypo...

Har jobbat inatt, så jag har näst intill nyss vaknat. Natten tillbringades dyngsjuk. Trodde jag. Ni vet när man ska åka någonstanns och är jätteorolig för att man ska bli sjuk innan avresa? Sån sjukdom hade jag. Och plötsligt tyckte jag att jag var hur sjuk som helst. Feber, förkyld och halsfluss var några av sjukdomarna. Vaknade sedan upp hur pigg som helst. Tror jag börjar känna efter lite allt för mycke?

Kom nyss hem från grannen, har vart och hämtat clips-örhängen till lördagens fest. Hon hade inte så mycke roliga färger, men det får duga helt enkelt! Har ju inte så mycke annat att välja på.

På lördag är det match, och tro det eller ej, men jag ska stå. Fick med andra ord precis som jag ville, stå sista matchen innan avresa. Om jag gör det med bravur eller om jag gör det som ett soll är en annan femma. Det får man veta om man kommer och kollar : )

Sporthallen är även min nästa anhalt. Secket med Mimmi står på schemat. Kan inte bli annat än kul... haha! Får se till att inte fixa utvisning åt Kungsör som vi gjorde sist.... och jag kanske ska hålla klockan igång denna match? Vi får vällan se.....

Sen ska jag upp till Mike för första gången denna vecka (!!!!!) och kolla på Time Out.
Imorrn blir det jobb. Sedan blir det ju hyffsat lugnt med tanke på matchen. Men på lördag, ja då ska det inhaleras alkohol igen, och jag antar att varken jag eller du är speciellt chockad över detta ?

6 more days....

Mina upptåg

Hittar alltid massa kul när jag letar runt på internet. Nu ljög jag dock igen, men idag har jag hittat ett test där man kollar om man är mest kvinnlig eller mest manlig. Eftersom jag har några kära vänner som är fast beslutna om att jag egentligen är kille tänkte jag att jag upp till bevis skulle visa motsatsen....hmm, jo tjena va bra det gick. Det är inte med stolthet jag säger att David kan ha rätt.... haha! ; )  Here is the resultat:

Min kvinnliga sida:
[ ] Köpt en hårfön?
[x] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut?
[x] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda?
[x] Pratat känslor?
[x] Tänkt på att matcha mina kläder?
[x] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende?
[x] Ringt upp en person utan konkret syfte?
[ ] Funderat på namn åt mina barn?
[ ] Insett storheten hos Barbra Streisand?
[x] Druckit Cosmopolitan?
[x] Sett ett avsnitt av "Sex and the city"?
[x] Sett två avsnitt av "Sex and the city"?
[x] Känt mig sugen på en kopp te?
[ ] Känt glädje över att få blommor i present ?
[ ] Gjort någonting romantiskt på eget initiativ?
[x] Blivit arg utan anledning?
[x] Gråtit efter 9 fyllda år?
[ ] Brytt mig om H&M:s val av modell?
[x] Pratat skvaller?
[ ] Varit arg/sur utan att tala om det? (tror det ALLTID märks när jag är sur? eller har jag fel?)
[x] Kramat en kille?
[x] Dansat?
Totalt: 15 poäng

Min manliga sida:
[x] Ljugit om hur mycket jag har druckit?
[x] Ätit en blodig stek?
[x] Läst en biltidning?
[x] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap?
[x] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det?
[x] Skött grillen under en grillfest?
[x] Läst en bok av Jan Guillou?
[x] Läst ett nummer av slitz?
[x] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad?
[ ] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza?
[ ] Gått på en Ulf Lundell-konsert ?
[x] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?
[ ] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna?
[x] Diskuterat bröst?
[/ ] Gjort lumpen?(har ju faktiskt mönstrat...haha)
[ ] Läst nick hornby?
[x] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning?
[x]Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil?
[ ] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar?
[x] Lagat någonting på egen hand?
[x] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan?
[x] Tävlat i att dricka öl?
Totalt: 16,5 poäng



7 more days to go!

resfeber it is....

