Sista på 3 veckor...i guess!

Jaha, nu är det sista skoldagen på 3 veckor allafall! Imorrn beger jag mig hemåt och på lördag vidare till Sälen. Men det vet ni ju redan!
På lördag ska jag träffa gabbe o johanna! Chrisse med antar jag! Ska bli jävligt kul och hoppas på att mitt boende är bra så att man inte bor helt själv o mobbad! :)

Ikväll blir det inflyttningsfest hos mia, lite av en avskedsfest eftersom vi i klassen inte kommer se varandra nu på 3-4 veckor! Saad! I think!

Inte mycke kvar av denna utbildning nu och börjar bli nervös för matlagnigsprovet i slutet. Kollade på årets-kock igår, då blev det ännu värre! Inte för att vi har så sträng jury. Men endå!

Nej, bye bye..... kul att nån har skrivit eller hört av sig om att de vill träffa mig imorrn...jippiie!

Tur man ska bli trogen skåning! ;)

puss o hej

Nice weekend i guess

Jaha då va ännu en helg avklarad. Som sagt så fick jag/vi storbesök av den numera 08an Pälle. Så i fredags va det hets-shopping på Väla och förfest hos Nille som stod på schemat. Över min förvånad bra kväll. Nog för att det oftast är roligt här nere när man festar men fredagens fylla kan man nästan kalla magisk! :)
Dom flesta va på topp o dom flesta va med ut. Med vissa undantag. Men kul va det. Ett plus-poäng på att vi gick till Zoo-bar. Ett minus går till Crom. Vet inte varför kvällen oftast slutar där? Finns ju en massa andra bättre ställen!
Ett minus till existerar. På det flesta ställerna man går ut på tar dom det alltid på 100 eller 200 när man betalar med kort. På zoo tar dom på 200. Jag va full och zoo-bar fick visst lite väl mycke i dricks.....but hey, fuck it!
Efterfest på ättekulla med folköl och deep-talk till 9-snåret. Va är det med dessa sena/tidiga efterfester?

Gårdagen spårade ur. För min kropps del. Jag kämpade för att få i mig alkohol men kroppen säger ifrån. O så jävla viktigt är det inte att bli full. Blev ingen utgång igår. Men det gör inget.

Då va den sista helgen på 4 veckor avverkad här i Skåne då. Hoppas på fler bra helger när jag kommer hem från Sälen! Funderar på o ha 3 vita veckor. Men samtidigt så vet jag att det kommer skita sig endå. Det är ju endå sälen jag ska till. Inte ett nykterist-camp.

Är sjukt mycke nöjdare med denna helg än den förra. Eller asså den va riktigt rolig den med. Men hade sån konstig ågren då så jag mådde kasst. Nu ligger jag på topp igen... eller allafall psykist, men fan inte fysiskt! :D

Entrar kungsör på fredag klockan 19 fall det är nån som vill träffa mig. Drar vidare till Sälen på lördag morgon!

Nu ska jag va social igen mot anna o niklas. Det är lite min grej att alltid fastna vid datorn när jag är här...

puss på er

Hellu!

Vicky: LIA har jag vecka 6-8 , kommer du o hälsar på mig? :)

Jahaja, nu va det helg igen...! Det är fan inte lika kul med helg längre. Vi går ju knappt i skolan alls så det känns inte som om det är någon anledning att fira helgen alls.
Men men, imorrn kommer pälle allafall och det ska väl bli kul! Utgång imorrn och på lördag vettefan vad som händer. Det visar sig... som alltid

Åker upp till Sälen nästa lördag och det känns väl bättre o bättre....! Har ju inte stått i ett normalt kök sen november ju. Eftersom vi haft julbord hela december. Så jag hoppas inte dom förväntar sig allt för mycke av mig. We will see.
Ska bli kul o komma upp o träffa Gabbe o Chrisse allafall!

Nej usch vad jag inte hade ork för detta.

Blir säkert ett bättre o lyckligare inlägg imorrn eller någon annan dag.

Jag vill utomlands. NU.

hejdå

Hur kan jag ens tveka?

