Sista dagen i soffan. Ingen är lyckligare än jag!

Idag har det vart sista dagen i soffan. haha. Har inte ens setat i den länge idag. Har tillomed vart ute o gått idag med. Packat allt. Jag har en jäkla tur att jag är ensambarn till min pappa. Man blir lätt bortskämd då. Om man nu anser att bli hämtad i Hbg - körd hem - få skjuts till Sälen är bortskämt. Kan tyckas av vissa. Jag tycker att det är snällhet. Jag hade fan inte klarat mig halvvägs med denna packning annars. Hur lyckades jag packa så mycke? Har tillomed gått igenom väskorna i hopp om att kunna plocka ur något. Vilket blev 2 plagg. haha. Illa.
Jaja, blev som jag ville allafall så åker hem på måndag istället för tisdag! Wonderful!

Resten av dagen har spenderats med Anna o Frida. Ätit mat. Druckit lite vin o nu sitter jag här. As always.

Däremot så har min älskade vän Malin hittat min favvo-låt. Inte för att hon visste att det va det. Hon bara råkade tycka den va lika bra som jag. Here it is.





so long.

Just like every evening.

Jahapp. Då har man setat i denna soffa denna dagen med. Har dock vart ute på en hurtig promenad med Fatima. Snackat en jävla massa men kom inte riktigt fram till svaret. Vi båda gick bara o skaka på huvet.haha. Sjukt.
Efter promenaden skulle jag laga mig thaimat. Inte det jag brukar laga utan det va nå nytt. Det blev svinäckligt så jag fick leva på hårt bröd o te istället. Kock? Jag? Njaae.
Vi 19 kom Frida förbi o kollade tv. Trevlig som jag är somnade jag fram till Greys o då begav hon sig hemåt. haha. Var är Jossan o Mike? Skulle inte detta va en tradition? Fyyy, för er!

Imorrn är det städ-tvätt-packdag. Sånna gillar jag. För då har jag något att göra. Sen skulle jag kunna ta mig ut o träffa folk som jag inte kommer se på länge. Men de få vänner jag har här nere kommer jag antingen träffa på fredag, jobba med på lördag eller bo med i Sälen. haha.

Förutom tv så har kvällen bestått av att läsa gamla resedagböcker från Spanien. Jag själv skrev ju ingen eftersom jag inte visste vad man gjorde på internet då förutom Lunarstorm. Så det fick bli Stinas, Håkans o Anders. Riktigt najs att drömma sig tillbaka ett tag.

Jag längtar tills nästa vecka. När jag kan sitta o kolla på tv med mamma o pappa. Träffa alla vänner hemma osv. Och om 18 dagar blir det Sälen. tjo.

Nu är det nog dax att sova. Vilket jag skriver jämt här men aldrig somnar förrns 3 endå. men men.

Gonatt

Jahaja.

Gårdagen tillbringades på stan med Anna o Frida. Fikade o så handlade jag underställ till Sälen. Bara termobyxor kvar nu. Men får väl följa allas råd att köpa det när jag kommer upp. Men jag är så kass att hålla i pengarna tills dess. I will give it a try.
Efter det stack jag o Frida hem till henne o färjade håret. Jag lyckades faktiskt. Trodde jag inte om mig själv. haha.

Vad resten av kvällen bestod av tänker jag inte skriva här. Det får förbli en hemlighet. En rätt skum sådan. Jag fattade typ noll. Bara så att du vet.


Idag ska jag bara slappa. Ovanligt va? Sen en promenad om vädret tillåter. Nu börjar man känna igen sig. Det regnar i Skåne igen. Inget jävla vinterland här inte.

Jag vill hem till Kungsör faktiskt. Men mest av allt vill jag upp till Sälen. NU.

puss

Kvällen.

Har inte varit som alla andra kvällar. Men nog om det. Haha.

Vart hos Fatima o kollat Färjan o Boston. Riktigt trevligt o en jäkla massa snack! Hon är bra den där Fatima! :) På onsdag ska hon guida mig på en promenad vid nåt ställe jag knappt vetat om. Nåt som inte är stan. Kul att se nåt annat.

Imorrn blir det fika/lunch med Anna, Frida o Julia. Hur resten av dagen är planerad berättar jag en annan gång. Kanske.

