10 dagar kvar...gråt eller skratt?

Det vet jag faktiskt inte. Klart det ska bli skönt att slippa vissa - lärare som elever. Men endel vill jag verkligen träffa minst 3 ggr i veckan. Vi är en bra klass. Sjukt olika personligheter. Men det är ju det som gör det så kul!
Nästa vecka kan man säga att studentveckan börjar på nytt. Lite mindre festande kanske. Eller helst inte..... Men tror nog det blir lugnare! :)
Tänk att man hade mer pengar när man tog studenten än vad man har när man tar examen? Vad hände där liksom? haha! Vården i all sin ära!
Nästa vecka ser ut på följande sätt:
Måndag - Det hemska fackprovet. Man behöver iförsig inte känna sig dum om man inte klarar det. Aldrig hänt att en hel klass klarat sig. En öl efter det är slut ? Ett helt flak skulle jag vilja säga. Antingen för att få bort sorgerna eller för att förstärka glädjen!
Tisdag - Ven på dagen. Studiebesök. Som om jag inte kommer se allt i sommar? Men klart jag ska med! Efter det blir det bråttom hem. Byta om till finkläderna. Iväg till Gastro för fördrink och sedan buss/taxi/bil till Sofiero för middag.
Onsdag - Sooova länge. Eller allafall till 12.30 sedan nåt skit om facket nere på Gastro. Ofta jag kommer gå med i det. Dyraste facket i hela landet..... nä tack.
Torsdag - EXAMEN. Champagne/Öl/Vin frukost. Lunch på Hotel Sand i Båstad. Tåg hemåt Helsingborg för ännu mer alkoholintag. Grillning på Gröningen vid fint väder - Jonas vid dåligt väder.
Fredag?  - Det är är då allvaret börjar och fler dagar på Ven spenderas.

Låter som en helt okej vecka nu när jag tänker efter. Kanske inte ska va så deppig för att jag missar så många helger? Nåt kul händer ju allafall.

Fotbolls - EM närmar sig ju dessutom med stormsteg. Jag hoppas innerligt på att en tv flyttar in i köket. Men om det svaret blir ett nej så går det lika bra med radiosporten. Brukar ju allafall va bäst kommentatorer där!


Har fått en inneboende i mitt hem dessutom. Blivit kombo så att säga. Men det har jag ju vart förr så det ska jag väl klara av. Inget kan väl bli värre än en indiska med ärtor i slasken så att säga...haha!
Lägenheten blev dessutom mycke mysigare nu. Inte lika stort o kalt. I like it.

På onsdag kommer Mikaela att ta min nya kära vän datorn ifrån mig. Bengan fick utbrott på deras. Den är inte så hel längre...! Det får bli uppdateringar när jag hittar en dator vill säga! Vilket brukar va väldigt ofta nu för tiden!


Det är nåt som händer och jag vet inte vad.... det är störande.....as usual....


Hej hopp !


Talsvårigheter o ett liv av snor

Undra om det är min grej? Att bli sjuk på sådana tillfällen jag absolut inte ska bli det? Nu är jag förkyld som fan, kan knappt prata o febern har precis lagt sig. Min enda lediga helg nu ju. Så fan ta den om den kommer tillbaka.
Men om man ser det såhär, halsfluss under:
* Bal -04
* Studentveckan - 04
* Studentdagen - 04
* Hultsfred -07

Så en förkylning kan man nog leva med tror jag.

Struntade i skolan i dag, likaså imorrn. Måste plugga engleska nu så man klarar den tentan. Efter den så är det bara en skriftlig kvar. Och sedan den ökända provmatlagningen.

Ska alldeles strax bege mig upp till västergård för att kolla in the famous Ättekulla Fc. (korpen för er som missat det). Får se hur det går för dom idag. Viktiga spelare som kastat in handduken pga. Champions Leage finalen.
Och med tanke på den finalen så känner jag helt plötsligt att det va nog det här året jag skulle slagit vad om vilka som tog sig dit. Inte förra året, på en full bar i Koh Pangan. Men vad gör väl det om 100 år. Har ju aldrig gått bra tidigare när jag slagit vad....haha

Nej, dax för match!
 
Heipa

Dåligt humör, förkyld o annat skit...

Livet is not on the bright side så att säga. Är så fruktansvärt trött på skolan o alla dessa uppgifter o tenter. Tentorna kan jag förstå. Men vi ska dessutom göra ett arbete som innebär att vi ska "starta" en egen restaurang. Våran lärare verkar tro att vi går en starta eget kurs o inte en kockutbildning. Hon är skev. And i dont like it at all. Har lust att bojkotta hela skiten.  För om det nu är så att jag en dag ska starta en egen restaurang så går jag väl en sån utbildning då.

