är det detta som försigår i mitt huvud med?

Break?

Inte lika kul o blogga längre. Händer så mycke hela tiden så hinner knappt med det heller. Men nu så. Har precis slutat jobba efter en ganska så stor lunch. Bara amatörer som räknar som Mattias sa. Så då tänker jag fan inte göra det. haha:D
För att inte va allt för ego (jantelagen ni vet) så måste jag endå säga att det går riktigt bra och jag själv tycker jag är asgrym!

Blir nog en lugn helg nu allafall. Jääääklar va sliten jag va på julafton. Sist jag skrev så skulle vi ju hoppa in i bastun för öl... ? Att det alltid ska spåra när man dessutom var i ägo av en bag-in-box. haha. Jag, Pernilla, Robin o Johan drog sen till harrys. Som vanligt är inte hela kvällen i minnet. Men men. Kul hade vi.
Julaftonens morgon välkomnades knappast med öppna armar. Hann inte ens bli bakis innan julfrukosten på jobb. Där det dessutom va uppdukat med öl o snaps. Sen va man på topp igen. Bubblingen intogs även den med en öl. Sen hem för att vila lite. Där kom tabben. När man väl är igång ska man inte sluta. Men jag va tvungen. Så när jag vaknade igen mådde jag apa. Gick på julbord och sedan till Lodge baren. Fick i mig 2 cider på hela kvällen?? Men man ska inte va full på julafton. Fråga Pernilla. haha.

Jobbar lunch imorrn o på måndag. Sedan ska jag inta hundfjället o Håkan o Charlotte. + några till som jag ännu inte känner. Ledig tisdag så blir nog kvar där för att åka lite i backen med.

Nyår? Jobbar till 23 på kvällen. Nyårsdagen? Börjar 11. Men det gör mig inget. Jag har svinkul på jobbet o 12-slaget hinner jag allafall med. Dessutom blir det nyårsfest för alla oss i februari. Bättre sent än aldrig!

Nu ska jag ta tag i mitt liv.

puss

Nåt konstigt..

bloggen har vart helt mongo ett par dagar o inte uppdaterat. Skit.

här rullar allt på som det ska. jobbar, åker bräda o dricker några öl. imorgon är det ju julafton. och jag är ledig. för första gången på 5 år. shiiiit pommes. dagen kommer innehålla - frukost på majkens kl.10.00 med julklappsbyte - bada bubbelpool med jobb - hem fira johan som fyller 20 - julbord klockan 20.00 på food med jobbet. i like it. det kommer bli en bra jul tror jag! :D

nu ska jag drick öl i bastun med mina kära sambos. sen är det nog harrys som gäller.

god jul!

Saturday.

Jobbat lunch idag o det gick alldeles strålande. Stod själv på lunchen. Va dock inte så många. Typ 50 kanske. Brukar va ca 350 när säsongen tar fart. Fick besök av Pälle o Emma med. Dom överlevde.
På eftermiddagen har jag börnat upp till Högfjället o snackat lite skit i Pälles stuga. O nu är jag hemma igen. Snart dax att slira om o ladda för HC. Timbuktu ikväll. Grymt. Varför inte 2 ggr på mindre än en månad? 4 veckor är det sen för att vara exakt. Jag borde börja få betalt för att jag är där. haha.

Ledig sön-mån. Så blir förhoppningsvis lite åka. I backen. haha.

Nää, powernap på detta sen är jag fit-for-fight.

puss

Jag är sjuk, ge mig pengar.

Inte sådära jättesjuk men endå i stoooort behov av pengar. Så om ni känner att. Stackars lilla Ida. Hon behöver få en fiiin jul. Jag skänker henne en slant. Så säg till så skickar jag kontonr till er. haha.

Förövrigt så vart det en innedag idag istället. Det är storm och regnar. shiiit. Tänk om snön försvinner? Vad gör man då i Sälen? jajja. Ge oss minusgrader NU.

nu ska jag ut på äventyr sedan är det jobb.

puss

Onsdag.

