Helgen är kommen...igen..

Lika bra att passa på när man är på jobbet att skriva blogg. Slutar snart, skönt som fan ska det bli! Var jobbigare än jag trodde att komma tillbaka och har nu jobbat 4 dagar i sträck varav 3 kvällar!

Imorrn är det fredag och då kommer Jonas! Så blir väl några öl i helgen med, men funderar starkt på nyktert imorrn kanske. Om jag inte ska ta o dricka lite med Mikaela eller något! Lördag är det ju allafall landskamp, så några öl blir det väl då. Har ju lovat den stackars alkoholisten Jonas att vi ska festa i helgen, men alla här hemma verkar sega på det! Så får se va det blir. Med min budget kommer man inte långt!
Och eftersom jag fick böter av snuten i helgen (glömde berätta det i förra inlägget) så får det väl bli en ännu snålare månad. Fick liksom böter för att jag stod i kön och drack cider, till öltältet alltså. Jag blir så jävla förbannad på sånt. Fanns hur många 30-40 + som drack där hela tiden. Men dom fega små snutbrudarna ger sig bara på ungdomar som oss som dom kan "sätta sig på". FYFAN för dom. Dumt o ta fast alla ligister i stan istället! (vilket jag även sa till dom men då fick jag minsann höra att "tycker du har liiite väl dålig attityd". Efter det höll jag käften i förhoppning att inte få fler böter. 500 kronor kostade den cidern mig...aaahhh!

Nästa helg blir det allafall Lindhas examen och så blir det till o jobba min första "helgdag". Sen börjar ju som sagt sommaren i all sin glans!

puss o hej

Inget internet...

Sitter på jobbet och tänkte skriva ett snabbt inlägg, rasten är snart slut. Hemma har vi ju tydligen inge internet kvar... men trots det måste vi betala för 3 månader till, vilket blir närmare 1000-lappen allt som allt. Rätt eller Fel ? Ja gissa vad rika jag tycker.... det suger grus och pappa får bli den som betalar. Ringde tillomed tele2 och frågade om dom kunde fixa det så det allafall funkade de 3 månaderna som är kvar... Men det funkar inte endå... helt skumt! Och tråkigt framför allt, vad fan har man en dator till om man inte har internet ?

Nog om det..! Helgen har vart helt okej, tror jag. Har iförsig haft höga förväntningar på denna helg länge och den blev inte alls som jag tänkt mig. Framförallt så kommer jag knappt ihåg något alls av logen i fredags. Har nog aldrig vart så full någonsin innan. Erik hittade mig och Malin sovandes utanför Rijads på byn, på en trottoar, runt 3-snåret. Innan dess hade jag hunnit dansat helt själv på logen (chriss tackade mig dagen efter för att jag dragit igång dansgolvet) haha, kul att man minns! Hade dessutom knappt kunnat gå har jag hört i efterhand. Tur att det inte var lika mycke folk på logen som det brukar! Hade vart lite jobbigare då!  Det värsta som finns är att vara så full så man inte vet vart man vaknar upp dagen efter. Tack o lov så var det i Eriks soffa med Malin och Erik sovandes bredvid!
Lördagen blev inte heller vad jag förväntat mig, men kul att komma ihåg lite av kvällen allafall. Förfesten hos Jonis var klockren, eller jag det hände inte så mycke men så grymt fin lägenhet och årets bästa balkong! Hoppas på fler fester där i sommar!  Efter det bar det av in till Köping för yran, många kära återseenden där allafall! Roligast o träffa va helt klart Coffe! Däremot var tälten för stora att man knappt hittade på nån. Hem igen med bussen som Elin fixat och det var dax för efterfest hos Jonis... Tyvärr så hittade jag aldrig fram utan vaknade på Tobbes soffa dagen efter utan att ha en aning om hur jag hamnat där. Men tydligen drogs jag mot folks soffor denna helg!  Hade dock inte vart lika full och inte gjort lika många konstiga saker som kvällen innan. Men självklart hann jag med ett o annat telefonsamtal, fast känns som om jag är rätt van med att vakna upp och se att jag skickat konstiga sms och ringt massa samtal så jag blir inte direkt förvånad!

Nu är rasten slut!

Om 2 veckor är det hultsfred som gäller, veckan efter det hoppas jag på Halmstad och sedan är det Storsjöyran i juli, resten av sommaren jobbar jag! thats life!

puss o hej

Som alltid...

Hemma bra men borta bäst! Så lyder allafall ordspråket i mina öron....!

Har vart väldigt dålig på att uppdatera här under resans gång, denna sida skulle ju bli den mer vulgära så att säga...! Men som jag brukar säga när jag är borta.... det som händer "där" stannar där. Men kan allafall meddela er att det inlägget jag skrivit på Phi phi inte riktigt stämmer längre. Åtminstone inte det där om att jag fattat ett beslut och det var rätt. För det var det fan inte! : )

Självklart så har jag haft det underbart. Alla frågar jämt när man kommit hem om man haft det bra, svaret är alltid lika självklart Ja, men om dom inte frågat så hade man stört sig på det istället. Livet är bra tungt...

Visst är det jobbigt att vara hemma, men man måste samtidigt se framåt. På onsdag blir det intervju i Halmstad och jag hoppas innerligt att dom vill ha mig till hösten. (internationell bar-och restaurangchef)
En egen lägenhet är vad jag längtar efter och att den sen skulle vara i Halmstad är ju rena drömmen. Börjar redan min resa dit på tisdag och sover hos Jonas en natt innan jag tar mig vidare.


Det här inlägget blev sjukt hattigt och tattigt. Men har inte riktigt kommit in i det vanliga bloggandet än. Dessutom är internet pajj hemma så kan inte skriva direkt när jag känner fört.  Jo, ni kan ju gissa en gång vart jag befinner mig och skriver nu. Jag lovar att ni får rätt på första chansningen.... Södergården! Sommarjobbet har redan börjat kan man säga!
Det enda långlediga jag kommer ha i sommar är Hultsfredshelgen, Midsommar och slutet av vecka 30. Men det duger för mig, kommer ju vara ledig hit o dit vissa andra dagar med....!

Nää, nu ska jag snoka vidare på internet och hoppas på att tiden går fort, bara 6 timmar kvar nu! : )

puss o kram på er!