last day....

Dagen har tillbringats till att leta efter mitt pass. Gick upp rätt tidigt för att jag skulle hinna till banken i tid. Men efter att ha packat om alla väskor o vänt upp o ner på lgh så gav jag upp. Passhelvetet fanns inte. Anus. Drog en chansning på att det skulle gå o fixa mina bankärenden endå, det gjorde det med. Göttans. Annars hade det blivit svårt att ha en riktigt bra semester innan finse. Fick sms nere på banken med av natalie att mitt pass tydligen låg i hennes väska. Typiskt. Men tur att vi hittade det allafall, det löste sig ju endå.

Nu ska jag snart dra mig iväg till midtåsen. för absolut sista gången i mitt liv. rätt skön känsla vill jag lova.

catch you on the right side of the boarder, i sverige så att säga.

bye bye norway för några veckor!

1,5 more days to go.

En jobbdag kvar. Imorgon, mellan 14-21. Sen är det över. Skönt som fan. På tisdag klockan 10.00 tar jag båten över till strömstad där mamma, pappa o farmor väntar. Låt säga att vi entrar kungsör runt 21 snåret på kvällen... det går inte fort när pappa kör, det vill jag lova.
Sen är det semester för heela slanten. eller ja. inte hela kanske. måste ha nåt kvar till jag ska till finse med. får ju inte nästa lön förrns i augusti. men det löser sig som allt annat.

blir kanske lite bloggande hemma i kungsör. på finse är väl tanken att jag ska blogga mer. men just nu har jag endå inga läsare utan bloggar mer för mig själv. haha. men mitt inne i de norska kalla fjällen så finns det nog inte så mycket annat att göra. förutom att dricka gt, bib, o en o annan half liter. Jag gillart.

over and out för denna gång.

Tänk att denna sommar blev som jag ville till slut...

Förra gången stannade jag en vecka, denna gång en månad. Det tar sig sa kärringen som sket i farstun...(säger man verkligen så?)
Då var det klappat o klart. 28 juni bär det av till Finse. Tro det eller ej men jag ska jobba i servisen. Gött tycker jag. Slippa köket ett tag o testa något nytt.
Detta innebär dessutom semester i 28 dagar, håll i hatten gott folk. Ida Larsson ska fira midsommar för första gången på 3 år. Hur var och när? Jadu, säg det. Sol ska det vara o jag ska dricka nubbe som aldrig förr. Nubbe kan ju iförsig va det äckligaste jag vet. Men bara för att.

Är ledig i 5 dagar nu med. Så jävla värt. NOT. Sen jobbar jag ynka 3 dagar innan hemresan. Strålande. Idag o imorrn ska jag väl ha astråkigt som vanligt i denna stad. På tisdag drar jag o nathalie till Strömstad för att shoppa loss lite o hämta hennes bil. Kan bli så att vi kör all in o sover kvar med. Det visar sig. Onsdag-torsdag har jag en funderare på Oslo, så förbannat dyrt bara. Får se hur mycket det bli kvar efter hyran, räkningar o Strömstad. Orkar ju inte bli fattig det första jag blir.

Nehepp, om man skulle ta o titta på alla filmer jag laddat ner till kvällens sysselsättning.

puss o hej

Sandefjord? Inget för mig.

Nu har jag bott här i ca 2 veckor. 2 till blir det men sen blir det hemgång. Som förra gången. Den här staden o jag går fan inte ihop. Bara att inse det. Förhoppningsvis blir det ett annat jobb i Norge. Har anställningsintervju på telefon på fredag. Hoppas hoppas hoppas. För om jag nu får det här jobbet så betyder det semester hela juni. Hela juni liksom. Det är helt sinnes. Jag kommer få fira midsommar. För första gången på 3 år. Tjo. Dessutom så blir det ingen penganöd heller. Skattepengar, semesterersättning, lön från norge. njaa. det ser ljust ut på kameruns avbytarbänk som man brukar säga.
Så nu är det bara att hålla tummarna. Jag vill jag vill jag vill.

Det här med bloggandet går ju sådär skulle man kunna säga. Inte ett dugg kul.

Heipa

Norge, Sandefjord

Jahapp, nu var man här igen då. 4,5 år sen sist. Men vet faktiskt inte om jag gillar det nu heller. Men det kanske löser sig som allt annat. Lägenheten är mysig, om man bortser från de 3 "russe" studenterna ovanför. Klart dom måste få fira, men om dom endå kunde göra det med lite bättre musiksmak? :)
Jobbade första dagen i tisdags. 4 timmar. Sen va man tydligen ledig i 2 dagar. Det störde jag mig liiite på skulle man väl kunna säga. Vafan det va ju inte så att jag hade dött av lite mer ledig tid i Sverige. Men vafan, så sånn ä den som mina kära gamla norska vänner skulle sagt.
Under de lediga dagarna har jag gjort...typ inget. Hängt med Robban, Carro o Nathalie. Gått massa långa promenader. (här snackar vi höst -10 inte beach -10) Druckit öl för att jämna ut det. Hängt på stan osv.

Min hjärna mår väl sådär med kan man väl säga, men det har den väl alltid gjort. Sommarångesten har tagit mig med stormsteg o jag vet inte alls vad jag vill om jag ska va ärlig. Men måste väl ge Sandefjord en ärlig chans o inte ge vika efter en vecka som jag gjorde sist. Bara att bita ihop ett tag.

Nu ska jag ta tag i mitt liv o gå o sova


puss hej