Tog semester en vecka i förväg.

Kan man tro. Allafall om man går in på denna bloggen. Men vafan. Jag har typ lagt ner detta. Någon dag ska man väl växa upp? hah!

Nu är det allafall semester. Det blev som sagt Gävle-Sandviken-Gävle-Sthlm- Kungsör. Det som gav mig lite eftertänkande va idag när jag lämnade Ven när Camilla brister ut att " men vadå, fixade det sig inte med P&L biljetten? Att du inte sa nåt, jag hade ju kunnat fixa en. Känner en som jobbar där."  haha, men det är skitsamma nu. Tågbiljetterna är bokade, väskan är TOKpackad (ungefär lika packad som jag kommer bli under helgens gång) och jag är glad över att få träffa dem jag kommer träffa på resans gång. För fyyfan va längesen det va!

Nu tar jag semester på riktigt.

puss

Mitt vackra kollage. Min semester!

2 på en dag.

Betyder att man inte behöver uppdatera mer på hela veckan. haha. Jodå, det ska jag försöka göra. Har lite väl dåligt med läsare bara så det känns helt lönlöst...

Har nästintill gett upp mitt festivalande. Biljetterna är alldeles för dyra i andra hand och jag vill få sålt min biljett jag har först. Istället har jag planerat om min semester totally. Om jag nu inte får nån biljett, vilket det ser ut som så blir det istället denna rutt : Kungsör- sno pappas bil - Gävle-Sandviken-Kungsör igen. Tänkte försöka hinna med Sthlm med om någon av mina vänner där uppe känner sig manad att ha mig som inneboende en natt ? :)
Känns som om den semestern är lika klockren den. För har varken träffat släktningar eller vänner där uppe på 2 år. Long time no seen så att säga. Och en lördagskväll i Sandviken slår väl aldrig fel? Det kan helt enkelt inte bli tråkigt. haha.
Jag är med andra ord inte lika deppad/arg över festivalen längre. Hoppas bara att jag får biljetten såld på någe vis. ( så nu ska jag inte deppa i köket mer Martin. haha)

Jag har absolut inte gjort någonting vettigt idag. Eller jo, en sak. Sånt där privat som man inte kan skriva på bloggen. Men är allafall på Hilda med att sluta röka nu. Införskaffade mig en snusdosa idag istället. Får se hur det slutar.
Tvätt-tid hade jag med. Och på något konstigt vis lyckades jag glömma bort tvätten o kom på den 16.40 när min tid slutade 17. Hann allafall med den, men som vanligt hänger det tvätt i precis hela lgh. Lite av min grej det där.

Nu hade jag tänkt att göra mig ett kollage som jag ska lägga ut på bloggen så jag kommer lite i semester stämning.

Ett stort grattis till Mimmi o Jocke med som utökade familjen till 3 idag. Och va va det jag sa Malin, det blev en pojke! :)

puss

Typiskt mig.

Jag har ju lyckats totalt. Eller misslyckats totalt, beroende på hur man ser det. Köpte ju biljett till Peace and love för ett tag sen. Eftersom jag skulle bo hos Jonna skippade jag att ta camping-biljett. Vilket jag sent ska glömma nu. Hon fick ju tyvärr inte ledigt. Jag styrde om min planering o ringde hem till Kungsör där det visade sig att Jeppe tobbe o en kille till skulle dit. Vi bestämde att jag skulle tälta med dem o allt va klart. Tills jag insåg att campingbiljetterna va slut o jag va körd. Nu ligger min biljett ute på tradera på försäljning o jag budar för fullt på biljetter med campingplats. Men dom är inte billiga direkt. Men nu vill jag inget hellre än dit. Det är så sjukt störande o jag ska aldrig mer i mitt liv välja det billiga alternativet. Får se hur detta slutar.

Förövrigt så har jag ledig dag. En tråkig sån eftersom jag kan räkna mina vänner på en hand som man kan umgås med en måndag som denna. Och dom jobbar. Den där andra filuren jag brukar umgås med verkar inte heller va så intresserad av det. Att svara på ett mess verkar ansträngande. (ska inte lacka ur här så skippar det)

Så jag sitter nu själv o kollar videos på youtube. Den bästa är helt klart "i huvudet på en säsongare". Jag längtar som vanligt tillbaka till saker jag gjort.