Ida - japp, allt mitt är ditt osv. Det finns 4 st av varje sort i kondomförpackningen så det är lugnt. Vi får 2 var av varje! haha! :)

nu ska jag försöka sova. I tid för en gångskull.

puss

Jag <3 min soffa.

Då va det dax igen. En ny vecka. Ett nytt "icke-liv". Booooring. Idag har jag inte gjort något alls. Men tur är väl det. Jag är fan fortfarande bakis från i lördags. Illa.

Bion igår va allafall bra. Lite lite vampyrtänder o för lite blod. Men annars va det bra. Och ja. Jag blev kär. Men det blir nog alla tjejer som ser den filmen så mina odds ser inte höga ut. haha.
Efter bion gick jag anna o nille till mcdonalds. Gårdagen kan ha vart den nyttigaste på länge. Eller inte. Avslutade kvällen med en film. Sen gick jag hem o däcka rätt fort. Sov 12 timmar, men endå mår jag inte bätter än såhär.

Har fått lönespec från Malmö idag. Den va skrattretande. Så jag ringde o klaga. För jag har inte fått några OB-tillägg alls. Tror dom jag åkt till Malmö lör-sön mornar (här snackar vi 7 på morgonen) bara för skojs skull? Det va ju inte direkt kul på jobbet. Tanten jag snackade med sa att det stod i mitt kontrakt att OBn ingick i min timlön. Sen när ingår OBn i en timlön på 90 kr? Och jag har då fan inte skrivit på nåt kontrakt. Så det så. Dom skulle kolla upp det o jag skulle i såntfall få mer pengar i december istället. Ska ringa o höra igen imorrn. Känns som det är enklare att vara otrevlig då när jag vet att pengarna kommit in på mitt konto. Så dom inte kan ta dom med. Det gäller o va smart. hoho.

Ikväll ska jag till Fatima o kolla färjan o käka popcorn! Niiice!


Imorrn tänkte jag ta tag i packningen igen. O städa iordning lite. På måndag kommer pappa o då ska vi till Danmark. Sen åker vi hem på tisdagen. Sen mina damer o herrar. Är det snart Sälen! whhiiiieeee!

Fick ju paket i lördags med av mina kära arbetskollegor. Dom har inga högre tankar om mig. Men vem fan har det? Här kommer en bild.

(sprit, kondomer, dagen efter-piller, resorb o en massa bra info om sjukdomar. Sälen är räddad? Eller? haha.)

spriten råkade dock nästan ta slut i lördags.....

puss o kram

Ska man må såhär?

Antagligen. Ganska självförvållat. Inte värt det. Osv.

Gårdagen va riktigt kul. Dock tyckte jag att Timbuktu spelade så många konstiga låtar som jag aldrig hört innan. Efter Timbak så stack vi till hampan o mötte upp jimmy. Sedan blev det utposten. O tillbaka till Tivoli. Fick även med oss Mia o Jeppe tillbaka! Trevligt.

Nu ska jag ta mig bort till Frida. O så ner till Anna. Sen är det bio som gäller. Twilight. Jag kommer bli kär.

Solen skiner osv.

Idag är en sån dag jag inte har något liv i några timmar. Igen. Hur kom det sig? På min födelsedag liksom. Fy.

Det enda som är riktigt traditionellt med min födelsedag är att prata med Jeppe i telen. Eftersom han oxå fyller. Idag va nog första gången sen jag lärde känna honom - ca 8 år sedan- som han smsade Grattis först. Ett framsteg kan tyckas. Om det inte va för att han väckt mig. haha. Han är bra den där Jesper.


(bilden har jag snott av nån på facebook)


Vad händer idag då? För er som på något sett missat det så är det ju Timbuktu på Tivoli ikväll. Dit ska jag. Mina arbetskamrater. Och en drös med 14isar. Det är nämligen 13års gräns. Förhoppningsvis så slänger dom ut allt smått när Timbuktu spelat klart. haha. Its gonna be greit.

Nu ska jag väl roa mig med nåt tills kvällen falller på.

dagens låt - rihanna, live your life.

so long

We gonna party like its my birthday!

Jaha, då va det dax igen som man klyshigt kan säga. 23 år. Vilket betyder att man får gå på Harrys och man får åka på kryssning vilken dag i veckan som helst. Ojdå. Sicka framsteg. haha.

