Skånes stolthet!

Ja inte fan är det jag. Men HIF i allra högsta grad. Fan va nöjd jag va i måndags. Va på matchen med mina kära kollegor daniel o august. Dom höll på Malmö o jag på Helsingborg. Jag va full dom va något nyktrare. Jag var stolt o jävligt glad. Dom va sura o dåliga förlorare. haha. Det va bästa matchen jag någonsin vart på. Har iförsig bara vart på 3 matcher innan men endå.

image10


Ännu nöjdare va jag eftersom dom ringt från Hven o erbjudit mig komma o provjobba på tisdag. För er som inte vet så är det en ö utanför landskrona. En jävligt mysig o fin ö mitt ute i sundet. Där vill jag tillbringa min sommar. Så jag hoppas på det bästa.

image9


Helgen tillbringades hemma hos mig på fredagen. Jag jossan o mikaela pimpla vin o sedan härja vi loss på stan. Fick dock stryk av jimmy i airhockey på utposten. Vilket resulterade i -3 kebaber. Det är sådär.
Kul att jag hann med en rolig kväll ute innan pengarna tog slut.... haha.

På lördagen va vi hos Dennis o käka mat o spela spel. Dyngbakis va jag. O i söndags jobba jag.

Snart är det dax för hemfärd. Ser inte riktigt fram emot 5 timmars bilresa. Men kommer nog bli jävligt kul ikväll. Stadskällarn väntar. Alltid kul att träffa Arboga folk. Sedan blir det nog en hyffsat lugn helg. Allafall inga fler utgångar för min del. Budgeten jag har är inte så mycket att pryda granen med så att säga. Sug....

Nu ska jag ta bussen ner för att träffa Mikaela. Alkohol-shopping o mat innan Bengan kommer hem från jobbet o plockar upp oss.

puss på er och hör gärna av er ikväll alla kungsörare så kan vi ses!

Vem har efterfest? :D

Long time no seen

Måste bara skriva att jag lever, för det gör jag. Även om det är med minsta möjliga marginal. Eller nej. Högsta marginal. Jag trivs med mitt liv o sommarn som är på väg.

I lördags va jag på anställningsintervju. Det gick skitbra tyckte jag o dom skulle ringa i veckan. Men det har dom inte gjort än. Måste söka fler jobb oxå.

Onsdagen den 23/4 var hittills den värsta dagen på året. Började med ett mindre irriterad besked o jag var minst sagt ganska så arg. Fast det gick över rätt snabbt. Sedan upptäckte jag att månaden inte skulle båda gott. Skulle ha 858 kr kvar efter alla räkningar va betalda. Pappa kontaktades fort o det löste sig.
När jag väl slutat jobbet sprang jag till stationen för att hinna med första möjliga tåg. Blev ett pågatåg. 16.22 lämnade det Malmö C och ca 17.10 bromsar det in som fan. Precis innan Teckomatorp. Där blev vi stående i drygt en timme. Anledningen? Den värsta av allt. Vi hade kört över en 2-årig pojke. Inom loppet av några minuter hann jag se både familjen - mamma, pappa och syskon helt förtvivlade utanför fönstret. Gapades o gråtande sprang dom runt och försökte hitta sin son. Jag hoppas dom inte såg honom innan ambulansmännen hittade honom ca 20 m bakom tåget.
Någonting hände o jag tror jag fick en chock. När jag väl gick av tåget o ringde mikaela började jag störttjura. Men sedan gick det över.
Fyfan. denna dag vill jag inte ha i repris!

Nu ska jag duscha o kolla på Kenny Starfighter.

Imorrn blir det vin-pimpling alá Idl o Mike. Sedan uteserveringar o dans. Love it.

puss på er

Såg ni???

Skulle precis sätta mig ner o blogga eftersom den långa bloggen jag skrev försvann för några dagar sen. Tro på fan att den va sparad i utkast så nu är den publicerad o fin nedanför!