Det börjar vankas resfeber bannemej... nananana.....

Har vart hos doktorn today, så inte fan fick jag sova idag heller. Men it was a nice doktor. Han gav mig bara pencillin i 5 dagar, vilket betyder att 80tals-festen inte är hotad. Som om jag skulle brytt mig? men endå...
Däremot blir jag vansinnig på detta snåla jävla landsting. Jag betalade 120 kr för ca 3 minuter. Snacka om bra timlön...

Jobbat har jag oxå gjort. Min SISTA kväll på ett bra tag! tjohooo. Bara 2 arbetspass kvar nu. Natt imorrn och dag på fredag. shiiiit

Resfeber tror jag att jag har med. Har pratat med Håkan 2 ggr idag och med Stina 3 ggr (medresenärer). Nog för att vi brukar prata nästintill varje dag. Men asså. Jag är nojjig över allt. Stämmer biljetten? Räcker det med bara det här pappret som biljett? Går flyget 6.40 eller 18.40? Sådant som egentligen stämmer, måste bara ha det bekräftat.... haha! Det blir till att ringa Kilroy imorrn!
Fast måste säga att Stina nästan vart värst. Hon har ringt både mig och Håkan idag och vart nojjig om vilka skor som ska packas ner, vad hon ska åka i osv. Det är väl det minsta problemet? : )

Imorrn är det dax för näst sista innebandyträningen. Tragiskt men sant. Men serien är typ slut när jag åker endå. Bara 2 matcher kvar då!

Nu ska jag sooova och fan va länge jag ska göra det!

tack o hej, bara 7 dagar kvar för mej..... (älska rim)

Resfeber ?

Börjar att berätta lite smått om helgen. I fredags blev det lite öldrickning hos Pälle. Fast jag tog det hyffsat lugnt eftersom det var derbydax på lördagen. Det är egentligen denna match jag helst vill skriva om. Men kanske inte är så många intresserade? Var god hoppa ner ett extra stycke i såntfall! : )

Min egna åsikt om denna match är att vi vann med 2-2. Fast jag vet att det inte är möjligt. Men jag tror att hela Forsby kände det som en förlust i vilket fall. Jag har allafall aldrig vart så nervös tidigare, eller jo, när vi spelade mot Köping för ca 3 år sen och vann med 3-2. Då var det ungefär lika jobbigt. Men var längesen jag stod och tok-skakade på bänken...haha! Och inte fan vart det bättre när en av motståndarna drog klubban i magen på Camilla när det var 5 min kvar. Hade jag blivit tungen att hoppa in då så vet jag inte om jag överlevt. Hade nog troligtvis dött halvvägs in på plan...! Har förövrigt läst en hel del i både KIBF och Forsbys gästböcker efter helgens matcher. Det är fan patetiskt vad folk lägger sig i. Dumt att bara inse att det laget som vinner de rätta matcherna (med tanke på U-lagen) och gör flest mål går vidare. Hur man gör mål / hur många passningar / vem som gör målet osv. räknas inte. Forsby får helt enkelt känna sig slagna. Men en sak ska ni veta, båda Köpingslagen har riktigt jävliga föräldrar / hejaklacker. Det kan dom inte neka till. Men det är inte direkt något man hakar upp sig på i evighet och gnäller om i gästböcker. Utan det släpper man när man går av plan och ut i verkligheten. För det finns ett liv utan innebandy, tro det eller ej!  ( säger emot mig själv och lägger mig i ? nejdå, inte jag inte... haha;)! )

