Ni är inte trogna...

Har nog tappat ett x-antal läsare det senaste halvåret. Tråkigt tycker jag, fast samtidigt är det väl inte lika många som sitter på internet o gluttar runt såhär i sommartid!
Kan med glädje berätta att internet fungerar hemma igen. Men efter att ha suttit där ca 1 timme insåg jag att det inte alls var lika roligt som jag trodde. Det enda roliga var att ladda ner musik!

Har jobbat inatt med, snart dax att gå hem o sova. Sen blir det iväg på annat jobb, ska måla min jobbarkompis Håkans husvägg. Måste ju tjäna in en hacka till Halmstad. Där jag för övrigt måste ta igen dessa fyllor jag missade på hultsfred eftersom jag fick halsfluss efter första dagen. Det är rätt jävla ovanligt, balen, studenten och så nu Hultsfred. Om nu den där jävla gud existerar så är han då fan inte snäll mot mig allafall! Uhh! Piggnade till på lördagen allafall så fick väl i mig lite vin då! Såg allafall Ozzy, Lisa, The Ark, Evenecence och Pet shop. Får välan duga, de flesta andra som är där är ju dyngraka och missar de flesta banden!

På måndag är det dax för en ny intervju, nu på Akademi Båstad. Lika utbildning som tidigare ungefär och får helt enkelt hoppas på att det går bättre ä förra intervjun. 26 reserv blev det där! blää

nu ska jag hem o sova!

gonatt