Jobbat idag igen. Gick mycke bättre idag. Blir nog bra det här till slut skulle jag tro. Bara jag lär mig köket o maten fort nu innan julruschen drar igång på söndag. Har dessutom fått lyxschema nästa vecka. O halva denna. Är ledig söndag-måndag. Vilket är som att egentligen va ledig lör-sön hemma. Är dessutom ledig hela julafton. Så då blir det glögg o kalle anka. Ena Johan i stugan fyller dessutom 20 på julafton. Så det blir nog till o fira lite.
På lördag är det timbuktu på HC. Har ju redan sett han. Men varför inte igen liksom? Är inte lika dyrt nu heller utan kommer ju in med HC-passet.
Imorrn jobbar jag kväll. Så ska upp hyffsat tidigt. Jag o Pernilla ska först iväg o hitta ett par skidor till henne. Sedan ska vi dra till backen. As nice. Själv måste jag så småningom investera i en hjälm o sedan nya bindningar till min bräda. För dom sjunger på sista versen så att säga. O det gör mitt huvud med snart. Ramlar rätt ofta. haha. Men plogar inte lika mycke längre nu allafall. Så det så.


Here is my dear sambos. Vissa sjukare än andra. haha.

           


puss på er.

Lite mindre pelikan. Lite mer ont i kroppen.

Under gårdagen jobbade jag. Gick väl sådär. Kände mig heeeelt förvirrad o skar en majjo. (!!!!) Har för fan gjort aioli hela sommarn. Men inte hjälpte det. haha. Lyckades till slut få ordning på det allafall. Bara hoppas på att det går bättre dom andra dagarna. Imorrn är det lunch som gäller. Börjar 9 imorrn bitti o inte fan är det nån på denna gata som ska upp o jobba då. Ingen på jobbet heller. Så jag kommer få gå i kylan o mörkret imorrn bitti. Fyyy.

Imorse va det personalmöte. Så har vart uppe tidigt o passade på att åka efter det. Så nu har Ida o jag lagat lunch hemma i stugan o varvar ner med film fram tills 16. Då är det dax för kvällsåkning. Tjoo.

Nää, nu kommer jag inte på nåt mer o skriva. Så vi hörs väl.

puss

Ska man må såhär på måndagar?

Igår va det kickoff. jävlar i helvete säger jag bara. redan på förfesten spåra jag. jag halkade på trappen o slog upp hela hakan. så idag ser jag ut som en pelikan. vissa tyckte jag skulle åka in o sy men sket it. haha. igår gjorde det inte ett dugg ont. men idag. haha. visa det allafall för ruben igår så han slipper klaga när jag kommer till jobbet idag. det börjar bra som jag brukar säga. och nej martin o jonte jag har inte legat med nån än. haha.

i lördags va vi tillomed nyktra. va på majkens o käkade o sedan kollade vi film. på dagen igår åkte vi. heeela långa dagen. så inte nog med pelikan hakan. jag har träningsvärk i heeeela kroppen. gick faktiskt riktigt bra o åka igår. gick en kort kurs med johan. kanske va den som gjorde susen. lite jobbigt va det bara när vi skulle ta oss mellan backarna. jag som alltid fegar ut när det går för fort bromsade ju såklart in. o bromsar man in när man åker sidleds så går det inte så fort längre. så jag kröp en jävla bit igår. haha.

nää nu ska jag halvdö innan jag sticker till jobbet vid 15.

so long.

Im here.

Jahapp. Blev ett inlägg idag med då. Nu är jag allafall framme. Kom hit för ca 2 timmar sen. Allt är upp packat. Nästan. Dom kunde väl förvarnat att garderoberna va små? haha. Har hälften av alla kläder i väskan under sängen. Men det är sånt skit jag endå inte kommer använda. Som jag bara släpat med för skojs skull. Intressant va?

