Varför inte?

Tänkte att eftersom jag vart så dålig på o blogga den senaste tiden så kan jag ju lika gärna skriva ett inlägg idag med? Kul va?
Pratade med Mikaela o Gasic nyss! Kul, men förmodligen gick det en slant dit med. Jag som skulle se till o inte ringa så mycke denna månad..hah! Beställde mig ett par vita thaibrallor, adaptrar till mina lampor och en ny bikini. Får se vad Mike hittar för snyggt åt mig, hon brukar ju va den som hittar mina kläder här hemma! Jag är grymt avis på dom o spec. idag. För idag mina damer o herrar är det exakt ett år sen jag begav mig till thailand. Nästan exakt på tiden så satte jag mig i pappas bil för att åka o hämta upp carro o håkan i Västerås o sen vidare till Arlanda. Som alltid börjar jag fundera på varför man inte kan vrida tillbaks tiden? Men snabbt inser jag att det inte går.... dåligt tycker jag.. logiskt tycker andra.
2007 va ett bra år så jag hade inte behövt dra fram tiden igen utan hade lika gärna kunna levt om det året. Med en liten ändring på att jag skulle vilja vart frisk på Hultan...annars så! :)

Nää, nu ska jag dra mig in på engelska lektion. Sedan blir det hem o vidare till Anna som entrar Helsingborg idag. Det blir shopping på ICA-maxi o massa snack om Sälen antar jag!
I helgen blir det fest. Fast med en nykter fredag. På lördag ska jag supportra Dole-laget i nån korpturnering i Idrottenshus! haha, får se om dom är så bra som dom säger! Sen blir det massa alkohol o meldifestival! Ska faktiskt bli kul o festa i Helsingborg igen!

nä men nu måste jag va seriös!

puss på er!

Sälen - allt ingår...

Jaha, dessa veckor gick sjukt jävla fort. Men det är som man alltid säger, tiden går fort när man har roligt. För det har jag då fan haft. Heeelt jävla sjukt kul!
Bodde på gubbmyren med 5 andra från lindvallens restauranger, trevligt folk! Hade det bra på restaurangen och dom som jobbade där va hur trevliga som helst. Är sån sjuk skillnad på säsongare och annat folk. Allafall om man jämför här hemma på restaurangen. Höll på o få vansinnes utbrott i måndags när jag jobbade extra som diskare. Tyknare folk får man ju leta efter....
 
Har självklart åkt skidor, festat, spelat guitarr hero, vandrat upp för mördarbacken, träffat massa nytt roligt folk, träffat Johanna H o Klara E + massa andra man redan kännt igen ( gabbe räknas inte för han träffade jag nästan varje dag!  osv.

Men som jag sagt tidigare när jag vart på upptåg.....
"det som händer i Sälen, ja, det stannar fan i Sälen!"  :D
SPÅRAT!

Back in buisness (fel stavat)  Skolan har dragit igång o ingen är mer bored än jag. Vill tillbaka till Sälen så inåt helvete. Men men, snart är sommarn här och då är det inte långt kvar till vintern....o en ny säsong börjar. Och förhoppningsvis är jag där som anställd då!

puss på er!