yo!

jahaja, back in the hometown Kungsör nu då. Skönt att vara hemma. Men tiden går riktigt sakta. haha.
I lördags när jag kom hem blev det fest här på ågatan. En rätt så lugn sådan om man bortser från Jeppes fylla. Men det är vi ju alla rätt vana med. haha. Stack in till Etuna vid 23. Harrys. Helt okej. Men roligast på kvällen va helt klart efterfesten med Sebbe, Rico, Martin mfl. (folk jag jobba med i Sälen) Riktigt kul. Blev hämtad av Elin vid 14 snipan dagen efter!

Idag är det dan före doppare dan kan man säga. Imorrn bär det av. Och jag vet att denna dagen kommer bli den segaste på hela jävla året. Som ett + i kanten på det så kommer jag inte kunna sova inatt. As usual.

Men som sagt. Slut på nedräkningen. Imorrn då jävlar smäller det. Fyyy fan vad jag med stolthet kan säga att jag är så sjukt jävla värd denna resa! Tjoooo! :)

puss o kram

Skratt eller gråt?

Thats the big question. Men men. Nu är det alltså dax för den sista veckan i Skåne. Kanske för alltid, kanske bara för några månader. Jag har fan ingen aning. Jag vet inte alls vad jag vill i framtiden. Lite jobbigt, men samtidigt rätt spännande att inte ha en aning om var man befinner sig i maj. We will see.

Helgen bestod delvis av jobb o delvis med fest. Lyckades ta mig hem med 21-båten i lördags. Det vankades inflyttningsfest på skolallén. Blev en hejdundrandes utgång. Men som alltid annars så behöver jag fortfarande installera alkolås på min mobil. Det är helt sjukt. Hade sån ångest igår så jag visste inte riktigt vart jag skulle ta vägen. Ibland undrar jag över om det är någon annan som hoppar in i min kropp efter ett visst antal öl. Tror fan det.

Denna vecka kommer bestå av -
* Packning
* 3 dagars jobb
* Bio ikväll
* Avskedsfest hos bengan o mike på fredag
* Tåg hem asatidigt på lördag (8.45)
* Kungsörs-reunion hemma hos mig på lördag inklusive utgång
* En traditionell bakis-söndag i Kungsan

Sen mina damer o herrar. Är det bara att packa om väskan. Fixa det sista inför resan. Sen bär det av. Till varmare breddgrader o mindre I-lands problem. Som jag längtar.

puss o hej

Im getting on it.

Tror jag börjar komma in i rätt bloggstämning igen. Nice. Ska bara lyckas locka med mig lika många läsare som jag hade innan jag lämnade lilla kungsör. På den gamla goda tiden hade jag allafall runt 50 läsare om dagen. Nu? Jag kan va glad om det är 7 st. Varav en är jag själv. haha. Inga blondinbella siffror här inte.

Gårdagen tillbringades på jobbet. Där jag o Linda fick en briljant idé. Not. Det va allafall så att 3 vilsna själar kom upp till oss för att äta middag på kvällen. 3 killar som varit ute o seglat ett bra tag. Riktigt snygga va dom med. Eftersom att Linda är upptagen själv så fick hon den briljanta idén att lämna ut mitt nr istället. Självklart gick ja den dumme fan med på det. Killarna ville verkligen se champions leage matchen. Så Linda trallade fram lagom till varmrätten, lämnade över en lapp med mitt nr och sa att dom väldigt gärna fick följa med mig in till Landskrona o kolla matchen när jag slutat. Själv hade jag knappt nån aning om vilka som spela. Jaja, det hela slutade med att de kom fram när jag satt o väntade på bussen. Tackade för inbjudan men att de ej skulle kunna komma in till stan eftersom dom hade egen båt o det va knallmörkt. Det enda jag fick ur mig med hes nervös röst va - nää, jag förstår det. Plus i kanten på att jag dessutom lät asförbannad. Dom kollade konstigt på mig o cyklade iväg.
Det kan va så att jag är världens kassaste o blygaste människa om jag inte har minst 3 glas vin i mig. Moget. Kul att man fyller 24 snart o fortfarande inte kan prata inför folk.

Idag är jag ledig igen. Dagens schema innehåller långpromenad, en sväng på stan, afrikansk dans(!!) och avslutas på Telegrafen med att beskåda Zlatan när han besegrar sin gamla klubb. Kan bli en bra dag. (med andra ord så är det inte en hata skåne dag idag) haha.

But heeey - just 14 days to go!


Fick lite hjälp av Vicky att hitta bäste låten för dagen med! :)



puss o hej

Jahaja, höst är fan inte najs.