Gårdagen spenderades ju hos Erik. Trevligt. Alla va där o vi hade allmänt trevligt. Dock lite besviken att inte Alice skrällde i Idol-finalen. Det hade vart mycke roligare om hon vunnit. Runt 12 snipan stack nästan hela gänget till Köping. Så jag, jonas, kenny, kim o erika traskade glatt upp till Alma. Sen en sväng förbi Sportbaren o Sarajevo. Efter det gick jag hem. Och 7 imorse gick jag upp. Duktig som jag är. Kollade Lucia med mamma sen åkte vi.

Nu sitter jag här o väntar på att nån som bor i denna stuga ska komma hem. Så jag har nån att prata med. Alla är o åker i backen men jag palla inte det idag. Kanske tar en sväng imorrn. Men då bryter jag väl benet så kanske väntar med det med. haha. Får se. Har allafall fått den vrålsnygga personaljackan idag. Riktigt nöjd är jag.

Ha en trevlig lördagskväll.

so long.

And so it is.

Jahapp. Då va dessa 12 dagar i Kungsör över. Det gick fort. Riktigt fort. Men det gör mig inget för nu väntar Sälen. Och tro det eller ej, men jag har aldrig sett fram emot att få jobba så mycke som jag gör nu. Så jävla trist o va arbetslös. usch.

Ikväll är det fest. En liten sån get-together-before-everyone-leaves. Ungefär. Jag till Sälen, Mikaela Thai/Hbg, Erik o Jeppe Thai i 3,5 månad. Sen vet jag inte om dom andra firar eller sörjer. haha. Ska allafall ut till Erik där Mikaela har fest (fråga mig ej varför det blivit så). Idol-final står på schemat. Sen ska väl de flesta ut. Men jag ska gå hem o sooova. Så jag är någelunda pigg imorrn när jag entrar stugan på Gubbmyren.

På söndag är det kick-off på Högis. Tjoo. Hoppas jag inte börjar tidigt på måndag allafall....

Får se när jag skriver nästa gång. Imorrn skulle jag tippa på. Men man vet aldrig. Kanske kan slita mig från datorn.


Some old picture bara för stämningens skull.

                                               

Igen.

Jag har tråkigt. Ovanligt. Undra om jag kan va den som alltid har tråkigast? Tror det. Tycker synd om mig själv? Nejdå, inte alls.

Sitter o dunkar musik. Jeppe o Pontus har introducerat mig till ett nytt band. Fast dom kanske inte är så nya för alla andra. Men för mig. O dom är riktigt bra. Volbeat is the name. I like it.

this is a good song!
 

nu ska jag ta tag i mitt liv o gå ner o duscha. sen ringa malin.

puss o hej

2,5 day.

Diskuterade detta med nedräkningen med Robert igår. Visade sig att han hade rätt. Man behöver ju inte räkna med den dagen man åker o egentligen inte heller denna dag. Så man skulle kunna säga att det är 2 dagar kvar. Tjo.

Gårdagen tillbringades i Davids soffa. Har blivit lite av en tradition. Vänner under den dåliga tv-tiden o sedan tv. Igår vart det tillomed en långpromenad med Malin på en timme. Duktigt gjort tycker jag.
Denna dag har jag vart chafför åt min kära farmor. Skjutsat till Arboga o konsum. Snällt barnbarn som jag är. haha.

Imorgon ska jag ta tag i min packning. På nåt konstigt sätt så har precis ALLA kläder hamnat på golvet? Jag vet inte hur det gick till o skyller allt på den galna katten. Som just nu ligger o stirrar på mig i pappas jobbväska. Nåt fel är det ju.

