Jag är bäst!

Känner mig riktigt stolt som bloggar så mycke som jag gör nu!

Nu är jag back in Malmö med allt va det innebär. Igår drack vi massa öl o jag somnade sött med ölen i handen o vaknade halv 7 imorse. Somna sedan om. Vid 12 tog jag mig vidare till centralen för att möta Malin. Vart ett snabbt möte o jag stog sedan utelåst i 2 timmar. Vilket snabbt övergick till shopping timmar. Men köpte bara vettiga saker som trosor o strumpor. Ännu fler vuxen poäng till mig.
Första gången jag jobbat kväll på praktiken med. Va lite sega timmar mellan 19 o 21 men annars så va det kul. Fick va med o lägga upp till ett sällskap på 50 pers. Tjohoo.
Efter jobbet gick vi o drack öl o spela biljard. Vilket jag som vanligt ägde i. ;)
Är hemma hos Frida nu. Hon är bra. Igår fick ja ett ciggpaket av henne för att jag va så fattig. O idag igen ställer hon o fredrik upp med boende. Känns jäklit bra att ställa upp o jobba på deras bröllop för dom ställer upp så mycket heeela tiden! :)

Förövrigt så har min friend in need Mikaela berättat för mig att hon så småningom ska förgylla mina dagar i skåne med att flytta ner. I love it. Bengan håller på o fixar jobb till henne nu. Han brukar alltid lyckas med det så det löser sig nog galant!

nu ska jag snoka runt på fejjan o lunart....haha

puss på er

Vad är det som händer?

Först vill jag tillägga att det har vart den sämsta påskafton genom tiderna. Hade "fest" igår. Vi va typ 8 pers men endå lyckas det pajja mer än när hela lgh är full. Taklampan ser ut som om den åkt igenom en pappersförstörare. Det va kanske lite att ta i men sönder är den allafall. Det gjorde ioförsig inte så mycket. Men när hela kvällen är totalt jävla boring o ölen tar slut vid 23.30 så känns det liksom inte som om det va värt det.
Längtade hem så sjukt mycke igår med. Eftersom man visste att verkligen ALLA jag känner hemma va ute o slira runt i ett glatt gäng. Men men. More tillfällen kommer väl.

Allt är lite konstigt just nu. Jag hade inte ens fjortisfylla igår men endå slutade kvällen gråtandes själv i min säng. Är trött på allt. Men det blir nog bättre. Det ska jag själv se till. Vi blir ju ett gäng som Jeppe sa idag. haha.

Längtar som faaaaan till tisdag och till helgen. Pengar o besök. Can´t be any better. Love it!

Imorrn blir det Malmö för att lämna nycklarna till Frida osv. Sedan är det jobb igen på tisdag. Jobbar kväll denna vecka så får se om jag får jobba dag på fredag istället så jag hinner ha fest. Eller så skiter jag i det. Tror det spåra tillräckligt igår.

För övrigt så är mitt nya rekord i sms skick 30 st på en timme. Med svar på alla. Fall ni undrar....haha

See you later aligator..... in a while crocodile......

Tufft.

puss hej

Ring så kommer jag?

Så va det? Eller?

Herregud.

Gårdagens fylla va på topp. Satt hos Nille o drack öl. Spelade gissa låten. Skrattade åt Ekan som var i full gång med att möblera om på väggarna. Inga tråkiga tavlor här inte. Träffade dessutom silvermannen. Han är lite som fjolårets Johan. Den mystiske.
Efterfest hos Jimmy med massor av alkohol o folk. Grannen - Nilles bror va inte så jättelycklig över detta när han kom hit imorse. - Halv 8 tog festen slut.

Idag mår man väl som man förtjänar. Men vad gör väl det när man strax ska öppna nästa öl. Livet som kock är hårt. ;)

Hoppas på en bra kväll.

Nästa helg får vi besök från mina hemtraker! Csn kommer. Lönen kommer. Det kommer bli en sjuuuuuukt bra helg!

puss o kram

image7

Kära vänner!