Jaja, imorrn ska jag på anställningsintervju på en restaurang här i helsingborg. Ingen white guide restaurang direkt. Men kan ju va roligt folk som jobbar där och man tjänar ju pengar. Kan va en bra start o sedan jobba sig uppåt till dom lyxiga restaurangerna!

Snart ska jag bege mig till Malmö för att avverka ännu en dag av praktiken. Sen blir det förmodligen utgång i malmö. Äger 180 kr minus 40kr som jag snart kommer spendera på cigg. Kul liv. Nej. Men har ju lovat malin o gå ut....får se hur det blir.
Är mer sugen på o bara sitta o dricka vin o snacka skit, som jag spenderade onsdagen med. Trevligt!

puss på er

Nu ni, nu jävlar....

Har äntligen en dator i mitt hem. Eller på lån allafall. Mikaela som har flyttat ner har snällt lånat ut den till mig eftersom Bengan redan hade en dator. Sååå sjukt najs är det o inte alls lika ensamt o trist. Detta är min nya bästa vän. Och det är nu mina damer o herrar jag ska ta tag i det riktiga bloggandet igen. Med roliga uppdateringar om livet o alla dessa funderingar.

Måste börja med o skryta lite om mitt nya kockliv. Min praktik-plats på Malmö Opera Grill (78 poäng i white guide!!) (för er som inte vet va det är så kan jag bara säga att det är ganska så bra) .... jaja, platsen är allafall riktigt bra. Trivs som fan, men vissa dagar kan jag få damp o tröttna. Men jag tror att det är rätt vanligt inom kockyrket. Inte ofta en kock är kvar länge på samma ställe. Lite längre än 5 veckor kanske, men endå, ni fattar..!
Allafall - igår så la jag upp desserter helt själv till ett sällskap på 8 personer. Inte vilka personer som helst ingick i detta sällskap utan prinsessan av Malaysia va en av dom. Erkänn allafall att det bara är lite coolt?  Jag har letat o letat i över en timme för att hitta en bild på henne. Men Retzina o jag har konstaterat att det är 9 kungafamiljer i Malaysia o så nära såg jag henne inte så hittar ingen bild på just henne. Trist. 9 kungafamiljer va väl endå lite o ta i?


Dagen till ära har jag blivit bjuden på middag hos Mikaela o Bengan. Santa Maria tex-mex bröd som Mikaela fått från jobb. Med kebab, sallad o vitlökssås. Gott. Lagom nyttigt. Jag cyklade faktiskt dit. Mikaela o Bengan stod i fönstret o skrattade åt mig o filmade när jag kom susande på den röda faran. haha. Det fulaste är att sadeln sitter så högt upp så arslet är nästan högre upp än huvudet. Love it.


Förresten. I torsdag va det utgång. Herregud. Rögle gick ju till elitserien o jag har då aldrig skådat en lyckligare Andy. Nille o Robin med förstås. Dom va där på matchen. Robin gjorde Sälen på isen efteråt o gick o åma sig resten av kvällen tills han insåg att kvällen skulle sluta illa om han inte tog sig hemåt. Full som en kastrull. Jo tack. 
Kvällen startade för mig hos Bengan med kollande på matchen. När det väl stod klart att de skulle gå upp va jag lyckligare för Rögle än Brynäs. Det va den sjukaste kvalserie jag vart med om. Den enda jag kollat på med...haha! 
Bussen ner till Crom för att möta upp med grabbarna - var förövrig chockad över att Nille klarade av dessa nervösa slutsekunder med sitt hjärta, tur att han gjorde det!  -- vidare till PL13 där resten av alla fans i denna stad befann sig. Samtidigt började HIF fansen som vart i Ljungskile droppa in. Ölen bara rasa in. Kvällen slutade på Cardinal i ett hetsigt dansande i väldigt tattig utstyrsel. Det va ju inte direkt så att man var förberedd på kvällen. Vet inte hur jag betedde mig riktigt men fick allafall de snobbiga brudarna bredvid att sluta dansa. Kan nog förstå dom såhär i efterhand. Men kul va det. Ragglade hemåt med en kebab framåt 4 snåret för att kolla film. Gissa om jag såg slutet?
Hurme är vår Idol , Hurme är vår Idol , Han släpper in en massa mål . Hurme är vår Idol !


