Ledsen? Arg? Vet inte, men nåt är det.

Idag har varit en riktigt pissig dag. Och kommer nog fortsätta så denna natt med. Jag mår skit. Känner mig fruktasvärt jävla ensam fast jag inte ens är det. Eller, det beror väl på hur man ser det. Mest av allt just nu vill jag bara att Magda ska komma hit o jobba. Så att det finns nån. Som vet exakt hur jag funkar. Som man kan prata om allt med. Absolut kan jag det med vissa här och nu med. Men det är endå inte riktigt samma sak.  


På några år gick söndagarna från att vara de bästa dagarna på hela veckan till bland dom sämsta. Från bakis-skratt, film,härligt umgänge o toppat med HC under vintersäsonger. Till ja, detta är nog inte den värsta söndagen i mitt liv. Skulle snarare säga att dom existerade i Hbg. Men jag vet inte. Jag saknar det gamla. Tro det eller ej. Men. Jag saknar enkelheten i Kungsör. Jag saknar ER.

Vet att jag kommer ångra att jag skrev detta inlägget. Och nej. Jag är inte full. Men tror endå jag kommer tycka imorrn att det va onödigt. För imorgon är en ny dag. Imorgon är en bra dag.

gonatt

Blå isen.

Igår va jag ledig för första gången på 12 dagar. Nice. Upp tidigt som fasen, 8... För att dra iväg till blåisen. Men det slutade med att vi fick vänta till sena turen vid halv 12. Jag o Emma drog iväg. Jäkligt fint va det, men jag hade velat gå ner i en glaciärspricka. Så lite besviken var jag. Men nu är det gjort allafall. Känns som om det är en sån grej som att åka till Trysil när man är i Sälen. Man har en dag gratis. Till Trysil kom jag aldrig så nöjd att jag tog mig iväg på detta...haha.

Idag är det jobb igen. Börjar komma lite mer folk nu. Måste bara lära mig att hålla koll på allt. Men det löser sig det med. Som allt annat.

Råkade klicka ner lite kläder nyss med. Men det var inte så dyrt så det gör inget, men nu får det va nog. Kan ju ta med massa mer kläder sen när jag ska hem en vända.

enough.

bye.

Störande statistik.

Hur kul är det att blogga när det är nåt fel så jag inte ens kan se hur många som läser. Kul Jul.

Annars så är allt tipptopp. Fick mina älskade paket igår. Ett från cdon med Backpacker 3 i o ett från Nelly med en klänning o smycken. Innehållet va väl sådär men alltd kul att få hem paket. haha. Backpacker va inte alls som det va när man var 14 år o tyckte det va skitkul. O klänningen va sinnesjukt genomskinlig. Men det går väl att lösa på nåt sätt det med.

Läser många statusar på fejjan med. -Idag blir det stranden. - Härlig uteservering ikväll. - Äntligen semester. Osv. Tänker efter, känner jag någon avundsjuka? Nää. Det är faktiskt rätt sjukt. Brukar ju bli på pisshumör när jag inser att jag ska jobba hela sommarn o alla andra ska ha askul. Men nää. Vet inte vad det är. Antingen så kan jag inte riktigt fatta att det är sommar hemma. Själv går jag ju i vinterjacka varannan dag. Eller så är det så att jag insett att det är såhär det är. Jag jobbar alltid när alla andra är lediga. Men när alla andra sitter hemma, jobbar, kalla höstkvällar så ligger jag möjligtvis på en strand långt borta.
Det är max 10grader här nu, det blåser storm, inte en sol så långt ögat kan nå. 10 timmars jobb väntar. Men shiit vad nöjd jag är med det. Norska löner is the shit.

puss på er... ikväll är det boggien. And im the bartender. Typ.

Presenter från Bergen.

Dagen till ära har jag åter jobbat. Gick helt ok. No comments. Slutde riktigt tidigt. 22 för att var exakt. Så det blev fys kvällen till ära med. Är asnöjd. Först ut o gå på morgonen. Sen en liiiten prommis på kvällen o sedan gymmet. Vad hände liksom? Hoppas det håller i sig bara.

Medan vi andra har jobbat o stått i så har Moa o Micke varit i Bergen. 01.38 mötte vi upp dom på perrongen med kaffe o te. Det finns även en liten tradition kan man väl kalla det. Att när man reser iväg ska man ha med presenter hem. Och självklart fick vi det. Ett sovkit från NSB o ett par sovshorts från HM. Jag är nöjd o tackar glatt! :)
Desto svårare bara att komma på nåt kul att köpa tills jag ska hem till Sverige. Men nåt blir det, absolut.

Dax att spana vidare på nätet o sedan lite på Vänner innan jag sent som vanligt ska somna. Men vad gör väl det när jag aldrig börjar före 16. Undantag imorrn då iförsig. Då kommer det varor halv14. En liten turistattraktion i sig. Tåget kommer. Jag o en till står o håller upp portarna. Traktorn lastar ut, letterna som är toookstarka springer runt med allt. O japanerna står bredvid o tar kort. Ibland vill säga. Men jag antar att det kommer fler o fler. Japaner då.

Imorrn kommer säkert mitt spel oxå. Jag har gått loss o köpt Backpacker3 som jag ska förgylla mina dagar o nätter med. Längtar lite.


Sist men inte minst så har jag pratat med Sandviksborna inatt. Det gillar vi. Jag blir glad när dom ringer. Roliga grabbar det där!

puss o gonatt.

In a better moood...

