4 veckor kvar idag !!

74194-5

Tim = Jim

Märkte klart och tydligt igår att Mikaela enbart ville förstöra det jag och Tim hade.... haha! Eftersom jag lånat hans mobil under kryssningsnatten för att få tag i henne så hade hon numret. Sedan kollade hon på hitta.se där visade det sig klart och tydligt att denne osynlige man/kille hette Jim och inte Tim. Att han dessutom bodde ihop med en tjej är väl ingen skräll...!?( detta är en PIK) hehe!
Men kan faktiskt säga att denne stackars Jim/Tim inte var otrogen, han var för ful..... (taskigt kanske ni tycker, fakta säger jag)

Förövrigt så har jag missat att skriva om endel kända ansikten som befann sig på kryssningen. Spec. i omklädningsrummet. Där fick jag och Erica allafall beskåda Lena PH. Vi bad om en sång. Och vips så stod hon där i blotta matchande underkläder och sjöng Lena anthem för oss. Tro va ni vill, but thats the true!
Senare under fredagsnatten fick Mikaela ragg av Ronaldinho. Dock va det den billiga varjanten av honom. Så Mikaela slog aldrig slag i saken. För vem vill ha en Ronaldinho utan pengar ?

Nog om detta. Idag har jag faktiskt vart och simmat. Har fått order om att berätta att jag träffade en konstig individ på ICA idag.... Kristian tror jag han heter ?
Dessutom har mitt dilemma om lördagen klarnat riktigt rejält. Jag och Mikaela bokade tåg till Sthlm, så nu är det fest där som gäller.
Innan avresan dit ska vi klassa Köping i innebandy ! Eller jag vill det allafall... :)


(stina alla dina kommentarer syns visst, allafall när jag läser) :)


28 dagar till Thailand



åhhh, det var så nära att jag glömde blogga om Grammisgalan! Men jag är så extremt irritert på den så jag kan inte låta bli. Meeest för att jag tycker att som årets-låt ska tamejfan Basshunter vara med. Åtminstone i nomeneringen. Helt seriöst, vilken låt har man mest hört detta år? Om någon av er tänker på våren/sommaren 2006 eller ja fan hela jävla halvåret efter sommarn med. Kom då fan inte o säg att ni tänker på 7milakliv? Jajaj, nog tjaffsat om det. Men jag tycker allafall det var helt sjukt. Men dom ska va så jävla seriösa. usch.
Och om det nu är så jäkla seriösa hur fan kan dom låta denna konstiga Maggio bli årets nykomling? Kommer aldrig glömma när jag såg denna video/hörde låten första gången. Jag låg ner i en hög och bara skrattade. Bland det sämsta jag hört genom tiderna.  Är det bara en överklassbrutta som köpt ett skivkontrakt?  Dumpa henne nu. Hoppas det blir som han i BWO sa, efter att man fått priset som årets nykomling så går det bara utför.
De enda rätta priserna som delades ut var till Snook och Mando Diao!

As usual

 Sitter här på mitt andra hem som vanligt och funderar över livets problem. Jobbar vill säga, tills om 6 h då jag får gå hem och sova. Känns verkligen nu såhär i efterhand att man druckit ca 15 liter alkohol denna helg. Och sömn ? ja vad fan är det för något ?

Har fått ett stort dilemma inför helgen att grubbla över. Först tänkte jag att jaha, det här blir väl som vilken helg som helst, jobb, match och kanske en öl. Men nähee, nu har detta kommit upp  :
* Inflyttningsfest hos Fredrik i sthlm
* Lagfest i Köping
* Åka till Sandviken
* Bowla med gänget
Det sistnämnda kan man ju göra vilken helg som helst så det blir nog överstruket. Men sen då? Sandviken är vi ju som vi vet alltid välkomna till (?) men har inte snackat med norrlandsgrabbsen om det än. Sthlm har jag aldrig festat i förut, kanske inte riktigt passar in ? vad vet jag?  Och lagfest skulle vara sjukt kul, men jag tror inte jag vill gå på etage efter den För jag känner ju inga över 25 typ, vilket är åldersgränsen där. (nu ska ingen fälla en dum kommentar från helgens bravader) haha

Ja vad vet jag, det mesta brukar lösa sig galant!

Förövrigt så har jag idag tagit tag i ännu flera ansökningar till KY-utbildningar. I Skellefteå, Åre och Båstad står på tapeten oxå nu. Måste bara posta skiten först. Dessutom så riktigt hatar jag personliga brev, finns det något värre ?

Avslutningsvis

29 dagar kvar till the land of Thais
 
 
 
 

Vart ska jag börja?

Kanske helt enkelt ska säga som David sa, det som händer på kryssningen stannar på kryssningen. Men då får ni ju inge kul att läsa. så jag försöker allafall att minnas det mesta.

