Trevlig söndag.

Om man bortser från början. Jobbat frukost-lunch. Hade allt preppat o klart när klockan va 10. Vilket gjorde att vi bara fick vänta fram tills gästerna kom. Det kändes ungefär som när man var 7 år o väntade på att Kalle Anka skulle börja på julafton så man kunde få paketen sen. Så lång tid tog det. Fy.

Blev hemresa med 15-båten. Städning stod först på schemat. Det gick riktigt fort o det va inte alls lika skabbigt som jag trott. Men vem fan är ägarn till kalsongerna i papperskorgen? Som jag skrattade.

Efter det blev det "spanien" tema med anna. Vilket inte va meningen från början. Men vi tyckte det va dax att testa tapas stället i stan. Det va riktigt gott men är mest nöjd med dom första tapaserna vi beställde in. Fast självklart va det inte som på Bocaccio. Men inget är som Bocaccio. Unikt.
Hyrde sedan varsina filmer o en gemensam. Nästan spansk den med. Mexikansk/amerikansk. Riktigt bra men fick en nästan att må lite dåligt. Nån ny/gammal film med Jennifer Lopez som journalist. Om alla kvinnor som våldtas o mördas i staden Juárez vid gränsen. Based on a true story. Dom är alltid jobbiga.

Ledig imorrn. Då tänkte jag simma lite. Sedan kanske en sväng till Rydebäck för att hälsa på Jossan. Sist men inte minst - Idolkväll hos Bengan o Mike. As usual - jag lagar maten, men inte fan diskar jag... :)

På fredag är det Kungsör som gäller. Ska bli riktigt roligt. Längtar nästan mer till söndagen. Bara slappa o ha en bakis-dag all over.

puss

Nöjd, sjukt nöjd!

Gårdagen blev precis lika perfekt o rolig som jag planerat. Började med att jag, mikaela o anna gjorde stan. Shoppingen blev olidlig o en större summa försvann ännu en gång från mitt konto. Whatever, fick ju det jag ville ha allafall. Inte alla som får det.
Sen blev det hem o fixa både lgh o mig själv innan folket sakta men säkert droppade in. Det va riktigt trevligt. Inte en enda sak gick sönder heller. Tillomed taklampan höll. haha.
Iväg till Sundspärlan för Björta runt 23 snåret tror jag. Åkte lite tidigare så vi skulle slippa kön. Problemet va bara att det va ingen kö o knappt folk heller. Eller så va det för att stället va så stort som man inte tyckte jag va nå folk. men men. Vi va där o jag hade allafall jättekul. Inga större skandaler heller. Så slapp bakisångesten denna dag. Tack. Visst lite småtjaffs som vanligt, lite hångel, lite dans, lite shotts o lite allsång. Men sånt ska det ju va. Det ingår.

Vaknade imorse med både Jimmy o Andy i lgh. Trodde döden kommit för att hämta mig. Huvudet dunka o jag ville inget hellre än att bara ta ledigt. Men upp o iväg. Innan jag åkte fick jag även ett samtal. Av nån jag tydligen träffat på vägen hem igår. Hur desperat är inte karln om han först ringt 3 ggr klockan 05.58 o sedan ringer igen på morgonen? Sa att han fick återkomma imorrn eftermiddag. Dum som jag är. Tror nog inte jag vill träffa han. Dejter är inte riktigt min grej asså. haha.

Har överlevt denna dag med. Men det va med nöd o näppe.

Imorrn blir det hem o städa o sedan bara slappa. Ledig måndag med o då blir det förhoppningsvis Idol-kväll på Albrogatan.

Nu - Kopps.

puss

Imorrn smäller det.

Det jobbiga är att jag sett fram emot denna fredag så länge att jag är rädd för att allt blir fiasko. Men det kan det inte bli. Så är det bara. Är så jävla laddad så jag kommer väl bli dyng. Men tänkte allafall va liiite mer städad än förra gången. haha. Sicken kväll o va man kan garva åt det såhär i efterhand. Men den ångesten jag hade den helgen va inte att leka med. hoho.

