Dålig bloggstämning

Har inte riktigt den braiga bloggstämningen i mig. Trist. För jag har så sjukt mycke att berätta. Det räcker nästan med att säga att lördagen kan ha vart den roligaste sen jag flyttade ner. Helsingborgsfestivalen är sjukt underskattad. Men kan även vara det att vi va hela 20 Kungsörare på plats. Ökade på med Kim, Erika, Emil o Krille med. Sjukt sjukt roligt. Så vi va nog ett gäng på 30 pers som gled omkring. Drack, snackade, dansade, sjöng, planerade bröllop osv. Precis som vilken sammanstrålning som helst. Vem som ska gifta sig? Jo, jag tydligen. Men vi valde att lägga det på hyllan ännu ett tag till. Lika bra. haha!

I fredags fick jag sluta tidigt o drack vin med mamma, pappa, kjell o elisabeth. Trevligt det med. Synd att man är en tjuvrökare bara....! illa. Vid 23 drog jag, elin, jonte o martin till turistgården. Kan vara det tråkigaste stället på ön. Eller kan o kan. Det ÄR. Tur att vi va ett glatt gäng.

I söndags va det dax för den numera traditionella Jägerpicknicken. Orkade dock inte ta oss till Hilda denna gång utan stannade i stugan. Jag va inte närvarande under kvällen/natten. Va så sjukt jävla trött efter lördagen så drack nästintill i sömnen. Ansåg att det inte va så nödvändigt så gick sedan o la mig.

Igår va det Jazzkväll på Prästa. Inte för att jag gillar jazz. Men det va ju mycke folk allafall. Trevligt. Blev lite väl mycke snack om mina bravader här ute bara. Så nu vet även Hamnkrogen om allt jag gör. haha. Slutade med att jag o Johan fylleringde Mia som inte alls ville prata utan tryckte bara bort oss hela tiden. Tur va väl det.

Idag va det meningen att vi skulle dra o bada. Men sista folket har inte ens slutat än. Så tror vi struntar i det. Kallt är det o typ 1000 brännmaneter har jag hört. uhhh.

Har bokat tåg hem nu med. Kommer på måndag vid 14. Skööönt.

Bloggar på fredag eller nåt. Om jag hinner få tag i datorn tills dess. Men det hoppas jag.

I helgen ska jag jobba på bröllop. Så jävla kul ska det bli! Fest på kvällen med kära gamla klasskamrater. Like it.

Nu ska jag snoka vidare i bloggvärlden.

Vet ni förresten va fittfjåsa är? I do. Nåt helt sjukt som Linda brukar roa sig med. haha.

puss o kram

ps. bloggstämningen kom till mig som ett mirakel. ds.

För bra!

helgen har vart så sjukt jävla bra. har tyvärr inte tid att  blogga nu. men ville endå ha er kvar. inte kul att läsa en blogg som aldrig uppdateras! :D

full är jag för övrigt, o lite jobbigt är det. för jag ska upp om 5 timmar igen.


imorrn är det blogg o sov dag. håll till godo


puss

Alldeles för dåligt!

Jag vet, har inte bloggat på länge alls.

Detta har hänt :
* Jag har tagit tillbaks min uppsägning. Får så sjukt bra lön och har nu riktigt roligt här ute. Jag o Elin äger på efterfester... haha. Alltid hittar vi dom!
* Fått semester v. 32. Vilket betyder Kungsör, Sandviken o Gävle.
* Hört Niklas Skur på radio 2 ggr på ett dygn. Vad händer?
* Fler sjuka saker har hänt. Men känns inte som om det är något jag tänker skriva här...haha.

Men det viktigaste är vad som komma skall. Fick idag först ett samtal från Lindha som berätta att hon, Patrik och Fredda kommer till helsingborg på lördag. Lite senare på eftermiddagen ringer jag David för att höra om även dom ska joina helsingborgsfestivalen. Tro det eller ej men han satt redan på Råå camping med Mikaelas päron, syster, Jonas o Kenny. Ringde då till Erik för att höra med dom. Och ja, dom kommer oxå på lördag. + Att mina föräldrar o päronen Odh kommer imorrn. Efter en liten lätt räkning slår det alltså runt på 18 kungsörare i Helsingborg på lördag. + mig o Mike då. Vilket blir 20. Fyfan så kul denna helg kommer bli !

Nu ska vi kolla på The Grudge...uhhhh.

puss

Usch för jäger...