11.43 torsdag. Äntligen va det dax. Hade faktiskt längtat efter att få åka bort och framför allt längtat efter att få dricka alkohol med andra personer än dom på Borgvik.
Öppnade första ölen redan på tåget och laddade upp till Pontus historier om när han vart i Romme och "åkt" skidor. Han fick de flesta i vagnen att skratta.
Väl framme på stationen käkade vi och drack ännu mera öl. Jag, Mikaela och Kim drog ut på stan i hopp om att finna en bankomat som fungerade. Det hela resulterade i att vi hittade Leif "paggan" Pagrotski istället. Han va tamejfan bland det minsta jag sett vandra i ett par skor.
Tog sedan oss vidare till silja-terminalen med taxi.  In i båten ner (och då menar jag verkligen ner) i hytten. Upptäckte snabbt att vi bodde på däck 2. Under 2 (!) bildäck. Spelade ingen större roll eftersom vi inte spenderade mycke tid där endå!
Buffén var bland det godaste jag ätit. Där spenderades det närmaste timmarna. Med öl, vin, champagne, mat och en Pepsi. Våran första nya finska vän under resan, haha. He was great!
Blev sedan förfest i Kim och Ericas hytt. Vill säga på däck 9. Dom hade lyxat till det lite så där kunde man sitta i fönstret och glo ner på allt folk på gågatan.
In i dimman, ut ur hissen kan man väl förkorta början på denna natt ? Skulle ta oss upp till nattklubben framåt 12 snåret. Vi lyckades inte hitta dit heller. Ett enkelt utkik ur hissen och Mikaela passade på direkt. Vips stod jag där helt själv på våning 12 med en däckad finne på golvet. Men vad gjorde väl det, jag hittade ju min enda vän Tim. Han bjöd mig på White-russian, drinken för kvällen och så tittade vi på Riverdance. Efter det tog vi oss vidare upp till nattklubben där resten av ligan var. Förkortning av tiden på nattklubben:
* Pontus klämde tummen i en toadörr vilket senare resulterade i en hjärnskakning.
* Ännu fler white-russian
* Dansande norrlänningar
* Alla pratade finska med mig eftersom jag tydligen ser ut som en själv
* Mikaelas knän låste sig
Detta resulterade förövrigt i ett utseénde som en 90-årig gammal kärring. Ni skulle ha sett när vi skulle ner på efterfest hos ett gäng från Sundsvall. Har aldrig haft så mycke skadeglädje som när hon åmade sig hattit framåt. Efter att ha hittat nyckeln till knäna drack hon jägermeister som en svamp. Sen gick vi hem och sov.

10.00 bankades det hårt på dörren. David hade vaknat och då är det omöjligt att låta någon annan få sova. Det var bara upp o hoppa in i duschen för att ta sig in i Helsinki. Jag, Mikaela och Pontus campade över på mcdonalds hela förmiddagen. Träffade den berömda Hallonen och beskådade Pontus onda tumme från kvällen innan. Bland de roligaste bakis-memory jag någonsin kommer ha. Kan inte fatta hur det kan va så jäkla roligt att va bakis?

När vi var tillbaka på det berömda skeppet insåg vi att en gammal vän till oss bodde mittemot oss. Mannen, myten, legenden. JOHAN. Förstår verkligen va skåningarna menar med en helylle kille. Ja, ni vet vad jag förstår ! ?
Intog poolen framåt eftermiddagen. Där träffade jag även min vän Tim. Lägg märke till MIN vän Tim. För jag va nog fan inte hans. Inte ens ett hej kunde han knysta ur sig, vi hade ju endå umgåtts i 1,5 timme. Ack vad jag sörjde de närmaste sekunderna.
Efter delfindyk, lite alkhol och en heldel skratt tog vi oss vidare ner mot restaurangerna. Där avverkade vi en 3 rättersmiddag och tog sedan tag i hårdsupandet igen.
Väl nere hytten satt David i sin hemmagjorda koja och drack lakrits-shots och åmade sig över hur dumma i huvet finnarna var. Niklas Lidström - behövde han säga mer?  Ett under att han inte hade blåtira på hemvägen.
Kvällen skulle bli hård, det kändes redan i starten. Men tillslut fick de flesta till fyllan. Några lite senare än andra. Men Davids höll i längst. Jag är chockad över denna grabb som  vid de flesta andra tillfällen kryper till kojs tidigt.

Nattklubben intogs även denna kväll. Det blir en förkortnig denna gång med:
* Träffade Henke Larsson
* En kille kom fram och presenterade sig som "imsorry". Klatchig som jag var denna kväll drog jag till med att jag hette "forgiveme".
* Kära återseenden från dagen innan.haha.
* Pratade ännu mer med finnarna. Jag tyckte faktiskt dom var hyffsat trevliga.
* Träffade den finska versionen av en känd man från valskog. Robot-style, you know who.
Denna natt/morgon resulterade i hett hektiskt letande efter gårdagens efterfest. Det hela slutade med efterfest i våran berömda hytt nere på 2an. Efter ytterligare en efterfest längre bort dog vi runt 8 snåret.
Vaknade av en gapande städerska "estocholmo estocholmo" runt 10. Bussen skulle gå halv 11. Jag och Mikaela fick panik. Packade på 2 sekunder, kastade upp ölplattan på väskan och sprang mot hissen. Där sa det pang. Ölen slungades ur i en väldig fart. Denna insident kom även på repeat mitt ute i terminalen en kvart senare. För att det inte skulle ske en 3dje gång kom jag på den briljanta idéen att backa med väskan så jag kunde hålla i ölen samtidigt. Pang igen, nu var det däremot inte ölen som flög. Det var jag själv, mitt ute bland bussarna där 100 tals folk fick sig ett gott skratt. Vad gör man inte för publiken ?

