Najs evening

Vart ute hos Jossan hela kvällen. Bara råkade köpa en brieost med oss från Ica-maxi med. Ovanligt..haha. Blev även lasagne. Är ju ett nyblivet proffs på det. Film på det. Ps. I love you. Jag hade ju redan sett den. Men det gjorde inget. Jossan lipade. Men inte jag. Ett tag började jag fundera på om jag ens hade några känslor alls? Jossan sa att hon lever sig in i rollen i filmen o därför lipar hon. Men även om jag gjorde det så lipade jag inte. Jag tror jag vet varför. Jag vet nog fan inte ens hur kärlek känns. Fyy vad hemskt det låter. Men tror fan det är sant.

Antar att det är Mini som kommenterat? Tufft o va anonym! haha :D

Vi ses på söndag.

puss

Längtar till imorrn!

Imorrn är det Götlaborg i all sin glans som väntar. Ska bli riktigt kul att träffa alla igen. Imorrn väntar en mysig idolkväll med Dorritos (återkommande moff-chips i Spanien) och lite annat gött. På lördag är det fest. Med urspårade Spanien fyllor o massa spanienfyllesnack. Its gonna be lovely.

Men vet ni vad. Jag längtar även till nästa helg. Då är det första gången på hela säsongen som all personal från Ven är lediga samtidigt. Det kommer nog bli en fest utöver det vanliga. haha.
Efter det? - Sälen, det kommer bli grymt. Riktigt längesen jag va på roadtrip dessutom.
Efter det? - Min födelsedag. Timbuktu på tivoli med alla arbetskollegor från Ven.
Efter det? - Sista helgen i Helsingborg antagligen. Söndag tillbringas allafall i Malmö. Våra kära chefer har bjudit oss på musikalen Mamma Mia! med middag efteråt.
Sen är det hemgång som gäller. Kommer nog hem till kungsör till helgen efter det. Beroende på om jag får något extra jobb eller ej.

Tur som jag har är ju att Mikaela även blir arbetslös from imorrn. Så vardagarna ska tillbringas med motion o besök hos Jossan på gården. Ska även leka frisör-salong. Färgning o klippning!

Nu ska jag ta mig ut till Jossan o fika.

Dagens låt? Robyn - Handle me.

puss

Lovely onsdag

Gårdagens bowling gick väl sådär. Jag vann ju inte direkt. Men va samtidigt inte sämre än Bengan...haha! 2 strikar fick jag allafall. Men fick som sagt se mig besegrad. En gång av Mikaela o en gång av Andy. Som helt plötsligt blev proffs till andra rundan.
Dagen som nybliven arbetslös tillbringades med att äta världens nyttigaste frukost - havregrynsgröt. Det är fan riktigt gott o man håller sig mätt länge (bra för budgeten). Sedan tog jag mig ner till banken för att ordna ett konto jag inte skulle kunna komma åt på internetbanken. Det gick tydligen inte att fixa. Så har under kvällen uppfunnit min egen bank. Mikaela heter den. Den är bra. Har lovat henne att inte bli arg fall hon vägrar ge mig pengar innan december. Men jag måste verkligen spara, så det är bra!
Eftermiddagen/kvällen har tillbringats i badhuset med att simma o prata om hur bra Thailand är. Efter det har jag, Jossan o Mikaela haft moffkväll deluxe. Hyffsat nyttig allafall. Jag va iväg till habbibi-marknaden på GA där dom säljer fukt o grönt. Köpte asmycke frukt som vi skulle moffa till ett pris av 27kr. Riktigt riktigt billigt. Kunde ju inte bara va nyttiga så vi gick loss på brie-ost o digestivekex med. O så lite popcorn på det. Vi va rätt lagom mätta till Grey´s började.

Imorrn blir det tvättning, städning, diskning. O sedan en sväng ut till Jossan för fika. Kan även bli en sleepover eftersom hennes kille kanske blir kvar i Tyskland. Jag hade inte heller vågat sova själv på en stor gård. Så vi kommer helt enkelt skrämma upp varandra istället. haha.

Nu ringer väl den där jävla Mr.stalker igen. Jag blir fan rädd. Vet inte om jag berättat det tidigare men dom flesta av er vet vem jag menar. Eller ja, jag själv vet ju inte ens vem han är. Men han är läskig o ger fan aldrig upp. Jonte har tillomed skickat mess o sagt att han är min kille osv. (för er som inte vet så ljög vi ihop det) Men fanskapet ger inte upp endå. Det mest skrämmande är att han vet allt om mig pga eniro osv. Men han själv finns inte på någon sida alls. Fyyyyyyfan.

Jaja, strong as i am. Han hade inte haft en chans i en fight mot mig endå. Om han ens skulle närma sig mig på stan så skulle en smäll räcka så skulle han ligga. haha. Eller skulle han det? En dill/persilje pisk hade kanske räckt? hah.