Sitter alldeles ensam i en 3a i Malmö. Vågar inte gå in i sovrummet för Armin har skrämt upp mig med massa läskiga bilder på msn. Fuck.

Har fått låna min kära vän Fridas lgh över helgen. Hon och hennes blivande man Fredrik har dragit till Gbg för att fira påsken. Så jävla snälla! Men läskigt är det, det är STORT här.....
Har även en kär vän Malin som lånat ut sitt tågkort till mig över helgen så jag slipper fira påsk själv. Så imorrn efter jobbet drar jag mig hem till Helsingborg.
Jag är så tacksam som har så snälla nyfunna vänner. Förutom detta så ställer Tomas upp med sovplats och Karin med fall det behövs. Naaajs.

Påsken firas med en middag på lördag. Det enda planerat än så länge. Hittills blir det jag Anna Nille Gasic Armin. Hoppas fler joinar. Men det tror jag nog att dom gör, det är ju endå jag som lagar maten.....haha! :D

Vet ni hur härligt det känns att hänga såhär länge framför en dator? Det har jag inte gjort sen jag bodde hemma i Kungsör. Allafall inte utan att känna mig osocial mot andra. Nu sitter jag heeelt själv o kan snoka hur mycke jag vill o läsa massa gamla bloggar osv. Skitkul är det. Msn är guldvärt!

Läste blondinbellas blogg tidigare. En brutta som blivit tokkänd pga sin blogg o har ca 40 000 läsare per dag. Jaha tänkte jag o är fortfarande stolt över att jag har 10 läsare ibland...haha! Heeelt sjukt. Jag vill oxå bli rik på min blogg. Jag skulle kunna sitta varje dag o blogga. Bara nån sponsra mig med en dator. Annars blir det lite svårt.

Vet ni om att det är toksent. Jag har blivit pensionär. Ärligt talat så är det nog skrivkrampen som tagit över mitt liv igen. Attans. Tur att telefon krampen inte tagit vid än. Kanske ska ta mig i kragen o ringa ett samtal. Så fel kan det ju inte bli?

puss på er.

Glad Påsk.

Kämpa på....

Lika bra att passa på...

När man endå är i ett hem med dator! :D

Fast kom på att jag inte har mycke vettigt att skriva. Ska ta o söka lite jobb till sommarn nu!

Vill skicka en tanke till alla Arboga-bor, spec. mamman!

puss

7 v praktik

Har nu börjat min långa praktik. Är på Opera Grill i Malmö. Jävligt najs ställe med trevligt folk....än så länge..:D
Eftersom jag är så fattig som jag är så bor jag nu i Malmö en vecka framöver för jag har inte råd att åka hem förrns csn kommer. Tur jag har så underbara klasskamrater som ställer upp med boende! Så nu lever jag lite som en backpacker. Började hos tomas igår o inatt sover jag hos malin. Får bo hos frida med om jag vill. Får se vart nästa sovplats blir. Men stannar nog här tills på torsdag!

Har träffat Mikaela i helgen o ack så glad jag var över det! Utgång i torsdags, jobb i fredags (har numera börjat jobba lite som servitris..... o o det går ju som det går..haha) Fest i lördags med utgång o efterfest. Allt ingick skulle man väl kunna säga...hah! Shake and baka muffins i lördags natt så det stod härliga till. Hela jag + Nilles kök va full med mjöl o annat...:D

Nu ska vi äta kvällsmat. Får se när vi ses nästa gång!

ps. Våren har försvunnit o det är snöstorm..... undrar fortfarande var den tropiska värmen är? jagg har då fan inte kännt den. ds.


puss på er

Its getting bettre and bettre..

Som svennis skulle ha sagt...haha!
Gårdagens deppande har gått över. Som alla andra gånger jag deppar! Lite skitzo är jag nog allafall. Eller lite o lite. Mycke. Om jag själv skulle få lämna diagnosen.