Okej, lördagen fortsatte med ett grymt jävla stressande. Kastade mig in i duschen, bilen, hårtorken, garderoben och till slut bilen igen. Sedan var jag framme hos Tobbe. Och där vet jag inte hur det stod till. Stämningen var säkert på topp tills jag kom. Då dog den rätt snabbt. Jag blev lite smått sur och irriterad för att ingen rört ett finger till att fixa skjuts. Dom hade väl inte haft tid... hmmff. Men spelade ingen roll till slut endå, David banga ur och plötsligt var vi bara 4a. Färden in var nog den mest döende hittills. Vad är det för begravnings-stämning, som Stian sa i telefonen på knackig norsk/svenska. Han räddade typ min kväll. Har inte pratat med han på 1,5 år (!). Så detta samtal gjorde mig överlycklig och på extremt bra jävla partyhumör!
Resten av kvällen kan jag fan säga total-ägde! Riktigt jävla kul hade jag! : )

Däremot så är jag fortfarande bakis. Eller så känner jag mig sjuklig pga resfeber. Vad vet jag, det är ju trots allt bara 9 dagar kvar nu. Shhiiiit, jag började liksom räkna vid 167, snacka om att det känns nära!!!

Förövrigt så gick Det Lilla Undret igenom besiktningen idag. Så än är inte bilen helt sönderkörd. Det blir en sommar till ! : )


Take care

lite att göra...

Eftersom det inte händer mycke i mitt liv så får jag väl till och skriva blogg igen då. Det är fan trist att inte jobba på fredagar. Tiden går mycke fortare om man gör det.

Snackar med Erik på msn allafall, något kul som händer i mitt liv...! Dom ska snart åka till Phi Phi Iland. Nejdå, jag är inte alls avis. Dit ska ju jag med om några veckor säkerligen... : )
Tänk om man våga prata med fler på msn... haha, im patetisk. I know. Men någon ska ju vara det oxå! tjohoo... : )

Nää, får ta tag i mitt liv och hitta på något kul... hhmm, (tänker ca20 sek) insåg snabbt att, ja, visst ja, jag bor i Kungsör.... attans!


heipa

Close...

Ja, det är ju allafall nära till helgen! Imorrn blir det nog lugna gatan, eller det ska vara lugna gatan. Är ju för fasiken derby på lördag, sent på kvällen (17.30)+ att jag sitter på bänken. Men lika taggad ska jag vara för det! 
På lördag blir det vilda gatan, hoppas jag allafall! Har gjort ett försök till att få grabbarna grus att ha avskedsfest med mig. Tror jag lyckats allafall, inte så svårt direkt! Men om folket är på att gå ut på krogen är väl en annan femma! Det visar sig! : )  Men va jag vill och vad hästen skiter brukar ju hamna i samma hög, så får väl se om det blir någon skillnad på lördag... haha

Förövrigt så har jag fått post idag. Från både astrid´s - världen och halmstads-skolan. Att dom tagit hand om min ansökan osv. Skönt att veta att dom har kommit fram allafall! Och får jag för en gångs skull som jag vill så blir det både Vimmerby och Halmstads flytt under 2007.


Nu får det bli One three hill tittande. Har inte mycket mer att skriva..... förutom att jag tänker för mycke och det är drygt!

12 dagar kvar.... typ...

Fulnummer?

Tror det hette så. Men den uträkningen ska vi ju inte ens tala om....haha!

Sov till 13.30 idag, utan att ha jobbat natt!? Det är fan illa, första gången på länge jag kände att jag sovit bort halva dagen!
När jag väl vaknat till liv satte jag mig vid datorn för att skriva ut min och mikaelas ansökning till Astrid Lindgrens värld. Så nu är det postat och klart. Får väl se om vi får det eller ej. Men sist vi sökte jobb ihop så fick vi det båda två, så vi hoppas på det bästa!
Sen bar det av och simma. Hurtiga veckan nu, först innebandy igår 2 timmar. Fick för första gången ställa mig i mål för herrarnas div.4 lag. Ajj, säger jag bara! (de gångerna de träffade mål vill säga...:) ) Och självklart blir det innebandy imorrn med. På torsdag ska jag och Mikaela slira om till längdskidor. Får väl se hur det slutar...haha!
Efter simningen var jag upp till Lindha på tjejkväll. Längesen jag var där nu, men var faktiskt riktigt trevligt och självklart fick jag några VeckoRevyn att avverka på jobbet. Toppen!