Igår va jag o kollade på Idol hos Jonte i Lund. Jag, therese o jonte. Hans lgh va inte jättestor. Men jäkligt najs endå. Sen kan man börja diskutera om priset va värt de osv. Men skiter i det. Allafall. Robin B är kvar i idol. Anna åkte ur. Det förstnämnda kan va det bästa på länge. Det andra desto sämre. När ska fjortisarna sluta rösta på Johan? När ska dom inse att han är totalt värdelös o inte ens kan sjunga? Det är fan ett skämt. Sitter bara o väntar på att Bagge ska ta på sig hörlurarna även när han sjunger. Jaja, så länge Robin åker ut EFTER Johan så är jag nöjd.

Idag fyller jag som sagt år. Cooolt. Ikväll är det fest. Jag hade tänkt bli jättefull. Va riktigt längesen jag va det. Rätt duktigt egentligen. Vill liksom minnas allt. Men idag känner jag bara för att spåra ur totalt. Det är ju min sista chans i Skåne. För nästa fredag lär jag hålla mig städad eftersom jag ska jobba på lördagen. Vi får se hur det slutar helt enkelt.

Timbuktu ska nu skråla ur mina högtalare hela dagen så jag är laddad tills ikväll.

ps. va det nån mer än jag som tycke himlen va ovanligt ljus/röd vid 3 tiden inatt? Hörde ni oxå en åsksmäll o sen blev allt lika mörkt som vanligt efter ett tag?  Konstigt! ds.

puss

Uppdatering är bra för hälsan?

Jag har fan nada att göra. Triiiiist. Så. Det jag gjort den senaste timmen är att kolla youtube-klipp igen. Fast idag blev det OC-avslutningar istället för 90-talshits. Oc-avslutningar har något spec. När jag kollar på dom så tänker jag ju enbart på mig, mikaela, malin, håkan, julia, malena o fredrik. I spanien. Oftast i deras lgh. Men ibland våran. När man i pausen sprang ner till mcdonalds för att handla middag eftersom man inte hann laga mat. Då fick man ju vänta så länge för att få se nästa avsnitt. Det hade ju sina för- o nackdelar. Ni som såg mig efter spanien vet vad jag menar.haha.
Allsång till introsången va ett måste. Och självklart en tår till varje säsongsavslutning. jaja. Nog om det.

Ge mig Sälen nu! Hade det vart så jäkla svårt? Jag har fan drömt om Majkens inatt tillomed. haha. Heeelt sjukt.

so long.

Torsdag.

Nu är det bestämt. Stannar i Skåne tills den 1 december. Pratade med Camilla tidigare o jag får jobba nästa lördag. Najs med lite extra klirr i kassan till december. Man kan säga att det är ett HC-kort  som jobbas in. Då känns det värt det! :D

Ikväll ska jag ta mig ut till Ven för att umgås. Åker med 20.15 båten o så sover jag kvart tills imorrn. Vem kunde tro det i början av sommarn? Att jag skulle åka ut frivilligt? Sjukt. Men trevligt.

För övrigt. Hur fan i hela helvete kan man förvänta sig att en vän ska finnas kvar om man bara hör av sig till den om pojkvännen ska ut på andra uppdrag? Fuck off. Idiot.

Nu ska jag kolla eftermiddagstitten på 5an. - Fresh Prince. Märks det att jag är arbetslös? haha.

puss o hej

Kommer ni ihåg?

Jag sitter o lyssnar på Dr. Albans - It´s my life. Sicken låt. Sicka minnen. Kommer ni kungsörare ihåg när man stod på Centraldisco o tokdansade till denna? Och tänkte att, JA, det är fan mitt liv. Mamma o pappa ska hålla käften. Jag får röka, festa o skolka om jag vill. Typ. Eller va det bara jag som trodde att jag va så häftig då? Ni andra kanske redan hade fötterna på jorden? haha. Sjukt. Tuff va jag allafall. Enligt mig själv.

jaja, tänkte bara få er att tänka på något. Sen vet jag ju att Martin läser här. Du kanske redan hade börjat gå på krogen när denna låten kom ut? skoja . haha :D

Lite kul va det allafall. Så om ni inte har sådär jättemycke för er så tycker jag ni ska youtuba lite gamla klassiker. Här är dom bästa tipsen : Självklart It´s my life, Rythm is a dancer, What is love, Cocojambo... osv. !  Lycka till!

over and out.