Plans for the week:
-Jobb tisdag till torsdag lunch.
- Ut o äta med massa folk i Landskrona på torsdag.
- Midsommarafton? Stå o grilla till 120 pers som inte orkar anstränga sig själva en dag som denna.
- Midsommardagen - Personalfest deluxe.
- Söndag, förhoppningsvis hem o packa för peace and love. Annars ska jag packa för kungsör - gävle - sandviken.

puss o hej

Tisdag.

Jobbat för fullt sen igår. Har dom dära "roliga" studenterna från Lund här. Eller ja. Studenter kanske man inte ska kalla dom heller? Det är dom dära as-smarta från hela världen som studerar till proffesorer. Typ dom som siktar på Nobelpriset om 50 år. Så inte ska väl jag klanka ner på dom. Om man tar min IQ o gångrar det med några miljoner så kanske jag blir lika smart som dom?
- På tal om min IQ.... som grädde på moset så avslutade jag lunchen med att lägga armen i värmeskåpet o skaffade mig en tatoo. Inget nådigt brännmärke...hah. Frågan är om man ska skratta eller gråta?


För övrigt. Helgen va riktigt bra. Lördagen fortsattes hos Dennis med Buzz, snack, fotboll, massa öl, allsång osv. Vi avslutade kvällen med totalfylla på scenen på Harrys. Eller njaaaee. Passade även på att ta en taxi till Lund vi 4 snåret. haha. Dyr resa. Men det va det värt. 
Söndagen spenderades i Lund. Bakfull. Vid 17 snåret satte jag mig i ett tåg o tog mig hem till Hbg. Där intog jag liggläge i soffan o rörde mig inte förrns klockan vart 23 o sängen kallade. 

Just nu sitter jag i stugan på Ven. Det är rätt sjukt egentligen. Jag slutade 20 o hade all tid i världen att ta mig hemåt. Vilket jag inte skulle tvekat en sekund på förra året, även fast jag börjar 9 imorrn. Men jag har det bra. Det är rätt mysigt med en tv som skrålar o susar som om den stod på ett äldreboende. 
Igår stannade jag oxå kvar. Åkte inlines (som snart ska läggas upp som proffsfilm på facebook), spelade kort med Mange o Jonte. Sen avslutade jag o Mange kvällen med att göra massa quiz på facebook. Det bådar inte gott då vi båda ska dö av en cancer-knöl på röven. Heeelt sjuka svar.

Tänkte att jag skulle börja med något nytt på bloggen nu under sommaren. " Trummvirvel" - Veckans citat.
Mina arbetskamrater kan kläcka ur sig både det ena och det andra. Nyktra som fulla.
Mellan två st på väg hit med båten.
- Jaha, har du tjej. Hur/vem är hon då?
- Vadå? Hur menar du? Hon har väl fitta o pattar som alla andra tjejer?
- Men så kan man väl endå inte säga?
Ehhhhh. Svar nej. Men tydligen kan vissa. hahah!
Sen har vi ju the one and only. Nämner inga namn då det kan bli endel konsekvenser. haha.
Mellan två andra av dom på en fest.
- Asså, om jag inte går hem med *piiip* ikväll. Då ska fan vi ligga!
- Okej.

Klart jag har kul fast jag är på Ven. Inte en tvekan. På midsommardagen laddar vi upp för personalfest. Då ska fan denna ö göras osäker igen. Gammlegård. Here we come! :)





Nu ska jag kolla Greys o sova lite.

puss

Första lediga lördagen i Hbg.

Sen den 22 november faktiskt. Helt sjukt. Ikväll ska det drickas öl hos Dennis o kolla när Sverige sätter Danmark på plats. Jag har tippat 2-1 till Svea på jobbet. Så det är bara att hoppas!
Gårdagen spenderades på jobb fram till 21 båten, sen hem. Mysa o kolla film. Som förövrigt va hur kass som helst. Men va gör väl det med rätt sällskap! :)
Korpen-cupen gick åt helvete för grabbarna. Va ju det jag sa. När inte jag va med. haha.

Nu är det dax att bege sig.

Have a nice evening.

En dag kvar!