Nää, boring. Nu ska jag glutta tv eller nåt.

puss på er

Hoppsan

Jaha, då jobbade jag min sista dag i malmö idag då. Vilket jag inte visste förrns jag va på väg hemåt. Det behövde nån som hade bättre koll på allt så dom slapp tänka på den maten jag laga alls. Det känns ju sådär. Eller jag hatade ju o åka dit för det va så tråkigt. Men utan jobb blir det inga pengar. Så får försöka lösa detta på nåt vis!

Har fått brev från Sälen idag med. Den 13 november drar vi upp på intro. Najs. Riktigt najs!

Ikväll ska vi bowla. Jag, mikaela, bengan, andy o nille. Och jag ska vinna. Så det så.

puss

Helgen är över.

Tråkigt faktiskt. Hade kunnat ta om hela bara jag sluppit Malmö idag. Det suger pung där vill jag lova. Jaja, detta är min helg.
- Fredag. Hem till Linn som ni vet. Riktigt roligt va det. Kul att träffa nytt folk o massa roliga lekar. Jag höll mig städad. Belive it or not. Men jag drack 6 öl på förfesten o drack sedan vatten. När vi vid 1.30 snåret gick ut på Tempel drack jag bara en drink och en öl. + en liten shot på slutet men det gjorde inget. Jag minns precis hela kvällen och jag är sjukt nöjd med den.

- Lördag. 10 båten till Ven för att jobba i servisen hela dag/natten. Riktigt roligt va det. Jag har ju aldrig jobbat en helg i servisen innan. Men det va mycke roligare nu när det hände lite saker hela tiden. tjohoo. Det gick riktigt bra!

- Söndag. Dagen till ära. Tog kvart i 11 båten från Ven så jag skulle slippa stå i regnet i Malmö en timme. Kom en halvtimme sent men det gjorde inget. Det är ett jobb, men det är fan inte mer än så. Om man skulle betygsätta Ven o Malmö så får Ven 10+ poäng o Malmö 0-. Sån skillnad är det. Varför det är trist osv vill jag inte gå in på här. Man vet aldrig hur känd denna blogg kommer bli. Och har sett att jag har massa läsare i Malmö.


Imorrn är det Ven igen. Hjärt-o lungräddning o personalmöte. Jag har även pratat med Anja o bestämt mig för att skriva på för en säsong till. För som hon sa - du klarar dig inte utan oss Ida. Och nej, det har jag lärt mig att det gör jag nog fan inte! :D

Nu ska jag kolla film.

puss o hej

Jag har blivit smart

Eftersom jag ska till Gbg nästa helg så har jag gluttat omkring lite på tåg o bussar. Efter ett tag kom jag på den briljantaste idéen. Jag behöver ju inte köpa tågbiljett från Helsingborg. Räcker ju att jag köper från Laholm där skåne tar slut. Har ju skånekort nu. Tjohoo. Blev billigare än att åka buss och framför allt bekvämare. Men har inte bokat än. Väntar så jag vet om jag kanske kan snålåka med Empa ;)

Har även spenderat kvällen med att kolla tv nu. Kollade in SOS Gute. Va lite från sthlm-veckan. Dom kallar sig för 08:or, hade jag fått bestämma hade jag tagit bort 8:an.
Jag o mina vänner har av misstag åkt till Gotland under vecka 29. 2004 va det. Då va vi inte så insatta i alla deras olika veckor och hade ingen aning om detta. Jag gör aldrig mer om det. Finns det några större nötter? Vad är det för fel på dessa brats o knallblonda bimbos? Har hört talas om att många utav dom som befinner sig i Båstad, Gotland och San Tropez dessa veckor sparar hela året för att kunna åka. Att sedan spruta ut Champagne över folk verkar vara deras enda mål med året? Varför dricka liksom när man kan spela full? Resten av dom har väl ingen utbildning alls, men pappa är ju rik? Räcker inte det?
Och NEJ, jag är inte avis på dessa människor som det kanske låter under mitt bittra skrivande. Men jag kan bara inte fatta. Jag hade ju hellre sparat pengar ett helt år eller låtit min pappa betala en jorden runt resa än att lägga dem på 3 veckors fest med folk jag endå ser varje helg på Stureplan?

Det är väl tur att jag är jag helt enkelt. En helt vanlig lantis från Kungsör som nöjer mig med folköl om det så krävs. Och jag skulle aldrig tänka tanken att hälla ut den över någon. För det mina damer och herrar, det är alkoholmissbruk ;)

om 41 minuter är det lön. det är kärlek i mina öron!

gonatt

Långprommis o billig fika.

Vaknade 06.45 imorse av att både tvn o datorn stod på. Hade däckat framför. haha. Somnade om igen och vaknade vid 9 av att Mackan ringde o väckte mig o snackade jobb. Va nån mer som skulle ringa i dagarna om det jobbet utanför Ängelholm. Får se vad det blir. Lite mer pengar skadar ju aldrig så man kan leva loppan i Sälen även första månaden.

Tog en långpromenad med Anna på eftermiddagen o hann även med att stanna till på Dunkers hos Frida. Delade på en brownie eftersom vi va så fattiga sen knallade vi vidare.