Natten är ung, brukar man säga..! Vettifan om jag vill att den ska va så jäkla ung. Tiden går alldeles för sakta!  Men snart (4timmar) blir det hem och sova.

Hört att Sarra brunnit inatt igen. Personligen så tror jag att det är dom själva som försöker tända på det hela tiden. För dom lär ju inte tjäna nån hacka där direkt. Allafall inte nu längre när nya Spy bar - Borgvik har öppnat! :)


Jag hoppas på en sak fall ni undrar. Men själv tror jag det är förgäves. Bästa självförtroendet bor väl inte riktigt hos mig skulle man kunna säga. Men som jag skrev i Malins vännerbok idag, jag har slutat Tro och börjat Hoppas

14 dagar kvar....

hangover...

Gårdagen till ära tillbringades med massor av alkohol. Schlagerkväll på Frejgatan 6A med nytt barbord som glänste fint i Mikes lägenhet. Efter schlagern tog vi oss vidare till Borgvik för att avverka några timmar. I vanlig ordning var det dåligt med pengar så jag gick lös på Malins kort. Självklart Pälles oxå, men det är ju ingen större skräll direkt...

En söndag som denna mår man som vanligt som man förtjänar. Har endå vart en rätt hyffsad bakis-dag med innebandy koll, hemmagjord pizza (GI-metoden, ni vet) och självklart beskådades det sista avsnittet av en annan del av Köping. Synd att det är slut och hoppas starkt på en fortsättning snart!

Nu sitter jag som vanligt på jobbet och känner bakfyllan sakta lämna kroppen..... undra om det finns nå värre än det ? Men man börjar ju bli van. Frågan är om man är början till alkoholist ? Eller om det bara är en uppvärmning inför Thailand ? Kan allafall med stolthet säga att jag betedde mig som folk igår, enligt mig själv allafall. Och har för en gång skull ingen bakisångest alls. Thats good!

Skulle kunna skriva massa funderingar och tankar här. Men känner att jag behåller dom lite för mig själv. Jag vet inte riktigt hur jag tänker, det är drygt som fan. Nån gång klarnar det väl även i min hjärna ? haha, får helt enkelt bara hoppas... :D

Nää, jag har ju faktiskt ett arbeta att sköta, så bye bye

16 dagar kvar

Sladd

Nu är även denna natt över. Kan faktiskt erkänna att jag nickat till ett tag. Men vad gör det?

Tidigare under eftermiddagen/kvällen har jag umgåtts med Pälle. Vilket var en upplevelse i sig. Skulle upp till hans föräldrar för att byta bil. När vi väl kom därifrån skulle Pälle härja med mig och låtsats sladda. Jo, tjena va bra det gick. Var isgata och nedförsbacke + en liten sväng. Vips så sladda vi in i ett stackars litet träd. Och tur va det väl att det inte var större...! Efter många om och men så kom vi loss. Var nämligen så att trädet gick av och stubben fastnade under bilen, så Pälle fick till o såga! haha!
Ja, det var väl det roligaste som hände under denna fredagskväll. Blir alldeles chockad över hur kul man har i ungdomensdagar i Kungsör.... hhmmm..!

Jag gillar inte alla nätter jag jobbar. För ofta ligger/sitter jag och grubblar över en massa skit. Denna gång var det inte jobb och utbildning utan en massa annat. 


 
Och innebandylaget - se nu fan till att slå BK Aros om 3 timmar! :)

18 dagar kvar

Ni är tråkiga...

Har kommit på att det är tråkigt när man inte ser vilka som är intresserade av mitt liv...! Inte en enda lämnar nån kommentar eller något alls. Eller jo, Stina gör ju det, men hon är oxå den enda! Fast när jag tänker efter så skriver jag aldrig kommentar i någon annans blogg heller. Men endå..

