Tisdag.

Satan i gatan vad jag har shoppat idag. Jag är nöjd som faen! Har bl.a handlat ett par nya skor. Höga som fan enligt mig, så förvånar mig inte om jag går med gips från och med torsdag kväll.
Efter det begav jag mig hem för att städa lgh som sagt. Nu är det hyffsat fint här allafall så jag slipper skämmas när man får "fin-besök" på torsdag. ( lägg märke till " ") haha.

Sitter nu här i min soffa o tänker. Lite för mycket faktiskt. Jag fattar inte riktigt. Det är nåt som inte stämmer. (åh, fan). En del av mig tror en  sak o en del en annan osv. Skumt.

Nu ska jag kolla vidare på desperate o ladda om för en ny dag på Ven.

Bloggar nog inte förrns på söndag igen. Beror på vilket humör jag är på.

Dagens låt.

Nerlagt!

Humöret är på topp igen. Inte riktigt min grej att bry sig om sånt skit faktiskt. haaha.
Morgonen har tillbringats med lyxfrukost eftersom att lönen så väl efterlängtad damp ner på kontot idag. Har redan lagt undan 10 000kr fast jag betalat alla räkningar. Så klart jag blev rik denna lön. ;)  tjooo.

Veckans planer.
Måndag - jobba kväll. Sova på Ven.
Tisdag - jobba lunch, hem o shoppa loss med Mike, städa lgh.
Onsdag - jobba långpanna.
Torsdag - jobba lunch, hem fort som satan, möta Buffi o Danne, pimpla alkohol, ut på krogen.
Fredag - ledig, hänga med Danne o Buffi, åka till helsingör, festa ännu mer.
Lör - Sön? Jobb som vanligt. Men det gör inget för jag tror denna vecka kommer bli klockren faktiskt.
Sen har vi ju nästa vecka. Då är jag ledig lör-sön. Vad hände där liksom? Glidarschemat deluxe!

Nu ska jag bege mig till vänliga Ven. Har jag "tur" kanske jag stöter på massa turister på båten/bussen. För ååååhhh va mångla cyklar, undra om det finns en blå? (finns bara gula hyrcyklar) Eller, höhöhö, har ni nå whisky här eller?
Finns tusen sånna idiotkomentarer som brukar pluppa upp. Men nu hinner jag inte skriva mer. För då missar jag tåget o då blir det ett jäääävla liv :)

Arg igen. Trött på det.

2 uppdateringar på en kväll är inte illa pinkat. Men jag måste fan skriva av mig. För satan i gatan vad lack jag är just nu. Vad i helvete är problemet? Väx upp för fan. Bete dig som folk.
Det jobbiga med bloggar är ju dock att man inte kan skriva vad som helst heller. Pissigt. Kanske ska starta en med lösenord istället så man kan? We will see.


Som grädde på moset så har jag en hata Hbg dag med. Är så fruktansvärt trött på denna stad. Redan. Längtar tills det är dax att säga upp lgh o dra härifrån. För fy fan.

Nej, ingen idé att skriva mer.

Hård helg, nykter som full.

Torsdagen spårade ju totalt som de flesta redan vet. Jag kan bara inte dricka bag-in-box. Jag dricker tills det tar slut. Dock tog den ju inte helt slut eftersom jag somnade långt innan. Så ingen utgång för mig. Billigt blev det väl. Men kul va det inte att vakna dagen efter o inte fatta ett shit. Jaja, de problem jag fixade åt mig själv under nattens gång är nu lösta allafall. haha.

Resten av helgen har vart jobb jobb jobb. Kväll i fredags, heeeel dag i lördags o så frukost idag. Men jag blir rik. Så småningom.

Denna söndag har bestått av promenader. Först gick jag till båten imorse. Sen ut o gå en sväng med Mia. Riktigt kul att träffa henne, vilket jag inte gjort sen i höstas! Efter det blev det årets prommis med Mike. Vi gick i nästan 2 timmar och konstaterade att vi enligt eniro gått en mil. Rätt duktigt gjort faktiskt.

Kvällens planer har tydligen gått i kras. Ingen är mindre förvånad än jag.

Mer saker har gjort mig besviken idag. Vet inte varför jag bryr mig. Är snart 2 år sen vi sågs. Men endå. Lycka till i allafall!

Nu ska jag se livet från den ljusa sidan. Snart är det torsdag. Då kommer Buffi o Danne. Det kommer bli klockrent!

puss o hej

Dagens låt.

Torsdag = fest!