Glömde berätta om ännu en totalt misslyckad grej som hände i söndags. Eftersom jag hade festen i lördags så hade jag städat fint o ordentligt när jag kom hem på natten i fyllans glada tecken. Minns att jag va dyngstolt att allt gick ner i en o samma papperskasse. Lika stolt va jag inte dagen efter när jag o Niklas skulle gå ut med dom. Kom ner för en trappa när jag plötsligt börjar känna hur allt bara lättar. Och hör en ordentlig smäll som varade väldigt länge, kändes det som allafall. Hål i botten av påsen. Glasflaskor o burkar bara rasar ut i trapphusets alla vrår. Hör hur grannarna springer fram till deras hallar. Och anar att dom står o fnissar lite smått i kikhålen. Efter 5 minuter kommer allafall en utav dom ut med en sopkvast så vi får upp hela skiten. Och till slut hamnar allt där det ska. I sopkontainern. Det enda Niklas säger är : Det är så jävla typiskt att det händer dig!
Jo jag tackar jag. Det är jävligt typiskt...haha! Men jävligt komiskt såhär i efterhand!

Nu är det dax att plugga lite. Bara 2 dagar i skolan sen är det dax för 7 veckors LIA. Skönt. Men hade vart ännu skönare om dessa 7 veckor vart i Sälen. Känns som om jag behöver komma bort ett tag. Har iförsig nyss vart iväg. Men skulle nog behövt ett tag till. Men nu är det som det är och man får göra det bästa av situationen!


På torsdag kommer Mikaela hit. O ingen är lyckligare än jag. Skulle möjligtvis vara Bengan då. Its gonna be the BEST!!

puss
puss på er

Sug kuk....

Kort o gott. Orkar inte skriva så mycke mer. Har alltid en dag i veckan när allt suger. O denna dag är nu. Men men, är kanske dax o ta tag sitt liv.....


hejdå.

Dykning?

Snarare magplask skulle jag vilja säga. Igår va det utgång för hela slanten. Förfest hos mig. Jag hade druckit upp min vinare innan ens 3dje låten i melodifestivalen var spelad. Inte bra. Men löste det galant genom att gå över på ölen istället. Slutade med en dykning på Tivoli. Anna mutade upp mig på scenen o sedan vidare upp på högtalaren. Där stod jag o trodde att jag "own the night" enda tills jag trampa lite bredvid o for ner på scenen o sedan vidare ner för trappen o landade som en svan enda ner på golvet. Folk ringde o fråga imorse om jag hade jätteont idag. Mitt svar blev "näe? varför skulle jag ha det?". Sedan fick jag denna långa förklaring o känner hur smärtan sakta men säkert kryper på i höften...! haha, kul va det allafall.
Nille berätta att jag på vägen hem köpt cigg av en svart-taxi chafför o sedan hade jag eller han erbjudit en trekant med hans andra vän. Ja, ni vet ju hur svart-taxi förarna oftast ser ut så ingen är gladare än jag att jag hade så pass mycke vett i skallen att det inte blev av.... hahha!!
 Hann tillomed med o fria inatt runt 4 snåret. Tror det blev ett ja allafall. Plats o tid för bröllopet får jag återkomma med.
Spårat är ett ord att använda för denna utgång. Men känns som om jag använder det ordet jämt nu. Sälen smittar liksom med ord.

I fredags va jag faktiskt nykter (!!). Jobbade som servitris på Gastro. Riktigt kul va det o skönt att slippa disken för ett tag. Men vid 23 gick jag dit o hjälpte anna. Kom inte därifrån förrns halv 3. Men rik blir jag. tjoho!

Ledig mån-tis nu. Hoppas på något kul att göra. Får se vad jag ska hitta på. Jag vet ju vad jag vill men får se hur det blir...haha!

puss på er!

Helg.....igen...

Förstår mig inte på mig själv? Jobbade till 2 inatt o endå går jag till skolan fast jag egentligen inte behöver? Vad sysslar jag med? SPÅRAT....igen...

Blir jobb idag med. Man blir rik har jag hört o känns som om jag behöver det. Fattig som jag är!

Är som vanligt trött på det mesta. Vet inte riktigt va det är med mig. Är riktigt anti allt o alla. Trist men sant.

