In the land of thais

Har vart skapligt vardelos pa att uppdatera min egen blogg nar jag vart borta. Tell me, i know. Men kanns som om jag inte vill slosa bort allt for mycket av min tid framfor datorn och jag har ju faktiskt skrivit hyffsat mycke i resedagboken.

Thailand ar sjukt underbart. Alla ar trevliga och det ar inte alls som nar man ar i nagot annat land dar slemmiga spanjorer eller turkar gapar och skriker efter en. Thailandare is the shit!

Det som inte namnts i resedagboken ar val de extremt ursparade fyllorna som agt rum. Tankte att jag inte namner det dar, men sjalvklart har dom existerat. Foooor manga! Ar idag inne pa den 6 kvallen av fylla, och nu ar det ju helg sa man kan ju inte banga ur nu ! :) Ar nu pa Phi phi, sjukt manga svenskar. Men for mig spelar det ingen roll, fast endel av oss tycker det ar lite for "turistit". But what a hell, vi ar ju sjalva turister!
Barerna ar extremt manga och aven stranderna. Och med denna hetta och en massa alkohol kan det inte bli annat an ursparat. Skulle man fa beskriva on med ett ord hade jag sagt kottmarknad direkt. Helt klart, men som ni manga vet sa har det val aldrig spelat mig nagon roll om det tar 5 eller 40 minuter att hitta nagon att ga ivag med. Hahah, det later helt sjukt, men sa ar det. Men kan faktiskt med lite stolthet i mig saga att jag hallt mig hyffsat i skinnet. For shiiit vilka snygga manniskor det finns pa denna lilla plats.

Brukar skriva ganska mycket om mina kanslor i denna blogg. Men vill inte gora det nu, bara njuta av stunden man ar har och inte rabbla upp massa konstiga meningar pa denna plats. Livet gar vidare och jag kanner for forsta gangen i mitt liv att jag fattat ratt beslut. Im proud!

Ha det sa bra dar hemma sa ses vi nog inte forrns i slutet av maj. For Vimmerby har fortfarande inte hort av sig. Men det gor mig ingenting, for har kan jag stanna sa lange jag vill !

puss o kram