Nice weekend.

Gårdagen på jobb gick väl sådär kan man väl säga. Stod o hackade ner grönt till en pastasallad när jag som vanligt skar mig i fingret. Insåg dock att det va ganska mycke djupare än vad det brukar vara. Gick till Martin med mitt blodande finger o berättade. Inte populärt. Kom inte närmre va det enda jag hörde. Kul att han är fjolligare än mig. haha. Men men. Camilla ringde sjuksyrran. Som skulle komma, men hon fick en något viktigare utryckning precis samtidigt. Det hela slutade med att hela ambulansteamet på Ven kom in i köket efter en halv timme. Där stod jag med ett skärsår som kändes sjukt mycke mindre än vad det gjorde innan. haha. Men men, hon tejpade fint ihop mitt finger o sen va det klart. Jävligt drygt bara. Har fan fått tejpa om det 4 ggr idag. Handskar är kasst.

Annars då? Jo tack. Jag är ledig imorrn o ska bege mig hem till min flyttkartong till lgh för att slira om. Sen är det dax att entra Malmö festivalen med Anna, Mikaela o förhoppningsvis Miia. Nice!
Lördag? Jobb såklart. Men vad gör väl det när man ska fixa sig snabbt efter jobb o bege sig till Gamlegård på andra sidan ön för den sista sucken för sommarn. Prebens pågar o ett jäkla drag med andra ord, laddad som faaeen. :)

Nu ska jag spejja vidare på nätet.

Måste bara lägga ut min bäste låt. Kan va det bästa en gammal idolare har bidragit med so far. (med en jävla massa hjälp av den andra delen av duon)

Måndag.

Bruno kan ha vart det roligaste på länge. Sjuk kille det där. Men som jag skrattade.
Efter bion stack jag o Elin hem hit för att kolla ännu en film. Sista tåget hade gått så det fick bli sleepover för Elin. Hurtig som hon är lämnade hon lgh vid halv 9 imorse.
Själv vaknade jag halv 10. Drog iväg med Miia till ÖB lite senare för att inhandla flyttkartonger. Resten av dagen har enbart gått åt till att packa ihop saker och städa. Tvätt-tid fanns det ingen så får väl tvätta på Ven igen. Får se om det blir redan ikväll. Känner mig inte så sugen på att sticka dit. Men man vet aldrig.

Snart är det dax. Lovely. Kort uträkning.  7 veckor / 2 dagar / 1 timme / 34 minuter innan vi lyfter.

Dax att ta tag i flytten igen.

puss o hej.

Sommaren är kort, bloggandet är på tok för dåligt.

Det är dax nu. Som Rudolf skulle sagt till Carina. (sunes sommar). Det har vart på tok för dåligt bloggande från min sida. Men det känns sådär att skriva när läsarna kan räknas på en hand. Men samtidigt så får man ju inte fler av att inte skriva alls. Så nu är det väl dax.

Sommaren har gått sjukt fort. Den har i stort sett tillbringats på Ven. Förutom semestern där i slutet av juni. Men jag trivs sjukt bra. Om man jämför med förra årets uppsägning osv så kan man tycka att det är helt sjukt när man helt plötsligt börjar tillbringa sin tid på Ven även när man är ledig. Men hur lugnt o skönt är det inte när man sitter på Tuna eller Prästa istället för Hampan hemma i Hbg. Klart jag haft roligt på måndagsklubben med. Urspårat med Mikaela o co här hemma. Men då är det nästan alltid så att man måste gå upp 7 morgonen efter för att ta sig till Ven. Inte ofta jag vart ledig 2 dagar på rad. Speciellt inte nu när både Martin o Jonte vart på semester. Men sicka timmar man gör och oj vad jag kommer bli rik till Asien.

Asien ja. Nu har även Jonna o Jocke bokat. Sjukt kul ska det bli! Dom flyger ner en dag innan oss så vi möts upp på Khaosan Road den 1 oktober. Jag längtar som fan. Men eftersom sommaren bara flygit iväg så hinner jag väl knappt blinka innan vi sitter på flyget ner.

Håller på att packa ihop lgh med. Känns bra. Visst har tankarna gått till att "men åhh, detta är ju mitt första egna hem" osv. Men vafan. Hur många kvällar o nätter har jag inte suttit ensam i denna lgh med fruktansvärd ångest och bara velat flytta härifrån. Så om man jämför det postiva o det negativa med att lämna den så vinner den positiva med hästlängder. Ska bli skönt att va på "fri fot" igen o kunna sticka vart som helst o inte va bunden till en lgh.

Men andra ord. Jag trivs med livet och är sjukt stolt över det jag har gjort so far. Att sitta på ett ålderdomshem om 50-60 år o tänka tillbaka på ett liv där man inte upplevt mycke finns inte på min karta allafall. På min karta ska det finnas foton från alla resor och upptäcksfärder jag vart på!

Nu till dagens. Jobbat lunch. Riktigt skönt eftersom att bistron stängde för säsongen igår. Vilket betyder lediga söndagskvällar! Nu ska jag bege mig iväg till köket för att laga mat. Sen är det bio med Elin som gäller. Bruno ska beskådas.
Imorrn? Packa ner ännu mer av lgh, tvätta, fixa ny spruttid, träffa Mikaela o sen förmodligen ta mig till Ven för middag med Elin o Emmy. Sista jazzkvällen för sommarn på Prästa. Får väl se hur det blir med det.

puss o kram