Jaha, nu är snart tiden kommen... LIA väntar runt hörnet o jag har inte stått i ett kök på 1,5 månad känns tryggt... jävlit tryggt. Eller inte.
Fått ångest över sälen med. Det är ju så jävla dyrt där så jag börjar fan gråta..! 500 kr i veckan ska dom ha för boendet oxå. I ett rum som jag inte vet vart det ligger men det blir säkert jättebra! Fast jag tvekar som fan o är extremt nära på att ångra mig o fixa en praktik-plats här istället. Men fan va jag skulle ångra mig då. Det är ju endå bara 3 veckor.... we will see!

Helgen har jag ju redan bloggat om. O igår hände det inte mycke, jag o anna kollade guldbaggegalan. Den sög grus. O idag har vi vart på bibloteket o pluggat i hela 40 minuter. Man har så mycke att göra när man är ledig o har noll pengar så jag blir alldeles chockad.

I helgen kommer förhoppningsvis pälle på besök. Då blir det utgång - om det blir sälen bör det bli en snål sådan.
Är så trött på att va så extremt fattig varje jävla månad så känner mer o mer för att skita i sälen och spara en massa pengar istället....så man har en budget o kanske kan få unna sig ett nytt klädesplagg....!

problemet är att jag måste bestämma mig NU.... annars blir jag utan praktik-plats istället. O det är nog inte alls populärt i min lärares ögon..

nej,usch nu ska jag fundera vidare

Ågren va det ja.,,,

Tänka sig, jag bloggar 2 ggr inom loppet av en vecka! good shiit! Frågan är ju om det ens är nån som läser här längre?

I fredags va vi i Limhamn på husfest hos vår kära vän Malin. Kul va det och huset va stort som fan och mycket trevligt folk som bodde där. Runt 2 snåret va min snefylla på topp och jag anna niklas o tomas tog bussen in till stan för fyllekäk. Alla utom niklas däckade sen fort hemma hos tomas. Niklas ville hem o begav sig mot tågstationen vid 5 snåret. Efter att ha gått åt helt fel håll o virrat omkring lite hamnade han på tåget runt 8 snåret...!

Igår när jag vaknade hade jag sån grov ågren så det va helt jävla sanslöst. Jag brukar faktiskt inte få så mycke ågren nu för tiden men den igår va helt obeskrivligt.
Botade den genom lite pizza i Malmö o sedan en tågresa utav dess like hem. Lyckades hamna på ett pågatåg.. - vilket betyder att det stannar på ALLA stationer och tar en väldans lång tid! Väl hemma hoppade vi av i Ramlösa för att dränka vår bakfylla i ännu mer öl hos bengan. Men som jimmy sa - det är bara onödigt att ha bakfylle-ågren, du kommer endå ha det 1000 ggr till i ditt liv! - Sant

Jag va tvär o på sjukt dåligt humör igår med. Men anna lyckades tjata med mig på stan och vi hamnade till slut på Tivoli där vi träffade Mia och hennes vänner. Slutade med efterfest hos Mia tills klockan va halv 8. Gick sedan den långa promenaden hem till anna och somnade runt 9 snåret.

Så nu har jag nyss vaknat o har precis ätit frukost....! Niklas är på g hit o det blir film-tittande och slött hela dagen!

puss o kram

Allt i min hjärna snurrar runt runt runt...

Typ..

Nu va det ett jäkla tag sen igen jag skrev. Har blivit så dålig på detta så jag nästan skäms!

Kan ta en liten tillbaka blick från de senaste månaderna:
December gick sjukt fort och innan man ens hann blinka så var julborden över för denna gång. Skönt när det väl va över men just nu känns det mest tråkigt. Det va endå rätt skoj!
Kvällarna vi haft julbord blev det oftast en öl eller två. Fast pengarna trytade så kämpade vi på för att hålla humöret på topp. Särskilt en onsdag som jag minns bäst... eller såhär i efterhand mindes jag den men knappt dagen efter...hah! Va på Sams-bar aka "sarajevo" o drack lite öl. Eftersom vi slutade så sent så hann vi knappt dricka några och blev extremt besvikna när vi insåg att dom stängde. ähh tänkte vi och lyckades på något sätt köpa oss en flaska baccardi hem. Niklas tog cykeln till Preem o vi andra liftade hem med någon snäll individ som helt plötsligt stannade och plockade upp oss. GA-folket är inte så elaka endå!
Fulla lyckades vi bli och kalaset slutade runt 6 snåret på morgonen. Har nu lärt mig att man inte börjar dricka sprit kl.2.30 på natten... man mår inte bra dagen efter.

