Ska bli bättre nu...

Idag har vi fått hem vårt efterlängtade bredband. Men. Telia är mongo. Vi skulle ju fått det redan innan jul. Dessutom så blir inte internetuppkopplingen aktiverad förrns den 2 februari. Så sitter fortfarande på det mobila o hoppas på att det inte ska krascha. Ännu en gång.

Kvällen har tillbringats framför tvn med gourmet middag. Falukorv o makaroner. Sist men inte minst så kollade vi på Hata Göteborg. Så just nu sitter jag faktiskt o saknar Helsingborg lite. Jämför dessa skådespelare ganska så hårt med mina kära vänner från Ättekulla. haha. Saknar er! :D

Annars då? Jobbar som vanligt. Långpanna imorrn o sen är jag ledig sön-mån. I like it. Det kommer nog bli en hejdundrades fylla på söndag skulle jag tippa på. Sen på onsdag är det dax för showen. Vilket innebär middag med massa folk från jobb. Typ som Wallmans för er som inte fattar.

Jag vet liksom inte vad jag ska skriva i denna blogg längre. Skulle ju kunna berätta om allt sjukt som händer. Men känns som om jag hoppar det. Har faktiskt vart städad nu under några fyllor. Det behövdes kan jag säga. haha.

Dax att sova.

puss

Jag är kass på detta.

Nu har jag tillomed fått sms om att jag är dålig på att uppdatera. Då är det fan illa asså. Men seriöst. Antingen jobbar jag, åker bräda, umgås med folk i stugorna o dricker lite öl då och då. Så hur ska jag kunna ha tid med det?
Som plus i kanten på det så fungerar inte mitt internet heller. Får låna Idas dator hela tiden. Men snart så mina vänner så får vi ett trådlöst bredband till stugan. Telia är dock inte dom snabbaste i världen på att fixa bredband.

Förutom det så.
* ska jag köpa en bräda av min kära granne Myran. Ingår i priset gör även ett par googles.
* är jag ledig måndag, tisdag o framför allt söndag nästa vecka!
* äger jag 40 kronor tills på fredag. Dom ska läggas på en öl på HC ikväll.
* kommer Camilla från jobbet på Ven till oss o äter ikväll med hela familjen.
* trivs jag som fan fortfarande.

Nu ska jag bege mig till personalafterskin o inta en fanta innan jag börjar jobbet klockan 16.


puss o kram

Hello.

Imorse va det bara att pina sig upp fast än man inte började förrns 16... köksmöte deluxe klockan 9! Men det gjorde inget. Jag har hunnit med mycke nu innan jag sticker till jobb om ett par timmar. Hela stugan är städad från topp till tå. Minus pojkarnas rum då. Systemet är avklarat, pantat pet-flaskor har jag gjort. Även avnjutit en riktigt god lunch på Wärdshuset. Måste berömma Markus o co sen. Jääävligt gott va det!

Min grymma sambo har även fått sjukt mycke beröm på jobbet o kommer snart ta över ansvaret för baren. Det tycker jag är coolt. Jag själv kan dock bara skryta om att jag delar allt med henne. Men då ingår baren oxå va? haha ;)

Måste även skriva att jag nästan ryser när jag tänker på hur kul det är här. Ångrar inte en sekund av att jag åkte hit. För shiiit va kul jag har. Helt skrämmande nästan. Tjohoo.


Nu ska vi ta oss till Lodgen o dricka varm choklad innan jobbet.

puss o kram

Ledig? trodde jag ja...

Det va väl då självaste faaan. Min enda lediga dag på över en vecka va idag. Vad händer? Jo nån fan sjukar sig igen. Balle. O då menar jag inte en skånsk balle!
Jaja, vad är väl en dag framför tvn?

Börjar dock inte förrns 15 o folk är fullt medvetna om att jag är dyngbakis. För satan vad alkoholen tog över mitt liv igår. haha. Kul hade jag allafall. Riktigt kul. Det enda som sög va väl att jag lyckades bränna alla pengar igår. Smart-ass. Så blev ett samtal till min kära Mikaela. Hon lånar mig 300 till löning. + att dricksen kommer på söndag. Tjoo. I like it.

Nu ska jag kolla butterfly effekt o halvsova.

puss på er

Jag orkar inte mer...

Martin - lite bättre.... hmmm?

Jag har så kul här så jag hinner aldrig skriva. lovar att ta tag i det imorrn. Ikväll är det harrys som gäller o jag är ledig imorrn. så det blir nog all-in.

+ att jag skurit mig i varenda fingerspets så det gör ont o skriva. Klantig? jag? inte alls.

puss