Nog för att solen skiner o himlen är blå. Men på en skala ett till 10. Hur kul har jag en ledig dag i skåne. Förlåt alla vänner här. But thats the true. I dont like it at all. Det suger grus om jag ska va helt ärlig. Speciellt när alla jag känner jobbar. Jag kan inte sticka hem till mamma o pappa o hänga. Inte knacka på oanmäld till någon alls. Sånt kan man göra i Kungsör. Och i en personalstuga i Sälen.  Okej, jag har en hata skåne dag. Sorry. haha.

Inte varje dag jag tänker så positivt om Kungsör. Men heey, nån dag ska man göra det oxå. Allt är så mycke enklare. Visst det finns inget att göra osv. Men man kommer endå på nåt i allafall. Bara för att trotsa. Nu vet jag iförsig inte hur det ligger till nu för tiden. Har ju inte bott hemma på ett tag. Men endå.

Okej, slut på deppandet. Nu är jag i Landskrona. På nåt sett o vis går det väl att trotsa "det finns inget att göra" här med.

Är så sinnesjukt trött på detta o vill bara att det ska bli den 30 sep. Släppa allt. O bara glida runt o njuta i 2 månader. Utan att behöva tänka på nåt. Att det största problemet man har är om man ska ta en singha eller en chang, vilken bikini man ska ta på sig, om man ska bada i havet eller poolen, osv. Sånna problem gillar jag.

Nää, nu får det va nog. Ska ta tag i mitt liv.

herrå.

 



Helt okej dag!

Facebook vet allt!

Ibland är det rätt rolig fakta dom ger en! :)

You were born on Friday
Since you were born has passed 23 years.
Since you were born has passed 285 months.
Since you were born has passed 1,241 weeks.
Since you were born has passed 8,694 days.
Since you were born has passed 208,682 hours.
Since you were born has passed 12,520,930 minutes.
Since you were born has passed 751,255,806 seconds.

Funny Facts:
Your heart beat 1,001,423,989 times
Your hair grewn 357 cm.
You slept 69,552 hours
You ate 9,650 kg. of food
You drank 12,354 liters of liquid
You walked 50,425,200 steps, about 16,762 km.
You blinked 133,539,840 times
You farted 130,410 times, producing 391 liters of CO2 (carbon dioxide) and 304 liters of CH4 (methane).
You urinated 29,560 times, almost 12,606 liters.

puss

hey hoo!

jahaja, det här med bloggandet går ju sisådär skulle man väl kunna säga. Moget. Not.
Bor i Landskrona nu. Med min käre kombo Elin. Här ska jag vara parkerad till den 26 sep. Då bär det av hemåt mot Kungsör. Där jag stannar i 4 dagar. Sen jävlar är det dax. Asien here we come. Sååå jävla nöjd är jag. Detta kommer bli den bästa höst/vintern i hela mitt liv skulle jag kunna tänka mig.
Allt är klappat. Asien 2 månader. Hem o glida i ca 2 veckor. Sen upp till Sälen för ännu en säsong fylld med jobb, snowboard och HC. Nöjd är jag. Så sinnessjukt jävla nöjd.

Annars då? Jo tack. Jobbar i 2 veckor till bara. Skönt som fan att säsongen på Ven börjar glida mot sitt slut. Inte för att jag har tråkigt där utan mer för att jag är så jävla trött på att jobba. Hade kunna hängt på Ven utan o jobba då hade det vart helt ok....haha.
I fredags va det kräftskiva utan kräftor som stod på schemat. Slutade väl som alla andra fyller på den där livsfarliga ön. Alla blev dyngade. Tur va väl det så man inte va den enda. Vaknade upp halv 7 i tältet på stället o tog mig sedan hemåt med en sko. Brrra jobbat. Nu får det va nog. Nu sätter jag punkt på mina cpfyllor. Dax att växa upp har jag kommit på. Och känns inte som om man vill va totalt urspårad i Asien. Not the right place liksom. Räcker med att jag o jonas somnade på fullmoonstranden förra resan. Men men, vi är ju inte årets smartaste heller kanske...haha.

Nu är det dax att ta sig in till hbg o träffa lite folk o hämta lite grejer hos mike o bengan. Blir först dejt med henne. Sen ska jag ta mig vidare in till stan för att träffa johan o markus för fika o skitsnack! Lovely, har fan inte sett dem sen i april!

Nästa gång jag bloggar? Jadu, inte fan vet jag. Hade inte förvånat mig ett dugg om det är när jag sitter på ett internetcafé i Laos. Eller tillomed. I stugan på Gubbmyren med asmycke snö utanför.

Men ni kan ju alltid följa mig på resedagboken - larssa85. För där kommer jag uppdatera hela tiden sen. Annars blir mamma o pappa vansinniga nu när dom väl lärt sig hur man gör!

See ya!