Där tog även denna resa slut. Och visst har David rätt till en viss del, vissa saker får lov att stanna på båten. Men ett kärt gammalt ordspråk från resorna till Sandviken har fått en ännu starkare mening. Mikaela och Ida är fulla allt kan hända. Och Norrlands Guld kanske inte va så illa endå ? Matchar man så matchar man....hahahah.

Det var ju en dag igår oxå. Men den får vi förkorta såhär : Det som händer på Borgvik stannar på Borgvik. Eller var det inte så ?  


Måste bara tillägga att jag tycker det är skitkul att skriva. Finns faktiskt dom som t.o.m kommer fram till mig och säger att det är kul att läsa min blogg. (!) Thanks!

Nu ska jag ta mig till sängen. Få bort bakfylleångesten och vakna upp som en helt ny människa. Jag har sagt det förr men säger det igen, Nu får det fan vara nog !

As always

31 dagar till Thailand!

Tomorrow is the day, whiiee!

(gammalt ordspråk sen resan till gotland -04) Då förövrigt Mikaela vaknade upp i Sandviken efter en hård natt på power meet. Trodde vid tillfället att jag skulle svimma när hon ringer mig på jobbet och frågar om jag kan hämta henne på min halvtimmes rast !? Då var klockan 13.00 och vi skulle åka mot färjan 18.00! haha, gamla goda tider. Nu kan man skratta åt det hela!

Imorrn är det kryssning som gäller och jag sitter laddad enda ut i finger/tåspetsarna. Har ju faktiskt inte festat på snart 14 dagar. Rekord? Tror fan det!  Ska blir grymt jäkla kul allafall.

Har jobbat idag. Kämpigt som fan har det vart nu när man är van att gå upp tidigast 11. 06.20 stod klockan på, jag trodde allvarligt att det var döden som kommit för att hämta mig. Men överlevde även denna dag och har agerat bagare-bengtsson i köket hela dagen lång. Semlor, bullar, biskvier och massa annat. Bagaryrket kanske skulle va något? Men kom snabbt på att det är ännu tidigare mornar och ännu större magar. Så jag la ner det omgående.

Hela vägen hem blev det Thailands-snack med Stina. Det är fan inte långt kvar nu, jag vet har sagt det några dagar/veckor/månader nu. Men nu är det fan nära!
Måste dra iväg och shoppa loss massa piller, minneskort osv. Igår laddade jag upp mp3. Vill helst ha sånna dära gamla låtar som man inte tröttnar på. Jag tröttnar mer på dessa nya skitlåtar som kommer ut. Dom hamnar jämt på repeat och efter 20 ggr är dom slutkörda. trääälit!

Vet ni vad det mer är dax för idag? INNEBANDY!!!! Kan inte bli bättre. Det som är desto mer jobbigt är att det förmodligen är hårdträning eftersom det inte är någon match i helgen. Och jag har fan inte rört mig i snabbare tempo än en snigel sedan juluppehållet. Jag vet jag står i mål, men det är fan jobbigt endå!

Sååå är det någon trevlig indevid som vill prata med mig i fyllan och villan på väg till Soumi (?) så är det bara att ringa, jag tänker då fan inte gö det! Eller vet ni, man vet nog aldrig riktigt när det gäller mig + telefoner + alkohol. Kan nog ringa de flesta och påstå att jag är kära i dom osv. Men jaja, vad är väl en kärleksförklaring på fyllan ? haha

Dessutom så vore det väldigt trevligt om någon kunde skriva något till mig i "kommentar". Vet ju att ni är många som läser ..... ;)

Like always

1 dag till Kryssning

34 dagar till Thailand

Vintern hatar mig

Och för tillfället hatar fan jag den med! Nog för att jag inte kom över den tidigare nämnda vallen på söndagsmorgonen. Imorse, när jag va ännu tröttare efter 30 h helg/natt jobbande så har väl hela bilen fryst ihop. Helt omöjligt att ta sig in i den, gick inte ens genom bagageluckan. Så det var bara att promenera hem och lämna bilen kvar på jobbet. Är det därför bilen kallas Det Lilla Undret ? KNAPPAST


Sitter här i fulländad KIBK-dress. Vart på match i Sala, som beskådare och moralist stöd. Förlorade dock med 3-2...! Men se det från den ljusa sidan, de är ett U-lag så det "räknas" inte i serien endå!
Fick även uppvärmningstället. T-shirt, shorts och strumpor. Va ju därför tvungen att dra på mig hela dressen när jag kom hem. Tjorven står det på ryggen för den som undrar! tjohoo! På onsdag är det äntligen träningsdax!


good song, Fairytale gone bad.