Nu glor jag bara på tv o väntar på att det ska bli mörkt o bra program. För då ska jag baka scones o dricka te. Tända alla ljus o bara mysa. Det är rätt sjukt. För ett tag sen va jag helt förstörd över att vara ensam. Så jäkla trist tyckte jag att det va. Nu ? Finns det något skönare?

Keep on reading.

I will be back.

Hattigt o tattigt.

Är vad det förra inlägget var. Såg ut att va taget från Lunarstorm ungefär 2003. Whatever.

Nice onsdag!

Som jag redan sagt. Idag va det brandutbildning. Jag va nog den enda som uppskattade det riktigt ordentligt. Kan vara för att jag inte ofta gör så mycket på vardagarna o har allmänt tråkigt. Det va kul o se alla igen. Och eld är väl alltid kul? Speciellt när man får släcka den och spruta med pulversläckare så det stänker på folks stugor. Inte vilket stuga som helst heller. haha. Det va roligt tyckte jag.
Tog en snabb vända på stan med Johan o Karolina när vi väl va i hamn igen. Men hur kul är det att gå på stan 2 dagar innan löning? NOT.

Vid 18 kom Jossan förbi o erbjöd sig att bjuda på fika på Waynes. Det tackar man ju aldrig nej till. Tack så mycket! Efter det köpte vi melon o clementiner o gick hem o kolla Grey´s. Kul att se Jossan igen. Det va ett bra tag sen sist!

Imorrn är det torsdag. Nähee? Men det innebär sista dagen innan löning. O lönen va riktigt bra. För att ha jobbat så "lite". 165 timmar. hmm. För min del är det lite. ;)

Retzo - haha, tänk att folk minns det fortfarande....Jag lat? hmm. okej då....
Stina - Ja men tänk om vi setat i den bilen nu. haha. fyfan va kul det va. Barcelona for the win!

Längtar till fredag. Inte bara för att lönen kommer. På fredag ska jag ju till Linn. Henne har jag inte träffat på tuuuusen år känns det som. Det ska bli riktigt kul!

Bästa låten "skrålar" nu ur mina grymt stora data-högtalare. T.I. Feat Rihanna - Live Your Life. Riktigt bra!

Nu ska jag snoka vidare i bloggvärlden.

over and out.

Uppdatering again...

När man sitter hemma en hel kväll har man fan lust att skriva hela tiden. Lika bra är väl det fall man glömmer o uppdatera en annan dag.
Kvällen har spenderats i telefonen o som sagt framför tv. Pratat med Retzo (malin i folkmun) i över en timme. Trevligt. Vi diskuterade världsliga problem som vad som hände i desperate houswife tidigare och varför vi inte va bjudna på bloggawards....haha. Dåligt tyckte vi. Hon har även lärt mig hur man kan få reda på vart i världen det sitter folk o läser om mitt roliga liv.

Imorgon blir det som sagt Ven. Pratat med Karolina på msn o det blir Kalles-baguette imorgon bitti innan halv nio båten. Niiice.

Nu ska jag sova så jag orkar släcka dockor imorrn.

gonatt.

Gamla minnen, igen.

Satt nyss o läste lite citat från landslagstränare osv. Vilket tog mina tankar tillbaka till den dagen Leo stod på en innebandy-träning o skulle prata om träningen för kvällen. Tilläggas ska då att han har en grov finsk brytning. Han börjar med.
- Idaa.
- Jaaa?
Alla skrattar men jag fattar noll. Vilket han återigen börjar med.
- Idaa?
- Men jaaa?
Där skrattades det ännu mer av mina lagkamrater o jag kopplade efter ett tag att det han egentligen ville säga va.
Idag ska vi ....blablabla. osv.  Det va ju inte direkt så att han ropade efter mig när jag satt 1 meter ifrån han. Han såg lite tvär ut där ett tag men det gick nog över fort. haha. Sicka tider.
Saknar innebandyn som fan. Men med mitt jobb så funkar det helt enkelt inte.....

Nu är pausen över på desperate. Tänkte bara få er o skratta lite. För det har jag gjort åt detta. Länge!

Tror det knappt själv.

Men jag saknar faktiskt Ven. Eller kanske inte ön i sig men folket jag jobbar med där. För fyfan vad dom inte är lika roliga i Malmö. Hade ju svinkul där när jag praktiserade, men 2 av dom roligaste kockarna har slutat. Vart tog daniel o rasmus vägen liksom? jaja, är ju inte så mycke jag ska jobba där endå. Men det får mig att längta ännu mer till Sälen. O ju mer man längtar desto längre tid tar det dit.

idag har mikaela fått sponsra mig med 50 kr så jag ska överleva. Det är nästan som om jag lever på CSN igen. Men men, blir väl så när man ska betala av hyran på lgh innan man sticker. Men oj så skönt det kommer va o slippa tänka på den i sälen!

ikväll är det tv-kväll. Nu 2,5 Man --> Vänner --> "nåt bra" --> Desperate Housewifes.