Idag är jag i servisen igen. Det va roligare förra veckan kan jag ju säga. Är rätt nöjd att mitt val blev kock o inte servis. Ont i knät har jag med. Vilket jag ju haft sen innebandyn men aldrig gnällt om innan. Men nu börjar det gö riktigt ont när man nästan går och står konstant i 14 timmar i stans kassaste skor. Men men, det löser sig som allt annat. Antingen med eller utan kryckor.

Försöker hitta en biljett hem med. Har ju bara en från Kungsan till Helsingborg. Kan någon förklara för mig varför det kostar 720 kr från landskrona till Arboga och sedan 440 från Helsingborg till Arboga? Det är en skillnad på 2 mil. Det är även exakt samma tåg man åker, bara den lilla biten extra? SJ är liiite sjuka i huvet. Jag får helt enkelt chansa på att komma till helsingborg på torsdagskvällen från Ven. Vilket inte känns allt för safe.


jaja, nu ska jag jobba min sista timmar o sedan är det dax för min första fest med alla vänner sedan juli.

puss på er

Ännu finare!

Dagen till ära har tillbringats med promenad med Mike. Vilket som vanligt slutade med att jag blev ruinerad. På 700 kr rättare sagt. Vet ni att det finns jättesnygga skor på Maxi? Det vet jag. Men fick allafall skor, mjukisbyxor, sporttopp, ljushållare, kajalpenna och lunch. Rätt bra kap endå för dom pengarna.

Efter det blev det Väla ensam eftersom Mike började jobba. Där blev det dock liiiite billigare. 330 kr för att vara exakt. Fick 3 tavlor o såntdära klistermärke man kan ha på väggen med mönster. Min lägenhet älskar jag just nu. Och det har aldrig hänt innan så det har varit värt varenda öre.

Bilder kommer upp imorrn. Tänkte ta med mig datorn till Ven så jag kan ladda ner musik o lägga upp bilder. För på fredag smäller det o jag ser verkligen fram emot det, så musiken måste för en gångs skull vara bra. (Brukar inte va det hos mig).  Ska bli riktigt kul att dricka med alla igen. Va ju förfan nästan 2 månader sen. Illa. Dagen kommer bli klockren.

Nu väntar jag bara på att Sex and the City ska vara nedladdad någon gång så jag kan se den IGEN. Trodde jag aldrig om mig själv.

puss o hej

Fint i lgh

Under gårdagen va det äntligen dax att hämta hem mina barstolar. Har ju faktiskt väntat i 3 jävla veckor. Men men. Cyril va snäll o körde mig ut så jag slapp ta bussen. Thanks. Enkelt va det allafall o få ihop dom o nu står dom så stiligt på sin plats så. Har dock upptäckt att det är lika tomt på mina väggar som i en fyllecell. Så idag ska jag ta mig ut till bolagret igen. Såg massa snygga tavlor igår. Shopping.

Hade date med Mike igår med. Va o käkade på Shiraz o gick sen på bio. Patrik 1,5. Jag hade förväntat mig mer komedi av den. Och jag hade defenitivt inte förväntat mig en "halvsex - scen". Men helt okej endå.

Denna dag då? Jo tack. Detta va den enda dagen jag skulle få sova ut på hela veckan. Vad händer? Jo, måste väl tvätta o upptäcker att den enda tiden som finns är mellan 7-10. Tack.


Lika bra att ta vara på dagen. Nu - ut till Mike o ta en promenad o sedan lunch (längre promenad denna gång) haha.  Sen - Buss ut till Väla.


Här kommer en bild på min nya hörna



puss o hej







Hata skatten. Fyfan..

Jaha.Då har jag då fått min efterlängtade lönespec. Men inte fan va det värt väntan. Visade sig att eftersom jag jobbat så många timmar som jag gjort (232 blev det bara men endå) så tjänade jag över 28 000 före skatt. Något jag då inte visste va att om man tjänar över den summan så drar dom mer i skatt. Så jag fick gärna bara ut 2 000 mer än vad jag fått tidigare. Fast jag jobbat typ 30 timmar mer. Om jag hatar skatt o hur Sverige fungerar och tänker ? Ehhh, JA.