Det är nog fan snäppet värre än tequila. Eller? Inte fan är det gott allafall. Fast minns sist jag drack det. Det va hemma i Kungsan ur ett vinglas. Rent. Men då va jag bra dragen.

Hemma i Helsingborg igen. Här laddas det upp till tusen för Helsingborgsfestivalen som drar igång på torsdag. Missar dom första dagarna men får ju endå va med på sista. Tjoho. Va väldigt längesen jag festade med alla i denna stad.

Jag har sån sinnessjuk beslutsångest med. Hur fan ska jag gö med jobb? Ska jag stanna säsongen ut? Vi får helt enkelt lista fördelar o nackdelar.
Fördelar
- Sjukt bra lön
- Roliga arbetskamrater
- Fint o trevligt ställe
- Festerna o myskvällarna
- Eftersom jag inte är en ensamvarg så är det rätt skönt att bo i ett kollektiv
- Förmodligen de bästa cheferna jag någonsin kommer ha

Nackdelar
- Det ligger på Ven
- Missar alltid allt här hemma, tråkigt
- Många helger
- Hinner aldrig åka nån annanstanns, typ Kungsör eller Gbg

Fördelar - 6
Nackdelar - 4

Hmmm, fan va svårt detta är. Men har sagt att om jag får semester vecka 32 så stannar jag. Punkt slut.

Ikväll vet jag inte vad som händer riktigt. Mikaela är inte hemma. Så har väl inte så många andra att umgås med uppenbarligen. We will see. HIF spelar ikväll allafall. Nice.

puss o hej

Dålig uppdatering, jag vet.

Jahapp. Då va det väl på tiden att man skriver nåt. Har tillbringat hela denna vecka på Ven. Vilket helt plötsligt inte gör mig nåt. Vi har svinkul. Hänger på prästa. Går på efterfester. Eller så har vi filmkväll.
Bor just nu i 3 sängar med 4 av mina kära arbetskollegor. Det där lät konstigt. Men asså vi har satt ihop 3 sängar så att vi kan sova ihop o kolla film. Mysigt.

I onsdags va Mike här. Då va det även fest. Slutade jobba hyffsat tidigt o drog iväg till Prästa för att lyssna på fulla damer som sjöng kareoke. En o annan stockholmare va där framme med. Ibland lät det bra. Men oftast förjävligt. Efterfest hos Gunnar efter det. Vilket va en av de äldre sthlmarna. Hahah. Karolina, Mike, Elin o jag dansade kasedans hela natten lång. Sen sprang jag över gränsen o så gick vi hem. Morgondagen va inte helt okej....

I torsdag va det film som gällde. Smala Sussie. Slutade med att alla somna förutom Jonte som blev grinig o stängde av. Men vadå? Jag har väl aldrig somnat när jag kollat film? :)

I fredags va det meningen att det skulle bli skräckfilmskväll. Det slutade med Prästa även denna dag. Även om det typ bara va vi där så va det riktigt kul. Hem till stugan efter det för skedning.

Igår va det jag o Elin som slira om snabbt o gick till Prästa. Fy  satan va folk det va. Knappt man fick en sittplats. Kul va det o många shottar slank ner. Blev sedan efterfest i Emils friggebod. En tråkig sådan va det. Så vi gick hem. (bara 4 pers där, kan det bero på det?) 

Jag sprang över gränsen igår med. Men det får man göra ibland. Jonte säger att man får skylla på tequilan. Så det är det jag tänker göra. haha.

Ikväll är det Jägerfest på Hildas brygga. Vilket innebär Jäger, Redbull, Vin, Cider o Palles pizza. Ska bli riktigt trevligt.

Imorrn är det hemgång som gäller. Hoppas bara jag bokat rätt tvätt-tid. För annars får jag fan gå naken nästa vecka.

Vet ni en till sak. Min bror smsa mig i fredags. I smset stod det - Jag ska förlova mig idag, bara så att du vet. Jahaja, tänkte jag o kom på att jag aldrig ens träffat tjejen. Men vadå, om hon får min bror att förlova sig efter ett 37årigt långt liv så bör hon va riktigt bra! :)

På fredag kommer mamma, pappa, Elisabeth o Kjell hit. Ska bli riktigt kul. På lördag är det Helsingborgsfestivalen som gäller.

Måste komma med ett besked på tisdag med. Jag tror jag vill stanna här säsongen ut. Hur kul har vi inte? O med den lönen jag får skulle jag kunna packa min väska till Thailand redan idag.


puss på er

Hur Var När?

