Lugnt o skön söndag

Äntligen är jag ledig på riktigt. Nog för att jag vart ledig andra dagar med men har alltid haft något inplanerat. Typ Malmö, eller nån annan fiesta! Jag har ju alltid tyckt om att det händer något. Men idag är det bara sååå skönt att det inte gör det. Kommer dock bli värre imorrn när jag blir rastlös deluxe ...haha. Bara hoppas på att Mike jobbar morgon o inte eftermiddag. För jo, älskade Mikaela is back in town tonight. Inte för att hon va borta så länge med endå.

Veckan som gått har varit helt okej. Ledigheten i onsdags va välbehövlig vill jag säga. Började med att jag va på anställningsintervju i Helsingör. Gick helt okej o jag va välkommen att provjobba en hel dag nästa gång jag va ledig. Men det vill jag inte. För fyfan sicket skabbigt kök. Och matsalen såg ut att va från 1800-talet. (nu tog jag i. 1800-talet hade varit finare. Men 70-talet typ.) Ägaren rökte bland kockarna i köket osv. Jag vet att de flesta ägarna röker inne fast man inte får osv. Men det har fan gått över gränsen när dom gör det när de står och lagar mat. Speciellt inte precis bredvid som han gjorde. Uuuhhh.
Deprimerad över hur skabbigt det va o hur tråkigt folk som jobbade där tog jag mig sedan över till svensk mark igen. Hann dock med o köpa öl o vin!
Mötte upp med Hilda o Anna o åkte sedan vidare till Väla. Och där brännde jag som sagt 8800 innan det blev hemfärd.
Utgång på det med. Fast pengarna till det är inräknat i 8800... så brännde inte allt jag ägde.
Va på Telegrafen hela kvällen. Eftersom Hilda jobbar där fick vi även stanna kvar efter stängning o festa vidare. Vilket va populärt bland oss men tydligen inte för vissa andra...haha.

Jag o Hilda trodde vi dött o vaknat i helvetet i torsdags morse. Då hade vi endå fått sovmorgon. Väl framme vid 10-båten gotta vi oss med kalles-baugette o däckade sedan snabbt igen i bilen (på färjan). Lyckad kväll va det allafall!

Har jobbat nu hela helgen. Men jag kan inte klaga. Jag trivs o har bra mycke roligare på jobbet än hemma. Visst är det skönt o komma hem ibland men finns ju fan ingen att umgås med om ingen av arbetskollegorna är lediga. Eller om det är fotboll på tv. För då duger man tydligen.

På lördag blir det Gbg-all in. Möter upp kära Sara Marklund kl.16 o sen är det fest som gäller. tjohoo. Och på söndag kommer mina arbetskollegor dit. Då jävlar är det Liseberg som gäller. Fyyfaan va kul det ska bli. Vi är sjuka i huvet så annat än svinkul kan det inte bli. haha.

Som ni redan vet är ju jobbet i Sälen kirrat. Va ju egentligen meningen att jag skulle åka jorden runt om ett år. Men tänkte såhär istället - Jag har sökt jobb i Sälen sedan jag tog studenten o nu när jag väl fått ett kan jag ju fan inte tacka nej. Det förstår ju vem som helst! Så jorden runt blir uppskjutet. Men inte så länge. Ska spara hela vår o sommaren sen får vi se va det räcker till. Men faaan som jag längtar till december. Nu när jag fått köpa brädan av Malin o allt! Tack! :)

Nu ska jag ta mig bort till konsum o inhandla tvättmedel. Sen kommer Elin så då blir det film eller bio. Har inte bestämt än.

Sommarbilder kommer på Facebook snart!

puss på er

Kära vänner

Vet ni om ett väldigt roligt telefonsamtal jag fick igår? Det va Mattias från Majkens i Sälen. Jag har fått jobb där som kock o ska tillbringa hela vintern där! :) Jag är riktigt nöjd. Sjukt nöjd. Love it!

Jag har inget sug att skriva. Men kan berätta att jag brännde 8800 kr igår. Håll i hatten. Men fick barbord+stolar och datorn och skor. Så ska blogga på söndag på min nya dator. hihi.

puss o hej

Vad hände?

Sitter som vanligt ute på Ven. I den 4dubbla sängen utan vänner. Alla dom jag delar den med är lediga ikväll. Trist. Men kommer allafall ha Martin o Mini i stugan. Annars hade jag då fan inte sovit här. Uhhh, spöken.