Det stör mig att veta att det sitter folk därute på sina lata feta jävla rövar o inte gör ett piss. Inte jobbar en endaste timme o endå får pengar. Visst endel hittar inga jobb, endel kan helt enkelt inte jobba pga sjukdom osv. Men just dom jävlarna som bara utnyttjar systemet. Det är dom jag stör mig på. Något så fruktansvärt just idag. Just nu. Här jobbar jag o sliter ashlet av mig. Missar allt en hel sommar bara för att få ihop pengar. Men nejdå. Då tar väl staten en jävligt stor del av dom. Nej, inte ska väl jag få så mycket pengar.......

Tilläggas ska väl då att lönen va den högsta jag någonsin fått under mina snart 23 år. Men hade hoppats på att den va ännu större. Vilket den ju va från början. Ass holes.

Fortsätter jag skriva kommer det bli ännu aggressivare så jag lägger ner nu o försöker hitta glädjen genom spelandes på Blip. Känns nästan som jag sitter med min gamla hederliga skoldator i en korridor på Ulvesund. Tänk om?

gonatt.

Jag är full, ge mig pengar?

Trodde den skulle funka som Funkans - jag är sjuk, ge mig pengar. Men icke.

Tror jag klarar mig endå faktiskt. Rik som jag är.

det tar 2 timmar o skriva detta pga allt suddat o omskrivet.

bloggar imorrn.

du är så extremt jävla falsk. om jag inte sagt det tidigare så säger jag det nu.

puss o hej

Kan inte stava till onsdag på engelska...

Skulle precis skriva det som rubrik. Men kommer fan inte på hur det stavas?

jaja, whatever.

Jobbat lunch o nu är jag hemma i hbg. Vart på säsongens sista korpenmatch. Som vanns galant av det kära ÄFC. Det mest lyckade under matchen var min dramatiska vända ner till diket för att hämta bollen. Fast det största av allt va väl att Andy fick göra mål. Han är endå målis. Tilläggas ska väl då att han fick 2 försök på sig. På straff. Andra gången gillt - eller?

Nu sitter jag hos anna o nille o tar en öl. Ska snart ner till stan o ta en till öl.

Imorrn är det servisen som gäller o jag ska mobba mini så mycket jag kan. haha.

puss o hej

Sunday!

O är äntligen hemma på fastlandet igen. Känns som om det varit en jobbig vecka. Med idiotiska 08. Ursäkta. Men nåt jävla fel måste det vara på det folkslaget. Inte alla - ni vet vilka ni är. Men shiiiiit. Fyfan.

Inte får jag sova imorrn heller. 08.30 kommer hyresvärden o ska checka in läget så jag inte har förstört nåt hittills. Jag hyr ju andra hand som det flesta av er vet. Skönt att jag städade som fan i onsdag. Slipper det idag. Inget är försört heller så har inget att oroa mig för. Får helt enkelt sova vidare när hon gått.

Imorrn eftermiddag blir det simning med. Trevligt trevligt. Bara att hoppas på att ombyggnaden är klar så man slipper det jävla ljudet från svetsarna.

Nu ska jag kolla lite tv. Sen ska jag ta mig iväg o hyra film. Är det ingen som vill ha myssöndag med mig får jag helt enkelt ha det för mig själv!

puss o hej

Glad igen...haha

Då va det fredag igen. Och mitt mål med många timmar denna månad är uppnått. 224 hittills. Är ju 1,5 dag kvar med. Vilket förmodligen betyder minst 15 timmar till. 239 timmar är inte fy skam. Sluta gnäll alla heltidsanställda Svensson-jävlar...;) 160h i månaden, vad är det?