Onsdag - en dag precis som alla andra.

Igår hängde jag med anna o nille på stan nästan hela dagen. Min kära mor hade ju satt in födelsedagspresent på mitt kort. Tänkte att det va lika bra att köpa det som jag behöver till sälen. Innan jag hinner bränna pengarna på annat. Vilket jag är rätt grym på....!  + att jag betalade brädan till Malin igår. Så allt som allt fick jag skor, strumpor, pannband, snowboard+skor för 1050kr. Om jag drog vinstlotten? ATT jag gjorde!
Gäller nu bara att kunna åka lika snyggt. haha. Det blir nog lite svårare.
Det största minuset är väl att det numera stinker impregneringsmedel i hela min lgh eftersom jag va tvungen att spruta det på skorna. Just idag. När det regnar. Eller?

Senare mot kvällen stack jag ner till stan o mötte upp Karolina, Johan och en kompis till han som jag inte kommer ihåg va han hette. Tog en cider/öl o snackade skit. Trevligt.

Nu håller jag på o tvättar för fullt. Snart dax att packa ner allt igen. Kommer ju förmodligen hem till Kungsan tidigare.

Ikväll ska jag ut till Jossan o hjälpa dom packa ihop huset. Och äta lasagne. Och kolla Greys antar jag. Imorrn natt ska jag även köra dom till Malmö eftersom dom ska flyga till Egypten. Jag? Köra bil? Vi får se om jag överlever.

puss på er.

Live your life.

Jag måste bara tillägga att jag går fan loss på denna stad snart. Nää. Eller. Jo. Men helt seriöst. Hur kul är det att sitta här o mögla i 2 veckor till. Jag sticker nog till Kungsör redan nästa vecka. För då känns det lite närmare Sälen. Lite roligare, lite bättre så att säga.

Har nog aldrig någonsin längtat så mycke till nåt. Skulle vart Thailand då. Men då hade jag endå ett jobb o något att göra.
Är så sjukt nöjd med hur allt blev. Tänk om jag vart så blåögd. Trott på att något verkligen skulle bli något i våras / somras o gett fan i o ens söka till Sälen? Visst, blåögd va jag. Men hade endå en viss misstanke. Som stämde rätt bra. Denna vinter kommer bli den bästa någonsin. Jag vet det.

Inte så stor idé att jag skriver så mycke mer. Det enda jag kommer tjata om tills den 12 december typ är Sälen.

AAHHHHH.

typ.

Säsong i Sälen - allt ingår som Gabbe skulle sagt.

gonatt

Jag längtar.

Helgen har spenderats i Sälen med Intro på Lindvallens restauranger. Fyfan va kul det har vart. Kan inte ens beskriva det med ord. Därför orkar jag inte skriva om det. haha. Men som jag sa. Det har vart så fruktansvärt jävla kul och jag längtar tills det är dax att åka upp på riktigt. Bara en månad kvar nu ju. Knappt det.
Så bara så att ni vet. Denna vinter kommer äga. Oj oj oj.

puss på er.

Laddad? Nervös? hmm..

Lussebullarna blev bästa någonsin. Utan russin, vilket va det bästa av allt. Tog med mig några hem till färdkost imorrn. Får väl hoppas att det uppskattas.

Nu är allt packat o klart. Fyfan va kläder jag packat med mig. Men men. Lika bra. Annars får jag väl panik däruppe.

Är faktiskt lite nervös. Borde va rätt van att träffa nytt folk nu. Men endå. Är rätt grym på att va tyst i 3 veckor med har jag hört. haha!

Det löser sig. Som allt annat.

Nu ska jag försöka sova.

gonatt

Lussebullar o mjölbaggar

Är hemma hos Mikaela nu o bakar lussebullar. Det är ju våran sista dag tillsammans så att säga. Innan hon sticker till Kungsör.
Mitt uppe i baket när vi ska hälla i mjölet så upptäcker vi en jävla massa baggar. Vi döpte dom till Laila o Anders. Efter idoljuryn. Fyndiga som vi är. Sedan kasta vi dom i sopnedkastet o traskade till Lidl. Nu är degen klar o vi väntar på att den ska jäsa.