Är på fruktansvärt dåligt humör med. Mestadels för arbetet men oxå för typ allt annat. Vet varken ut eller in om nåt längre. Det är jobbigt. Jag stör mig fruktansvärt mycke på personer i min omgivning. Inte för att det finns en anledning men bara för att liksom. Det är jobbigt att bli irriterad varje dag. Men kan liksom inte göra något åt det.

Vill fråga en viss sak med.... Sätter mig alltid i samma situation när man varken vet ut eller in. Frågan är om detta kommer bli annorlunda eller om det kommer sluta som det alltid gör. Med mitt självförtroende så tror jag ju mest på det sistnämnda. Men hoppas mest på motsatsen.
Är trött på att säga det blir som det blir och skitsamma. Någon gång måste man väl ta tag i saker.

Fuck.

Sommar = Hven

Jaha, då va en riktig helg på Hven avklarat. Har fått mitt rum osv. Riktigt kul är det! Bra lön får jag med 20 kr mer i timmen än vad jag fick inom vården....haha! Good shit! :D

Jag har blivit dålig på att blogga. Men ska lägga upp bilder nån dag när jag hinner. Kommer nog ha med datorn till Ven ibland i sommar. Om mikaela tillåter vill säga! Men hon brukar va rätt trevlig.

puss på er

Sommar sommar sommar...

som tog slut för ungefär en dag sen. Eller det är ju fortfarande sol, men inte lika varmt.

Gårdagen tillbringades på Gastro. Som inte alls är lika kul längre. Usch. Nu vill man bara börja jobba. Känns som om det enda man lär sig där nu för tiden är att vara arg. Igår va inget undantag. Jag trodde allvarligt att stekpannan skulle vina genom det fin slottsköket vi va o besökte. Men det var bara att bita ihop o ta skiten... som man gjort hela jävla året. En viss klasskamrat är inte värd så mycket i mina ögon. Näää nu sätter vi punkt där innan jag hetsar upp mig för detta igen.... !

Efter Gastro/ Slottsbesöket tog vi oss till utposten o mötte upp med grabbarna grus. Vidare till Crom och sedan en jävla massa besök på stadens alla hotell. Vi ville ha en bar. Eller åtminstone en mini-bar. Men icke. Det va då fan...! Slutade med andliga besök på Ekans bakgård. Halv 5 imorse vart det hemfärd. Skolk på den eller?

Nu ska jag ta mig ut till Mikaela för att ta en promenad i den kalla solen. Sen blir det nog ett besök uppe på Ättekulla!

puss o kram

I got it!

Där fan satt den! Det är på Hven jag ska tillbringa min sommar. Va där o provjobba igår o det dröjde bara 3 timmar innan dom sa att jobbet va mitt om jag ville ha det! Grym som jag är! :)
Kommer jobba extra nu med. Nästa helg ska jag sova kvar tillomed. Good ! Äntligen får man börja tjäna pengar!


Jag är arg oxå. På en människa som inte riktigt har alla hästar hemma. Jag fattar inte den ilska som finns där. Men det är ju egentligen så att man inte ska bry sig osv. Klarade jag rätt bra igår eftersom jag bara stod still o tog skiten. Något är det ju som inte stämmer och jag börjar faktiskt tro att Jonas har rätt.... ännu en gång...! jaja, det löser sig..

imorrn är det "test-provmatlagning".


Ska lägga upp lite bilder här senare. Måste bara hem till Dennis först, jag äger inte ens en sladd som man kan sätta i datorn. Den har jag nog glömt hos den där ilskna människan.......

Det är lågt - - - meeeen inte lika lågt som glocal net.


puss o kram




Kortfattat - sådär...

Jaha då va den hemgången avklarad. Hade inte riktigt så kul som jag hoppats men det dög väl alldeles utmärkt. Dock riktigt besviken på stadskällarn faktiskt. Åkte hem vid 01.50 tillomed. Då är det illa. Tackar vet jag Cardinal...haha! :D

Har inte så mycket att skriva. Kände bara att jag vart kass på att uppdatera.

Imorrn blir det som sagt provjobb. Sen bär det av hemåt för att träffa mike o hennes kära bror krille som är på besök. Får väl se vad vi hittar på!

puss på er