Kungsör.

Klarar alltid typ 4 dagar i Kungsör. Sen har jag tröttnat. Men men, snart dax för hbg. Dagen till ära har jag varit på det berömda Konsum o handlat med min mamma. Alltid samma sak. Pappa tjatar redan innan vi åker på att det är för dyrt, men mamma trotsar. Som alltid slutar det med att mamma tjatar redan innanför dörrarna att det visst är för dyrt o att pappa har rätt. Sen går hon där o gnäller o tjaffsar för att hon inte hittar nåt (dom har byggt om). Vid kassan utbrister hon att "näää, här går det inte att handla det är alldeles för dyrt, fyyyyfan". Alltid lika pinsamt. Men vafan, jag börjar vänja mig.

Ikväll är det Etuna som gäller. Olearys, Manchester - Arsenal. Jag hejjar inte på nån utav dom men ska fira krille lite som fyller idag och så får jag ju chansen att träffa Rico!

På söndag bär det av hemåt tidigt för att beskåda Ättekulla FC i premiär-korpen-matchen. Det ska bli naaajs!

See you

Säsong i Sälen - allt ingår.

jaha, då va denna säsongen över. Jag kan inte fatta hur 4,5 månad kan gå så jävla fort? Kom hem till lilla kungsör i lördags eftermiddag. Stekande hetta va det här i svedala. Visst va det kul att komma hem o träffa alla. Men hade jag kunnat hade jag spolat tillbaka tiden till februari eller nåt. Känns tomt att vara hemma och inte ha folk runt omkring sig hela tiden.
Den sista kvällen tillbringades med fylla o en jäkla massa tårar. Sånt som hör till. Men vafan. Bara 7 månader kvar till nästa säsong. Visst, alla kommer ju inte va där. Men många hoppas jag. Och dom som inte jobbar kommer säkert komma upp o hälsa på.

Nu är det väl bara att samla krafter inför en sommar på Ven. Pengar pengar pengar. Jag ska bli rik o smal, rik o smal, som tiffany persson i Hipp Hipp skulle ha sagt. haha. Får väl se hur det blir med det... :D

I veckan blir det etuna o hänga med rico, på torsdag är det valborg, då är det fest. Och sen är det snart dax för hbg. Om det kommer bli ensamt i lgh? Skoja inte. Får se om jag överlever.

Tack för en sjukt roligt säsong!

Jahaja...

Inte direkt så att bloggandet vart på topp här uppe i fjällen.... men det får ni ha överlevt med. Nu börjar det lida mot sitt slut o endast 3 dagar kvar på jobbet. Sen blir det till att glida en vecka innan Malin, jonas o pontus hämtar hem mig till kungsör den 27 april. Stannar sedan där en vecka o sedan är det dax för helsingborg igen. Har faktiskt saknat den staden lite. Ibland allafall.
Men som jag trivts här. Det är helt sjukt. Säsongen har bara flygit förbi o det känns som om jag kom igår. Men mycket har hänt o några fester är kvar så lite till ska väl hända. Men som jag sagt om det flesta ställen jag vart på. Det som händer här stannar här.
På tisdag är det personalfest. Kommer nog bli klockrent. Grillfest nere i byn hos cheferna. Sen sista Harrys. Sommartema på båda ställena. Blir nog rätt kallt, men det får man ta.

Om det blir så att det blir en andra säsong här, vilket jag hoppas på. Så blir det till att säga upp lgh i Helsingborg. Har verkligen inte råd att ha  den när jag är här uppe. Har gått back ett x-antal kronor på det. Illa. Om jag får som jag vill blir det - Hem o tokjobba på Ven heela sommarn lång - säga upp lgh till 1 oktober - fixa in möblerna i ett förråd i hbg (så lätt lämnar jag inte skåne) - ut o resa i 2 månader - tillbaka till Sälen. Sen får jag ta det därifrån. Men det känns tungt att inte kunna haka på nån härifrån i sommar. Alla ska säsonga vidare. Det vill jag med. Kan inte kalla det säsongsjobb på Ven. Men nu är det som det är o jag får vänta tills nästa år. Så gammal är jag inte än.


Dessutom vill jag att folk ska styra upp nåt till Valborg! - NU! Jag är i Kungsan då för er som inte förstått det. Westerkvarn? Arboga? Hemmafest i Kungsör? NÅT! :D


puss på er o ses snart mina trogna läsare!

Det är dax nu...

Nog för att det förra inlägget va ett fylle-inlägg. Men så illa va det inte. Inte så illa som det brukar kunna vara. Dessutom så stämmer det så sjukt bra.
Annars då? Igår va det HC för hela slanten. Kul va det. Men blev en rätt kort visit eftersom jag kom hem från jobbet vid halv 12. Men med lite vilja så går allt.
Idag är jag ledig. Skööönt. Ska snart iväg o steka i solen o dra på ute afterski. Sen är det lugnt hela kvällen. Börjar ju 9 imorrn. Grabbarna ska ha killdag. Så jag måste öppna. Det är andra gången på heeeela säsongen som jag öppnar en måndag. O 3 gången som jag missar HC på en söndag. Med andra ord så har det blivit rätt många söndagar där.

Förra söndagen va jag oxå ledig. Då va det HC-volleybollen som gällde. Kan ha vart det roligaste på hela tiden. Vi vann 4 matcher av 6. Gick tyvärr inte vidare. Men vet ni. Pratade med en ur det vinnande laget på kvällen - enda matchen dom förlorade va mot oss. Sååå sjukt bra va vi!

Nä jag pallar inte o skriva mer. Men nu vart det en liten uppdatering.

puss o hej

kass.....jag vet

men nu är jag dyngad.. men det gör inget har jag lärt mig. Det sjuka är att alla tror dom vet allt om mig...(jag berättar allt, tänker som en kille osv.) men egentligen finns det ingen i min närhet som vet ett skit om mig. Det är jag stolt över.

puss o hej, lär uppdatera imorrn när jag inser att jag skrivit.