tråååååkigt

Är vad jag har det! Och när man har tråkigt så kollar man på roliga klipp på youtube och då hittar man denna gamla hederliga film och gör inget annat än fnissar i sin ensamhet. Pontus is the shit.
http://www.youtube.com/watch?v=IFTFJNLYko4

bloggfantasten

Har inte sådär jättekul på min lediga dag. Alla jag känner jobbar. Piss.

Somnade tvärt igår efter blogginlägget. Vaknade sedan vid 3 tiden och blev erbjuden att komma på fest. Klockan 3 en söndagnatt? Vad hände där liksom? Jaja, avböjde vänligen men bestämt o somnade snabbt om.
Sovit ut har jag gjort allafall. Gick inte upp ur sängen förrns runt 14. Fast då hade jag facebookat lite oxå. Bärbar dator is the shit.

Vart ner på stan nu oxå o hämtat ut Winnerbäck biljetten o handlat en sallad. Tråkigt när man inte kan handla hem nå mat alls hit eftersom allt möglar tills man kommer hem nästa gång.

Har fortfarande inget planerat till kvällen. Jag hatar måndagar. Dom är alltid så jävla sega o tråkiga. Varesig man är ledig eller ej.


puss o hej

Nanananana - el viva España!

Jag vet, jag gör det inte längre. Men jag har i allafall bott där. Vilket gör att jag är mer än nöjd med vinsten. Tyskjävlar! Det enda jag blir missnöjd över är att det inte va nu jag bodde där. Fatta Bocaccio ikväll (stammisbaren). Sicket jävla drag! Håll i hatten!
Det är ett fint land. Ett jävligt roligt sådant om man har sällskap av vissa andra vänner o bekanta. Har inget annat än bra minnen därifrån.
Det är bara av med hatten o gratulera. Det är ni värda!



Har snackat skit om denna man tidigare idag. Men jag tar tillbaks det eftersom han avgjorde matchen. Och nu i efterhand ser jag oxå att han lär lätt va en av de snyggaste i EM. Fast han ser rätt barnslig ut ibland. Men vem gör inte det? : )

Jag är nog oxå värd ett EM - guld. I vad kan vi återkomma till en annan dag.

Skönt att vara ledig måndag oxå. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på bara. Tråkigt o bara sitta själv hela tiden när alla jobbar. Blir väl bättre sen när folk har semester o man är ledig vardagar. Hela tiden va väl kanske lite att ta i..... men det känns så..... ! Blir nog till att fixa lgh lite. Tror tillomed jag ska storstäda och köpa nåt fint. En ny taklampa hade ju vart nåt...haha!

Har även nyss fått beskedet att jag slagit mitt personliga rekord i hur mycket jag brännt på krogen en kväll. Tänker inte säga nån siffra. För då kommer alla killar som läser här bara fnysa o säga - det va väl inget! Men jag känner mig rätt tuff endå. Äntligen fick jag bjuda lite !




Nu är det endå dax att sova lite.

Godnatt med er o sov så gott

Lite fest allafall...

Äntligen har jag fått spendera en utekväll i Helsingborg igen. Hade inte vart ut sen examensdagen tror jag. Lediga helger är ju inte direkt något jag skryter om. Men även på fredag är jag ledig o då väntas fest hos Jimmy. Kul!

jaja, fredagen började med fika på Fredriksdal o sedan storshopping på Väla. Efter det blev det panik hem till Nille för att hämta fotbollströjan o sedan panik upp till matchen på Västergård. (tilläggas ska väl då oxå att tröjan inte ens behövdes i slutändan)
Efter det blev det fest hos mig. Helt okej. Förutom att jag fan inte har en enda bra skiva, inga högtalare till datorn osv. Men det gick bra till slut endå. Sedan blev det den vanliga vändan - Hampan - Cardinal - Kebaben - Sängen. Det va kul. Fast inte lika kul när jag vaknade igår morse vid 10 snåret när man kommit hem halv 5. Ven väntade som vanligt o nu är jag här.