Just nu längtar jag mest tills den 26 september. Då ser planen ut på följande sätt. (ska bara få med Mike på det med) Först till Väla för en liten lätt shoppingrunda. Aldrig svårt att få med sig henne dit. Hon tok-shoppar ju tillomed på apoteken. Bättre om hon får större utbud. Jag ska ju iförsig inte yttra mig. Vet inte vad vi fått för shoppa-holic problem. Men nåt fel är det.
Jaja, över till planen. - Hem till mig o invänta mer folk för fest. Dricka o umgås med alla kära vänner i Hbg. Va ju som sagt ett jävla tag sedan! - Vidare till Sundspärlan för att beskåda Björta Rosenström. Jag tror det kommer bli askul. Sen att jag ska upp o åka med halv 9 båten på morgonen - Vilket resulterar i uppstigning vid 7 tiden. Det tar vi då. Jag kommer må piss. Men behöver ju inte va fullast på stället som vanligt. Ibland är det bra att bryta traditioner.
Det är min plan. Mikaela, vad säger du?

En hel helg till efter denna. Sen är vi där. O helgen efter det? Då är jag långledig. fre-mån. En resa till Kungsör är då bokad. Storebror Robban kommer ju hem med sin nya tjej. Va över 1 år sedan jag såg han sist så ska bli jävligt kul.

Nu. Playa del Sol.

gonatt



Fyyyy

Denna dagen har inte vart ok. Och det är INTE tack vare att det är den 11september. Utan bara för att det är en pissdag som sugit grus.

Nöjd med min lediga dag!

Dagen till ära har jag gjort ett celebert besök i Miatorp hos Mike. Tog en "jättelång" promenad o åt lunch på Råå. Ni som känner till stället vet att det tar ca 10 minuter att gå dit. Skämmes. Men men.
Efter det fick jag nått ryck. Ett såntdära bra ryck. Tokstädade min lägenhet. Varenda dammtuss flög. Det va inte några vill jag lova. Fyyyyfan för att skaka mattan under tv-bordet. Stackars dem som bor under som numera har både humle o dumle på balkongen. haha. Det ska dom ha dom jävlarna! :) 
Vid 18 blev jag upphämtad av Cyril för att åter beskåda Ättekulla FC. Kul att träffa alla eftersom jag inte sett de flesta på flera veckor. Matchen vanns med 5-2. Nice.
Matchen Sverige - Ungern sågs sedan hemma hos Nille och Anna. Kan ha vart den tråkigaste fotbollsmatchen jag någonsin sett. Vann gjorde vi ju allafall och enligt mig helt o hållet tack vare Kim Källström. Inte ens min käre Henke Larsson briljerade idag. Även minuspoäng på Zlatan. Fyyyy.

Imorrn är det jobb igen. Money money money. Like it. Behöver det verkligen eftersom jag planerat att spara in ca 16 000 så jag kan betala av hyran innan Sälen så jag slipper tänka på 2 hyror när jag är där. I would love it if i make it så att säga.

Kollade förresten in klippen från Idol idag. Anna Bergendahl är min nya idol. Men det bästa av allt va fan texten i låten hon sjöng. Problemet är att orginal låten är kass. Hon gjorde en bättre version av den. Vilket resulterar i att jag bara kan lyssna typ 1 minut på en jävligt bra låt eftersom en audition inte är längre. That sucks. Men tur är det väl att det finns en repeat knapp. hihi.

Om jag är nöjd? Jag är sjukt nöjd. Fan sicken tur jag haft. haha.

puss på er mina kära vänner!

Skitgubbe, prommis o skitsnack

Blev bara lunchjobb idag. Tog båten hem med städarna klockan 15. Skönt. Blev ett par vänder skitgubbe på båten o Mange lärde mig fuska. Tur att han lärt sig efter att ha spelat x-antal ggr på båten innan. haha.
Kom hem o bytte om fort o gick sedan en promenad med Miia. Snacka skit o avslutade vuxet med EN öl. Blev snack om en möjlig utgång i Malmö nästa onsdag. Får se hur det blir.
Efter det skulle jag laga kvällsmat. Självklart skar jag mig på konservburken med majs. Är det ok undrar jag? 3 plåster på ett finger?

Imorrn blir det korpfotboll all over. Go Ättekulla FC så att säga.

Dröjer en dag till med bilder från helgen. Det går sååå jävla segt med mobilt bredband.