Vad hände egentligen?

Gårdagen va sjuk. Började med att jag jobbade hela dagen lång. Fast slutade redan vid 21.30 tiden. Vilket gav oss mer tid till alkoholen. Bra eller Anus? Anus tror jag.
Jag, Anna, Jonte o Elin entrade Prästa vid 23 tiden efter en öl hos oss. Där var det rejält med folk. Helt chockad va jag att det ens fanns så mycke folk på ön. Det roligaste av allt va att det nästan bara va ungdomar med. Perfekt.
Efter en endaste öl o nära på 1000 shottar så va fyllan på topp. Flyttade ihop borden med grabbarna bredvid o blev bjudna på lite fejk-skumpa eftersom en av dom slagit hole in one på golfbanan. (Inga brats alltså, med tanke på fejken) Trevliga va dom o vi satt där o tjatade tills det va dax för stängning. Efter det bestämde några tappra själar att det inte va dax för hemgång utan snarare efterfest. Sagt o gjort.
Drog förbi jobbet för att prata goda råd med Karolina. Det va nog bra gjort. 89a är lite väl ungt va? haha. Sicken tokfylla.
Efter att ha blivit utskrattad av chefen pga fyllan mötte jag sedan upp grabbarna grus igen. Ölen o spriten va hämtad o vi tog oss vidare mot klipporna vid hamnen för att kolla på soluppgången över Helsingborg. Solen kom tydligen men jag minns inte att jag sett den. På något sätt o vis har jag sedan tagit mig hem.
Vaknade imorse med total jävla värk i hela kroppen. Efterfest vid klippor är inget jag rekomenderar. Allafall inte på mina vingliga ben. Har ett svagt minne av att jag slår i huvet. Minnet stämde. Karolina drog tag i mig så fort jag klev innanför dörren på jobbet. Det där måste vi sminka över. Kom med här. Kollade mig i spegeln. Det ser seriöst ut som om jag blivit lite lätt misshandlad. Till råga på det känner jag att något är fel med mina ben. Drar upp byxorna o kollar. Jo tack. Brännässle märken över hela dom. + massa rivsår. Även min högra hand har råkat ut för detta missöde.
Mobbad på jobbet idag? Nejdå, inte alls. Satan i gatan. Vet ni vad det värsta av allt är? Jag drack både tequila o mintu igår. Va det inte nån som sa att man skulle sluta med det?
Denna gång tänker jag inte säga det. För det håller endå inte. Jag står där endå med saltet på handen, citronen i den o shotten i den andra. Usch.
Kollade även över min telefon imorse. Inga sms skickade, puh. Däremot ett x-antal uppringda nr. Vad är det som gör att jag alltid tror att folk är vakna? Klockan 6.40 en söndagsmorgon? Hur tänkte jag där? Jag har seriöst tillomed ringt hem. Tur i oturen. Mina föräldrar är på semester. Väckte "mamma Sara" med. Men fick ett sms där det stod att det va lugnt. Tur det. Hoppas du får bättre sömn inatt....! :)

Jaja, förutom alla dessa missöden så va kvällen klockren. För en gångs skull mycket folk som sagt. O riktigt roliga med. Fler efterfester vid klipporna - mindre alkohol i kroppen.

Look at this
       
(kanske inte syns så mycket. Men ont gör det. Självförvållat. Belive me, i know.)


Imorrn är det Malmö som gäller. Hoppas på det bästa o återkommer imorrn till er med besked.


so long


gonatt

Winnerbäck for the win!

Gårdagen va en riktigt bra dag. Började med att solen sken o jag tog mig hemåt från Ven. Köpte mig lite lunch, duschade o tog mig sedan ut till Bengan o Mikaela. Va där i ca 1 timme innan vi tog bussen till stan. Käkade på favorit-pastastället. Sedan bar det av för en lång promenad upp till Sofiero. Tur va väl det. Att vi gick alltså. Det resulterade nämligen i att vi hittade en biljett på vägen. Den lyckligt lottade som skulle tilldelas den blev Jimmy. Cyril akutkörde honom upp o vid 19 snåret satt vi äntligen med varsin öl i handen.
Då händer det sjukaste av allt. Helt plötsligt står det en tjej framför mig o bara stirrar o säger : Men hallå Ida hallå! Tar mig inte lång stund innan jag inser att det är Jessica från Västerås som jag träffat på Malta när jag va 14 år. Har träffat henne lite efter det med men senaste gången när jag va ca16-17. Vilket endå är 5-6 år sedan. Sjukt roligt återseende! Hon bor i Malmö o är fotograf för sydsvenskan. Blir förhoppningsvis en fika med henne på måndag.
Konserten va riktigt bra. Förutom att jag stod i en bajamaja-kö de första låtarna. Men såg nästan bättre därifrån. Bästa låten va helt klart Om du lämnar mig nu med MissLi. Höll på att fälla en tår då men höll mig galant från de till slut.