Den 22 var det dax för hemfärd. Skönt att äntligen ha lite valmöjligheter i kylskåpet på morgonen. Dagen efter jag kommit hem startade det gamla hederliga jobbet på södergården där jag snabbt insåg att jag valt rätt val i livet, att bli kock. Undersköterska är inget för mig. Men som alla andra gånger så överlevde jag även dessa dagar.
Julaftonen jobbade jag, fram till 17. Sen va jag hem o käkade o umgicks lite med päronen och farmor. Efter ett tag kikade Pälle förbi o tog en öl med mig o pappa innan vi begav oss till det tradionella julfirandet hos jeppe. Sällskapsspelet vanns av mig, tur va väl det eftersom alla frågor handlade om mat o dryck. Det slutade med att jag fick med mig spelet hem. Full som ett L va jag och mådde som en kratta på självaste juldagen.

Som startade med date med Mikaela o Magda. Tack vare min mamma fick jag lov o plocka upp alla vänner hon inte sett på länge o ta hem dom och visa upp dom.... alla utom Malin då som va i full gång med att förbereda förfesten! Dit begav vi oss runt 16 snåret med ingen aning om vart kvällen skulle sluta. Hade inga biljetter alls, men som med allt annat så löste det sig galant! Efter mycke vin o sing-star traskade vi glatt in på Harrys runt elva snåret, kunde inte bli mer perfekt! :)
Efterfest hos Aronsson och sedan totaldäckade jag i min kära säng i källaren på Ågatan!

Ännu en arbetsvecka drog igång och sedan gläntade Sälen på dörren...! Och som med alla andra resor jag o mina kära vänner gör så kan vi väl säga att även denna spårade ur?
Jag själv kände mig jätterik med mina 2500 kr men insåg snart att även denna resa skulle sluta med att snylta av andra... jag fattar fan inte hur jag lyckas varje gång.
Åkte bara 2 dagar pga denna kassa budget. Gasic åkte 1 åk fast han hade liftkort för 2 dagar. Tur va väl det. Hade han tyckt det va kul att åka hade jag ju inte haft nån o umgås med när alla andra spätta ner för backen!
Nyår spårade som mest....det var
* tomtar på loften
* alldeles för mycke shots
* god mat
* ännu mer shots
* en skrytande tobbe "jag spyr aldrig av sprit" , det tog ca 1 minut innan tequilan vände sig och kom tillbaka
* snappsång av david - hur kul som helst
* urspårade videosamtal
* en däckad tobbe
* en lång vandring mot fjällis
* "raketrace" av bengan och kim
* en envis mikaela som vägrade lämna ifrån sig biljetterna till bengan.... det slutade med att hon tappade bort sin egen.
* FÖRSVUNNEN tobbe i skogen. "tobbe, du måste ha nån koll på vart du är" - "det är ett berg här och jag står o röker" , jahaaa där ja!
* efter 3 timmar en återfunnen tobbe
* en efterfest utav dess like
* screw driver tävling - deltagare : Gasic o Jeppe ..... Vinnare : Jag skulle säga Gasic men vet inte riktigt
* utskällningarna flödade

Det va med andra ord som vilken nyårsafton som helst. Allafall om man blandar skåningar med kungsörare. Det lärde vi ju oss redan förra året.....

Resten av Sälen va även helt okej. Blev 2 utgångar till, kul. Jag fixade även praktikplats så om 2 veckor styr jag min kos dit igen. Förhoppningsvis åker jag mer då!

Tillbaka till verkligheten här i Helsingborg. Skolan har börjat. Mikaela o Gasic har åkt till Thailand, Lyx! Festerna i denna stad lever vidare. Men imorrn ska jag ta mig ännu mer söderut - Malmö och den lilla förorten (om man nu kallar den det) Limhamn. Malin har fest i sitt hus och det ska bli riktigt skönt att hitta på nåt annat än att bara sitta hos mig o ringa Rocko efter öl. Äntligen har csn hört mina böner :)

Känslomässigt vetifan hur jag mår, jag vet inte ens vad jag själv vill.... eller oxå så är jag bara rädd för att erkänna det för mig själv. Bad confidense!  (självförtroende på engelska?)  Det får bli som det blir. Jag trivs endå med tillvaron som den är nu!

Hoppas vi ses tidigare denna gång och att ni börjar läsa här igen!

Puss