Out of my life, Out of my mind
Out of the tears we can’t deny
We need to swallow all our pride
And leave this mess behind
Out of my head, Out of my bed
Out of the dreams we had, they’re bad
Tell them it’s me who made you sad
Tell them the fairytale gone bad



Har inte mycket mer att skriva så jag avslutar på den numera traditionsenliga manérn:

2 dagar kvar till Kryssning

36 dagar till Thailand

soon it will be over

Nu har även denna helg lidit mot sitt slut. Endast 6 timmars jobb kvar, av 30, så det går framåt allafall! Detta betyder även att det endast är 5 helger kvar i Sverige. 4,5 för att vara exakt eftersom halva nästa helg tillbringas i Finland! :)

Natten som är nu har nog vart den segaste i tiden. Har fördrivit tiden med att läsa allas våran Anders Olssons resdagbok. Om tiden i Spanien. Vilka tider. Är glad att jag upplevt det!  (ska inte tjata mer om det nu)

De timmar jag inte jobbat under helgen har följande aktiviteter utfärdas:
I fredags va det herrmatch i innebandy. Den sämsta genom tiderna, om man får vara så elak och skriva det? Dom förlora med 11-4. Så inte va det någon kul match. Det riktigt positiva är väl att de sänkt priserna på matcherna för medlemmar. Jag är så extremt fattig så det behövdes verkligen! haha
Lördagen tillbringades hemma hos Mikaela till Malins hulkningar. She had a extremly hangover. Men trots detta så hade hon endå pallrat sig iväg till systemet tidigt på morgonen för att inhandla mer alkohol. Den vart dock aldrig uppdrucken!
Sitt/liggandes i Mikaelas soffa hade vi allsång till Så ska det låta reprisen.
Sen bar det av ut i snön och vidare till Kenny, som även han nu flyttat hemifrån. hhmm, Malin flyttar 1 februari. Vilket betyder att alla mina vänner som befinner sig på svensk mark flyttat hemifrån. Kanske är dax att göra det själv med?  Får ta tag i detta efter Thailand.

Dagen till ära har även den tillbringats i Mike the spikes soffa. Promenerat med Malkin (på en söndag!!).Kollat på playa del sol och i en annan del av Köping. Bästa programmet på tv just nu. Prison Break har ju uppehåll!

Måste dessutom lägga in ett klagomål till plogbilarna i denna fucking jävla by. När jag var på väg hem imorse 07.00 (trött som ett as ska tilläggas) så har dom väl plogat Kungsgatan men inte våran gata. Så för att ta sig ner på våran gata va det tydligen meningen att man skulle fixa "batman-bil" och flyga över en 1,5 m hög vall! Satan va arg jag va när jag insåg att jag inte hade någon Batman-bil utan fick lägga i backen och köra upp till parkeringen längre upp för att bestiga en lite lägre vall. Lyckades till slut och pulsade arg och galen ner till huset. Dessutom så plogade dom inte våran väg förrns 16.00 på eftermiddagen. Jävla idioter. Aldrig funderat på att anställa lite mer folk eller börja lite tidigare?

nää, nu har jag försökt fördriva tiden lite. Men detta tog bara ca 15 minuter att skriva, vad är det när man har 6,45 h kvar?

får prova på något annat!


Kryssning om 4 dagar

Thailand om 37 dagar

Genast kändes livet så mycke enklare.


gonatt med er. Förresten, om ni missar endel bokstäver till höger i bloggen så kan jag meddela att kommunens datorer inte är dom bästa.




Jobbarhelgen is close

jaha, nu va det fredag då. Vilket innebär att jag ska jobba 30 timmar de närmaste dygnen! Skönt tycker jag, jobbigt tycker säkert ni att de låter. Men så trött som jag är på alkohol just nu så känns det bara bra! Ledig förövrigt är jag ju nästan jämt annars! 

Brynäs tog självklart ledningen i elitserien igår med. Its for the best! Sämre är väl faktumet att HV spelat en match mindre än dom, men det löser sig!

Ska snart ta o sova lite så jag orkar med natten. Sen blir det innebandy eller så hem till Malins little brother Emil som fyllt 18. Vet inte vad det blir!

39 dagar liksom. Det är fan inte långt kvar nu!  Tills heta soldagar, stränder och ett hav som bara vill att man ska hoppa i! hoho!  Fan va kul det ska bli. Och skööönt framför allt!

Om mindre än en vecka åker vi ju på kryssning oxå. Även det ska bli grymt jäkla kul! :D

Uppdaterar kanske inatt. Beror på vilka jag jobbar med!

so long

Penningbridge

Blev inget häng i sporthallen igår.  Rättså skönt tyckte jag, tråkigt tyckte rönnsta!  Istället begav jag mig till örebro för att träffa empa och kolla på OC. Som alltid hade vi massor att prata om och somnade döende runt 2 snåret!

OC? njaaee, är min kommentar. Serien har gått för långt och det har verkligen spårat ur. Men kan vara kul att kolla endå.

Om en vecka är jag på väg upp till restaurangen för att äta buffe och dricka mig full. Whiiee, för kryssningar.

En konstig händelse. Empa bjöd på vin igår. Jag brukar fanimej aldrig tacka nej och lite grann brukar alltid slinka ner. Men nä. Vilken avsky jag kände för alkohol igår. Ska bli sjukt skönt med en nykter helg!

Nu ska jag ta och umgås lite med mamma. Tillsammans ska vi senare hejja fram Brynäs till serieledning, HV71 is going down!!!!!   (eller vad tycker du, stina?)  :D

puss o hej

åh herregud säger jag bara. Vad är du för jävla tönt? haha, vilket extremt miffo! (mina konstiga funderingar över en ännu konstigare person)

Back on track

Jobbar natt nu igen. Riktigt bra med många nätter, it meens many dineros! (varken engelskan eller spanskan mår speciellt bra)
Men det ska det bli ändring på så småningom. Inte långt kvar nu!