Imorrn blir det Ven. Brandutbildning. Tjohoo. Har nog aldrig vart lyckligare över lite eld.

hej hopp

Så det ska vara?

Sitter o kollar färjan just nu. Jag skäms. Mest för att jag inte vet om man är lika cp själv när man drar på kryssning. Full är man ju. Men sådär? Vad hände med partypojkarna dom filmar just nu? Är det dom man hamnar i samma hytt som? Eller är de man träffar snäppet normalare? jaja, whatever.

I lördags va det ju dax för lite fest. Drog hem till Fatima runt 19 snåret för att korka upp. Men att jag aldrig lär mig hur mycke jag ska dricka. Hur jag än gör så blir jag alltid apfull. Men men, va väl hyffsat ok hos Fatima allafall men blev värre när vi drog ut. Minns Hampan. Sen minns jag inget mer. Vaknade runt 10 morgonen efter o fattade inte ens hur jag hamnat i mitt hem. Johan fick uppdatera kvällen o det visade sig att vi vart på Steakhouse efter Hampan. Tack för en trevlig kväll allafall Fatima (vet ju att du läser här nu :) ). Lovar att inte bli lika dyngad nästa gång.

Igår va den värsta dagen i mitt liv. Fyyyfan. Som jag mådde på jobb. Har därför bestämt att jag inte ska dricka lika mycket på fredag när vi ska till Limpan. För så där kasst kan jag inte må om jag ska jobba långpanna i servisen!

Fattig som få är jag med. O riktigt sugen på mörk choklad. Så ska länsa hela mitt hem efter enkronor nu.

puss o hej

Borde det inte va olagligt?

Att jobba på söndagar är fan inte ok. Jag mår asdåligt. Men har framförallt ingen jävla aning om hur jag tog min hem, Minns nog inte hela kvällen heller. jaja. whatever.

nu ska jag kämpa mig hela långa vägen till malmö.

over and out

Man får inte...

uppdatera såhär mycket. Men kolla va jag hittade på min gamla lunar-blogg.

Hej ida heter jag och ringer för hälsaföretaget atlas, MEN för ovanlighetens skull så ringer jag INTE för att sälja något! utan anledningen till att jag ringer är den att det är 2 nya typer av kosttilskotten glycosamin o omega 3 som kommer lanseras om några månader, så just nu så delar vi ut provpaket utav dom här till 2000 svenska hushåll, så jag tänkte bara höra om du känner till något om omega3 eller glycosamin sen tidigare???

det tyckte jag va kul

förövrigt så har jag svårt att sova, men det kanske märks?

Det sjukaste av allt?

Your it, your the ultimate.

När jag nu showade o sjöng på denna låt hösten 05 så tänkte jag på en viss person hela tiden. Det sjukaste av allt är att det fortfarande är han jag tänker på. Kanske är dax att ta tag i det snart o göra något åt saken? Det är ju inte direkt så att mina chanser ligger på noll..... det har dom aldrig gjort....haha.

imorgon är det lördag = vin.

uppdaterar på söndag efter jobbet.

Hänga löst? Spanien-attack?

Började kvällen med att jag o Mike köpte oss massa gott att äta o dricka. Sedan va det dax för idol. Riktigt bra omgång faktiskt. Men vad hände under utröstningen? Vad hände med Robin.B? Sepideh eller hur fan hon stavas, varför va det inte hon som hängde löst? Jaja, what the fuck. Det löste sig till det bästa till slut. Tack vare Sara. haah.

Sen hände det bästa på kvällen. Vi knäpper över till 5an för att kolla om det fanns nåt bra att kolla på. Och OM det gjorde. Freaky Friday. Hallå. Varför har ingen sagt något? haha. Dock är ju inte filmen så jävla bra. Men den sista låten. Ultimate you - Lindsay Lohan säger jag bara. För er som inte vet så va det den låten jag alltid showade till när jag, mikaela o malin bodde ute i El Faro utanför Funkan. Det va inte vilken show som helst om jag säger så.... haha. Jag började nästan tjura där när eftertexten kom idag. Fyy. Spanien-ångesten försvinner aldrig. Den bara kommer mer sällan med åren....
Det finns 2 låtar som får mig att tänka extra mycket på Spanien.
Den för våren är Robyns-Be mine. Ett av de starkaste minnena till den är när Mari, Empa o jag gör oss i ordning för fest, vilket va rätt ofta. Ett annat starkt minne till den är jag o Stina. Som va totalt jävla desperata i ett par grabs. (inga namn nämda). Vi gjorde allt för att det inte skulle synas. Vi skulle verkligen inte ringa. Men vi gjorde det till slut endå. Texten i denna låten speglar ganska exakt va jag kände om Mr.B under Spanien-våren. Speglar nog ganska bra vad Stina kände för Mr.O oxå. haha. Sicka tider.
Sist men inte minst. Vad hände med Grästorp? haha.