Klockan 8 imorrn bitti blir det Sälen.

see you later

Jag tror dig inte...

Nu är jag sjukligt irriterad faktiskt. Helt ärligt talat. Hur i helvete kan man inte veta vem som haft ens mobil kl.11 en lördagsmorgon? Jaja, ni fattar noll. Dom flesta av er. Men jag blir fan irriterad. Vore ju kul om folk kunde växa upp nångång. Jag har faktiskt känslor jag med. Även om det inte märks. HAT.

Lördagen i sig va nog den roligaste på väldigt väldigt länge. Åkte hem till Karolina o käkade middag. Drack lite öl o snackade skit. Sen kom Hilda o Jimmie dit o vi tog oss vidare till bussen mot Glumslöv. Mötte upp Elin o Richard o satte oss sedan på bussen. Väl framme kom Mini o Jonte för att möta oss. Sen va det fest för hela slanten. Dock lite mer för vissa andra. Stackars Elin ramlade på vägen till bussen som skulle ta oss in till stan så hennes kväll slutade på akuten. Mini följde med henne. Snäll som han är!
Vi andra dansade loss inne på Tages. Om ni undrar finns det väldigt många snygga killar i Landskrona. Så det så. När det stängde blev det Pölsemannen. Jag kastade en korv på marken (Karolinas), åt en och la all dressing i luggen. Så kan det gå.
Blev sedan taxi tillbaka till Glumslöv där vi somnade gott.

På söndagen blev det frulle o idolrepris. Sen va det dax att ta sig hemåt. Petra körde oss hem till Martin i hans bil där jag hämtade dricksen. Sedan tillbaka till tågstationen. Hon hade aldrig klarat att köra utan mig. Jag va lite av ett proffs på vindrutetorkare skulle man kunna säga. :)

Och ja. Dricksen räddade mitt liv. Tack för det.

Idag har det varit tvätt- o städdag. Vart ut till Willys o hjälpt Mikaela panta flaskor. Inte bara jag som är fattig.

Imorrn - packning för hela slanten. Sälen, here i come så att säga!


ps. Får man vara typ 45 år o erbjuda mig sex? NEJ, det får man inte. ds.

puss

I love lamp.

Har tillbringat morgonen med att kolla Anchorman. Så jävla bra film. Fast den är roligare att se med nån mer. Typ Mikaela, Jonas, Malin eller Krille. hih.

Igår va det shopping på Väla. Mikaela hjälpte mig att hålla min budget genom att hitta en klänning för 29 kronor. Den går även att andvända som topp. Vilket jag ska. Till min höga kjol. Detta ska bäras nästa lördag i Sälen. Eftersom den nu blev så billig så blev det ju även en skjortklänning. (köpte dock den först, kände på mig att det skulle lösa sig... ;) )
Sen va det Idol för hela slanten. Jag skrek så jävla mycke av lycka när Johan hängde löst o Robin B satt säkert så Mikaela o Bengan trodde att fönstrena skulle spricka. haha. Jävla skit dock att inte snorungen åkte ut. Faan. Jaja, whatever. Mina favoriter is still there. Alice, Robin B o Kevin.

Idag är det fest. Oj oj oj. Redan vid 17 ska jag till Karolina för att äta middag, falukorv for the win! Sedan ska vi ta oss ut till Glumslöv för förpärla hos Mini. Ikväll blir det Tages i Landskrona. Jag har aldrig vart ut i Landskrona innan så det blir nog kul.

Nu ska jag försöka roa mig med nåt tills jag ska dra till Karolina.



puss

Darin Vs. Timberlake?

Det är vad det är just nu på Mtv. Hur tänkte dom där? Är Darin ens värd att VS:a Justin? jaja.

Igår kom jag på mig själv med att ha suttit i soffan i 6 timmar. (!!!) Som en räddande ängel fick jag då ett samtal av Mikaela o vi begav oss ut på en nattpromenad. Lovely.

Idag har jag allafall något att göra. Ska strax iväg till Väla o ikväll är det Idol. Go Robin!