image8


Imorgon blir det tyvärr inget bloggande. Jobbar kväll imorrn o morgon på onsdag så sover kvar i Malmö imorrn. Nån öl ska väl slinka ner. Vet ni förresten hur nyttig jag vart i helgen. 1,5 folköl - knappt det eftersom att tomas spillde ut mina öl hela tiden...haha! En rom- o - cola blev det med. Men det är fan rekord för min del. Så tycker jag är värd en starköl imorrn för att förgylla veckan.

Fly jävla förbannad är vad jag är

Vet ni hur glatt o fint detta inlägg va för ungefär 10 minuter sedan? Ca 2 A4 sidor långt med bilder o glada berättelser. Vad händer? Jo sidan bara försvinner. Jag är så jävla arg nu så fyfan. Vill verkligen ha tillbaks det jag skrev men det gick ju inte ens o kopiera ... försökte allafall!

Jag får väl ge det ett nytt försök med förvänta er inte allt för mycke. Minns inte ens hur jag började. Så långt va det!

Neeej, fyfan. Vet ni vilket jävla inlägg jag hade???
 
Jag kan inte ens skriva längre, skiter i det här.  För nu har dessutom verkligheten dykt upp framför mina ögon. Hur kan en människa som knappt känner mig veta så mycke om hur jag tänker o tycker? Hur kan han ha så rätt? (ja, tro det eller ej men det är en han. En jävligt vettig han.)  Tack för att du öppnat mina ögon o hoppas att jag fan gör ett gott försök! :)

Nää, ni får en ny blogg på onsdag. Imorrn är det ett dygn i Malmö som väntar. Med praktik, nån öl o lite FIFA hos Tomas o Niklas. Bra början på en jävligt fattig vecka.

Long time no seen

jaha, då va det dax o blogga igen. Kände för det för ungefär 2 sekunder sen men nu har jag inget riktigt go. Men här kommer en sammanfattning av helgen med kungsörarna på besök o en med helgen hemma i kungsör

I like:
*När alla vi träffas för det spårar alltid
*Tro att jag är i Malmö när jag i själva verket befinner mig 500 m hemifrån.
*Låta Nille komma o lösa ut mig ur taxin fast jag har pengar själv.
*Vakna naken på soffor utan någon egentlig anledning.
*Att Håkan va här i all sin glans!

*Leka landleken i en bil med jimmy, bengan o mike. 
*Ha en bil som egentligen inte ens ska hålla till Hyllinge
*Träffa mammsen o pappsen.
*Träffa alla dom man inte tar kontakt med när man är hemma en snabb visit. tex. Linus, Staffan osv.
*Ha en klockren kväll på Kungsörs galna gator
*Vara på sjukhemmet o träffa alla mina gamlingar. Personal som boende :) 
*Tjuvröka med mamma
*Bli bjuden på en hel kväll av mamma
*Få stickade tofflor av farmor som är helt klockrena
*Ha överaskningsmiddag hemma o träffa anna o anna-carin + deras gubbar.
*Bli nedsnapsad av pappa o Anna. 
*Träffa Annelie o Micke
*+ alla andra kära återseenden under helgens gång
*Lotus i all sin ära
*Efterfest hos Erik 
*Att MIKE har flyttat hit o skaffat sig ett jobb!!


I dont like:
*Att Håkan blir sjuk när han är här

*Att det tar 5 timmar att ta sig mellan kungsör o helsingborg.
*En viss uppkäftig jävel på efterfesten i lördags. 
*Jäger på min vita tröja som mer vart svart/brun

Med andra ord. Det va mer positivt än negativt med dessa helger. Sjukt kul har jag haft allafall. 

Nu blir det jobb i helgen. Bor i Malmö hos tomas o niklas hela helgen med. Så nån öl ska det väl slinka ner. 
Snart är det sommar o det känns. För livet blir så mycke enklare nu.,

puss på er