Har under natten räknat ut min lön på ett ungefär. Ser förvånat bra ut både för januari o februari. Kanske överlever Thailand utan att gå på gatan trots allt? haha!
Jag måste faktiskt se till att inte spenderat allt för mycket pengar på denna kryssning vi ska betala imorrn. Alkohol är dyrt till havs och den gamla klyschan att "sjön suger" stämmer faktiskt. Tro det eller ej!

Dagen har tillbringats med en promenad, Malmberga-fram och tillbaka. Har sedan "lagat" mat med Mike, stekte pyttipanna, avancerat as hell. Efter det beskådades dessa vackra män i Prison Break. Vi har ju ännu inte kollat klart säsong 1 !  Dessutom har vi kommit fram till att T-bag är sexig ibland. Tro det eller ej men det är fan sant. Jag är däremot kär i han den yngsta som dött, vet inte ens vad han heter. brrrra kärlek, haha!

Imorrn min damer och herrar är det dax för OC. Undra hur långt denna serie kommer spåra ur under denna säsong? jaja, beskådas ska det allafall. Men först ska jag hänga i sporthallen, Knäppmora imorrn, även denna match beskådas från läktaren. Förvånade? nej, trodde väl inte det. Men har man inte tränat så har man inte. Fast kanske inte skulle fått vara med endå, vad vet jag!? :)  Ska nog glida ner tidigare allafall, betala uppvärmningskläder osv.

Nää, nu vart det bara massa strunt, har inge vettigt att skriva!

Sleep tight!

Varför blir det alltid så fel?

Jag och mina fyllor ska nog ta och gräva ner oss i något djupt hål i skogen. Det är givetvis livsfarligt när jag nu har abbonemang och kan ringa vem jag vill, när jag vill. Kan man spärra för vissa utgående samtal?  Jag hade lätt gjort det. Så detta fylleslag kommer inte att skrivas ner allt för noga. Vi tar och glömmer denna kväll. Ångesten hägrar totalt vill jag lova....

För att nämna något positivt kan jag väl meddela att vi ska på kryssning den 25 januari. 2 dygn av fylla och härj. Mobilen ska lämnas hemma. Alla gånger.

Så resan till Gbg har jag ställt in, ni får bestämma hur ni vill. Jag är på överallt! :)  Men har inte råd med både kryssning och gbg. Så det får bli såhär.

Nu ska jag sova av mig ångesten och bakfyllan.

Godnatt

Summering 2006

Kan med gråten i halsen tala om att denna blogg nyss var färdig skriven, den innehöll ca 2 A4 papper om mitt 2006. Men hatar man datorer och dom hatar än själv så går det på detta viset. Som ni kanske förstår försvann hela skiten när jag skulle trycka på "spara och publicera". Men eftersom jag vet att jag har många trogna läsare så gör jag ett nytt försök, here we go:

Januari: Började med att fira in det nya året i Sandviken, bland de bästa nyår jag någonsin haft! Firade dock 12-slaget i en snödriva utanför lillpuben. Och efter det kommer jag inte ihåg något, men kul var det!

Min kära vän Håkan övertalar mig lätt till att flytta till Norge, Sandefjord och det välkända kollektivet på Pederbogensgate. Vistelsen där blev kort då endast ett endagars pass på Plantagen fanns att erbjuda. Denna flyttning tog slut inom en vecka. Det var kul så länge det varade så att säga.
Väl hemma hade vännerna planerat en resa till Sälen och jag var inte sen med att tigga mig in. Jag, Mikaela, Jeppe, Jonas, Erik, David och Pälle intog pälles stuga över en weekend. Åkte snowboard, bastade, drack massor med öl, schakade våra lurviga på HC. Jag själv tyckte det var dax för efterfest i Tandådalen hos han vi kan kalla "hamlet från Sälen". Det resulterade i en oförglömlig skoterresa hem på söndagsmorgonen. Vad är det med dessa killar och stajla? Livrädd var jag allafall.

Fick även denna månad det avskyvärda beskedet om att mamma fått tillbaka sin cancer, detta skulle bli ett jäklit tufft år trodde jag. Men vi klarade det galant! :)

Februari: Startade denna månad med ett kärt återseende i Göteborg. Återträff med Spanien-gänget hos Stina, Elin och Sara. Riktigt jäkla kul, och som med alla andra dessa fester spårade även denna ur?
Fick sedan för mig att Gävle skulle bli min nästa hemstad. Sökte jobb på Tvättex (telefonförsäljning). Fick komma upp på intervju. Fick jobbet, men mongo som jag var tackade jag nej i tron på att jag skulle få jobbet på transcom. Passade även under denna tripp på att åka till våra kära vänner i Sandviken. Den trippen kan jag med största ärlighet säga har vart den sämsta dit hittills.

Mars: Började med att jag fick nobben av jobbet på Transcom, eller inte ens det, dom hörde aldrig av sig. Tycker verkligen inte om denna brat som intervjua mig. Undra om han trodde sig vara Carl-Philip himself?
Jonas fest hägrade runt mittenpartiet i månaden. Skånepågarna kom då på besök. Riktigt kul var det, däremot var det nog inte lika kul att städa dagen efter, lukta apa och såg ut som skit. Och jag var riktigt dålig på att hjälpa till att städa. Fick även under denna fest lära oss att strippa på spanska?

