Älskade flyttväder....

Jag är bakis. Har ont i huvet så jag håller på o kreverar. Kom hem typ 2 inatt o så upp i ett glädjeskutt runt 8. Smart som jag va hade jag bokat in tvätt-tid då. Så det va bara att ta tag i det. Nu är jag klar allafall. Och snart kommer morsan o farsan med flyttlasset och jag ska ta mig ner till lgh snart för att få nyckeln o fixa pengar till hyresvärden.

Har upptäckt att helsingborgare lever för löning. Skulle man kunna säga kort o gott. Igår när jag satt på bussen hem sken solen o tamejfan nästan alla jag såg gick runt med öl i handen o mådde allmänt bra. Kan dom kan jag tänkte jag o drog iväg ett mass-sms till halva klassen o frågade om vi skulle dricka öl. Visst blev det massa öl, men inte fan tänkte jag på att solen går ner runt 19. Så riktig stämning blev det inte riktigt... regna gjorde det med.
Satt på Utposten o pimpla öl o sen avslutade vi med öl på Crom.  Helt okej och jävlit lugnt... därför blir jag frustrerad över denna bakfylla. Den är inte värd det!

Tjohooo för min egna säng. Men buhuuu vad ensamt o trist det kommer bli. Fast Ättekulla är ju bara ett stenkast bort så får väl ta mig hit när det blir allt för tråkigt!

Nu ska jag dra mig neråt till det ökända söder. Sen blir det IKEA med Anna o Emma. Och inte blir jag förvånad om det slinker ner en öl efter det..... det är ju endå löningshelg .....;)

Helgen är kommen igen...

Klassfesten är inställd. Men mikaela kommer endå. Och jag har aldrig vart såhär bakis förut... eller?
Igår va vi på en vingård i Danmark med klassen. Självklart vart det vinprovning o inte fanns det någon "spottkopp"...! Har aldrig blivit mer besviken....... Detta resulterade i att flera av oss va ännu mer sugna på alkohol när vi kom därifrån, så vi stannade i Danmark o parta loss lite. Sen hem till Anna med 1 liter Absolut. Tog några groggar, käkade o åkte  sen tillbaka ner på stan. Va o spela biljard, drack ännu mer alkohol och avslutade på Harrys.....! Allt detta i samma kläder som jag haft på vingården.... det vill säga bruna leriga skor som egentligen ska vara vita, leriga byxor osv....! Men vafan, det funka perfekt. Kom hem runt 3 o slocknade fort.

Snart är det bara att ta tag i livet igen, lär väl bli fylla idag med eftersom Mikaela dyker upp i våran dörr!( jimmys dör, jag vet...)
Imorrn är det en annan klassfest i Båstad. Jonte o Roy delar tydligen ett helt hus (!) med 2 från radio-båstad. Och det har dom inte nämnt förrns nu! Så imorrn ställer dom upp med fest. Får se om vi tar oss dit. Är ju inte direkt en pisskvart härifrån. Det är långt dit jag pendlar nästan varje dag!

På måndag är det dax för Gastro igen, tjohoo!

puss o hej

Ganska nöjd endå...

Mobilen är bra, den har radio och en bra kamera. Det får lov o va värt pengarna och jag får helt enkelt lära mig att sluta ringa när jag ringt för 200 kr. Så är det bara och nu bestämmer vi så.
Jag får se det såhär. Hyran är ju endå betald med detta csn. Och jag får ju som jag tjatat om tidigare både lön o csn om en vecka...... Det SKA gå...

För övrigt så har jag inte sysslat med så mycke idag heller. Vart ner på stan en sväng och sedan tvättat (!). Skamligt är väl att jag knappt fattar hur en tvättmaskin funkar... men men.. Det löste sig till slut.
Pluggat har jag gjort oxå. Är ju vin-tenta nästa vecka. Och nästa vecka är det Gastro för våran det så då hinner man inte plugga. Och för dom som gått i skolan med mig så kan jag stolt berätta att jag aldrig pluggat så mycke som jag gjort idag. Kan iförsig bero på att jag tycker detta är intressant. Det va inte ekonomin direkt.... :D

Imorrn är det skola igen. Och på torsdag är det över till Danmark som gäller. Ska besöka en vingård där. Så fan ta han där uppe om det blir dåligt väder! På fredag är det kort dag i skolan. 12 slutar jag om inte tidigare.
På kvällen entrar Mikaela denna vackra Skåne-stad. Lite senare ska vi inta Malmö för klassfest med sing-star o massa alkohol. Och Malmö.... det mina damer o herrar kommer va det södraste jag någonsin vart i Sverige.... vad jag vet allafall... ! :)


puss på er, era dåliga kommentar skrivare!:)

SKJUT MIG!