Idag är jag ledig. Riktigt najs är det. Solen skiner, ikväll är det fest + utgång. Livet är på topp helt enkelt! Förhoppningsvis så kommer Rille hit o hälsar på oss helsinborgare med. (wärdshus-rille). Kommer bli riktigt najs!
Ska snart ner på stan o njuta av det fina vädret med Mikaela. Tyvärr är väl de flesta affärerna stängda. Men mig gör det inte så mycket, fattig som jag är. As usual 4 dagar innan löning liksom. haha.

Fick dock 2 lönespecar igår. Från Sälen och Ven. Det va en vacker syn för ögat kan jag tala om. haha. Här ska sparas.... men lite scchhtek måste det bli allafall. Det är jag fan värd. ;)

Annars då? Jo, är väl som vanligt. Gårdagen spenderades i bitterhet. Jag fattar fan inget alls. Fast samtidigt bryr jag mig inte ett skit. Du är konstig. Jag är konstig. Men det har vi ju vetat länge! Så man får väl dra fram den vanliga kommentaren som följt med mig sen Espana, Fuck it!! Varför orka lägga ner energi på nåt som endå kommer skita sig om 4 månader?

Nää, nu är det stan som gäller.

Have a nice day!

To long...

Nu börjar det bli sådär hattigt mellan inläggen igen. Riktigt dåligt.
Helgen har tillbringats på Ven. Som alltid. Va ju iförsig ledig i fredags. Vilket resulterade i en hejdundrandes dagsfylla. haha. Det blev som jag skrev i förra inlägget. Stack upp till Ättekulla runt 22 snåret i torsdags kväll. Hem till Dennis för att hämta öl o sen vidare till Jimmy. Slutade med att vi blev aspackade. Snackade en jäkla massa skit o sen däcka jag ett tag. Blev väckt tidigt av byggarbetare o kunde inte somna om. Så Jimmy föreslog att vi skulle hem till Dennis på ölfrukost. Klockan 10 satt vi på Dennis balkong med varsin öl igen. På eftermiddagen förflyttade vi oss till Milano o sen till Andys balkong. Där det va redbull-vodka på menyn. Sjuk dag. Men riktigt kul hade jag!

     


Igår va jag ledig. Gled runt på stan med Anna. Köpte värmeljus. Eller rättare sagt. Anna gjorde det åt mig. Mitt kort gick inte igenom när jag skulle betala. Dom kostade 15kr. haha. Grejen va den att jag "visste" att jag hade pengar. Lite allafall. Så jag fattade noll. Gick hem o kollade vafan som va fel. Nej men då har väl det dragits pengar från Kläppen. Den 2 februari va vi där på personalfest. Allt det jag drack den kvällen drogs igår. haha. Heeeelt sinnessjukt. Får man ens göra så undrar jag? Dra pengar 3,5 månad för sent? Dåligt retard.

Idag har jag vart på Ven igen. Jobbar dock bara lunch denna vecka. Så är hemma varje kväll. Förutom fredag-söndag då. Men det är man typ aldrig. Det bästa för dagen är Jontes kommentar när vi diskuterar en vän till mig. Kommer tyvärr inte ihåg ordagrant. Men något i stil med hennes livssyn är nog fan lika dålig som det man spolar ner i toaletten, vad är det för fel på henne?  Det lät fan inte lika kul nu när jag skrev ner det. Dåligt. Men men. Kul för stunden va det allafall.


Imorrn är det jobb igen. På torsdag är jag ledig. Då är det fest som gäller.

Nu ska jag ladda upp ett youtube klipp här så jag kan bevis för Malin att jag kan. Och det är inte vilket som helst. Utan den låten som är klockren. Som har varit bäst under hela säsongen. Njut.




puss.

This is not my way of living.

Ibland känns allt sådär hopplöst igen. Som det gjorde i höstas. Problemet är att jag ibland tröttnar på denna stad. Har ju fan inte ens vart ut än. haha. Jag blir rastlös av att inte ha typ 20 pers i närheten mig som jag kan hälsa på när jag känner för det. Jag klarar inte av att vara ensam. Inte ens en dag. Sjukt. Jag har helt enkelt blivit sällskapssjuk. Finns det piller mot sånt?
Skulle egentligen ha jobbat ikväll. Men jag tyckte det lät konstigt med 3 sevritriser på 36 pers o frågade om det skulle va så. Det skulle det inte. Så jag slapp servisen o sitter nu hemma i min soffa. Bra eller anus? Ingen aning faktiskt. Hade ju vart gött med lite mer pengar i till maj-lönen. Men samtidigt skönt o sova ut imorrn. Är ju ledig imorrn. Nice.