Jag har så många funderingar över livet och framtiden. Borde egentligen bara tänka 19 dagar framåt och njuta av stunden. Men är så grymt rädd för att fastna i denna håla när jag kommer hem igen. Har ju iförsig vart duktig och sökt in på 3 olika skolor, men det gäller ju att komma in oxå. Samtidigt så har jag mot mina föräldrars tycke bestämt mig för att om jag inte kommer in på någon av skolorna ska jag flytta till Gävle. Om det finns jobb och en lägenhet vill säga. Vet inte vad dom har emot denna stad, mamma är ju endå uppväxt där. Dom påstår att det varken finns jobb eller lägenhet, men jobb har jag ju fått ett förut. Kanske inte var det bästa man kunde hitta, men allt duger. Lägenhet verkar inte vara något större problem heller.  Fast om jag själv skulle få bestämma så är det skolan i Halmstad som vill ha mig. För dit vill jag helst. Då kan jag jobba as hell under sommaren och sedan flytta dit till sep/okt. yeah yeah, we will see.

För en dag sedan trodde jag att turen vänt. Taxin från sthlm bravaderna hade bara tagit betalt för en vända, jippiie tänkte jag. Tills det 24 h senare drogs ännu mera pengar. Men tror jag bara betalat för 2 resor av 3, något positivt allafall....?

Denna dag har tillbringats på jobbet under förmiddagen. 80tals shopping på eftermiddagen. Sporthallen, där jag bla vart helt outstanding i seket. För klockan behöver väl inte vara på under hela matchen? Ville ju bara ge Kungsör mer tid till att kvittera...! Senare under kvällen har jag och Mikaela bakat scones o glott på tv. Och vart extremt jävla festarsugna. Så fan, det blir öl i mängder på lördag känner jag....! (svara inte i telefonen mellan 22.00 och 12.00 dagen efter..)  hihihi....

Imorrn natt är det jobb som gäller, även söndag natt. Så uppdaterar Kungsörs mest lästa blogg på söndag natt ;)

19 dagar kvar...

3

Idag har jag haft ledig dag. Känns som om det var ett tag sen jag var ledig på en vardag faktiskt ! Denna dag har tillbringats här vid datorn. Har sökt till KY - utbildningen i Skellefteå. Helt ärligt så förstår jag inte varför alla vill ha de där tråkiga jäkla personliga breven? Dom tar typ 100 år att skriva. Alla skriver samma, t.e.x  jag är en glad trevlig person, är bra på att arbeta i grupp men fungerar även bra självständigt... ungefär så jaaaa. Drygt som fan är det allafall. Men nu är alla dessa KY - utbildningar sökta. Jag hoppas mest på Halmstad men får väl se vart jag hamnar. Om jag ens kommer in någonstanns?
Det jobbiga är att jag måste skriva mig ännu ett personligt brev, eller ja CV denna gång. Jag vet inte ens om det är samma sak? jajaj, ska allafall söka jobb som säsongsarbetare på Astrid Lindgrens värld. Hade tänkt agera Tjorven där...haha! Neejdå, men mikaela kom med denna briljanta ideén. Så i will give it a shot! (Som något annat än Tjorven!)

Efter mina trevliga timmar framför datorn så tog jag mig vidare till Isa som fyller 20 idag. Käka smörgåstårta och träffade läskiga släkten...! Dom va dock inte så farliga som jag trodde! :)
Sen har jag vart och tränat...! Det är riktigt kul med innebandy och kommer nog sakna det när jag åker.  För vem vill inte känna bollarna slå ? hahha

Förresten, har dessutom vart och handlat minneskort och fodral till min digitalkamera. Nu är jag faktiskt fit-for-fight. Allt är inhandlat och klart inför avresan. Någon Ipren osv saknas, men det tänker jag snatta hemma!