Lindsay Lohan- Ultimate you
. Speglar inte bara en hejdundrades show med en golvmopp. Det speglar El Faro fyllor. Spyor i hår. Ramlandes av stolar. Olyckor i "norra Thailand". Och ett gäng norska grabbar. m.m. Sicka grabbar sen. Om man tänker efter nu. Jag är jävligt nöjd att jag släpade med mig Malin o Mike ner till hösten. För även om vi bråkade en hel del så hade vi så sjukt jävla roligt. haha.




Jaja, avslutar på det orginella Dag sättet.

See you later aligator.

In a while crocadile.

2005 - the best year of my life? Ohh YES!

gonatt

Idolfredag!

Har inte så mycke tid att uppdatera. Men eftersom jag ska bli grym på detta måste jag ju endå! :)

Sitter o dricker kaffe med Mikaela o Sara o förbereder helgen. Ikväll blir det idolkväll hos mikaela o bengan med allt därtill. Det vill säga moff. haha

Imorrn blir det jobb o sedan en liten fest hos Fatima. Niiice. Hoppas bara att jag får dra i tid från Malmö.

Jag är nöjd att kenza fick årets blogg priset framför ögonen på blondinbella...hihi.

uppdaterar ikväll.

heja Robin. B. förövrigt. finns det nån snyggare 18åring?

puss

Bra lunch!

Vi blev alla 7 tillslut allafall. Riktigt trevligt va det o maten va god. Kändes lite vemodigt att året gått så fort bara. Kändes som om det va jag som skulle vara där o servera typ. haha. Rolig servitris hade vi med. Hade jag varit han hade jag då inte kunnat vara så avslappnad så mycke som mina kära gamla klasskamrater härjade med honom.

Har precis ÄNTLIGEN nötit igenom SAC-filmen. Har ju sett den innan med på bio. Men tyckte det va dax igen. Den är faktiskt bra, även fast man är som mig. Lite för lång bara.

Nu ska jag iväg till Frida o kolla in hennes nya lya.

puss

Drömmer mig bort....

Mår inge dåligt alls idag allafall. Riktigt skönt faktiskt.

Sitter här o lyssnar på UB40 o drömmer mig tillbaka till Bali framförallt. Men även Thailand o Malaysia. Tänk o få ligga vid poolen på Bali, dricka en öl o snacka massa skit med allt roligt folk som bodde där. Eller sitta på beachen på Koh Tao med jonas, daniel, gabbe o chrisse o dricka Chang o jubla om livet?
Kan skriva massor med tänk om jag va där, eller där, eller där.... men men.
Jag längtar lite smått tillbaka. Det får helt enkelt bli en resa till. The earth around - here i come. Måste bara få med mig nån, men vet att både Malin o Jonsi vill allafall. Vi måste bara vinna på lotto först. haha.









Nu ska jag ta mig iväg ner mot Gastro o käka lunch.

heipa

update

Tjolahopp så att säga. Nu är jag lite halvfull o nyss hemkommen från telegrafen. Trevligt har vi haft det o jag är nöjd. Hilda slutade redan vid 22 så hann dricka några öl med henne med. När vi kom satt redan Erik från gastro där så han byta några ord med han med. Kul!

Är nog dax o sova med. Är ju en dag imorgon oxå som man skulle kunna säga....

puss på er

Kan dom kan jag?

Eftersom jag nästintill är arbetslös nu så får jag väl va lika duktig som alla andra med aktiva bloggar. Att tjäna en hacka på den hade ju inte vart helt fel. Inte för att det kommer hända men endå...haha! :)

2 uppdateringar på en dag är endå ett framsteg.

Sitter o väntar på Elut nu. Hon har med sig vin. Och det blir som jag skrev sist, vi drar till Telegrafen sen. Förhoppningsvis är Hilda givmild i baren så att min budget håller endå....

Nää jag va kass på detta. Men lägger in en strålande bild på de bästa arbetskollegorna från personalfesten. I höst smäller det. När alla är lediga så att säga! :)


Onsdag=lill lördag

Nu har jag nyss vart nere på stan o fikat med Julia. Kan ha vart det roligaste på länge. Hon är så glad jämt så det smittar av sig! :) Tydligen så har hon fått jobb på Öresundskraft, så långt ifrån kockyrket man kan komma som kontorsnisse. Men hon trivs o det kan jag tänka mig när hon får klä sig fint till jobbet varje dag. Sånt tycker hon är kul! :) Det är ju inte direkt så att man känner sig snygg när man går bredvid henne. Så jäkla mycke snygga kläder....hihi!

Har även träffat på Haris, även han från min gamla klass. Så han ska oxå med o äta imorrn. Jonas smsade med så han ska oxå med. Så vi blev till slut 7 personer allafall. Riktigt kul ska det bli.
Vi va in på Gastro o berättade om ändringarna o hälsade på lite folk. Kul att se alla. Mindre kul o se en annan person. Hur kan man leva för att jobba? Vet du om att man kan stanna upp, hälsa o prata en stund? Jaja, whatever. Helt sjukt är det allafall.