Det hjälpte att gå ut o gå igår. Blev på strålande humör o hoppade glatt in o jobba på min enda lediga dag denna vecka. Men vadå. Jag är ju här för att tjäna pengar så klart jag vill jobba!
Idag skedde något mystiskt. Jag vaknade inte förrns halv 14. Vad hände där liksom? Fick bli fys på kvällen istället för morgonen. Men fys blev det. Cykling o styrketräning i det gigantiska gymmet. Inte stort, men helt ok.

Bokat resa hem har jag gjort med. Till brorsans bröllop. Ankommer till Köping halv14 fredagen den 27 augusti o lyxar till det med att flyga tillbaka på söndagen från arlanda. Blev inte så dyrt som jag trodde. Så jag är nöjd.

Har inte så mycket vettigt att skriva. Det är trist med "det här gör jag om dagarna" boggar. Ja vill ju skriva nåt kul. O nåt kul har jag inte att skriva nu.

Gonatt med er.

Alla dagar kan man väl inte vara glad?

Har en pissdag. Ledig o allt. Det är lite trist men nån dag ska väl vara så med. Kan ju bero på att jag slutat med en viss sak med. Har hört att det trycker ner humöret rätt grovt. Men vad gör väl det i några veckor.

Dom senaste nätterna har bestått av uppesittarkvällar. Igår somnade jag 6 på morgonen o idag 4.

nää, fan. nu ska jag gå ut o gå nån timme så jag blir på bättre humör..

heipa.

Boggieupplärning.

Dagen till ära har vi öppnat boggien. Finses nightclub så att säga. Så där har jag agerat "bartender" bland ölburkar o vin. Upplärning där med. Imorrn är jag själv. Inte så mycket folk här så det ska nog gå fint. Där ska jag tillbringa helgerna som kommer. Idag har det mest vart personal. Danne fyller ju idag, det skulle ju firas. Så just nu är det tydligen nån form av efterfest i våran korridor. Men vad gör väl det?

Fys är något som står högt på tapeten nu för tiden. Är ute o går varje morgon. Undantag igår då. Men en dag i veckan kan man ju få vila. Höst 2010 here i come. 

Visstja. Va ju i storstan i onsdags med. Den innehöll, en bank, vinmonopol, ica och en jädrans massa sportbutiker. Men det dög, och som Rille sa. Det är sjukt hur glad man blir för så lite när man kommer hit. Jag har nog aldrig uppskattat strumpor o hårsprej som jag gjorde den dagen. Och boxen såklart. För vaaar är boxen? Hääääär är boxen (pekar mot min garderob). Blir nog dock ganska nyktert de närmaste dagarna. Eller ganska, det blir.

Still. Jag trivs. Vet att ni tycker det ser tråkigt o öde ut på alla bilder. Men det blir vad man gör det till. Det blir det alltid. Vi gör det kul helt enkelt.


gonatt.

400 drop. vad hände?

Igår när man vaknat till liv o kollade ut genom fönstret så va det sjukt mycket folk utanför hotellet. Det visade sig att det fallit ner en ledning på rälsen så tåget skulle bli fast på Finse i ca 3 timmar. Vilket innebar att vi fick fixa lunch till 400 pers som var på tåget som NSB skulle stå för (norges SJ). Det va många som flög upp ur sina sängar o sprang ner för att hjälpa till. Det gick galant. Mest impad är jag av NSB. Kan aldrig tänka mig att SJ skulle stå för nåt dyligt. 3 timmar är väl inget för dom? Där ska man väl va glad om man får en smörgås om man är fast i 6 timmar. Go Norge!
När tåget väl lämnat Finse så uppstod ett lugn utav dess like. Vad hände liksom. 3 timmar av tokstress o sen bara poff va alla borta. Kvällen bestod av 13 gäster o det gick bra.
Skulle avsluta kvällen med att spöa Rille i pingis. Det gick sådär kan man väl säga. Jag va tydligen inte så bra som jag trodde. Men man kan ju bara bli bättre!? För lite fritidsgårdshäng helt enkelt. Tur är väl det i denna ålder...haha.

Ikväll är det första kvällen jag jobbar själv utan nån med mig som jag kan fråga om allt. Det går nog bra. Och om inte annat så har jag alltid Moa till hjälp i receptionen.

På onsdag ska vi till "storstan" Geilo. ( väldigt liten stad man ack så mycke större än Finse). Lite shopping av det man glömt ta med sig. Typ strumpor. Smart.

Fortfarande - Jag trivs!

bye

Rallarvegen, shit vilken grej.

Gårdagen spenderades på en cykel. Startade ca 9 på morgonen. 5,5 mil ungefär. O nej, det va fan inte asfalt som gällde. Har cyklat upp o ner för berg. Gått genom snön med cykeln vissa partier. Cyklat på stengrus nerför tokbranta backar (jag gick oftast). Det tog ungefär 7 timmar skulle jag tro. Men en öl har aldrig smakat så bra som när man väl kom fram. Det är riktigt jobbigt som sagt. Men det är verkligen värt det. Ett tag trodde jag inte längre jag va i norge. Det såg mer ut som t.ex. Nya Zeeland. Helt sjukt vackert o självklart hade jag ingen kamera, så jag måste väl göra om det. hah. Jag överlevde o har faktiskt inte så mycke träningsverk som jag trodde jag skulle ha. Lite ont i aset bara.

Idag är det första arbetsdagen. Eller jag har ju jobbat innan men idag kommer de första gästerna. Så klockan 15 börjar jag. Det ska nog gå bra. Jonas har upplärning med mig så jag slipper ju va själv allafall...

Så, jag har det bra. Som vanligt.

Nu ska jag jumpa in i duschen.

Heipa