Ikväll händer det inte mycket. Kanske ska iväg till Ättekulla för att dricka öl med Jimmy när han slutar. Får se hur det blir med det. Min plan för morgondagen sket sig ju eftersom dom flesta ska va nyktra. Jimmy ska till Tyskland, Mikaela o Bengan ska till gbg...osv. Så får se hur det blir med den lilla festen jag tyckte vi skulle ha.
Dagen ska allafall tillbringas på stan om det är fint väder!

Förövrigt så vill jag boka resan nu. Så man vet att det verkligen blir av. Men det blir det. Det bara måste bli så. För hur soft hade det inte vart o ligga på en strand o bara ta det lugnt? Typ som den här - Perhentian iland, Malaysia.




goodbye.

Im going back to Asia.

Det blir så. Jag ska till Asien i höst. I like it a lot! Åker iväg i 2 månader o sedan tillbaka till Sälen. Om dom vill ha tillbaka mig dit förståss men det ska nog gå att lösa! :) Så nu är det dax att spara pengar. I massor. Säga upp lgh till första oktober med. Måste bara boka resan när skatten kommer så att allt är klart. Shiiiit. Fan va lovely, jag är överlycklig.
Nu gör det mig igenting om jag så jobbar röven av mig i sommar o missar allt. peace and love blir den enda lediga tiden för mig. Tjooo!!!

Dagen till ära ska jag tillbaka till Ven. Är ledig fredag igen. Sen jobb resten av helgen! Money money money.

Har inte så mycket annat att skriva utan uppdaterar ikväll istället.

puss o hej

Söndag.

Jaha, då va första helgen på backafallsbyn avklarad. Skönt. Bara typ 15 kvar. haha. Igår efter jobbet begav vi oss mot Tunakrog. Det nya stället som öppnat på Ven. Inge kul folk alls. Kände igen 1 endaste bara. Resten va dyngraka gubb-turister på rymmen från sina fruar. Dom sov i baren, sjöng, osv. Men det bästa va när dom skulle cykla därifrån. För hur kul är det inte att se en dyngrak kostym-nisse ramla omkull på cykeln vid första trampet? haha.

Idag har jag jobbat frukost. Vilket jag tydligen ska göra 3 söndagar till på rad. Spelar inte så stor roll egentligen. Om det inte händer nåt kul en lördag på Ven förstås. Dom brukar det kunna bli lite jobbigt att pallra sig upp. Men jag överlever nog.
Även korpen-matchen har checkats in idag. Vinst till Ättekulla med 5-1. Good work there! Efter det va jag hem till Mikaela o Bengan, sedan hem. Skulle egentligen fått besök ikväll. Men blev inte så. Blir imorrn istället.

Imorrn är jag ledig. Tvättning, promenad, träffa Mia står först på schemat.

Har funderat lite över mitt liv idag med. Vill fan till Asien i höst. Och sen Sälen till vintern. Vill säga upp min lgh med. Men samtidigt känns det som om jag borde "växa " upp, skaffa fast jobb o sånt annat skit. Meeeen Nej. Man lever bara en gång. Det är nu eller aldrig. Jag kör på nu. Världen, here i come!

Nu ska jag skratta vidare till Wipe Out. Sen blir det nog filmen Australia. Har fortfarande inte sett den fast den funnits på min dator i 3 månader.

Hoppas ni haft en bra helg!

Finns det nå tråkigare?

Ta inte illa upp nu alla vänner som är servitriser. Men hur kul är det? Jobbade i servisen igår kväll här ute. Sen kan det ju va så att det är värdelöst för att jag varken får stå i baren eller bonga. Men endå. Shiiiit va trist det va igår. Fulla o odrägliga människor. Fyfan. Ni är grymma som klarar av det allafall!
Dagen till ära ska jag tillbaka till köket. Lovely. Förhoppningsvis slutar jag hyffsat så det blir kanske en premiär på Prästa ikväll. Elin är ju här o jobbar med o hon brukar inte vara svårövertalad. Frågan är ju bara om jag kan visa mig där. haha. Skandal. Denna sommar ska bli lugn. Eller?

Nu va det meningen att jag skulle lägga in ett youtube- klipp. Men det gick ju sådär. Teknisk som jag är. Ni får klara er utan helt enkelt.

Nu är det dax att hoppa in o jobba.

Have a nice day and evening.

puss

Nöjd.

Har nu haft mina första dagar på Ven. Helt okej faktiskt, men sjukt mycke lugnare än i Sälen. Vilket är jäkligt skönt. Ibland.
Jobbar hela helgen med. Ikväll i servisen o resten i köket. Skönt att kamma ihop lite timmar så man får en hyffsad lön i maj allafall.