När det va slut bestämde vi oss för att ta även en promenad hem. Så det blev en jäkla massa motion igår. Tog en öl med Anna o Nille på Hampan o en på Crom. Sedan blev det kebab o hemgång. Skönt. Inte drack jag upp ölen på Crom heller. Kan ha vart det äckligaste jag druckit någonsin....

Nu är det jobb som gäller hela helgen lång. Känns inte så jättetungt faktiskt. Har kommit på det att tiden går fort när man har roligt. Så varför inte bara ta tag i situationen o ha så roligt det bara går? Då är det ju snart slut på detta o jag får äntligen bo hemma för gott igen. Det roliga idag börjar med skräckfilmskväll med mina kollegor. Uhh, Samara(the ring)  ska in i min hjärna igen. Men kanske är lika bra så hon rensar bort lite andra tankar. haha.

Vet ni en till sak? På måndag ska jag på intervju på Wallmans i Helsingborg. Som kock. Men det kanske ni förstod.. Sjunga o dansa har ju aldrig vart min grej....haha! :)


puss o kram!

Mitt humör är på topp!

Det är faktiskt sant. Tro det eller ej. Dagen har gått så sjukt bra. Vart helt ensam med en ny tjej i köket. (som förvisso hade jobbat i kök sen hon tog studenten 2002). Men endå. Jag är nöjd att jag klarade det o inte en endaste tallrik kom tillbaka. Fick bara beröm för den grymt goda maten jag laga! ;)

Jag ser ljuset på denna deprimerande period jag haft med. Saker o ting går över. Thiihii! I like it a lot. Life goes on.

Har skrivit in mig på Helsingborgshem igen med. Vill ha en etta i första hand o står nu på kö igen. Helst så långt bort från GA som det går. Eller vafan, jag nöjer mig med det om det är en mindre etta utan äggulegula väggar. Så som ni förstår så är det Helsingborg som förmodligen kommer gälla som mitt hem några år framöver. Men vill nog upp till Sälen o säsonga med. Men jag har hört att man kan göra båda. Så länge jag har mitt hem här.

Imorrn är jag ledig. Men det vet ni redan för det tjatar jag om var eviga dag. Imorrn ska jag sjunga med till Lasse, Maja o MissLi. En öl eller två hoppas jag slinker ner med. Men fan ingen tequila. haha.

Nej mina kära vänner. Nu har jag blivit påhoppad att göra mig iordning. Prästa som gäller. Det är ju onsdag o jag ska beskåda Vilda Hilda när hon sjunger kareoke.

puss på er från en äntligen glad Larssa!

Måndagsklubben

Igår blev det bio med Anna o Mikaela. Sex and the City blev det. Jag va mer än nöjd efteråt. Tyckte om den. Trodde faktiskt det skulle bli en ganska så seg film eftersom den endå är 2, 25 lång. En 7 eller 8 av 10 ger jag den. Har inte riktigt bestämt mig ännu.
Efter bion tog vi oss vidare till Olearys för att kolla sista halvlek av HIF matchen. Tog bara en halv ölklunk innan Hif kvittera. Tror dom behöver mig där. Haha. :D
Vidare till Hampan framåt midnatt o slutade till slut på måndagsklubben på Tempel. Riktigt trevlig kväll va det. Men många slantar gick åt. Nu igen. Men det gör inget. För jag gör inget annat än jobbar endå.

Idag har det vart jobb och likaså imorrn. På torsdag är det Winnerbäck all over. Like it. Tror jag. 

Jag är lite konstig. Ibland mår jag riktigt bra o känns som om allt kvittar. Det går över osv. Och ibland så känns det jättejobbigt o jag kan inte tänka på nåt annat. Däremot så vet jag att Mikaela har rätt. Det har hon alltid. Jag tror att det är Ven som  spökar. Det är ju inte länge till nu. Bara 20 arbetsdagar kvar. jippiie.