Så - imorrn blir det lunch med alla kl.13. Efter det får vi se vad som händer om några vill umgås även efter lunchen så är jag på allafall. Det är ju inte så att jag har mycket planerat denna vecka....haha.

Ikväll kommer Elin o ska käka tacopaj. Dricka vin ska vi oxå göra. Kanske tar en sväng ner till telegrafen o hälsar på Hilda med. Men min budget är fan inte o leka med....haha. Sicken fattiglapp jag blev när jag betalade av hyran....ohh my...

nu ska jag fanimej nöta igenom SAC-filmen.

puss o hej

Schemat klart

Har vart i Malmö o fått schema idag. Och ja, min första lediga helg på länge rök all världens väg. Fast börjar 12 både lördag o söndag o förhoppningsvis blir det inte så länge på lördag så jag kan följa med brudarna ut. Annars så kommer jag jobba varje mån-tis som jag sa. + lite till. Så om ni undrar vem som fixar maten till Ola Salo under jesus christ superstar hela hösten så vet ni det nu. För det är jag! Helt själv ska jag fixa mat åt ca 180 pers dessa veckor. Stina - Jag lovar att hälsa från dig fall jag träffar han....haha. :)

Vart hos Bengan o Mike med. Käkat hemlagad pizza o kollat tv. Har även återfunnit ägaren till dom borttappade kalsongerna i min papperskorg efter festen sist. Kul.

Som sagt, imorrn blir det fika med Julia och sedan hitta på något med Elin på kvällen.

puss o kram

Höst - rätt mysigt faktiskt.

Även fast man är singel. hihi.

jaha. Igår va jag över till Anna o hängde där nästan hela kvällen. Käkade pizza, kollade film o letade spöken i tvättstugan. En helt vanlig söndag med andra ord. Pratade även av mig med Stina i ca 1 timme med. Bästa med dagen.

Idag har jag vart sådär familjär o duktig. Diskat, tvättat o vart på Willys o storhandlat. För 380 kr. Inte mycket jag vet men det räckte gott o väl o hela kylen är full. Äntligen kan man äta frukost igen.
Fick även ett samtal på förmiddagen av August från Opera grillen. Ska dit imorrn o få schema. Har fått några tider med. Alla måndag-tisdag har jag nu jobb. Inte mycket men blir allt som allt 180 timmar fram till jag drar till Sälen. Det är bättre än inget. Så ser jag det. Han sa även att det nog kommer dyka upp mer.

Resten av dagen har jag bara slappat framför datorn/tvn. Snart är även What happens in Vegas färdig laddad så då ska jag beskåda den.

Onsdag - Fika med Julia

Torsdag - blir det lunch på Gastro med några gamla klasskompisar. Är ju dom luncherna nu som vi hade för 1 år sedan. Fyfan va tiden går fort.

Jag är besviken på Blondinbella med. Det är ju där jag fördriver tiden. haha.

over and out

Jag har blivit kass på detta...

Men men. Blir nog ändring på det nu. Är relativt arbetslös så att säga. Har 3 dagar kvar på Ven. Dagarna är dessutom uppdelade på 3 veckor. Detta kommer bli segt. Har ju extra jobb i Malmö med. Vilket gör det lite jobbigare. Kan inte direkt resa iväg nånstanns eftersom om dom ringer måste jag ju jobba så jag får pengar. Allt löser sig.
Fast kan erkänna att lite ågren finns det för att jag aldrig gått med i A-kassan. Kanske ska ta tag i det sen.

I torsdag va som sagt mina päron o odhs päron här. Riktigt trevligt va det. Började med lunch här. Power nap. Sedan middag på La Petite. Det va väl sådär. Dyrt blev det allafall. Tur att mamma betalade....

Helgen har jag jobbat som vanligt. Har haft riktigt kul på jobbet allafall. Men nu är det som sagt slut på det. Jobbar lördagen den 25. Det är den enda helgen jag jobbar nu. ojojoj. Vad gör man på helger nu för tiden? Jag har fan ingen aning...haha.

Bloggar mer ikväll. Det är ju inte direkt såatt jag har mycket att göra...

puss

Riktigt bra dag!

Började med att telefonen ringde runt 11 snåret imorse. Det va August från Opera Grillen i Malmö. Tydligen har det dykt upp massa fler PM. Vilket gör att det blir massa mer jobb. Så ska in imorrn o jobba från 8-12. Ska kolla över vilka tider jag kan ta oxå. Vilket gör att jag inte längre är arbetslös. Kommer inte jobba lika mycket som innan. Men det gör inget. Då får jag ju hänga mer här hemma allafall. Hösten kommer bli klockren.

Vart i fikat med Johan med. Har ju inte träffat han sen Sälen så det va riktigt trevligt. Han har förklarat lite nu hur Intro-helgen är osv. Så nu fattar jag liiiite mer allafall. Det kommer bli skitkul. Förhoppningsvis delar jag stuga med han o andra Johan hela vintern sen. 3 till ska in i stugan med. Hoppas bara det blir så. Skönt att känna igen nån när man ska upp i november på intro/fest. Tjohooo. Jag längtar.