Tänker på dig gumman o hoppas du blir bra snart!

puss

2 dagars ledig? Jag hinner allt!

Jaha, då va denna lediga helg över. Men som jag har utnyttjat den.

Började med att jag tog mig hem från Ven i lördags morse. Hämtade packningen och gick sedan tillbaks till Knutpunkten för att ta mig till Gbg. Eftersom mina tidigare erfarenheter av tåg inte vart så positiva så valde jag denna gång att åka med Swebus. Hur det gick? Ja, gissa själva. Klart som fan bussjäveln va försenad. 40 minuter. Jippiie.
Men kom till slut fram och tog mig in till Nordstan för att möta upp Sara. Väl inne på HM träffar vi även på Martin Glans o Malin. Bara sådär. Världen är allt bra liten. Gruppkram för hela slanten o vi stoppade upp gångvägen inne på HM.
Tog en fika o tjuvåkte sedan spårvagn mot Linné. Tjuvåka spårvagn är något som är ett måste. Men kände sedan att jag lika gärna kunde köpa mig ett kort. Turen är ju inte alltid på min sida så tyckte det va lika bra.
Förfest hos Sara. Elin, Martin, Meijner, Malin, Jag o Sara va det tappra gänget. Efter lite öl/vin- spel o massa snack om gamla minnen tog vi oss till slut ner mot stan. Jag va dyng. Men Sara va värst. Slutade med att Meijner o Elin begav sig hemåt. Sara vände på spårvagnen. Men lyckades på något sätt få med sig nån hem? :) Vi andra 3 tappra själar tog oss in på Styrbord o Babord. Riktigt trevligt. Jag va dock alldeles för onykter för att existera. Men det är ju inget ovanligt. Skulle sedan ta oss vidare nånstanns för att dansa. Slutade på ett kebab-hak. Vakterna hade sagt till Martin att det inte va någon större idé att försöka komma in nånstanns så länge "hon" va med. "Hon", det va jag det.

Vaknade alldeles för tidigt i söndags. Halv 10 tillomed. Fikade med Malin o Martin o tog sedan spårvagnen mot dagens äventyr - Liseberg. Mötte upp med min kära arbetskamrater o gjorde sedan Liseberg all over. Tips från coachen - Åk aldrig till Liseberg bakis. Men jag överlevde det med. Vilket jag verkligen inte trodde när jag satte mig i Balder första gången. Fyyy. Vi åkte verkligen allt.
Jag, Hilda o Linda skulle sedan bege oss mot dagens höjdpunkt - Spökhotellet Gasten. Detta blev helt sjukt. Vi kom fram till kassan där vi ska betala. Inte en enda människa förutom vi och kassörskan. Feg som jag är va jag tvungen att fråga om det är fler framme vid dörren så vi slipper gå själva. Hennes svar blev - Jadå, det är massor med folk. Sicket jävla ljug. Helt jävla solo va vi. I hela huset. Jag tror spökena hade väldigt roligt åt oss. För fyfan vad vi skrek / sprang / slog varandra osv. Ni vet hur jag är. Jag är jättefeg. Jag vågade inte gå längst fram o inte heller längst bak. Linda va jättearg. Halvt skrikande / gråtande om att vi inte va riktiga vänner för att vi tvingade henne gå längst fram. När vi väl såg ljuset så verkligen toksprang vi ut. Ingen av oss kunde andas när vi väl va ute o Linda stod o slog mig o Hilda ett tag innan vi kunde gå vidare. Haha. Såhär i efterhand va det de roligaste på hela Liseberg. Men fyyyfan va rädda vi va.

Hann även med att spela massor. Jag vann mig en flodhäst som numera kallas August och även en liten hund. Sen att jag spelade bort en halv förmögenhet är väl en annan femma.

Förutom detta så har jag hunnit med ett x-antal fylle-sms o fylle-samtal. Vissa pinsammare än andra. Men jag är ju inte direkt förvånad. Däremot har jag o Denise diskuterat detta på jobb idag. Vad sägs om alko-lås på mobiler? Jag är på!