April: Denna månad började med att Chris hade en av sina fester i logen.  Bland de roligaste hittills. Men kvällen vart helt sjuk och konstig. Eller rättare sagt jag, ringde halva Sverige som vanligt och tappade hjärnan någonstanns i skogen. Denna kväll var heeeelt fucked up.... och ja det var bokstavligt talat..haha
Sedan rullade denna månad på som de flesta andra, läste lite i min lunar-blogg för att bli uppdaterad men visade sig att det bara var fylla i Kungsör som existerade. Moona med jenny på drottninggatan, fick motorstopp vid ICA osv. Nothing important. Valborg var däremot bland det roligaste!

Maj: Började med ännu en reunion. Nu var dessutom även Bumlo och Jonas med. + i kanten! Vet inte ens om jag behöver skriva ordet urspårat, ni förstår endå!?
Våren gled på i vanlig takt. Några båt-trippar med grillning, köpingsyran och sedan var sommaren back in town!

Juni: Fotbolls-VM tog fart. Resan till Turkiet bokades. Passade även på att fira årets studenter på stadskällarn. Det varade dock i ca 2 timmar. Efter det fick jag följa med Pälle till akuten då han tagit ut sin aggression på ett fönster. 5 timmar senare vart jag väckt av en sjuksköterska och begav mig hemåt!
Tylösand stod vackert och väntade på oss till midsommar. Även skånepågarna var med och firade. Det dracks öl dygnet runt, badades, david träffa basshunter, berättades historier, skrattades och vi hade det allmänt bra. Kan även säga att det var den roligaste fotbollsmatchen under VM. Okej, vi förlorade mot Tyskland, men den stämningen som var innan matchen var fan magisk!

Juli: Semestern tog fart. För att fira den i förskott tog vi oss (jag, mikaela, jonas, erik och tobbe) till Läppe på "endygns-semester". Lyxa t.o.m till det med stuga! Där sträckte jag även min rygg så jag knappt kunde gå på en vecka. 
Kaktusfestivalen var även kommen i Lockmora. Och kan faktiskt erkänna att det var grymt kul den helgen. Alla kunde umgås med alla och inga sura miner så långt ögat kunde nå!
I slutet av denna månad var det äntligen dax för Turkiet. 12 pers var vi som åkte. Helt sjukt kul hade vi det. Även om det i vissa stunder kunde kännas extremt jobbigt att vara så många så tycker jag vi klarade oss hyffsat endå. Den enda som inte kunde bete sig var väl jag själv då jag helt sonika fick för mig att kasta en turk i en pool. Vilket var på fitthåret att jag hamnade i häktet. Men med tårar och skrik slapp jag det hela.

Augusti: Sommarn var över och jag deppade ihop.  Det enda som återstod var de populära Thor Modéen-dagarna. Den helgen på året då de flesta Kungsörarna tar sig hemåt för att festa. Fredagen kan vi väl sortera bland fjortisfyllorna. Gick även hem med en (!) sko denna natt. Den återfanns dock i november..haha! Lördagen var roligare och min mamma var för första gången ute och festade efter sin tid med cancern, det var över nu!

September: Resan till Thailand var bokad och nedräkningen hade börjat!  Det var även logen igen och skånegrabbarna kom hit för att överraska, gick inte så bra för dom då jonas o co redan listat ut att dom var på väg! Men kul hade vi även denna helg!

Oktober:  Började med innebandyn igen, kul som fan. Några alldagliga krogrundor och även ett besök hos Empa i Örebro. Magnus Betner was in town!
I slutet av denna månad var det även dax att åka till Sandviken. Denna gång var det bra mycke roligare än förra gången! Har ju aldrig haft tråkigt där, men i februari var det ingen höjdare! :)

November: Började med en av de roligaste festerna under året. Mimmi och Tomas fest i centralskolan. Det var blandade åldrar, mat, alkohol, underhållning och dans! Riktigt lyckad kväll!
Var även på en resa till Helsingborg denna månad, lika kul som alltid! Om inte roligare?
2 veckor efter Helsingborg var det dax för den 3dje återträffen detta år. Göteborg stod vackert och stilla och väntade på oss. Sen vart det livat vill jag lova. Kände att jag mer fick en såndär ärlighetsfylla än jag brukar, sa ett par väl valda ord, vilket kanske var lite att ta i? Vad vet jag?

December: Började med ännu ett besök av de jag nu mera kallar för snapphanar? Det vill säga skåningarna!  Man har aldrig så mycket att skriva om deras/våra besök. Det går inte att beskriva hur kul man har! :) 
Har sedan vart jobb jobb jobb. Någon krogrunda ibland. Juldagen firades på stadskällarn med många kära återseenden. 
Nyårsafton tillbringades i Helsingborg. Men det är ju sådant ni nyss läst om i denna blogg, så tycker inte jag behöver skriva så mycket mer?


Självklart har dess månader innehållit ångest, dumpningar, fyllegrejjer, spanien-ångest (en speciell ångest), grubblingar över livet. Och massor med jobb. Men sånt behåller jag lite för mig själv, man kan faktiskt inte skriva med allt även fast en blogg ska innehålla det mesta av ens liv.

