Nytt liv, nytt bloggande

Även denna vintersäsong är nu över och endast en natt på murkel återstår. En jävligt ensam sådan skulle man kunna säga eftersom jag är själv kvar i personalstugorna. Att jag dessutom knappt sovit själv i en säng under hela säsongen gör nog inte det hela bättre. Men imorrn får även jag åka hem. Ska bli jäkligt skönt faktiskt. Klockan 9 imorrn bitti kackar mammsen o pappsen på dörren. Själv hade jag hoppats på att ta mig hem redan idag, men det är bara att bita ihop.
Avslutar kvällen nere i människobyn med en bit mat och några öl hos Kenta med Ida, Linn o Mattis.

Till sommarn så blir det Sandefjord som dom flesta av er redan vet. Har fått jobb på ett ställe som heter Midtåsen där jag ska jobba som kock. Bra lön o billig hyra så det blir nog bra. Sticker dit redan på måndag och börjar jobba på tisdag. Hade velat vara ledig o hemma längre, men inte så mycket att göra åt den saken. Bara att bita ihop och börja spara pengar så att man kan få en lång semester till hösten o vintern istället.

Nej, nu är det dax att avrunda för denna vintersäsong. Som inte alls blev som jag hade förväntat mig när jag satt i en solstol i Thailand och tänkte på hur förra säsongen var och att denna förmodligen skulle bli likadan. Det blev den inte alls, och vem hade trott att jag skulle sova i samma säng en hel säsong? Inte ens jag, men det är jag nöjd över och det har varit en riktigt bra säsong. Något lugnare än förra, men jag börjar ju bli gammal så lika bra va väl det. Och jag kan faktiskt erkänna att jag inte ens utnyttjat mitt HC-kort jag köpte i början av säsongen, sen om det beror på att jag inte ville dit eller om det va för att jag alltid blev så full så vågade inte ens chansa på att komma in, det är en annan sak. Jag har överlevt utan HC.
Sen finns det mycke annat jag kan skriva här, men jag avslutar där. Tack för en jävligt rolig säsong och på återseende.  

Puss på er // tant-larsson