Bilder kommer imorrn.

puss

Retzo is the shit!

Först o främst ska jag tacka Malin för att hon gjort min blogg så fin. Tur att nån kan datorer o bloggar så att säga! :)

Har inte så mycket att skriva. Bilder o mer bloggande kommer efter helgens bravader i Göteborg. Tjohoo

Cravings efter att blogga

Vet inte varför men kände för att blogga igen. Såhär 2 sekunder efter förra inlägget. haha. Vet inte riktigt vad jag ska blogga om heller så kanske blir en massa svammel bara.

I förrgår när jag satt hemma i lgh med min nya fina dator satt jag o läste massa gamla blogginlägg. Började vid hösten 2006 o nötte av heeela bloggen fram tills nu. Det va faktiskt riktigt kul och är något jag roar mig med ibland. Men det roligaste av allt är nästan att läsa dagboken från lunarstorm från början av 2001. Jag är rätt nöjd att jag har bloggat o skrivit dagbok så länge här på nätet. Problemet är bara att jag är livrädd att lunar eller bloggen ska försvinna. För jag har bara hunnit spara första året jag skrivit. Det tar ju så sjukt lång tid att jag la ner det lika fort när jag började med det för ca 3 år sedan. haha.
Men fatta va många minnen som skulle försvinna. Visst. Dom finns alltid kvar i mitt huvud men hur kul är det inte att läsa om Logen som 17-åring, första gångerna på krogen, Gävle-Sandviken trippar, Helsingborgs trippar innan man var nedflyttad och framför allt, hur kul är det inte att läsa om livet i Spanien?  Men ett utav det inlägg jag diggar mest är det om kryssningen till Helsingfors i Januari 2007. Skrattar alltid lika gott när jag läser den. haha. Den resan va kortast, men tamejfan den sjukaste av dem alla tror jag.

Jag har så mycket annat jag vill skriva med. Men har ju de senaste dagarna fått lära mig att man ska inte berätta allt. haha. Men ibland så har jag bra lust att bara skriva de sjuka saker jag gjort och sedan ta konsekvenserna efteråt. Ni skulle skratta gott det vill jag lova. Men de flesta av er vet nog redan det mesta om mig. Precis som alla andra. Men det bästa av allt är att ni egentligen inte vet ett dugg om hur jag egentligen är. Eller jo, klart ni vet. Nu lät jag typ skitzo. Men va längesen jag pratade av mig allt med någon.

Nu ska jag sluta svamla. Ta mig i kragen o nöta igenom denna jävla poker film. Men jag vet att jag kommer somna så egentligen är det skitsamma.

tack o hej

Tänk om?

Man kunde se alla som läste? Det hade vart så kul om man hade nån sån hemlig grej som bara jag visste. Men icke. Om man inte gör som fusk-lindha förstås o lurar folk. Men nu när hon har gjort det så kan ju inte jag göra det. Har nog nästintill samma som läser här kan jag tippa på. Eller?

Jobb idag med. As usual. Men det gör mig inget som vanligt. Mitt mål är att komma upp i minst 220 timmar denna månad. Jag är på god väg. Love it.

Pratat med Sara idag oxå. Hon skulle ladda upp med Rosévin tills på lördag. Nice as hell.

Har fått skämmas lite på jobb idag med. Som ni alla vet så säger jag allt om mig själv till alla. Numera är mina kära arbetskollegor lite chockade över att jag som var så tyst o blyg i 3 veckor har gjort så mycket konstiga saker. Eller konstiga o konstiga. Men endå. Varför skämmas? Jag är fan stolt över nästintill allt jag gjort. Vi har kul åt det och jag är numera den svinigaste på jobb. haha. Kanske inte är så konstigt att Jonte förklarat mig som han gjort?

Jag vill åka med 21 på fredag med. Så man kanske hinner gå ut i helsingborg. När jag väl är ledig helger så drar jag ju endå från stan. Lite trist men verkar endå inte hända så mycket? Folk verkar bara sitta inne o uggla. Och hur kul är det?

nu blir det cigg och sedan slutet på filmen 21.

bara 2,5 månad till Sälen.

puss

Om ni bara visste....