Hade massa annat o skriva om. Men det kan jag inte ta upp här. Nåt allvarligt fel är det ju men om jag säger nåt blir det ju ett sjujäkla liv vill jag lova. Tror jag spårat vem smset kom från den tidiga lördagsmorgonen för några veckor sen allafall. haha. Heeelt sinnes. Men sen brukar ju det jag tror aldrig stämma så jag säger bara sssccchhhhh. Det va inget.

over and out


soon to be

4 more days.

Nedräkningen har börjat. Igen. Snart är det dax för Sälen. i love it.  Idag har pappa, mamma o jag vart i Eskilstuna o shoppat loss. För deras pengar. Handlade först massor på överskott. Typ toapapper, tvättmedel, massor av nudlar, pasta osv. No interesting. Men sedan va vi till Tuna Park för att shoppa min julklapp. Ett par termobyxor. (ja martin dina duger med, men dessa va snyggare) :) Jag är sjukt nöjd o äger för första gången i mitt liv ett par rejäla termosar. Pappa betalar som man brukar säga. Men nu känns det väldigt elakt o inte köpa något till dom. Ingen idé endå eftersom jag kommer behöva låna pengar av dom till julklapp. Värt liksom. haha.

Igår kväll va jag uppe hos david o kollade vänner o massa tv. Jag, jonas, emil o malin. Najs tillställning med mycke skratt o goa tilltugg så att säga.

På lördag blir det sälen. Blev lite ändring pga att mikaela ska ha fest i eriks hus på fredag. Den stora idol-festar-kvällen så att säga. Lika bra att stanna hemma här då. Kommer nog dröja ett jäkla tag innan man träffar alla igen. Fyy.

puss o hej

weekend.

Helgen har väl varit helt ok. Druckit både fredag o lördag. Fast jag egentligen skulle vara nykter hela helgen. Eyy, kompis det går bra nu. Orkar inte skriva så mycket om det.

Under gårdagen jobbade jag faktiskt. Belive it or not. Diskade på torpet. Grym som jag är tappade jag 7-8 tallrikar i backen. Jag är inte ett dugg förvånad faktiskt.

Kvällen spenderades på Kungsans bio. Vi hade allafall tur med vädret - igen. Va väl okej. Efter det kollade jag o Malin film hos mig o tryckte popcorn.

Wiiiiieeeeerd. Är slutordet.


puss

Lite lyckligare. Lite bättre.

Nu är det lugnt igen. Mamma ångrade sig snabbt. Blev snäll. Gav mig ett ciggpaket för att jag va fattig. haha. Helt sinnes. Men så är det allafall.

Det är lite kul att vara hemma allafall. Men halva ligan passar ju på att vara sjuka denna helg jag är hemma så hinner knappt träffa nån endå. Hoppas på en efterfest ikväll allafall. O kanske hinner träffa folk imorrn. Fast då ska jag nog hålla mig städad. Tror jag. Det är julmiddag hos mig. Med mamma, pappa o Malin. Har hört talas om snaps men jag ska nog avstå. Det är ju inte ens gott. Vart tog Ferneten vägen?

Nu ska jag slira om o fixa mig. Det kan ta ett tag.


Have a nice evening AND Go Robin, Go Robin, Go, Go, Go Robin!!

Helt konstig.

Denna sida verkar helt konstig. Jag kan inte se mina uppdateringar?  Hoppas att dom syns allafall.

Det va kul o va hemma. Tills nu. 4 dagar senare. När morsan börjar skrika för att man inte vet hur man griljerar en julskinka. Du är ju för fan kock. Min kontring blev. Ja, men vafan du har griljerat julskinka i över 40 år. Kan du inget själv?
Då kom skriket som alltid kommer. Att du inte blev nåt ordentligt. Som inom datorer. Eller som alla andra smarta döttrar o söner i Kungsör. Som jobbar/pluggar till nåt man faktiskt kan tjäna massa pengar på. Man bli bara alkis när man är kock o inga pengar får man heller.
Hat? Ja, det är vad jag känner dessa dagar. När man bara skakar på huvudet. I vetskap om att hälften av dom barnen hon jämför mig med aldrig kommer få se nåt annat än Kungsör. Möjligtvis en chartersemester här o där. Att bo o leva i denna by är inget som tilltalar mig. Framför allt inte för alltid.
Jag är glad att jag tog tag i mitt liv efter studenten. Och om jag nu inte blir världens rikaste på pengar så blir jag det allafall på upplevelser o erfarenhet. Och det är något varken mamma eller någon annan någonsin kan ta ifrån mig. Det skulle vara om jag blev dement då. Men det är ju därför digitalkameran finns.