Har jobbat hela veckan lång. Nästan. Snart är jag långledig. Lör-Mån kväll. tjo. Här ute på Ven händer det inte mycket. Har nyss haft skönhets-salong i p-stugan. Karolina har plockat mina ögonbryn. Ont som faaaen gjorde det. Alltid intressant att veta....
Imorrn blir det hem med 21-båten. Får se vad som händer efter det. Verkar inte va nån idé att förvänta sig nåt.... nog om det. På lördag blir det korpen-cup. Som jag dock inte får va med på. Hur taskigt är inte det? Grabbarna vill inte ha med mig i laget + att man måste va registrerad korpenspelare. Jag är ju registrerad som proffs. Så det går ju inte... ;)


oj, tvärt slut. Ska ta en öl med jobbarkompisarna. Kassan stängs nu. hoho,.

HejHeeeeeeej Välkomna!

Och jag klagar på mitt jobb? Den stackars jäveln som står o tar kort när man kliver på Cinderella är det nog fan så mycke mer synd om. haha. 

Nu har det dröjt ett tag med uppdatering igen. Dåligt. I know. Men vet ni hur kul jag haft den senaste veckan? Och hur bra allt löste sig till slut med deppet i de förra inläggen? hihi.
Får väl börja nånstanns. I torsdag jobbade jag som sagt bara till lunch sen mötte jag upp Danne o Buffi på Knutan vid 14 snåret. Trevligt återseende. Körde upp Buffis bil till mig sen begav vi oss till stan för att ta några öl, käka thaimat o kolla baltjejer. Hem o slira om. Förfest med det nu välkända spelet Buffalo. Spårade redan där o det shotades redan vid 20 tiden. Fick skjuts tidigt ner till hampan av Mikaela där det shotades vidare o dracks ännu mer. Efter det så är minnet lite oklart hos de flesta av oss. Men vi hann med Utposten o en kebab innan vi begav oss hemåt. Jag somnade snabbt, Danne spydde, o Buffi duschade o befann sig på balkongen de närmsta timmarna för att få bort rallyfyllan. (den när hela rummet snurrar) haha. Helt galet fulla blev vi. Ingen är förvånad.
Fredagen startades med att beskåda Buffi när han satt o ringde på Epa-traktorer på blocket. Det är inte många indianer i kanoten där inte. Sen körde han ner oss till stan o begav sig hemåt. Jag o Danne drog vidare till Danmark för att dricka igen o kolla in vad danskarna gjorde en lördagsförmiddag. Linedance? Vad sysslar dom med? Är som jag alltid sagt, det är nå fel på danskar.
På färjan hittade vi även en tidning och i denna hittade vi årets annons. Det va ett coverband som spelade på Harrys, inte vilket som helst, utan Stereo. Det bästa afterski-bandet. När dom är i Sälen o spelar kämpar man innerligt för att få ledigt till söndagen o p-afterskin. Lovely.
Hem för powernap o förfest. Mikaela o Elin kom för att joina oss o vi hinkade åter igen massa alkohol till spelet Buffalo. Ner på stan för att möta Linn, Dennis o en tjej till. Satt ett tag på uteserveringen Docken innan vi drog oss vidare till Harrys. Där vi kämpade en stund för att få in Danne o Elin. Det är 23, som vi alla vet har Danne inte ens fyllt 20 än. haha. Men vi lyckades. Dansade loss till Stereo o svepte White russian, sen blev det hemgång. Hyrde ut min lgh till vissa o jag själv fick infinna mig på Ättekulla! :)
Lördag. Jobb igen. Tog mig en taxi ner till Knutan. Trodde jag höll på o bli lurad av taxichaffisen när jag kollade på taxametern. Vafan har du tryckt in storhelg för? Det blir ju svindyrt!? Hans svar va - Men lilla gumman, det är faktiskt pingstafton idag. Faaaaaan , va min första tanke o notan hamnade på 290 kr. Varför ska jag alltid lyckas? Och varför tog jag inte taxin till Ramlösa station? Vilket är halvvägs.....jaja. Livet är hårt ibland. Och så mycke pengar som jag la på alkohol dessa dagar är helt sjukt. Men det va det värt. För fyfan va kul jag hade båda dagarna!
Tack för ett trevligt besök Danne o Buffi!





Resten av helgen spenderades på jobb. Igårkväll va jag o Hilda på telegrafen o kolla Hif. Det va ju ingen vacker syn. Men 3dje platsen är fortfarande vår.

Nu ska jag kolla färjan. Sicka miffon asså. haha.

puss o kram