Har ju inte bloggat på jättelänge, dåligt som fan måste jag hålla med om. För det har faktiskt hänt en massa i mitt liv. T.ex. i onsdags hann jag hem med 21 båten.  Tur va väl det. Håkan hade ju entrat Helsingborg. Blev några öl på Utposten innan vi tog oss hemåt för att dricka rötjut.  Sen va det dax för bädden. Malmö väntade ju i gryningen.
Åkte in redan runt 13 på torsdagen o hängde sedan i Malmö hela långa dagen. Dagen innehöll öl, rödtjut, massa festival-mat och sist men absolut inte minst - Millencolin. Riktigt bra va det o dom spela massa gamla godingar. Sånna som man lyssnade på i Elins sommarstuga den där sommaren innan 7an.... nostalgi for the win! :)

Helgen har som vanligt bestått av jobb jobb och åter jobb. Men det gör mig inget. Jag blir rik. Inte sådär fånigt "jobba varje dag inom vården o få pisslön rik" utan faktiskt rik. Enligt mig själv. Har aldrig fått ut såhär mycke i månaden. Men snart är det slut på det med. Säsongen är snart över och jag letar nytt jobb för fullt. Ska på anställningsintervju i Helsingör på onsdag. Får se hur det går och hoppas på det bästa. För i Danmark blir man oxå rik.

Skriver mer en annan gång. Tyvärr kan det dröja ett tag nu för jag har ingen dator hemma längre. Ska köpa mig en egen snart.

puss på er o ta hand om er!

Malmö festival i mitt hjärta!

Igår kom vi in runt 19 snåret och gick sedan runt ett x-antal minuter för att hitta ett ställe att dricka på. Vi hittade det. Lördagsplan hette området och i tältet vi satt jobbade lång-micke från Lund. En kille som jobbat extra på backafallsbyn. Trevligt att träffa han och faktiskt riktigt skönt att för en gång skull känna igen någon. haha. Jag blev full och Elin likaså. Slutade med en öl, en drink o en shot på Ölcafét innan vi drog hem till Tomas o Niklas för att sova.
Det va planerat sovmorgon idag. Det blev motsatsen. Niklas va oxå ledig o ansåg att man skulle ta vara på sina lediga dagar. Jobbigt för tillfället men rätt skönt endå. Vi har gjort Malmö idag. Det kan man lugnt säga. Va först på mobilia (köpcentrum) o shoppade lite. Dock bara böcker. Sedan iväg mot Limhamn för bad och let av en färsk fisk som vi ville äta. Någon färsk fisk blev det inte. Dock en från i lördags som vi fick slänga för den lukta så illa. Slutade med att vi åt på festivalen istället. Men lika gott blev det.
21.30 va det dax för Svenska Akademin. Så jävla bra va det och jag blev kär. I sångaren utan skägg. Han som va rakad. Fyfaaan va snygg han va. Han hade dock förlovningsring på vänster handen. Attans. haha.

Nyss hemkommen till Tomas o Niklas efter en öl med Frida o Karin. Trevligt va det o jag och niklas har för en gång skull lyckats samla vuxen poäng. För jo. Det stämmer. Vi tog bara EN öl! Jag är stolt.

Jag älskar Malmö förövrigt. Det är mysigt här o folket är klockrent. Det är nog hit mitt flyttlass går nästa gång. Men det är ett tag kvar tills dess.

07.14 går bussen imorrn. Tillbaka till verkligheten. Tillbaka till Ven.

puss på er

En kortis bara

Hinner inte skriva så mycket. Men tänkte berätta att jag lever allafall. haha. Helgen har delvis bestått av jobb men i fredags va jag med mikaela o kolla skräckfilm. Skönt att för en gångs skull vara nykter.

Nu ska jag bege mig in till Malmö Festivalen. Elin hoppar på i Landskrona o sen ska vi göra stan. Söndag. Jag vet. Men det är då restaurangfolket får ta sig ut helt enkelt.

puss på er

Ven by night, fylla o fight

Det gamla ordspråket som vi brukar säga...

Det stämmer inte riktigt in på Ven. Fight är inget vi sysslar med. Men fylla hör väl till vardagen. Det gäller att ta ut sommarens sista suck så att säga. Igår va vi först till campingen o käka. Kom 5 minuter innan sista beställningen. Allt för att hämnas på Henke...hah. Käkade, drack öl och hade massmord på getingar. Efter det drog vi till oss för att shoppa loss i baren. Vilket slutade väldigt dyrt fast vi va där så kort tid. Men men.
Vidare till Elin vid 22.30 för fest. Trevligt va det. Men känns som vi va där så kort tid. Fast vi egentligen va där i typ 3 timmar. Det shottades in i det sista. Illa.
7.50 stod klockan på imorse. Jag o Jonte öppnade ögonen i våran numera fyrsäng. (4 sängar ihop till en dubbelsäng) Tittade på varandra. Led. Snoozade i 10 minuter till. Det va vi värda.
Det togs en hel del roliga bilder igår. haah. Men vissa får inte läggas ut på internet för Linda. Men de andra kommer nog sen!