Idag har jag vart tyken som fan inne i köket. Men asså. Jag kan inte komma på en anledning till att stå 2 kockar o bara glo o vänta på att det ska hända nåt. Typ som idag. 24 lunch. Inte mycke alls. Och visst, man vet aldrig om det kan komma fler än bokat. Men oftast så gör det inte det.
Sa även till idag o frågade om jag fick ta halv 12 båten på lördag med. Men icke. Har iförsig inte frågat kökschefen än, tror inte svaret blir så mycke bättre där. Men jag tänker allafall åka med 10. Jag sa det idag. Då blev det sura miner som sa att om man tar en senare båt än man ska så kan man glömma att man har jobbet kvar...! Mitt svar blev - Och? Vilket gjorde att de sura minerna blev värre än förut. Men jag är så jävla trött på detta ställe och vill helst inte va kvar. Men bara 3 veckor tills v.30. Då är det flesta semestrarna slut. - Jag hoppas på ett positivt samtal från Anna de närmsta dagarna så jag får jobb på Fredriksdal. We will see.

Imorrn är jag ledig allafall. Vet inte riktigt vad som händer då. Lite öl i Malmö kan det bli. Men jag vettifan om jag orkar.

puss o hej

Im not suprised...

Nu känns det lite bättre allafall o jag ska sluta skriva deprimerande inlägg. Livet går vidare. Det gör det jämt. Förr eller senare. Skönt att vi äntligen snacka om det allafall!

Det jobbigaste just nu är att min kära vän Anna Bolin nyss ringde. Hon jobbar helt själv på fredriksdals-cafet och behöver hjälp. Jag vill jag vill jag vill. Tänk er själva att jobba där ute. Jag får bo i helsingborg jämt. Kan fixa till min lgh så den blir hemtrevlig igen. Och dom stänger 18.00 varenda kväll så jag slipper missa allt jämt. Det är så jag vill ha min sommar. Men jag är för snäll för att säga nåt på Ven. Och jag kan defenitivt inte sluta där nu eftersom Martin går på semester. Men jag vill och jag vet att jag själv skulle må bättre av det.

Vi får se hur det blir. Denna gång vill jag att det ska bli som jag själv vill. Dax att se till det då!

Ikväll är det fest hos mig. Kom om ni vill!

puss

Aktivt va det ja!

Lika bra när man endå sitter vid en dator och inte har så mycket för sig.

Det är segt, sjukt segt på jobbet just nu. Ingenting riktigt händer o säsongen har inte dragit igång. Känns som man mest bara står och glor. Vilket ger mig ännu mer ågren för att jag inte är på peace and love. Känns som dom inte riktigt behövt mig här denna vecka. Men om jag hade varit smart så hade jag sagt innan jag börja vilka dagar jag ville va ledig. Fast smart har väl aldrig varit min starka sida. Och samtidigt så hade ju ingen köpt biljett då. Men endå. Det hade kunnat funka.

Har däremot tagit ledigt den 10 juli, då är det Winnerbäck som gäller. Vare sig dom fixar in en till kock eller inte. För dit ska jag, så är det bara. Och sista helgen i juli, första och sista i augusti. För först kommer min föräldrar, sen är det Fridas bröllop och till sist men inte minst Thor Modeen dagarna hemma. Då SKA jag hem så är det bara.

Jaja, nu ska jag sluta svamla om allt o inget.

Hoppas ni har en bra dag!

Imorrn är jag ledig, tjohooo! (det kommer regna jag vet)

puss

Vilka är ni?

thihi. Börjar se ut som mina trogna bloggläsare börjar bege sig tillbaka. Statistiken blir högre för var dag. Snart kan nog blondinbella o jag gå hand i hand...haah! Eller inte. Kommentera lite när ni endå är så många! :)

Dagen har rullat på som alla andra dagar. Dock utan skador. Ingen pastasallad på golvet heller. whiihoo.

Jag är avis på mina kära kungsörsvänner med. Hur många är dom inte som drar sig upp mot Borlänge imorrn? Jag då? Näää, jag får va här o jobba. Lyx mig. Inte. Suuuuuug.

Fast jag är faktiskt ledig torsdag-fredag. Jag är nöjd. Sjukt nöjd. Att äntligen få träffa folk. Eller alltså det är ju folk här med. Men saknar folket i Helsingborg.

Nu ska jag umgås med Linda o inte va så överdrivet osocial som jag är nu.

Gonatt


Lite bättre - mycket klantigare...