Nu ska vi kolla Monsters Inc. Long time no seen på den!

puss o gonatt

Söndag - ågrenen sitter i

Jag mår fortfarande kasst efter fredagens bravader. Mitt mål är att aldrig mer dricka sprit. Öl är endå okej, för då har man allafall minne kvar. Fyfan.... det är så man skäms.
Har ringt runt till alla idag med för att be om ursäkt. Alla säger att det är lugnt osv. Men det känns endå helt cp. Det är ju inte direkt okej o säga som jag sa o sedan skylla på att alla andra oxå tycker så. Dumt att stå för sin egen åsikt. Så det får jag göra nu. Aldrig mer tequila = aldrig mer minnesförlust och dåliga attityder.

Kvällen till ära får jag allafall komma hem. Ska bli skönt. Imorrn blir det nog Sex and the City bio. Ingen jävla öl allafall.

Vill inte ens jobba här de sista 3 veckorna. Känns väldigt tungt det med. Man hinner liksom aldrig mer va med på nåt. Typ som igår. Hade jag vart ledig då o kunnat va med så hade denna ågren lagt sig eftersom man hade skrattat åt det o glömt det redan. Men nu går man här helt själv o bara grubblar över det. Drygt as hell är det.

Så ännu en gång. Förlåt mina vänner för i fredags. O tack för att ni säger att det är lugnt.

puss o hej

Sicket jävla fylleslag....

Ett enda ord för gårdagen? Urspårat. Totalt jävla urspårat.

Började med att jag va på beachen med Mikaela, hennes arbetskamrat o 3 till. Trevligt va det men fan så kallt i vattnet.
Efter det gick jag ner på stan för att hitta mig en bikiniunderdel. Jag vet, extra smart att köpa det på väg hem från stranden. Träffade Mia så vi gick o tog en fika.

Vid 17 va jag redo för fest o tog mig bort mot Nille. Där dracks det öl för fulla muggar o hela grabbgänget va med. Kul va det. Tog oss vidare till Jimmy runt 19. Där vart det fylla deluxe. Jag fattar för det första inte varför man klunkar tequila o xante direkt ur flaskan när man vet att man ska upp o jobba. Runt 12 typ, tror jag, tog vi oss ner till Hampan. Minns inte ens resan ner. Betalade jag taxi? Eller snikåkte jag?
I min hjärna existerar inte många fler minnen. Minns Hampan, minns att jag va ledsen o att Bengan trösta mig och att jag åkte till Fatima på efterfest. Resten har Anna uppdaterat idag. Allt som jag gjort va väl inte sådär jättepositivt att höra och jag har haft en grov bakfylleångest hela dagen lång. Fast samtidigt så är det väl inte så konstigt att man blev ledsen. Sånt är livet.
Utöver detta så va det väl en bra kväll. Riktigt trevlig förfest allafall.

Denna lördag vill jag aldrig mer ha i repris. Va fortfarande full när jag kom till jobbet. Och som sagt så har ångesten hägrat som fan. Men har pratat med alla om hur jag betedde mig igår. Enligt dom så va det inte så farligt. Och jag har ju även bett om ursäkt, en ursäkt som godtogs. Bra.

Ikväll blir det lugna gatan. Tror mina kära arbetskollegor tog sig bort mot Prästa. Men jag pallar fan inte. Helt slut.

Imorrn är det jobb igen men förmodligen så hinner jag med 21 båten hem. På måndag kommer förhoppningsvis Empa. Dessutom är det en heldag med Mike som väntar. Sol o bad om vädret tillåter och kanske även en resa till Malmö. Vi får se va det blir. På torsdag är det Winnerbäck. Ingen är nöjdare än jag.

Filmtajm.

puss o gonatt

im back

men nu är jag full o kanske blir det lite stavfel men det får man leva medl..... jag är irriterad så sjukt irriterat...... men det kan vi återkomma till en annan dag...

puss på er

Home sweet home

Äntligen hemma i Helsingborg igen. Det vart ett stressande utav dess like hem. När klockan va 20.10 insåg jag att jag glömt boka bussen till färjan. Det måste man göra en timme innan. Hann med lite raseriutbrott i köket när jag förstod hur kass morgondagen skulle bli om jag blev kvar. Ringde Hilda i vild panik eftersom jag visste att hon hade bil. Problemet va bara att hon satt på färjan på väg hit. Alltså samma som jag skulle ta tillbaka. Så vi skulle aldrig hinna trodde hon. Men så ringer hon upp efter ett tag o säger att jag ska kasta mig in i stugan o byta om så kollar vi om vi hinner. Och om vi gjorde. Hon susade på bra på Vens nästintill enda asfaltsväg. Tack Hilda, du är en ängel!

