Yran, en resa utöver det vanliga!

Jaha, då var man hemma igen sliten som en jag vet inte vad men har endå bara kunnat sova till 9 typ. Helt sanslöst.  Vi tar det hela från början....

Kom iväg runt 13.30 tiden i onsdags och efter en helvetes resa var vi framme runt 22! Måste helt enkelt varna er att inte söka efter vägbeskrining på eniro. Dom lär ju ha några större störda problem ovanför nacken...! Vägen mellan Kungsör och någon by med namnet ångest i sig var perfekt. Men sen lurade dom in oss på en grusväg som varade i ca 5 mil. Och jag som tyckt att tidernas väg till Sandviken varit den värsta hittills. Men i jämförelse med denna så är den det bästa jag åkt på. Björnarna lurade i buskarna och resan på denna väg tog hur lång tid som helst. Väl framme var det bara att dra igåg med fyllan.  Stannade vi tältet denna kväll och snackade skit. Vissa blev mer berusade än andra osv.

Torsdagen började med promenad in till stan för lunch och biljettköp! Tillbaka till tältet och fyllan var redo på nytt!
Jag försökte ta mig in till stan för att kolla på Snook, men kom aldrig riktigt fram. Träffade på Emil (malins lillebror) och vi gick o dela på en vinare framåt 23 snåret. Vi gnällde lite smått att det bara var 8,5 % och att vi inte alls skulle bli fulla, men det visade sig snabbt att det blev precis tvärt om. Båda blev dyng! Träffade på resten inne i det älskade tältet "Gamla Teatern" och dans på scenen stod på schemat! 
Efter detta gick allt utför, men på ett extremt roligt sätt. Jag och Stina gick loss. Snattade en korg av "polackerna i barackerna" och gåvokorgen blev namnet. Började med att jag ställde mig på cykelvägen för att tigga pengar, men insåg snabbt att man var tvungen att dansa för att får en slant. Tror jag tjänade ungefär 3,5 kronor, så bra var jag!
Ville ha en hatt av en kille som verkligen inte ville ge den till mig, så jag började mobba honom för att vara "östermalmsbög", vilket han även var! Kramade om vakten och smörade in mig så att han kunde slänga ut denna tönt, men icke!
Hemma vid tälten delade vi sedan ut : en vägskylt, ett gosedjur, blommor, några små pengar, en registreringsskylt bl.a!
Torsdagen var helt klart den bästa och vägen hem var obeskrivligt rolig!

På fredagen tog jag, stina o håkan tag i våra liv och tog oss hela vägen hem till Erik för att duscha. (jag vet att det är överskattat på festival, men det var så jävla skönt!) Var borta nästan hela dagen så det var bara att gå in på vinet när vi var tillbaka!
Regnet öste ner denna kväll så när jag skulle in till stan för att se Timbuktu fick jag gå i en blå sopsäck. Tyckte att vakten sa att det var fullt på området och han vägrade släppa in mig. Nu såhär i efterhand har jag konstaterat att det var jag som var för full för att komma in. Men jag vägrade att missa Timbuktu så jag tog mig in på annat sätt. Efter att ha krypit i buskar och under staket tog jag mig fram till stora scenen, där "stirra ner" spelades för fulla muggar. Lyssnar på den låten nu och blir sjukt laddad. Så jävla bra är han!
Gick tillbaka till tältet för att dricka mer och nu hade det även slutat regna. Sen var det dax för The Hives, även det sjukt bra. Men dom är lite ego dom grabbarna. Dom helt enkelt vet hur jävla stora dom är och skryter ganska bra om det emellan låtarna!  Det jobbiga är ju att dom har faktiskt rätt att göra det! : )
Den här kvällen var lite av en singelkväll. Varenda en av oss gick runt själva men möttes upp på gamla teatern senare under kvällen. Sist, men absolut inte minst var det dax för Sahara Hotnights! Även där vart jag själv. Tappade bort jonte och någon mer efter den berömda älg kebaben!  Jag blir helt lyrisk när jag tänker på den första låten som spelades. Tänk er en totalt rökig scen, man ser inte ett skit. Helt plötsligt står dom bara där och börjar spela "Visit to Vienna". Jag vet, jag har inte sett så många konserter i mitt liv, men jag tyckte det var så sjukt jävla bra! : ) Orkade dock inte kolla på fler än 3-4 låtar så tog mig sen vidare till tälten för att däcka i fosterställning intill lägerelden!

Lördagen gick sjukt segt. Ska aldrig mer gnälla på Mikaela när hon inte kan dricka för att det svider i magen. För nu vet jag hur det känns! Kämpade o kämpade men det gick inte. Slutade med att jag inte ens kom fram till scenområdet, utan bara till gamla teatern. Avslutade kvällen på bajamajan, spyende som fan! (intressant va?)

Men kan avslutningsvis säga att jag endå träffade Ola Salo på söndagen när vi käka. Han var på samma restaurant, och jag har ju faktiskt redan sett dom på Hultan!

Tack till alla gamla megafonare och er andra som var med! Alltid lika kul att festa loss med er. Och massor med cred till Anders Olsson som sjöng den älskade låten "fredagsölen" för oss! (en låt han har skrivit om spanien, funkan, personalen på megafon)

SPANIEN SPANIEN TJALALALA!!


Tack o hej!

Yran, soon here!

Snart är det dax. För ännu mer fylla och bra band! Allt är fixat o på onsdag lämnar jag svedala för att ta mig upp till norrland. Östersund kommer va det "högsta" jag vart i sverige. Sälen är det högsta nu...haha! Det är illa!