Idag mår jag bättre. Kan va för att jag slipper sitta själv o tänka massa. Befinner mig på Ven. Min snälla arbetskamrat har lånat ut datorn till mig för ett tag.

Klantighet är däremot något jag slagit världsrekord i. Började med att jag kom halvtjurig till jobbet o bara kände för att ta båten hem. När jag sedan ska ta o göra mig lite frukost så gör jag det man absolut inte ska göra. Håller i baguetten när jag ska skära igenom den... vips så hade jag sågat halvvägs in i fingret... (okej det va lite att ta i men nästan allafall...haha) När jag sedan styrt upp mitt liv o blivit lite gladare va det dax att slänga lite saker ur kylen. Vilket inkluderade en hink med pasta-sallad från fredagen. Hur det slutade? Jo, inte fan lyckades jag träffa papperskorgen allafall. Ca 5 kilo pasta-sallad är ingen vacker syn när den ligger på golvet....haha.

Har kommit på att det blir i höst jag får ta min semester. Men det har jag vetat länge men endå. Känns lite lättare att tänka så. Då ska jag ta mig överallt. Viktigaste blir hem till Kungsör, Gävle-Sandviken, Sthlm och Göteborg. Då kommer jag tillomed ha pengar...:D

På fredag vill jag att det blir fest. Lite allafall o så lite utgång. Jag får åka med 10 båten på lördag så jag kan gå ut o roa mig. Det kostade mig iförsig att när som helst städa hela köket själv. Men det hoppas jag att det blir värt.

Gonatt

Lite överdrivet...

Förra inlägget jag skrev va lite väl negativt. Därför tog jag bort det. Visst det är inte lätt när man varken vet ut eller in. Men det finns bara en sak att göra - Ta tag i det helt enkelt. Frågan är väl mest när jag ska göra det. Jag säger som Håkan - det löser sig. Det gör det väl alltid? Enligt Timbuktu allafall. Återkommer om detsamma gäller mig.

Åter till den kära personalfesten. För den var kär det var den. Efter mycket tvekande fram o tillbaka om jag skulle stanna eller inte så bestämde jag mig till slut för att stanna. Sicket bra val. Äntligen har jag lyckats med nåt.
Tillställningen drog igång runt 15 snåret med lekar som kubb o boule. Som jag ägde första vändan i kubben. Helt sjukt. Efter lite öl och en förlust tog vi oss vidare in o käkade. Det snapsades in i det sista. Tyckte man inte om snaps fick man ett annat val - Fernet.
Mycket alkohol blev det. Blandat som fan med. Finns nog bara en endaste alkoholsort jag inte drack - Whisky. Vilket är väldigt komiskt eftersom halva anläggningen är whiskydestelleri.
Cykling va nästa moment på kvällen. Gammelgård va målet. Fram kom vi. Tillslut. Gammelgård = En lada (ungefär lika stor som malmbergalogen) inrett i Hawaii tema. Palmer inne och uppvärmd pool utanför. Ingen av oss bada. Tur va väl det, har ju haft lite otur innan om man blandar pool och fest....haha!
Mycket dansande o fylletrad blev det tills vi till slut cyklade hemåt vid 3 snåret. Har inget minne alls av cykelfärden. Men minns lite av det vi skulle kunna kalla efterfest. Vi höll igång i ca 3 minuter innan alla däckade fort.
Kvällens mening var som alltid - Skit ner dig. Men man måste säga det med skånsk inlevelse - Skäejt näir daj.
För bilder hänvisar jag till facebook. Några kan ni få här.





Jag mår dåligt idag i hela min kropp. En del av det förtjänar jag. En del inte. Hoppas mest på att få somna bara. Lite väl mycke som rör sig i mitt huvud idag. Sicket skit.

Over and out

Jag har nog bestämt mig...

för att bara va med på halva personalfesten på lördag. Vill träffa mina kära vänner som kommer på besök. + att jag inte festat med Mike på typ 500 år och om jag inte passar på på lördag så dröjer det typ till augusti. Kanske inte blir så glada miner på jobbet. Men vadå. Personalfesten börjar ju tidigt så jag tycker det är lika bra att hinna med båda.
Så Malin, Lindha, Matilda och Jossan - vi ses på lördag. Fulla o glada. Och förhoppningsvis blå/gula. :D

Förövrigt så har Håkan lärt mig att man ska ha många bilder osv på sin blogg. Därför har jag nu vart så duktig o tagit bilder på mina nyinköpta varor jag nyss kom hem med. Dessa kläder ska förgylla min lördag:

   


Undantag för den gula tröjan som bara bärs om vi slår Ryssland imorrn. Men det gör vi. Jag har bestämt det.