Så nu sitter jag här i min ensamhet o laddar för morgondagen med ett glas vin. Att vara själv känns inte så tungt längre. Handlar bara om att vänja sig. Det är det jag ska göra sen när jag äntligen ska bo i mitt hem jämt. Bara det att jag tror jag vill byta lgh. Den är lite för stor. Men det värsta av allt är att det är äggulegula väggar...... haha! Det löser sig. Som allt annat här i livet.  - Ibland gör man rätt, ibland gör man fel, lev med det helt enkelt!

Nää, dax att kasta in handduken o ladda för morgondagen. Beachen med Mikaela, hennes jobbarkompis Sara o så hennes vän. Ska bli kul att träffa lite nytt folk !

Credits till Håkan o Sara som är det enda som kommenterar. Saknar er o tycker ni ska fortsätta kommentera.... inte för att jag själv är så bra på det men endå...haha..:D

trevligt helg - återkommer på lördagkväll från Värdelösa Ven (i folkmun även kallat Vänliga Ven) - men jag är inte som folk!

puss o gonatt

Jag gjorde det endå...

Imorse när jag vaknade hade jag bestämt mig. Gick in till Anja o sa upp mig. Jobbar nu min sista dag den sista juli. Skönt känns det och en sten har lättat från mitt hjärta. Vilket förmodligen oxå syndes eftersom jag började tjura inne hos Anja. För när hon sa : Det syns på dig att du tycker det är jobbigt att vara här. Du ser ledsen ut. Är det något mer än bara det här som hänt?  Mitt svar blev - Nej, det är det inte. Men endå bröt jag ihop lite. Skönt som fan såhär i efterhand men väldigt pinsamt för stunden.


Så från torsdag vecka 31 befinner jag mig konstant i Helsingborg igen. Skönt. Jävligt skönt. Hoppas på att jag hinner med lite semester i augusti med. Jag vill roadtrippa lite.


Fest på fredag. Längtar. Får åka med 10 båten på lördag så blir nog en riktig utgång. Sen är det jobb hela helgen. Men det gör inget. För nu ser jag ett slut på detta.
Imorrn ska jag träffa Empalainen. Ingen är lyckligare än jag. Hoppas bara att vi hinner ses i Helsingborg och inte på Ven. Har inte sett henne sen Yran. Och det är jävligt längesen!

Är lite besviken på en person med. Men det är väl sånt man får leva med.

Ikväll är det kareoke-kväll på Prästasvängen. Någon som ska med?

puss

Han har lite rätt i vad han säger...

ojdå. det vart lite fylla idag med. En måndags fylla har väl aldrig skadat innan, eller? Började med att jag tog mig hem till nille. Där va redan andy o jimmy så vi tog oss ner till stan. Av någon anledning hamnade vi på Hampan. Där vart vi fast i ca 5 timmar. Sånt som händer ibland. Vissa drog hem vissa tillkom o vissa ville stanna längre. Men, inte för o va elak så vet vi ju vilket småbråk som som vanligt uppstod o det blev hemgång istället för dans på Svea. Bra för ekonomin egentligen men ibland väldigt störande....

Hade ett samtal med Tomas på vägen hem med. Egentligen skulle jag druckit öl i Malmö idag men kände att budgeten inte höll för det. Men egentligen såhär i efterhand hade den ju gjort det. Trodde inte jag skulle ut alls idag.
Han fick mig allafall att få en tankeställare. Lite rätt har han endå. Det han sa va. - Ida, det är kanske typ 5-6 veckor kvar på Ven. Om du säger upp dig o slutar så har du semester i max 2 veckor. Om du fortsätter sparar du ihop till kanske 3 månaders semester i Asien, typ. Där är det sol jämt. Det är det inte här hemma.

Varför har han rätt o får mig o få ännu mer beslutsångest?

jaja, allt visar sig imorrn. Men en sak är klar. På måndag är det alkohol i Malmö som gäller!

Och imorrn eller någon dag i veckan förväntar jag mig att träffa Empa på Ven. Med ett glas vin o en jävla massa snack! :)

puss o gonatt.... 5 timmars sömn väntar