Jobbat lunch idag. Sedan resa hem till Mike o Bengan för film med dom, andy, gasic o cyril. Trevlig tillställning med en helt sjuk film. Men tittar man på komedi med Gasic så skrattar man varesig den är rolig eller inte. Samma sak med Cyril. haha. Tips från coachen är att inte sitta bredvid han. För när han skrattar slår han folk i knät. Det hände ett par ggr. Kul va det!

Imorrn ska jag tvätta o toksöka jobb. Sen vet jag inte va det blir. Har lust att ta det lugnt. Men vill även till Malmö. + att jag är bjuden hem till Hilda på pizza o utgång. Får se va det blir.

Fan va jag mår bra nu asså. Jag trvis på jobb. Jag trivs i min lgh o Helsingborg. Ja, allt är jävligt bra helt enkelt. Det enda som är helt jävla sjukt är hur jag kan gå från att va skitdeppig på Ven o säga upp mig till att nu knappt vilja åka hem när jag är ledig. Sjukt men bra helt enkelt. Men har man världens roligaste arbetskamrater så har man. :)

Gonatt med er. Nu ska jag läsa vidare i bloggvärlden

Jag är nöjd!

Sjukt nöjd. Idag har jag vart ledig igen. Kom hem vid halv 11 imorse. Gick hem o tog tag i den första städningen. Vilket även var den värsta. Garderoben. Va i helvete kommer alla kläder ifrån? Varför ska jag alltid köpa nya när jag har så många? Det är helt jävla sjukt. Har allafall kastat undan det mesta jag inte använder i en av resväskorna. Vågar inte kasta dem. Då ångrar jag mig säkert...haha.
Efter det åkte jag o Mikaela ut till Väla. Började med lunch. Sedan vidare till apoteket. Jag har nämligen fått för mig att jag snart kommer bli sjuk så va tvungen att köpa ipren. När jag väl står längst fram i kassan hör jag någon viska bakom mig. Ska du inte köpa ett Klamydia-test? Känner hur jag blir sådär pinsamt röd i ansiktet o vänder mig om. Där står väl Jimmy J o hans tjej o skrattar åt min chockande min. haha. Det va kul såhär i efterhand men jag blev så stirrig efteråt så kassörskan trodde väl jag hade 40 gradersfeber eller nåt...!
Vidare till Ikea för att investera i massa roliga saker. Shoppade loss totalt. Bl.a en lampa, hyllor till garderoben (har haft mina linnen i en skokartong som blivit så sliten så den numera bara är en kartongbit) , ljus osv.

Väl hemma igen fick jag ett tokryck. Vilket innebar att jag länsade köket totalt. De flesta torrvaror flög all världens väg. Man kan inte ha det så jag hade innan. Så nu är det tokstädat i köket. Likaså i rummet. Har länsat bort 5-6 kassar med papper o mög. Hittade typ Expressen från 1823. Då är det illa.

This is the results
       

        


Tänkte tyvärr inte på att ta en "före bild". Men ni som vart här innan vet hur illa det såg ut!



Förövrigt så har jag vart i Arboga hela helgen med. Förfest hos Jonas på fredagen o hos Kim o Erika på lördagen. Kul har det vart o bilder kommer upp på Facebook om ca en halvtimme.

Sen ska jag sova. Imorrn jobbar jag lunch. Sen ska jag, Karolina och Linda ut o göra Ven. Det är faktiskt rätt skönt att vara tillbaka!

javisstja. Jag sökte nyss jobb i Sälen till vintern med. Men hur många år har jag inte gjort det? haha.

puss på er

Regn?

Varför är jag inte förvånad? Jag har ju semester.

Räkfrossan va najs. Jonsi kom förbi. Men fick varken räkor eller vin. Han serverades öl o lika glad för det va han. Tjuvrökte lite nere vid bryggan, precis som förr i tiden.....! När jag va ung.... haha!
Det blev Harrys. Inte speciellt kul. Peter Siepen va där. Usch.