Under denna arbetsdag har vi diskuterat en hel del. Min kompanjon Jonte fick tydligen för sig att förklara hur jag var för en vän igår. Vilken han gjorde ungefär på detta viset - Hon är en sån som aldrig kommer vilja ha ett stadigt förhållande. Skiter i vilket liksom. Ungefär som Samantha i Sex and the city.
Tänk att en människa kan ha så fel. Visst. Jag kan förstå att de flesta tror att det är så. Och visst. Jag beter mig oftast som om det är så. Men som sagt. Ni skulle bara veta.
Egentligen så är det nog tvärtom. Vilket jag under vissa tillfällen hoppats på. Men under de gångna åren har det oftast slutat med att den andra personen kommit med detta - men jag har bara känslor för dig som en vän och vill inget annat.
Och Nej. Det är inte bara DU som sagt det. Det finns fler.
Men när jag tänker efter så är jag rätt nöjd med att just dessa personer sagt det. För en vacker dag när jag hittat den rätta så kommer han inte att säga det. Och jag nöjer mig med att vänta istället för att ha ett halvskabbigt förhållande som endå inte kommer funka. Så det så.

Tack för ordet. Nu ska jag kolla på So you think you can dance. Och yes, I think I can dance ;)

HIF tills jag dör!

Dagen har varit sådär lagom lugn och händelserik. Började med att jag självklart fick tvätta imorse med (vilket jag gjorde hela gårdagskvällen med) Självklart hade jag missat hälften som låg i påsar från Ven. Fuck. Men jag överlevde det med. Runt 13 va det dags för dagens utropstecken. Jag skulle motionera igen. Vilket jag gjorde. Va och simma med Anna. Hela 60 längder. Så imorgon är det nog fan inte jag som bär av dom stora grytorna från spisen. För träningsverken i axlarna kommer inte va o leka med. Blev lite solning på det med. Skönt att äntligen få känna den stoltheten efteråt. Va ett tag sen jag kände att fan va skönt o ha rört på sig. Men inte sista. Ska jag säsonga i Sälen bör jag nog hålla igång lite. Annars kommer jag aldrig palla varken backen, vägen till jobbet eller jobbet överhuvudtaget. Im gonna be fit!

Framåt kvällen va det äntligen dax. HIF-match stod på schemat. Jag, Mikaela, Fatima o Sara entrade Olympia runt 19 snåret. Bra platser fick vi o vissa av oss blev kära i DHL-bollen. Jag själv blev nog ännu mer kär i kungarnas kung Henrik Larsson. Det är sjukt hur grym han är. Kung av vår stad som klacken säger. Jag säger Kung av Sverige. Europa osv.
Hammarby kunde glömma segern redan i första halvlek och jag tippade på utklassning. Och ja, 5-1 i en allsvensk match är fan utklassning. I love it. Det är sånna matcher som får mig att vilja bo kvar ännu längre. Jag älskar draget på läktarn och kommer nog alltid hejja på HIF, vare sig jag bor här eller ej. Men än på ett tag har jag inte planerat att flytta. Bara tillfälligt till Sälen, men kommer ju tillbaka lagom till avspark i allsvenskan igen. tjohoo.

Nu har jag packat. För fulla muggar. För 2 veckor för att vara exakt. För som sagt så blir det jobb nu tills på lördag. Då ska jag hem hit, hämta väska o iväg till gbg. Och på söndag efter Liseberg åker jag direkt till Landskrona o sover hos Hilda och sedan tillbaka till jobb på måndag morgon för att jobba långpanna fram till lördag igen. (för er som inte vet, långpanna= minst 12 timmar om dagen) Jag kommer bli rik igen.

Min kära dator lämnar jag hemma än. Vågar inte ta med den. Den kan skadas på resan...o det vill jag ju inte.

nu är det dax att följa ett herrans liv fullt ut. Lasse Berghagen is the shit.

sist men absolut inte minst - the king



over and out.