Min vackra nedräkning :

3 veckor
21 dagar
504 timmar
30240 minuter
1814400 skeunder

5 innebandyträningar
3 matcher
3 helger
5 arbetspass (ser det ut som nu, men kommer antagligen bli 15 till)
1 löning


THAILAND!!!!


Godnatt gott folk

Taxi ? Någon ?

Kom på mig själv med att vara kass att blogga om helgen som vart. So here it comes!

Lördagen började som bekant med 4h sömn. Derby stod var ju på kartan. Och faaan att vi inte vann. Jag trodde faktiskt stenhårt på att vi skulle ta hem det! Ett bra tips är att inte sitta på bänken i ett derby, vilket jag gjorde. Det är så extremt frustrerande att inte kunna gå ut på plan och få ut sin ilska och irritation på någon. Fast dagen till enda kan jag ju berätta att jag hellre gått upp på läktarn för att utföra mina dåd. Jag kan inte förstå hur man som föräldrar kan vara så extremt jävla störande? Och om jag varit dotter/son till dessa hade jag skämts ihjäl.....! jaja, nog om det. Köping var bäst, men vi spelade jävligt bra!

Sedan var det dax för Sthlm. Tog tåget upp 17.43. Hittade själva till Fredriks lgh på söder (!!!!!!) jävligt bra gjort om jag får säga det själv! :)
Sen vart det fest för hela slanten. Utgången drog ut på sig lite för mycket. Entrade inte krogen förrns 01.30. Så det blev en billig sthlms vända. Trodde jag enda tills jag och Basse hoppade av tunnelbanan för att leta efter ett ställe med öl. Detta blev ett helt onödigt letande med hela 4 taxiresor. Där jag fick dra kortet 3 av gångerna....!! Efter att ha insett att det inte fanns något ställe att komma in på åkte vi till 7eleven för att inhandla snacks. Däckade tillslut skrattandes till Borat... haha! ;)
Sen att jag blev lite smått irriterad och sur över att bli väckt elva för att vi skulle åka hem är en annan historia. Jag förstod bara inte vad som är så kul med ännu en kväll i Kungsör...! Men det gick över ganska snabbt och bakisdagen tillbringades sovande i Mikaelas soffa. Var endast vaken under en annan del av köping ! Det är vad jag kallar social !

En låt som passade (lägg märke till passade) jävligt bra in i mitt liv är Moneybrothers nya Dom vet ingenting om oss. Problemet var bara det att alla visste....och dom hade rätt ...haha ! :)

Nu är det som bekant bara

22 dagar kvar till Thailand

so long suckers

soon it will be over...

3dje och även den sista natten i rad nu. Brrra med pengar, dåligt för sömnen! Ska ju som sagt ner till sporthallen 12.30 imorrn fast jag slutar 07.00. Vad gör man inte för att nöta bänk så att säga ? Men ska ju få springa in till "raketer och stohej". Vet inte om man ska ta det positivt eller om man kommer skämmas ihjäl? Vid sånna tillfällen så är det bra att sitta på bänken, för då slipper man line-upen. Hade vart kul att ha Erik hemma och "kollandes" imorrn, han skämms t.o.m när herrarna har sådana attraktioner. Han skulle nog gått och grävt ner sig om han var hemma....haha  :)

Som bekant så drar jag till sthlm imorrn för min första fest i huvudstadens vimmel! Om jag överlever visar sig väl på söndag kväll. Har gått runt och tjatat om att jag vill festa med Paris Hilton, fast vet inte riktigt om hon befinner sig på svensk mark ? Får nöjja mig med nåt halvfabrikat antagligen...haha !

Förövrigt så har jag vart och kollat på A night at the museum ikväll. Den var helt okej. Lite för mycke snorungar som skrattade fult och gick omkring i biosalongen som om det vore nåt jävla vardagsrum.
Men om denna film skulle vara sann så skulle jag vilja ha det jobbet !

As usual

15,30 h till Stockholm

25 dagar till Thailand