Trodde inte min budget skulle hålla heller. Men mammsen o pappsen skulle sätta in pengar till min födelsedag så det är lungan nu. Tjohoo. Visst. Det är skitsegt att inte ha något att göra på vardagarna. Men börjar tro att det är värt det när helgen kommer.

För er som undrar så entrar jag Kungsör den 2 december o blir hemma i ca 2 veckor. Beror på om jag börjar när jag ska i Sälen eller om jag behöver komma upp tidigare. It will show.

Imorrn är det fest i Landskrona. Den kommer spåra ur. Alla kommer bli för fulla. Har en lätt tendens att bli så.

puss

Lugn o skön eller tråkig som fan?

Denna dag har jag knappt gjort något alls. Vaknade 12. Gick upp halv 14. Gick till ÖB. Tog bussen hem. Sen dess har jag setat här. Är rätt skönt att ta det lugnt. Men vafan. Jag kommer ju göra det i ca 3 veckor till. Har endast saker att göra på helgerna. Förutom nästa vecka då. Drar ju till Sälen redan på onsdag morgon! Så jävla kul.


Nu ska jag kolla Horton. Ikväll är det EMA. Och Hells kitchen.

puss

Ungefär som i "Min häst"

Har ju hela dagen idag vart i Jossans stall. Red dock inte. Hennes hästar är alldeles för stora för att jag ens skulle våga hoppa upp. Men Jossan vågade heller inte sätta mig på nån eftersom dom kan bli rätt galna o jag är inte direkt en erfaren ryttare...haha. Fick alla fall "led en häst i en cirkel med en lång lina". Det fanns ett ord för detta. Kommer dock inte ihåg vad. Skulle efter ett tag få hästen att galoppera runt. Eftersom han va slö tipsade Jossan mig med att springa runt så han kände sig jagad. Då skulle han springa. Vilket han även gjorde. Bara det att när han väl börjat skulle jag sluta, va meningen. Men det fattade ju inte jag. Så hästen sprang asafort i en stor cirkel o jag sprang som en tok i en liten cirkel. Efter att Jossan skrattat klart sa hon åt mig att stanna. Gratis fylla? Jo, tack. Satan va yr jag blev. O jävlar sicken svettig häst. haha.  Kände mig som en gammal tränare som kört idioten med sitt lag.

Efter att allt stalljobb va klart tog vi oss vidare in mot stan. Nu har vi suttit här o kollat massa tv osv.

Igår va jag rastlös. Idag är jag riktigt jävla asasur. Har blivit fruktansvärt irriterad framåt kvällen. På allt. Speciellt alla idioter i tv-program. Varför? You will see.

puss

Stavproblem o konstiga val.

Jag ska ju självklart inte kolla på välvaka. Utan valvaka. Men det förstod nog de flesta av er. Blir dock inte så långvarigt eftersom jag ska upp tidigt imorrn.
Men vad jag tycker är konstigt är hur detta kan vara så stort. Eller konstigt är det väl inte. USA är ju bäst. Tycker dom allafall. Det står i tidningar typ att det här rör hela världen o att man typ blir president över inte bara USA. Det jag däremot  tycker är konstigt där är att om denna människa nu kommer ha makt över hela världen (vilket han kommer) så ska väl fan vi oxå få rösta. (?) Dessutom har jag läst att det inte är säkert att man vinner fast man har flest röster utan det är massa annat krångel med. Vissa delstater är viktigare osv. Jag fattar egentligen noll. Men om jag nu fattat rätt, vilket inte är så ofta, så tycker jag att det är helt sjukt.
Jaja, tur att jag inte är så insatt i detta alls o egentligen inte bryr mig. Men Filip o Fredrik är ju alltid bra. En svart president för första gången hade väl oxå vart skoj? Bara för omväxlings skull? Så länge dom ger fan i Sverige så är jag nöjd. Och det gör dom alltid. För vi är rätt snälla. Lite väl snälla ibland. Men men, nog om det.

Idag har jag haft abstinens. Totalt jävla rastlös. Det har sina anledningar. Men det tar jag inte upp här förrns jag lyckats. Men när jag är rastlös så drar jag ner gardinerna, plockar fram boxningssäcken, dansar mig varm till discodängor o boxas o känner mig jättetuff. O det är ju alltid nyttigt. Speciellt när man fantiserar att boxningssäcken är någon man inte alls gillar för tillfället.