Mest av allt så längtar jag till den 28 maj. Då kommer Danne o Buffi. Kommer bli galet kul och galet full ska jag bli. tjohoo.

Nu ska jag ta mig en promenad. Sen käka lunch o bege mig mot Ven igen. Blåser som fan gör det så båten kommer väl gå under.....haha.

puss o hej

måste bara tillägga en sak. Svennebanan låten är kanske inte världens bästa. Men texten? KLOCKREN!

Thaimat, regn, fika, derby, öl.

Hann med rätt mycke igår faktiskt. Gick ner på stan vid halv 15 för att möta upp Markus o Johan. Käkade lunch på asiakock. Svingott. Sen började den stora kampen efter biljetter till matchen. Åkte upp till Olympia för att fixa, men icke. Södra stå va fullsatt men det skulle kunna gå o få en biljett efter klockan 16. Så vi åkte hem till Johan o väntade. Tillbaka till 16 o tur hade vi. Biljetterna va kirrade så vi stack ner o fika så länge.
Hann se Buffi oxå. Mer än så blev det inte. Fanns inte ens chans att röra sig på läktarn så vi vinkade till varandra istället o pratade i telen....när det väl gick o komma fram. haha.
Matchen va lika galen som alltid under ett derby. då menar jag inte det som sker på plan utan det utanför. Helt sinnes. Helt sjukt töntigt om inte annat. Till slut fick jag som jag ville o Helsingborgs stolthet Henke avgjorde matchen i 89onde minuten. Lovely.
Drog oss vidare till Olearys efter matchen där vi blev inspärrade av polisen eftersom hela HIFs huliganliga va där med. haha. Jaja, efter att vi druckit upp våra öl så försvann poliserna o likaså huliganerna. Nattamat på Max o sedan hemgång. En riktigt lyckad dag/kväll!

Imorse vaknade jag tidigt o Mikaela kom o hämta mig för shopping på willys. Sen frukost hos henne o vidare på fika hos Fatima.

Nu är väskan packad, skånekortet inhandlat och tågtider uppkollade. Imorrn är det dax. Ven here i come!

Gonatt.

(detta skulle ha publicerats igår 5/5 med det blev nå fel)

Back in Skåneland.

Efter en veckas semester hemma i Svedala så är jag äntligen hemma i Hbg. Sitter nu på min traditionella plats i soffan o spanar in tvn o facebook samtidigt. Det känns faktiskt rätt skönt att vara hemma. Lite ensamt, men det får man ta och jag vänjer mig väl snart. Det skönaste av allt ska bli att sova i min alldeles egna säng. Kommer nog sova ett jäkla tag imorrn.
Det är vad min ena hjärnhalva tänker. Min andra är kvar i Sälen. För vad är väl en endaste egen säng mot alla dom roliga dagarna/nätterna man hade där uppe med alla klockrena människor? Inget för mig allafall.

Samtidigt har jag vart med om sånna här jobbiga tankar innan. Och jag vet att dom går över och att man efter ett tag tänker på dessa tillfällen med ett leende på läpparna. Livet är för kort för att sitta o grubbla över saker som varit. Dax att blicka framåt. En sommar med en jäkla massa jobb, festival i Borlänge och en hel del fest har jag framför mig. Och när det är över är det förhoppningsvis dax för Majkens igen. 100% av personalen ska tillbaka, för det har jag bestämt! :)

Nu är det dax att för första gången i år skjuta undan soffan så jag ser tvn från sängen, sen ska jag krypa ner!

gonatt.

jahaa...

Gårdagen va fan inte okej. Shiiit va dåligt jag mådde. Torsdagen tillbringades i malmberga för att fira krille. Va meningen att jag skulle till arboga på krogen sen men det va så jävla lång väntetid på taxin så jag orkade inte. Gick in för att bli totalt dyngrak istället. Lyckades gjorde jag. Va full igår morse när jag vaknade med så jag o Emil gick på´t igen. Ingen bra idé kom jag på sen eftersom jag skulle på middag med hela släkten i Julita. Överlevde den med, men kände då att baksmällan sakta kom krypandes. Sen blev den kvar till jag gick o la mig vid 23. Usch. Inte okej.
Men kul va det allafall. Tror jag. Det sista minns jag inte men tur är nog det. Snälla Eriks kommentar till mig igår när jag frågade om jag gjort bort mig - "ja, hade jag vart du så hade jag fan inte gått ut idag". Tack då.

Idag är det sista dagen i Kungsör. Skönt att få komma hem till hbg faktiskt. Imorrn ska jag steka i solen på västergårds IP o på måndag ska jag toksteka på Olympia. Derby står på schemat!

puss o hej