Nu är det bara 47 dagar kvar tills livet kommer kännas så mycket lättare. Jag har även sökt in till "internationell bar- och restaurangchef" i Halmstad / Mallorca. Får väl se hur den biten går. Men visst hoppas jag på det bästa, att få lämna detta getto för alltid. 

Nu ska jag jobba vidare, detta har ju faktiskt tagit ett jäkla tag att skriva!

Over and Out. 2007 is here.  



 

men typ, asså han ba, åhh, faan...

Har gjort detsamma som min kära vän Mikaela tillbringat sin dag åt. Läst min blogg ett x-antal sidor bakåt. (lunar) Jag har gjort det förut med, men det är lika kul varje gång. Så har ni inte så mycket annat för er, va inte rädda, ni får läsa...haha! Nu har jag dessutom gjort det jag skulle ha gjort en long time ago. Sparat alla sidor i works. Fixade år 2002 först nu, va ett par sidor, 15 för att vara exakt. När detta projekt är klart ska den skrivas ut och sättas in i en pärm med texten "Mitt liv som fjortis". För ATT det stämmer. Det roliga är att jag inte ens är 14-15 när jag skriver, (som man brukar vara när man är fjortis). Utan jag är 16 och fyller 17 3 månader efter att bloggen börjar skrivas. En vis människa sa en gång till mig "Fjortis är ingen ålder, det är en livstil". Tror han hade rätt. (det va faktiskt en han som sa det)

Nog om det. Har förutom detta arbetat idag (!) och vart hos Mikaela för att kolla på "tsunamin-serien". Lite lagom att ladda upp med den nu när man snart entrar Bangkok.
Har dessutom fått en hjärtattack på jobbet, eller ja, nästan allafall. Satt och kolla på nyheterna på jobbet. Plötsligt kläcker Bengt Magnusson ur sig att: " 34 personer omkom idag i en flygolycka i Ba - - - (här kändes det som minuter innan gubbfan sa BAGDAD. ) uhhh, där fick jag ont i magen vill jag lova, fattar inte ens varför, han sa ju bagdad...! Im paranoid. (men det vet ni ju redan!)

Dessutom är det storm här, lamporna blinkar lite lagom kusligt och när jag gick hem från Mike-the spike trampade jag över x-antal grenar osv.

over and out

The farväl and OC

Dessa 2 dagar har spenderats i Mikaelas lägenhet med en liten sleep-over igår. Hade ju OC-maraton och skulle dessutom upp tidigt idag för att köra grabbarna grus till Arlanda.
Nu är dom där allafall, eller ja, nästan. Landar om ca 2 timmar tror jag. Lyxiga jäkla lirare!  Får bara hoppas att allt går som det ska osv. liiite orolig blir man ju. Så sköt er nu om ni läser detta!  :)

Som sagt har det vart OC-maraton. Varför är dom så jäkla kära och har det så jäkla bra i denna serie? Jag blir fan galen. Fast endå bara måste jag se det fast jag redan sett det. Skylla mig själv som vanligt? I belive so.  Avundsjuk på denna kärleksfulla serie ? Hell yeah!
Fast vad är egentligen kärlek? Jag har då fan inte fått uppleva det? 
Säger som min vän Lindha sa i ungdomens dagar. "Mig blir man inte kär i, mig knullar man bara"? haha, vilken jävla kommentar egentligen...:
Även där kanske man får skylla sig själv? Ja, vad vet jag. Och jag antar att ingen av er kommer svara på dessa frågor endå. Men vadå, man måste ju få undra? hahah, fan vad jag svamlar. Men jag är extremt trött på alla dessa fyllegrejer, kan inget vara på riktigt?

Va dessutom skitdeppig igår. Jag vet inte själv varför, men tror att mitt undermedvetna vet. Vad vet jag, det kanske stämmer. Kanske aldrig går över?

Kommer allafall sakna våra grabbar under dessa 4 månader. Dom är ju bara borta i 3 månader, men jag kommer hem senare än dom.
För vem ska jag nu mysa med vareviga bakis-söndag?  Ha totalt urspårade torsdagsfyllor med? Och vem ska nu ge mig alla dessa blåmärken? (okej, david är kvar hemma jag vet)  men endå?

Time for sleep and dreams about white sand and blue oceans. I really need it.

goodnight

Eftersom...

74194-4

.. Jag såg att håkan lagt upp några bilder och skrivit om sitt 2006 ska väl inte jag va sämre ? Jo, faktiskt lite sämre, orkar inte skriva massa utan gör ett enkelt ihop-klipp.  Och jag minns faktiskt 2006 som ett rätt hyffsat år kan man kanske säga ? Bilderna är från Sälen, Jonas fest, Tylösand, Turkiet, Sandviken, Ikea(celebert besök)  och sist men absolut inte minst, Göteborg
Jag ser detta år som ett Kungsör -år. Tråkigt nog. Men som ni ser har jag endå lyckats resa runt hyffsat bra? Tilläggas ska då även att jag vart i gbg 4ggrsandviken 2ggr och helsingborg 2ggr. Pretty good, hu?
Jag har ju dessutom testat att bo i Norge, det varade ju dock bara en vecka. Vilken flopp!? :D

Nu ska jag sova, imorrn vankas det avskedsfest med zigenar-kort osv.  Haha, ni fattar noll eller hur? Men en enkel förklaring är att Jonas, Erik och Jeppe lämnar oss i regnrusket på måndag för en 3månaderstripp till Thailand. Och ja, jag vet att jag tjatar, men idag är det bara 54 dagar kvar för min egen del, tjohoo!

gonatt

Ordentlig

Kan med stolthet säga att jag hittills hållit vad jag lovat med 2007. Har idag skrivit in mig på studera.nu så att jag kan söka högskola. Problemet är bara att det verkar som om kurserna/programmen för hösten 2007 inte lagts upp än? Eller oxå är det jag som inte fattar hur man gör.