Nää, nu ska jag förhoppningsvis få grabbarna ut ur sina lgh. Jag vill bada!

puss puss

Jag är konstig... men det visste ni väl redan?

För ungeför 2 timmar sedan skrev jag det förra inlägget. O nu känns allting inte alls lika mycke piss längre. Jag tror en viss sak är ärftligt...haha!
Mitt i allt mitt deppande slog jag en signal till min kära vän Jonas Vittbröd Hall. Han är bra han. Han får mig på glatt humör, vare sig han vill eller inte. Så har det inte alltid varit. Jag har varit en fitta mot han med en gång i tiden. Skoja inte. Allt som dåligt som hände för några år sedan va hans fel. Vet inte riktigt varför jag tyckte det men så va det. Har tillomed spottat på han en gång. Sånt är inte normalt o jag ska va glad att han stått ut med mig ändå. kort o gott, Jonsi är bra!

Men det är klart inte allt är på den ljusa sidan. Det kommer fortfarande aldrig bli som hemma i Kungsör här. Där man kan ringa vem som helst bara för att träffas o ta en cigg ihop. Där man nästan aldrig är ensam för man umgås med folk jämt. Man gör allt ihop. Det saknar jag faktiskt. Visst har jag endel vänner här med. Mikaela bor ju här t.ex., problemet är bara att när jag jobbar är hon ledig o tvärtom. Denna dag saknar jag alla vänner hemma, men samtidigt får man se det såhär. Vad händer i Kungsör en måndag kväll? Inte mer än i Helsingborg antar jag. Skulle vilja flytta ner endel av er hit. Men det funkar ju inte riktigt. Ett kollektiv hade vart kul. Vi kunde bo som dom i Vänner. Det hade jag gillat.

Det största problemet är väl att jag har svårt att vara ensam. Klarar inte av att bara sitta o glo på tv helt själv. Vill ha folk att prata med och umgås med jämt. Kanske är dax att växa upp snart och lära mig det. Jag ska försöka.

puss på er


Jag klarar inte detta längre....

Det är jobbigt. Allt är jobbigt. Olika från dag till dag o jag mår piss i min hjärna. Hatar att bara sitta o vänta på saker o ting. När man inte vet o är som ett cp och inte planerar in nåt annat alls. Bara för att man hoppas. Det är skit. Allt är skit.
Det är som vanligt. Ingenting ska väl tydligen aldrig ändra på sig.

Kanske ska ta o lyssna på min kära farmor. Hon har nog rätt. Man vet aldrig.

EM - sommarens glädje

Enda tills igår då. Men än är det inte kört. För vi kommer köra över Ryssland, annars jävlar.

Veckan har endast bestått av jobb. Har jobbat 70 timmar på 6 dagar. Det är fan rätt mycke har jag kommit på eftersom att en arbetsvecka egentligen ska innehålla 40 timmar. Men det har gått bra o jag kommer äntligen att få en hyffsad summa pengar när den 25 smäller till. I like it.

I söndags kunde jag verkligen inte sova. Jag hade sån grov jävla ångest om hur sommaren skulle se ut. Ville verkligen inte va på Ven. Mådde allmänt dåligt. Men det blev bättre och efter 2 dagars jobb så vart allt mycke bättre. Har kommit in i det mer o lärt känna folk bättre. Äntligen kan man härja loss i köket som man vill.
I tisdags hade jag tillomed sån tur att jag hann se matchen. Alla ville ju se den, gäster som personal så alla åt sin middag tidigt o vi slutade lagom till avspark. Bara att slira om o så in i konferanslokalen med storbilds-tv.... Niiiice!