Imorgon - morgonpromenad till Mike - buss till Jossan - va i stallet hela dagen - ut o gå - äta middag - grey´s kväll.
Det vet ni redan, alltid bra med uppdatering.

bye.

Vandring på stan o biljard hos Frida.

Vaknade riktigt tidigt imorse. Mötte upp Mikaela o Anna redan halv 11 på stan! Gick runt o strosade, kollade på kläder, fikade, träffade på Frida o hittade heta killar som sålde mobiler.
Vid 14 tiden stack vi hem till Frida o åt soppa med nybakat bröd. Till Mikaelas stora glädje fanns det även ett biljard bord. Däremot vann jag stort eftersom jag är bäst. haha.

Nu kommer Jossan. Vi ska kolla desperate o äta popcorn.

Sen är det välvaka.

Hejdå

Goa glada göteborgare o en glupsk sur hittepå skåning....

Entrade Göteborg runt 15 snipan i fredags. Stina mötte upp mig o vi tog oss vidare till Linné. Ringde dit Meijner o gick sedan på Afterwork för att äta buffé. Älskar att gå på afterwork. Har aldrig gjort det innan så varför inte nu när man är arbetslös? haha. Gott va det allafall.
Sedan va det dax för kvällens höjdpunkt. Idol-kväll. Med allt vad det innebär. Jag, Sara, Elin, Håkan o Meijner, massa chips, dipp, godis, nötter, dricka o sist men inte minst glass. Om vi va mätta lagom till 5 låten? japp!
Blev ett par nervösa minuter där i slutet. Min älskade Robin B va ju på väg att åka ut. Och ja, jag vet. Han har ingen utstrålning o är stel som en pinne. Men hur snygg är han inte? haha.
Sängdax tidigt.

08.20 (!!!!) väcktes jag av Håkan på lördagen. Hönö o Julias hem stod på schemat. Efter språvagn, buss, båt o promenad va vi äntligen framme. Stannade där hela dagen. Lekte med barnen, fikade, kollade Madagaskar, åt mat. Lovely lördag. Under tiden där fick jag även ett samtal av mikaela. Hon hade fått ett panikryck. 14.00 ringde hon mig. 14.25 satt hon på en buss på väg till Gbg. Lyckades även övertala Julia att följa med ut på kvällens upptåg.

Förfesten på Linné innehöll det en förfest ska. Roligt folk, gamla minnen o en jävla massa alkohol. Som vanligt drack jag alldeles för mycke. Jag kom in på Sticky (krog). Mer än så blev det inte. Kanske va där inne i 1 timme innan jag blev utkastad. Arg som ett bi skällde jag ut allt i min väg. Kära Mikaela kom ut o gjorde mig sällskap o vi entrade Mc.donalds. Där har jag en blackout. Detta berättade Mikaela dagen efter. Hon va chockad. Vilket jag oxå blev. Inne på mc.donalds hade hon snäll som hon är köpt en mc.feast o co till mig o bigmac till sig själv. Hon hade sedan pratat med folk runt omkring oss där vi satt o ätit av sina pommes. När hon sedan ska ta sin Big.mac så finns det ca 2 tuggor kvar av den. Jag har alltså smockat i mig min egen hamburgare o nästinill hela hennes. Fet? Jag? Herregud. Tur att jag gnäller på att hon aldrig äter o sedan äter upp hennes mat när hon väl gör det? Fyyyy. Usch o lite till.

Söndagen gjorde vi absolut ingenting. Åt bakismat. (jo, jag va hungrig dagen efter med). Kollade tv o snackade om livet.
19.40 satte vi oss på tåget hem. Inatt har jag sovit som en stock.

Idag väcktes jag av att Jeppe ringde o ville prata. Riktigt kul för det är inte varje dag han ringer bara för att snacka skit. Bra start på dagen. Ut till Mikaela för att göra ett försök att promenera bort hamburgare. Handlade lite på Maxi o färgade sen håret.

På onsdag ska vi ha en heldag i stallet med Jossan. Börjar kl.9 har hon sagt men tror vi tar lite sovmorgon ;) Sen blir det simning o grey´s här.

Imorrn? Ja inte vet jag. Något förslag?

puss