Jag klarar inte av att vara student! ( efter 4 veckor jag vet) Idag har jag vart o handlat på willys, jag ska aldrig mer gå dit. Dom har förstört mitt liv. Empas gamla vapendragare telenor-express stod på vakt och lurade efter mig. Och ja, dom lurade mig ganska grovt med. Eller asså det blir säkert billigare i längden, men denna dag har vart katastrof.
*Först vaknar man av ett anonymt samtal kl.8 imorse av en kärring. (nämner inga namn).
*Sen blir man pålurad en mobil. Vilket kommer innebära : 917 kr i uppsägningsavgift till 3 eftersom jag vill ha med mig mitt nr. 947 kr i teleräkning för förra månaden. Ca 500 kr i startavgift till Telenor.
* För ca 2 timmar sen ringer hyresvärden o vill ha förskott på hyran. + att den ökat 50 kr.

Jaja, nu är allafall hyran betalad. Så den slipper jag nästa månad. + att jag får både lön och csn. Och pappa hjälper mig med depositionen till lgh. Så det ska väl lösa sig till slut? Jag hoppas det allafall.

I övrigt så trivs jag fortfarande. Helgen har vart hård som alltid. Eller i fredags somna jag vid 23 så det blev upp tidigt i lördags. Va iväg o handla skor. (ännu mer minus)
Sen bar det av till Andy för lite fotboll och öl. Runt 20 tiden tog vi oss vidare till hans morsa och festade loss rejält. Kvällen avslutades med efterfest hos Bengan där jag däckade snabbt.

Ledig imorrn med. Jag hoppas att morgondagen inte går lika mycke minus som denna dag.

Nu ska jag plugga vinkunskap!

puss

Forts. följer....

jahaja, sen sist har det hänt ganska så mycket. Orkar inte ta upp allt. Men tänkte allafall berätta att vi börjat i köket nu. Var där mån-tis denna vecka. Passen är från 10 till 23.30.....! Ingen jävla 11 timmars regel här inte! :D
Det är sjukt kul men självklart har det vart nervöst som fan. Men det löser sig så småningom!

Helgen var det fest igen. Fredags vart det lite Milano och mycket efterfest....! Dock hyffsat lugnt.
Lördagen var det ju landskamp. Festen var given! Först hem till Bengan och kolla första halvlek o sen vidare till Pernilla för andra. Sen blev det utgång deluxe. Full som fan va jag, men lyckades till slut ta mig hem i en taxi. Som jag inte ens betalade....men men.

Imorrn är det skola igen. Sen är jag ledig lör-tis! Sååå jävla skönt. Måste iförsig plugga vinkunskap, men skönt att slippa pendla allafall!

Allt är toppen allafall.... förutom endel skavanker jag nyss hörde på mitt mobilsvar....haha! Så jävla typiskt så det finns inte!

puss o kram

Supa, knulla Ättekulla...

Och ordet i mitten kan ni för en gångs skull ta bort. Sånt håller jag inte på med längre...haha!! Men fest har det vart allafall.  Vi går igenom lite av veckan som vart tycker jag....

Torsdag var det dax för min första HIF - match. Och ja, det var svinkul och ikväll är det dax igen. Stockholms-bratsen ska åka på däng var det tänkt. Och jag tror fan HIF vinner och jag hoppas det med.
Som tur var så är inte "Bengan boys" de huliganer jag trodde dom skulle vara. Var lite orolig där ett tag när vi kom in till stan i torsdag...haha! :)

I fredags var det dax för första studiebesöken med skolan. "kändis-ställerna" i Båstad besöktes. Hotell Sand, pepes bodega och hamnkrogen stod på schemat. Pepes bodega skulle jag mer än gärna vilja ha jobb på i sommar. Men måste erkänna att VIP rummen faktiskt inte va så jäkla fina. Men dom sa det att såhär efter sommarn ser dom alltid sämre ut. Är nog lite mer iordning fixat veckan innan tennisen drar igång !
Efter skolan var det dax för den första klassfesten. Drog hem till Pernilla och bytte om och pimpla vin. Sen vidare till Gyllene Prag till resten av klassen. Efter massor med alkohol och en aning gulasch-soppa drog vi vidare till Tivoli. Det spårade ur lite smått och runt 03 drog jag o Anna o käka kebab. Sen satte jag mig på 1an och tog mig hem till kära Ättekulla. Här hemma var det ett jäkla hålligång som råkade dra ut på tiden, 07 stängde vi av musiken. Vilket resulterade i en skriftlig varning i lördags. Så inga fler efterfester här på ett tag.... :D

Lördagen var även den tillgängnad alkoholen. Gick snäppet segare än i fredags. Inte många av oss tyckte att alkoholen smakade bra. Förutom Bengan då som aldrig verkar ha problem med att dricka öl! Va hem till Amin på födelsedags-fest och sen blev det en sväng till Stinsen och Hamnkrogen. Sen palla vi inte mer.

Igår va det bakis söndag. Jag, Jimmy och Bengan hade taco-kväll / eftermiddag..! Sen blev det massa film.

Idag har jag vart i skolan fast vi va lediga. Jag, Josefin o Anna jobbade med våra "druv-jobb" som snart ska redovisas inför klassen. Utslag o stamning? Jo, tack jag vet hur jag kommer se ut efter denna uppgift...haha!
Efter det vart det lunch i Helsingborg och sedan tillbringa jag o Anna en timme åt att va inlåsta / utlåsta från Pernilla.....

Nej ni, nu är det snart dax för match!! GO HIF!!

puss