Igår blev det lite grillning hos Kim o Erika. Efter det va vi in till Stadskällarn i Arboga för att titta på ännu en kändis. Det va inte vem som helst. Håll i er nu. NORDMAN. Han spelade allafall Vandraren. Erika tog foto o fixade autograf. haha.

I tisdag blev det en rätt så rolig konversation mellan mig o mamma. Mamma letade av någon anledning efter en rakhyvel.
Mamma : faaan, jag hittar ju ingen.
Jag : Vad?
Mamma : Pappa har ju börjat raka sig där nere så jag kan inte hitta nån.
Jag : Det där va lite mer information än vad jag ville höra.
Mamma : Vadå? Han har ju börjat raka sig på toaletten i källarn.
Jag : Jaha. Då va det inget....

Nu ska jag in till någon stad o äta på restaurang med Malin, Mikaela, Vicky o Anna.

puss på er

Skärpning deluxe!

Så här länge kan det ju endå inte gå mellan blogginläggen. Blir så jävla drygt o skriva ner allt då...haha

Är hemma i Kungsan nu allafall. Trevligt. Fick en dålig start igår bara. Jag som ville komma hem tidigt o bokade ett tidigt tåg. Det hela slutade som vanligt med att skånetrafiken fucka till det. 2,5 timme satt jag i ett tåg utanför Båstad o filosoferade på livet. Kul. NEJ. Men men, nu är jag hemma allafall.
Igår va jag, mamma o Malin på Mamma Mia. Helt okej. Tycker nog dock inte om den lika mycke som min kära mor. 3 ggr har hon sett den o fler tycker hon att det ska bli. haha.  Efter det blev det film i Malmberga. Trevligt as always! :)

Idag har det vart rundkörning för hela slanten. Mamma vill att alla ska vet att jag är hemma. Först till farmor. Som jag även följde till banken för att växla in hennes tior o femmor. 3650 kr gick rakt in på hennes konto. Varför kan aldrig jag spara?
Sen bar det av till ICA ( Sara vart va du????) Vidare till Tallis för att träffa A-C o Iza. ----> Kära Hörnan för att träffa mina gamlingar o föredetta arbetskollegor. Fall ni undrar så är det väldigt kul att bli igenkänd av en dement person. Man känner sig faktiskt lite speciell !
Sen ställde jag mig på min rätta plats - I köket. Dock för att laga thaimat. Jag är fan grym på det med ;)
Har även hunnit med att hälsa på Jonas och även druckit kaffe hos Tina o Fredrik. Det gäller att hinna med så mycke som möjligt på så kort tid som möjligt. Men nu är jag riktigt trött... uhh.

Snart kommer Malin. Då är det räkfrossa med vin o ostar som gäller. Kanske Harrys ikväll. Man vet aldrig... !

Måste berätta om helgen med. Fredrik o Fridas bröllop ju! Det har vart riktigt kul hela helgen o träffat gamla klasskompisar o en del nya vänner. Började med i fredags. Väl hemkommen från Ven tog jag mig till beachen för att skriva kontrakt för ett år till med lgh. JAG FÅR MÅLA OM!!! Så jävla lycklig är jag för det.
Sen blev jag upphämtad av Tomas o Niklas i hans pärla. haha. sicken bil. Vidare till Ängelholm för förberedelser till bröllopet. Stannade o bada o tog oss sedan till huset där Frida o Fia stod o fixade maten. Vi blev klara rätt fort o åkte ut till stugan för att bära bord o dricka bag-in-box. Niiice.
Lördagen va det upp tidigt o iväg. Fixade det sista inför bröllopet. Efter att ha slagits med getingar, kraschat ett bord, ätit pizza o på något sätt fått igång larmet på Charlies bil (jag lyckas jämt) så va det dax för sommarens händelse. The Wedding!
Va lite nervös i början att jag skulle spilla champagne på folk osv men det gick riktigt bra. Roligt folk o kvällen flöt på som den skulle. När bröllopstårtan gått ut va det dax för mig o niklas o komma ikapp med fyllan. Tror vi båda lyckades. Fast Niklas gick även om med hästlängder...haha. Satt uppe till halv 5 snåret o somnade sedan gott i det vi numera kallar Niklas lgh. haha.
Tilläggas ska dock att söndagen är inget jag vill ha i repris. Det va en spanien-bakfylla. Tyvärr kom dock ingen Empa med pizza till mig... utan den fick jag allt pallra mig iväg o köpa själv...! :)

Nää, nu gaaaaler min kära mor efter mig... Om det är skönt att va hemma? Det är alltid kul att komma hem till Kungsör. När man inte bor här jämt. ;)

puss o hej