Ute o gått med Mike med. Gissa vad? Vi hamnade på Citygross. O där har dom småprylar + ljus osv. Ni vet nog redan hur det slutade. haha. Men blev inte lika illa som förra gången, denna gång vart det bara strax över 100-lappen!

Handlat massa grejs tills på torsdag med. Då kommer ju mamma, pappa, elisabeth o kjell hit för att fira pappas 60årsdag. Jag ska laga lunch o lite annat. Mike joinar med på lunchen. Sen blir det restaurang på kvällen.

så, ja, som sagt. Lunchjobb i Malmö - kvällsjobb på Ven. Det är vad jag kallar pendling under morgondagen. haha.

puss på er

Jag måste

jag vet att sånt hära är barnsligt. Men jag måste....hoho.

BRUKAR DU:
Peta dig i näsan: Inte så det syns...haha.
Titta på dig själv i spegeln: Ja
Gnälla: Näää, det har väl aldrig hänt? ;)
Skrika:
hhmm, händer väl...
Sova: ja, massor
Ha ångest: Inte nu längre. Kommer endå en ny ångest nästa söndag....
Skada dig själv med flit: Nej
Ta mediciner du inte borde ta: icke
Vilja dö: Nä, onödigt...
Drömma mardrömmar: Va ett tag sen, men Samara o Grudgen har funnits i många drömmar....
Drömma sexdrömmar: Ibland, vore roligare om det hände oftare...
Ta droger: Nej
Försöka vara annorlunda: Jag är redan unik
Klä dig i svart: Alldeles för ofta
Gå till kyrkan: Nej
Gå i skolan: Nej
Röka: Ja
Ha sex: Sämre med det nu för tiden. Eller så har jag bara lyckats skärpa mig....
Ljuga: Klart jag gör. 
Hata folk: Hata o hata. Tål inte buss-gunnar bara...haha. Förresten, det skulle va den där jävla stalkern som ringer hela tiden...iddi.
Lita på folk: Ja, litar nog på fler än jag borde....

VEM:
Saknar du:
Vet faktiskt inte, rätt många tror jag. Spanien-folket?
Vill du döda: Ingen
Rörde dig sist: Gissa? Jag har vart i Kungsör en helg. Det finns 2 att gissa på. En av dom är det.
Vill du slå: Inte nån just nu. Men på onsdag är det väl nån på jobbet som får sig en känga... haha
Kysste dig sist: Läs - rörde dig sist
Vill du kittla: Öhhh?
Kramade du sist: Tobbe tror jag
Vill du prata med: HÅKAN !!!!
Skrek du på sist: Jonte
Vill du vara som: Mig själv?
Sårade dig sist: hhmm, no names
Vill du bli galet full med: Empa o Stina
Gjorde dig riktigt glad senast: Att Timbuktu spelar på min födelsedag. (Här krävs det inte mycket)
Fick du sms från senast: Johan
Ringde dig senast: Anna
Är snyggast på jorden: Pete i Greenstreet Hooligans.

HAR DU:
För många vänner:
Nää, ju fler desto roligare
Förföljelsemani: Nej
Tvångstankar: Nej
Någon annan psykisk sjukdom: Nåt fel lär det ju va eller? haha
Någon fysisk sjukdom: Nej
Någon skada: I huvudet
Färgat håret: Massor
Brutit några ben: Nix
Några piercings: Nej, det funkar ju tydligen inte.
Egen dator: Ohh, yes. Stolt är jag.
Bra självförtroende: Ibland?
Kysst någon: Massor..
Sagt jag älskar dig till någon idag: nää, så mycke ljuger jag inte...
Bjudit ut någon: Sånt är livsfarligt
Varit kär: Ja
Dumpat någon: Ja, tro det eller ej. Inte alltid jag som blir dumpad...haha.
Stulit någonting: Massor. Pappa fick dock reda på det o jag fick åka upp o betala. Kan ha vart det värsta jag gjort i mitt liv.
Lämnat landet: Självklart. Bott i Spanien, rest i Asien osv. Och nu bor jag ju i Skåne ;)
Tuttat eld på nått:
Nej det va inte jag
Gjort något olagligt: aaa, astufft va det.


HUR:
Går du: sakta enligt många...
Svarar du i telefonen: beror på vem som ringer
Fördriver du tiden: Jobbar ?
Mycket pengar har du: För lite för att snart bli arbetslös...
Tjänar du pengar: Jobbar
Ofta diskar du: Inte ofta. Är ju nästan aldrig hemma.
Ofta städar du: nästan en gång i veckan (!)
Många stör du dig på: ojojoj. det kan va många.
Ofta träffar du din familj: Var 3dje månad? Jävlit ofta denna vecka dock.