Tack för ordet. haha.

Nu ska jag bege mig till Elin o äta lunch. Ikväll ska jag o jeppe hem till malin o kolla idol o dricka öl. Alkis som jag uppenbarligen är. Man måste ju leva upp till sitt yrke? Eller?haha.

so long

Årets knäppaste katt.

Morsan har ju skaffat en ny katt nu när den andra sprang sin väg. Denna katt är helt knäpp. Den ska va med precis överallt. Och då menar jag vekligen ÖVERALLT. Tillomed när man sitter på toa sitter den utanför o jamar o vill in. Hur tänkte den där liksom?  nu sitter den o jagar bokstäverna på dataskärmen. Nyss trodde hon att hon va smart o gick bakom skärmen som om hon tänkte att. Hallå, jag fattar väl att nån sitter bakom o jävlas. haha. Idiot.
Kul att nån roar mig på mina arbetslösa dagar.

Igår käka jag frukost hos Jossan med Malin o Elin. Sen stack vi in till stan vid lunch tid för att shoppa julklappar. (inte jag dock) o sedan åt jag o Elin sushi till lunch. Lovely.
Kvällen tillbringades i Davids soffa med Malin o Mikaela. Bonde söker fru/man, Greys o sedan vänner-boxen. tjoho.

Ikväll ska jag o mamma kolla Brynäs o äta go mat.

bye.

One step closer.

Va ett tag sen det uppdaterades här ser jag nu. Men men. I fredags va det utgång. En jävligt lyckad sådan må jag säga. Riktigt kul hade jag. + att jag mötte Gabban inne på utposten (tjej hemifrån kungsör för er som inte vet). Henne hade jag inte sett på typ 2-3 år så det va riktigt kul o vi dansade sedan hela natten inne på Cardinal.
Lördagen bestod av jobb o moff av julmat. Aldrig mer må jag säga. Spydde julmat senare under natten. Fyyy. Glad att slippa julen hemma. haha.

Söndags va det Mamma Mia i Malmö med jobb. Den va asbra. Men jag vet fortfarande inte hur dom som va med ser ut. Satt skapligt högt upp. Men hörde ju musiken o det är ju huvudsaken i den musikalen! Efter det blev det restaurang. Fondue. Om det nu stavas så. Riktigt trevlig tillställning. Jävligt många skratt. haha. Mange va bäst. Efter vi ätit klart kollar han lite runt omkring sig o utbrister i halvhög ton. Fan, va många tjockisar det är här? haha.
Jaja, nu ser man inte dessa människor på länge. Trist. Kommer nog bli ett x-antal fyllesamtal till er när jag saknar er som mest. Det får ni leva med.

Pappa kom ner redan på söndagen o sov kvar till måndag. Då begav vi oss på den långa resan hemåt med proppfull bil. Jag kan fortfarande inte fatta hur mycke kläder jag äger. Helt sinnes. Men nu är jag här. Hemma i regniga Kungsör. Rätt najs faktiskt. Sitter just nu o lyssnar på Lycklig, Lycklig o tänker tillbaka på roliga saker. Ska väl snart bege mig upp till Mike o Malin. Men det regnar ju så förbannat så vi får se.

Sticker upp till Sälen redan fredagen den 12. Så får helt enkelt bli idol-final där. Najs!


so long