Skola och ljusare tider

Det blir så konstigt när man bara bloggar någon gång ibland.... man kommer liksom inte på så mycke vettigt o skriva. När man väl är hemma på kvällarna tänker man att imorrn ska jag blogga om dittan o dattan. Men sen blir det liksom helt wrong!

Jaja, det jag sysslar med är väl det vanliga. Åker till skolan 8 på morgonen för att sen inte va hemma förrns 18. Har vart i Malmö några ggr. I måndags va det klassfest där. Kul va det och råkade bli lite skolk på tisdagen! Men sånt är livet.
Annars är allt som vanligt. Upp till Ättekulla eller något annat skoj på vardagarna. Ganska mycke fest på helgerna. Dock blir nog denna nykter. Tror jag.... är ju endå landskamp på lördag! :)

Nästa vecka är den sista i skolan. Franska-tenta på både onsdagen och torsdagen. Muntligt o skrivligt. Sen på torsdagen blir det gin-provning o pizza i skolan. Jag vet, asbra blandning. Och på kvällen blir det födelsedags-kalas för mig. Nästan alla i klassen kommer, greit!  
Efter det är det bara Gastro som gäller, jul-bord står på schemat! I love it!

Om ni inte ens hör av er när jag fyller blir jag faktiskt besviken. Men jag blir ju fan inte förvånad allafall....haha! Har ju hänt förr att man inte fått ett enda samtal.... !  ;)

Något mer positivt är väl att jag fått massor med jobb i jul... eller ja massor o massor. Endel allafall! Det är bra för dom pengarna kommer behövas i februari då jag förmodligen tar mitt pick o pack till Sälen för att spendera mina 3 LIA-veckor.


Vi ses den 22 december, eller ja dom flesta av er allafall!

Tillbaka i skolan!

Nu är våra 3 lunchveckor över o vi är tillbaka i skolan! Har gått jäklit bra o vi har tjänat ihop typ 11 000 kr i dricks! Grymma va? :)

På fredag är det tenta i hygien, det är lite småsegt. Hif match idag som jag hellre vill åka upp till andy o se istället för att sitta hemma o plugga o kolla på texttv.... men vi får se! Ska ha genomgång hela dagen i skolan så kanske inte behöver plugga sen!

Förövrigt så är jag irriterad på telenor. Dom har inte dragit pengar från mitt konto fast det står att det ska vara autogiro. Och nu har jag helt plötsligt spenderat så mycke pengar så dom kan helt enkelt inte dra dom....tycker det låter jävligt skumt för så mycke pengar har jag fan inte brännt!

Allt är lite konstigt just nu skulle man kunna säga. Vet varken ut eller in eller vad som händer över huvudtaget...haha! Skitsamma.... det blir som det blir. Det löser sig, det gör det väl alltid?

I helgen vet jag inte vad som händer faktiskt. Var ett tag sen jag festa med Bengan o co så kanske ska höra mig för vad de sysslar med! På fredag blir det allafall massa god mat hos Josse o utgång på det antar jag...!

På måndag är det Malmö med studiebesök på dagen o fest på kvällen. Vår snälla lärare har gett oss sovmorgon på tisdag så vi kan festa länge...:D

puss o hej