Livet leker!

Bara fall ni undrar så kan jag säga att allt är på topp och jag trivs..osv osv! Ska snart bege mig i en taxi ner till knutan för lite utgång!

Skriver kanske mer nån annan gång... blir bara irriterad på folk när jag skriver uhhh! Ni är inte bra! Min personliga åsikt but thats life..... ; )

puss på er endå!

Hinner inte med detta längre...

Va ett jäkla tag sen jag skrev nu. Men allt är bra...! Dock jävligt ensamt o bo själv eftersom jag aldrig gjort det förut! Men man vänjer sig väl...

Mikaela har vart här en vecka. Så i onsdags va vi i Båstad o festa loss på studentfest! Träffa Basse från köping som uppenbarligen går på min skola! Kul
tycker jag! Folk blir trevligare utanför KAK-området! :D

I helgen har kungsörarna vart här. Och både jag o bengan har haft inflyttningsfest! Kul som fan har det vart och självklart lika urspårat som alltid när vi två tattargäng festar ihop...haha! Intrigernas afton, jo man tackar! Höll på o bli slagsmål hos mig med...Körde det där gamla vanliga koala-greppet så det vart aldrig nå slag...haha!!

Nu är det lunch-veckor på Gastro för fulla muggar och på onsdag ska jag glida runt i nilles 42er (skor) eftersom man måste servera och jag har inte råd att köpa nya...haha! Men det går säkert bra. Skönt o slippa skolan ett tag.

Jävligt tattigt inlägg. Men ligger som en osande Biff alá Lindström i Andys soffa o pallar inte att skriva nå mer!

Nu dröjer det nog innan jag skriver igen. Men vet ni vad? Jag har en mobil ni kan ringa till...! Om ni nu glömt det? :D


Hejdå