Helgen har vart klockren. Som alltid när man är ledig och saker händer. Problemet från min sida är väl det att jag aldrig kommer ihåg vad jag gör längre. Har helt tappat greppet om alkohol och blir alltid lika fundersam över hur fan jag kommer hem om nätterna.
I torsdags åkte vi till Gävle för att hälsa på my brother from another father så att säga. Hängde där på kvällen och skruvade även ner en bokhylla som jag fått av han. Fredagen spenderades ute i Utvalnäs hos släkten. Malin, Mikaela och jag agerade lekledare och kände oss som 5 år på nytt. Efter att ha fikat, kollat kaniner, hoppat studsmatta och lekt mamma, pappa, barn så tog vi oss vidare in till stan och shoppade alkohol till kvällen.
Runt 18 snåret tog vi oss vidare till världsmetropolen Sandviken. Våldsgästade stridh och drog vidare till christian. Där spenderades kvällen med massor av alkohol, allafall för min del. Vaknade upp runt 11 snåret på lördagen skedandes med Malin i en soffa. Var soffan stod hade jag inte en jävla aning om. Men det visade sig sen att vi åkt bil till tobbes moster eller nåt för att sova där.
Om man däckar i Sandviken får man helt enkelt skylla sig själv. Fullmålad med bläck tog vi oss sedan hemåt. Logdansen väntade!

Det var bara att ta nya tag och jag bestämde mig snabbt för att absolut inte bli så full igen. Speciellt inte med tanke på att det var massa vuxna på logdansen. Då vill man endå va lite städad. Och det var jag, ett tag allafall.
Det var ju som sagt min första logdans. Trevligt var det! God mat och massa roligt folk. Jag trivs när det är äldre med! Insåg snabbt att dom var mycket bättre på en själv att dansa och satt helt fascinerad och glodde när dom flög runt på dansgolvet i en foxtrot. Dansade lite jag med men insåg att det inte var min grej...flög runt som en vante! haha! :)

Söndagen vaknade jag sent och fick mat av malmberga folket även denna dag. Grillat och även det riktigt gott. Sen körde dom hö och jag hjälpte till lite vid sidan av! haha!

Fint väder gör mycket har jag konstaterat denna helg! Och jag hoppas verkligen att inte regnet öser ner uppe i norr!

Nu är det dax att jobba vidare!

puss

Sommaren är kort...

Och jag jobbar bort den känns det som! Fast egentligen har jag jobbat ovanligt lite under denna sommar. Gick ju o blev sjukskriven en vecka... Oflyt är vad jag kallar det!

Just nu sitter 15 av mina förhoppningsvis redan dyngraka vänner på en båt på väg mot Tallinn. Om jag mår dåligt och hellre skulle sitta där än här!? nähee, tror ni...! Solen skiner himlen är blå, vem fan kan motstå öl då?

Får se det positivt, om en vecka och 2 dagar sitter jag i en bil på väg mot Östersund. Dyngrak ska jag vara när jag kliver ur bilen, eller om jag kör, en stund senare! Sen ska den fyllan bestå i 5 dagar! Och skulle min hals så mycke som irritera mig en smula, ja då ska jag fan i mig supa ännu mer! 

Jag tycker ni ska bli stammisar här och läsa ofta!? Är det okej? Jag börjar komma in i stimmet igen så att säga... haha!

puss på er!

A lot of reading

Hoppas jag att detta inlägg kommer bli allafall. Har inte det rätta knycket för detta längre som farbror Melker skulle ha sagt. Kommer liksom aldrig riktigt in i det igen, får helt enkelt att det blir bättre till hösten!

Tänkte uppdatera lite allafall om vad som hänt de första sommar-veckorna!
Hultsfred - jag kom - jag såg endel - jag segrade inte, snarare den största förlusten på länge! Halsfluss redan på torsdagskvällen och hela fredagen var förstörd. Pallra mig allafall upp o kolla på Ozzy. Visst han kanske inte var så jävla bra, men jag har allafall sett han. Han lär ju inte direkt göra så många fler konserter i sitt liv...! Resten av HELA fredagen låg jag i bilen med feber, förutom när jag tog mig in till stan för o köpa pencilin...jippiiieee! !
1700 kr, visst, jag har kunnat säga att det var värt det och att jag allafall såg Lisa, evanecence, pet shop, ozzy och THE ARK (som till min stora förvåning var fruktansvärt bra och skrålas nu ut ur mina högtalar väldigt ofta) . MEN, här kommer det STORA MEN:et jag har börjat tveka....

Halmstad på midsommar var som alltid klockrent. Inte mycket att tillägga, ej mycket minne består av denna helg!

Blev kvar i söder och åkte till Jonas på söndagen för att sedan entra Båstad på måndagen för ytterligare en intervju. Vet inte ännu hur det gått utan får vänta en vecka till på svaret. Jag är tveksam på detta svar... men om inte annat så väntar norge till hösten. För här går det fan inte att vara kvar.

Jag vet att jag alltid klagar på kungsör och blablablblabla... .men nu är jag seriöst deprimerad, helt sjukt. Jag mår precis som jag gjorde innan Empa kom och räddade mig på sin vita häst och tog mig till Spanien 2005. Den här gången måste jag ta tag i det själv, för ingen jag känner bor utomlands.... och inga pengar har jag heller!

Nu ska jag sova, imorrn blir det sthlm för strövning på stan och kanske en o annan rea-vara!

På fredag bär det av till metropolen Hajom och på lördag blir det GBG i all sin glans

hej på er