Nää, minuspoäng deluxe....

Jag vill typ va duktig o uppdatera hela tiden. Men jag glömmer ju föfan bort det heeeela tiden.
Ni får helt enkelt ha överseende med det.
Så det så.

Fortfarande lika kass...haha

Men jag har fan inte tid o skriva hela tiden. Balle.
Dagarna rullar på som vanligt här uppe. Kul har jag. Sjukt kul. Jag är rädd för hur jag kommer reagera när det är dax att åka hem. Halva tiden har ju gått nu. Kommer nog gråta lika mycke som när jag lämnade Spanien. Men vet ni. När man åker hem är det bara 7 månader kvar till nästa säsong. Tjo. Im gonna do it again.
Det jobbiga är bara att jag vill jorden runt oxå. Men än har jag inte fyllt 30. Man får se det så. Det blir hem o spara pengar på Ven igen. Så jag kan ha kvar lgh nästa säsong med. thihi.
Natta o Jonna försöker dock tjata med mig o jobba utomlands i sommar. Jag vill. Så klart. Men vet att jag inte kommer ha råd med det och att jag förmodligen blir strypt av Martin då. haha. Men jag vill ha lite löneförhöjning med, tänk på det Martin....haha! :D

Nu ska vi ta oss ner i byn. Sen blir det stek i solen vid Wärdshuset. Skulle egentligen ut i backen, men vet ni. Backen står kvar imorrn med. haha. Intern skämt is the shit.

puss o kram

Utmaning!

Jag har blivit utmanad av Malin http://retzina.blogspot.com

Regler

1. Länka till den som har taggat dig
2. Berätta sju sanningar om dig själv
3. Tagga sju personer i slutet av ditt inlägg
4. Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de uppmärksammar att de blivit utmanade

Sanningar om mig själv

1. Jag är väldigt grym på att ta efter dialekter. (inte för att det är något bra, men endå)
2. Jag har aldrig lyckats hålla ett husdjur vid liv.
3. Jag vet aldrig vart mina pengar tar vägen. Dom tar alltid slut för tidigt.
4. Jag har alltid velat flytta tillbaka till Spanien sen jag flyttade därifrån. Men vet att det aldrig blir samma sak utan samma folk.
5. Jag vet fortfarande inte vad jag vill bli när jag blir vuxen. (det kommer endå dröja tills dess)
6. Jag är rädd för att dö.
7. Jag är sjukt stolt över mitt liv so far.

Jag utmanar 7 av mina vänner
Nu är det så att nästan alla mina vänner som har blogg har redan gjort denna utmaning. Men.

Håkan

Stina
Carro K
Är dom jag vet läser bloggen och har en egen. So shoot.


Nu ska jag ta tag i detta!

Igen. haha. Men nu har vi fått vårat bredband. Så nu slipper jag sitta med ett glappt modem som är helt fuckat. Nu kan jag ligga i sängen som man gör på Ven med datorn i knät. I like it. Har laddat ner massor redan o ska snart börja nöta igenom vänner säsong 1.

Här rullar allt på annars. Har haft lite besök här. Ica-grabbarna (rilles vänner) va här för nån vecka sen. Känner dom inte så bra men det va trevligt. Har även träffat Fia Odh som jag inte sett på 100-dar. Hennes kille va här o spela på Hc så blev helkväll/natt med hon o hennes vänner med efterfest långt in på småtimmarna. Riktigt trevligt va det. Men årets fulaste bilder kan ha tagits. Jag börjar fan se ut som i Spanien. Så jag har lagt ner allt va pizza o äckelmat heter. Började igår med det. Och lyckades faktiskt hålla mig undan dom felbongade pizzorna som låg inne i köket. Rejält framsteg! :D
Va även o käkade med Cissi o hennes kille i tisdag, trevligt det med.
Men mest av allt ser jag fram emot vecka 8 och 12. Vecka 8 kommer Mats o hans vänner. Ingen av er vet nog vem han är. Förutom Håkan då. Träffade dom på nyår här uppe. Och vecka 12 kommer förhoppningsvis Ven folket upp. And if they dont, im gonna kill them när jag kommer hem! :)

I måndags va det dax för vårat nyår. Personalfest deluxe. Blev hämtade med buss vid personalboendet som tog oss till Kläppen. Väl där kom det bandvagnar som tog oss till fjällets topp. Otur för dom att dom skulle transportera upp 5 lådor San Miguel. En hel låda tror jag vi ca 10 pers hann få i oss på en kvart. haha.
Hade förväntat mig att skandalerna skulle flöda, men det gjorde dom inte. Tråkigt nog. Inte va det gratis alkohol heller. För det hade spårat för mycke året innan så dom hade tagit bort det. Illa. 
Denna kväll slutade med dans, sång, shots, ambulanser, eld i hår och ett o annat hångel. Inte för mig dock. Triiist.
Vid 1 va vi på väg hem igen o efterfest stod på schemat. Pallade till 4 sen fick det va nog.

Nu ska jag göra den utmaningen Malin utmanat mig i. Kommer i nästa inlägg.

puss på er o läs oftare nu, för jag lovar att skriva oftare.