Förresten, vem är det som anonymt skrivit kommentar på det förra inlägget? Saknade säkert er oxå, vilka det nu var? :)

Är dax för verkligheten nu igen. Jobb imorrn, torsdag och även lördagsnatten. Kanske inte va det bästa valet med tanke på att det är Erik, Jeppe och Jonas sista helg hemma. Men får samtidigt se det så att jag själv behöver pengarna och jag har ju faktiskt festat ihop med dom sen jag var 15! Blir mys-bakis-söndag allafall, även om jag inte kommer va bakis! :D

Ska kolla television nu.

Godbye

Surt sa räven om rönnbären

Nu är det nytt år, det är fan på tiden som Robin sa igår! haha!   Starten på detta år har vart klockren. Dagen innan lika så.  Lets take it from the beginning:

Började med att vi i lördags infann oss i bilen snäppet senare än bestämt men runt halv 13 snåret va vi på väg. Jag körde, och jag gjorde det med stil som vanligt! :)  Väl framme i Helsingborg va det bara till att glida in i Ättekulla och upp till Andy för att korka upp.  Tog oss senare ner till det berömda Milano för att dricka lite till och sedan in till stan, knutpunkten, stinsen. Där kan man väl ärligt säga att det spårade ur lite smått ?  Jag var lite väl aggressiv osv. Men det gick över och vi gick vidare till Tivoli, där vi även handlade biljetter till morgondagens stora händelse, nyårsfesten.
Efter detta blev det en impulsrusning mot färjan. Danmark hägrade runt hörnet! Förvisso va allt stängt där när vi kom fram och vi fick nöja oss med en dansk-kebab och tog sedan färjan hem igen...

Söndagen med stort S började sedan med en nyårs-supé på burger king, här ska det snålas in i det sista vill jag lova! :) Hängde hos Andy ett tag och drog sedan hem till Rille för att byta om till nyårsblåsan.
Upptäckte ganska snabbt att det skulle ramlas en hel del under denna kväll då jag knappt kunde stå i skorna nykter utan att trampa snett. Stappla vidare mot bussen in till stan och förfesten hos Robin.
Där skålades det hej-vildt och det var mycket av alkoholen som gick till spillo på den fina mattan. Efter att ha pimplat i oss det mesta, sett en kass Bengan smälla några smällare och beskådat flera smällare skjutas ut genom fönstret (!) gick vi ner till Tivoli.
Fyllan va nog på topp hos de flesta av oss.  (?)
Pälle ramlade framstupa rakt ner i golvet och lyckades även förstöra kameran i fallet. (tror vi)
Jag ansåg att Mikaelas ragg i baren var för ful och tyckte då att det var bättre att kasta ner henne på golvet för att sedan flyga med själv i fallet. Som hämnd stämpla hon mig på foten, så jag har ett "klackmärke" som är blått och rött.
Bengan bjöd på grogg, öl och shots till de flesta. Trodde vi till en början, visade sig sen att han gått lös på Eriks kort.  haha!  Han va nog den som spårade ur mest ? :) Fick för sig att det var skitkul att hälla öl på folk, så när han stod o dansade på fönsterbrädan över mig och Mikaela hällde han ur 2  öl över oss. Hämnades fort med att kasta white russian tillbaka.  Han fick även för sig att toakön var för lång, slutresultatet på det vet jag inte riktigt om jag ska skriva här? hahah

Runt 5 snåret stängde krogen och vi tog oss vidare till kebaben. Och varför lugna sig bara för att krogen har stängt? Inne på stället utbröt ett såkallat kebab-krig mellan Bengan och David. Det hela resulterade i att David gick back 300 kr pga att han är dålig på att sikta. Så istället för att träffa Bengan kastade han hela kebaben över några oskyldiga individer som satt bakom. Pengarna gick till killens kemtvätt för kavajen va helt dränkt i vitsås. Även hans tjej blev dränkt, men hon fick inga pengar utan hon fällde en tår istället...hah
Sen fick det vara nog. Tog en taxi hem till Rille där alla däckade fort.

Helgen har som vanligt vart skitkul, ingen tvekan om saken!  Frågan är bara, vem fan är JOHAN? :)

Nu är det nytt år och jag känner att jag måste ta tag i mitt liv. Thailand väntar runt hörnet. Men det finns ju faktiskt ett liv efter det. Och det är det livet jag ska ta tag i.  Imorrn ska jag smöra in mig hos Malin så att hon kan hjälpa mig att söka massa högskolor, för tro det eller ej, jag vill börja plugga!

Och visst känns det tungt, vissa saker. Men det gör det ibland, sånt går över. Är nog på tiden att glömma det som varit och börja tänka på framtiden istället. För såhär kan man inte ha det.

Godnatt med er och ha ett riktigt bra år nu!