Helgen har bestått av endel öl med. Både fredag o lördag har spenderat på Prästasvängen. Tänk er Sarajevo. Tänk er ungefär 1/4 av antalet folk. Där har ni Prästa. Men blev många lovord från mina nyfunna vänner att stället är fullt när säsongen drar igång på allvar. Man får väl hoppas på det bästa. Det kan ju inte bli mindre folk allafall...haha!
I lördags träffa vi Mia med, min klasskompis som spenderar vissa kvällar på Hamnkrogen. Trevligt va det o en massa shottar slank ner. Håll i hatten.

Är ledig 3 dagarna nu och ska åter igen befinna mig på Ven på onsdag. Så nu blir det lite shopping o förhoppningsvis lite öl o fotboll.

Mår lite halvdant i min hjärna med. Mycket som flyger runt o jag misstänker att detta kommer sluta som allt annat. Ingenting. Jag är ju inte förvånad.

Bloggandet kommer nog va lite halvdant under sommarn, men håll till godo. En vacker dag ska jag bättra mig.

På onsdag BLIR det seger. På lördag är det personalfest o då vill jag inget hellre än att titta på storbildstvn på jobbet. Full som ett L.

Och idag blir det seger till Tjeckien. Hoppas jag. Dax att kolla det nu!


puss på er

Då va det slut då.

Fort som fan har detta året gått. Det har vart kul. Det har vart tråkigt. Lite väl mycke alkohol i ådrorna ibland bara. Anna - Ida - Niklas - Tomas fyllorna har inte alltig vart att leka med. Hur mycke vi än försökte samla vuxen-poäng genom middagar o annat så lyckades det aldrig. Det spårade alltid. Och på nåt sätt va det alltid jag o Niklas som va fullast?
hhmm, tänk att jag kan inte förstå hur det kommer sig?

Förra veckan va som en studentvecka i repris. Någorlunda lugnare iförsig. Måndagen började med det praktiska fackprovet. Klarade det med nöd o näppe. Men vadå, ett godkänt är alltid ett godkänt! Efter det drog jag o anna hem o tog några öl och väntade in Nille o Dennis. Tog oss vidare till gröningen där kvällen spenderades.

Tisdag va jobb o sedan middag på Sofiero Slott. Väldigt trevlig tillställning. Några minus poäng på att de dukat fel så att 10 av oss satt lite mer avskilt. Men det löste sig endå. Efter Sofiero skulle man väl kunna säga att hela klassen spårade. Tror inte det va nån som va nykter, fyllan riktigt glänste om alla. Efter ett jävla dansade på både Hampan o Swea tog vi oss haltandes hemåt vid 5 snåret.

Onsdag va det omprov i engelska som gällde. Klarade det med till slut. På kvällen blev det öl o en jädrans massa shots på Hampan med Dennis, Linn o Ekan. Även Rille o resterande ICA-gäng förgyllde kvällen!

Torsdag. Dagen D. Dagen då fackprovet aldrig hamnade i handen. Det är sant. Tydligen så var man tvungen att klara den teoretiska tentan med. (vi trodde att den hörde till det slutliga betygen) Så nu blir det omprov om en vecka. Jag ska ha det där jävla fackbrevet om det så är det sista jag gör! :D
Kvällen va helt okej. Kubb i Kärnan-parken med en liten men trogen skara från klassen. Anna o jag tog oss ner till Hampan vid 12 snåret. Sen va det bara att gå hem. Studenterna hade abbonerat alla uteställen (dom 3 som finns). Och jag kände att verkligheten ännu en gång kommit och arbetslivet  snart skulle starta.

Helgen har spenderats på Ven. Asså, jag vet inte vad jag ska säga om det stället. Det är riktigt trevligt folk o det är kul att jobba. Men segt att behöva missa allt här hemma jämt. För även om jag slutar 22.30 nästan varje kväll, vilket är jävligt tidigt tycker jag, så går endå sista båten 21 o man är endå körd. Det positiva är väl att dagarna går fruktansvärt fort, jag bränner inte ett öre förutom till cigg. Lika bra att jobba arslet av sig o sen göra något kul, eller?

Nu ska jag laga mig lite mat.... för det är ju så himla kul... :D

Take care!



Skjut mig

Jag mår så dåligt. Igår va det middag på Sofiero. Med en jävla fest efteråt. Shiiiit pommes va kul det va!

Nu mår man väl som man förtjänar o ska strax bege mig till båstad för omprov i engelska....uhh!

Bloggar mer sen. Måste självdö en stund