Imorrn blir det fest. Tror jag. Det visar sig.

näää, nu skiter jag i det här. Usch.

puss hej

Mer än vad man vill...

Då va dessa 2 dagar på gastro avklarade. Gick hyffsat bra och det va kul o se endel kända ansiktet igen! Va på Dahlbergs igår kväll ( en annan restaurang med samma ägare) riktigt kul va det. Inte så mycke folk överallt i köket o man fick vara med på allt.

Däremot fick jag ett chockat besked igår när jag tog kontoutdrag igår. Jag har tydligen åkt taxi i sälen för över 600 kr o dom har dragits nu. Vilket innebär att jag har 150 kr att leva på till den 25. Det betyder en veckas resa till skolan o ett ciggpaket. Det ser minst sag ljust ut...


Fler besked har man fått. Vet inte varför det gjort mig besviken o arg. Jag som trodde att jag inte brydde mig alls. Skulle ju va sådär cool som jag "alltid" är. Men uppenbarligen så var det inte så. Kanske borde ta reda på mer men vill inte bli av med det som redan finns. Jag blir fan tokig. Jävlit tattig o ens bry sig men vadå, jag är väl människa jag med, visa det sig. 

Det är ju inte direkt så att jag vart en ängel själv..... men vadå...

Helt ärlig - skitsamma. Det får blir som det blir. Tror jag. Eller?


Gladare dagar har funnits...

puss o hej

Prayer for the weekend

Så va denna helg snabbt över. Har vart fullt drag hela helgen lång. Fredagen började iförsig med att jag satt alldeles ensam hemma o kollade på Så ska det låta (samlade vuxenpoäng). Vid 23 drog jag bort till Nille för att låna en film. Slutade med att båda ville se saw4 men ingen vågade kolla själva så stannade kvar o kollade på den o början av Underbar o älskad av alla. Sen kom Bengan o Jimmy, fulla, så slutet får jag väl se en annan gång. Kvällen/Natten slutade med massor av asgarv i Nilles säng. Alla 4 i en hög. Jimmy sket knekT. Sen somnade vi.

Lördagen började med att jag tog mig ner på stan för att köpa alkohol. Slutade med att jag kom hem med ett par nya skor o lite vin. Men det tycker jag att jag var värd. 200 kr kostade dom o är skitsnygga! 
Sen drog jag o Anna till Idrottens hur för att se de berömda Ättekulla FG spöa skiten ur folk i korpfotboll. Det gick sådär. Dom vann matchen innan vi kom. Sen vart det förlust o oavgjort. Vi var väl lite för dåliga shiz-girls....som min mamma sa. (Vilket uppenbarligen betydde cheerleaders) Hon är fan inte grym på engelska....haha

Sen blev det middag för tre hos mig o vidare till Dennis runt 19. Jävlar vilken lgh han hade! Det va det frächaste jag sett! Förfest för hela slanten. Kom inte ner på stan förrns 1. Melodifestival, guitarr-hero och dennis o bengan förgyllde förfesten. Jag blev totalt förvånad men tydligen kunde båda två spela gitarr. Så det blev allsång för hela slanten!  Efter det blev det tivoli en snabb visit - lite kebab - tillbaka till dennis för efterfest! Som dock va ganska så lugn o slö. Bengan däckade efter en kvart o snarkade i takt med musiken. Jag o Dennis satt o snacka skit o sedan kom Jimmy o Andy förbi en kort visit. Kanske va lika bra, annars hade man väl mått ännu sämre idag.

Denna dag har spenderats i Nilles lgh. Med pizza o film - allt va en bakisdag behöver innehålla!

Imorrn är det Gastro som gäller. 2 långpannor står på schemat. Ska bli kul o komma in igen. Har inte vart där på jättelänge en "normal" kväll.

Om 11 dagar kommer Mike hem. I love it!

puss på er

Rock away!

förfest på ättekulla! skönt o va hemma igen men visst fan saknar jag Sälen! Idag blir det helsingborgs uteliv med all in!

puss på er