Dax för semester uppdatering.

Sicken bra vecka jag haft. Började i torsdags då jag tog mig till Kungsör med morsan o dom som vart o hälsat på i skåne under början av vecka. Något som enligt mig själv kan klassas som helvetes färd. Det tog nästintill längre tid att ta sig hem än vad det gjorde när jag, mikaela o malin lämnade Osby i ett snöoväder för 4 år sen. Men inte ska man väl klandra att det ingår i dagsplaneringen att eftermiddags fika MÅSTE tas 15-15.30. Jag är inte bitter.
När jag väl va hemma drog jag iväg för att möta Malin. Kvällspromenad till OK stod på schemat. Natten avslutades på Misteln med kedjerökning med Matilda!


Fredag - Klockan 9.31 tog jag tåget mot Gävle där jag blev uppmött av Hannah (brorsans tjej). Vidare till systemet o sedan ut till Sätra. Där låg min bror som en annan padda i barnpoolen dom nyss inhandlat till den lilla gården. Så jag joinade jag med. Kvällen bestod av gråtande till fotboll. Som jag tjöt när sverige gjorde 3-3. haha. Sjuk känsla när vi väl förlora. Både grymt besviken o riktigt stolt! Efter det blev det fest för hela slanten med grannarna!

Lördag - Taxi till Strömsbro för att träffa Stridh, Tobbe o Sunkan. Riktigt najs dag. Grillning, solning, freesbee, fotboll, studsmatta, bad. osv. Det va längesen jag skrattat så mycke på en dag. Hade fan träningsverk dagen efter.hah. Även denna kväll avslutades i fylla. Lite väl mycke fylla kanske eftersom varken jag eller stridh minns vårat fylletjaffs som slutade med att han lämnade Gävle för Sandviken. haha.

Söndag - Upphämtad av Lena (moster) för att bege oss ut mot Utvalnäs. Perfekt dag som i stort sett bestod av sol, bad o simutlärning! Låg och guppande ute på en madrass på havet tills jag va sönderbränd o gav upp. Kvällen bestod av lite vin, middag, irish coffee o prat nere på bryggan.

Måndag - Tåg till sthlm. Hängde lite på stan o shoppade lite. Insåg att jag nästan inte spenderat några pengar alls på semestern. Så vafan. Va ju tvungen att bränna lite. Mötte upp med Empa. Satt i bilkö o skrattade o snackade gamla minnen. Sedan vin o ännu mer prat. Ner till "medis" för att äta middag o dricka öl. Där joinade även Pälle, Viktor och Fredrik. Riktigt kul hade vi. Kvällen slutade med att jag o Fredrik gick ut. Jag fick köpstopp o gick till slut hem...haha.

Tisdag - Kungsör. Hängde lite i skillinge. Grillfest hos mig på kvällen. Riktigt mysigt va det o fick träffa lille Felix med!

Årets semester? Ja, enligt mig allafall. Men för att vara på den säkra sidan avslutade jag gårdagen med att beställa en resa till Bangkok. Jag o Säffle Danne entrar Bangkok den 30/9 o blir kvar i Asien till 30/11. Man kan aldrig få för mycket av det goda så att säga. Meeeeer semester, yeees! :D


Nu blir det Ven. Ikväll blir det nog Tuna skulle jag tippa på.

puss o hej