TROR DU:

Att du kommer bli något: Jag? nähee? Eller jo, jag ska ju bli rik va det tänkt.
På gud: Nej. Men som jag gjorde det när jag va liten. Svenska kyrkans unga for the win?
På rymdvarelser: Njaaee. Inte lika hårt som UFO - gubben gjorde.
Att folk tycker om dig: Klart dom gör. Jag är ju bäst.
På ett liv efter detta: Tror o tror. Hoppas det allafall.
Att fiskar kan tänka: Nej
Att du kommer leva länge: Om jag slutar röka o festa som jag gör o kanske börjar motionera? Annars kolar jag väl snart.


Liiiiite kul va det? Det va det för mig allafall.

Kungsör - den lilla byn med dom lika små möjligheterna....

Så får man egentligen inte skriva. Kungsör är väl ett bra ställe. Till en viss gräns.

Kom hem till Kungsan redan runt 14 snåret i fredags. Inte en endaste försening. Jag va riktigt jävla chockad. Hämtade broder med tjej en timme senare och sedan va det bara att korka upp.
Fredagen tillbringades hos Jonsi med alla kära vänner, vin med ost o kex och självklart IDOL. Efter det begav vi oss till sportbaren för att checka läget. Sicket läge o checka sen då. Kan ha vart det värsta jag varit med om. Det största pluset va väl att jag träffa Danne. Va ett bra tag sen!

Lördagen började tidigt. Gick upp redan 9 o ringde morsan så hon fick hämta upp mig. (jag sover aldrig hemma på fyllan...som ni vet...haha). Sightseeing (?) med Robban o Hanna. Va ju 7 år sedan han va i Kungsör sist så har ju hänt lite allafall. Hälsade på farmor som hade shoppat massa nytt till lgh. Hon är grym på att bränna pengar om hon bara vill! :)
Eftermiddagen tillbringades i sporthallen - INNEBANDY! Dyrt va det. 50 kr? Vad hände där. Jaja, fick ju mål för pengarna allafall. Kollade tills andra perioden va slut. Då ledde kungsör med 7-1 o perioderna gick så sakta så jag palla inte längre...haha. Fick allafall äntligen träffa Sara. whiieee.

Förfest hos Malin o sedan fylleslag på Statt. Retzo fixade VIP. Hon va kvällens stjärna. Efter en jävla massa groggar, dans o en o annan tår från vänner så tog vi oss med den bokade bussen hem.
Jag o Malin våldsgästade den stackars Jeppe som låg o sov. Men vadå? Han fick ju skeda med både mig o Malin? :)

Söndagen va najs. Hängde mest med Tobbe, Jeppe o Malin hela dagen. Åt pizza, chips, dipp, mcdonalds o popcorn. Nyttigaste dagen på länge. Eller? Film blev det med o lite annat som en söndag ska innehålla.

Avslutade kvällen i Malmberga med NHL-hockey.


Idag har jag suttit på ett tåg hela dagen lång. Det är ju inte världens roligaste direkt. Men nu är jag hemma.

Imorrn blir det simning med Mike. Sedan shopping tills mamma, pappa o co kommer. Sedan fika med Johan.


puss på er



Riktigt bra torsdag!

Jobbat lunch idag. Gick helt okej. Förutom att hela grytan skar sig så jag fick sila av allt - mixa o skölja av allt kött. Men annars så. Tipp topp så att säga.

Väl hemma va jag bara in o vände för att sedan bege mig ner till badhuset med Mikaela. Simmade kanske 5 längder innan vi tröttnade o la oss i solariumet istället. Trodde fan aldrig det skulle slockna.... men det gjorde det till sist.
Idol-kväll efter det med mat o annat gott. Riktigt najs är det att ha ett liv om kvällarna ibland.

Just nu känns det inte alls sådär jättekul att åka hem i helgen. Eller klart det är kul men ser inte fram emot det lika mycket som jag brukar. Ser mest fram emot att träffa familjen. Heeela familjen. Eller ja, beror på hur man ser det. Men ser man det från min sida så är det hela familjen när jag, robban, mamma o pappa är där. Det existerar ju tydligen en bror till. Hur många ggr jag träffat han? 4 ggr vad jag kommer ihåg.

Nu är det dax för omröstningen i Idol. Uuuuuut med Elias eller Danny-look-alike.

Göd aldrig den gris som fiser!

ps. Jag har fått en väldigt stor frys att öka i grader idag. Mycket. Oj. ds


gonatt

Arbetslös?

Tydligen. Finns inte många tider kvar här ute. Det är ju heller inte många som tar in en för att jobba 1,5 månad. Så vet inte riktigt hur jag ska lösa detta. Kommer iförsig kunna jobba lite extra här och var men är orolig för att det inte ska räcka. Jag som sparat ihop pengar så att jag ska ha råd att betala av hyran innan Sälen o slippa tänka på den där. Pissigt om mina sparade pengar ska gå till att överleva. Hur kul kommer det då vara i Sälen med minst 5000 att betala på hyra varje månad? Piss är det. Riktigt piss. Får se hur mycke tider det finns här i Skåne annars beger jag mig nog hemåt för att jobba en månad.

Har inte mycket annat att blogga om. Kungsörs-vänner, vi ses på fredag!

puss o hej