utnyttja systemet

tydligen så ska jag börja med det. utnyttja systemet alltså. vart på arbetsförmedligen idag. jag ska få akassa. för första gången i mitt liv. känns bra. haha. slipper gå på dom dära möterna allafall eftersom jag snart har ett jobb igen. men varför inte få lite pengar för att gå hemma o slappa? så gör ju dom flesta andra;)

skönt att vara hemma. men otroligt rastlös är jag. jobbade första dagen igår o det visade sig att nästa pass inte är förrns i december. men jag överlever nog det med. ska bara försöka att inte bränna pengar. ikväll tex så kör vi budget varianten. tar lrabs biobiljetter o drar till etuna. smart drag, tack för den sessler!
Blir en vit helg. nästa är det sportmaskerad o jag ska vara cyklist. sykkel 1222 kommer det stå på ryggen, nice! helgen efter det är det ju dags för min egen fest. ska bli så sjukt kul att träffa alla igen. tjo.

Men....

Trodde aldrig. Jag skulle känna som jag gör nu. Sitter ibland om dagarna o kollar på filmerna om Finse. Jag längtar till nyår när jag ska dit igen. Dom orden trodde jag aldrig i min värld skulle komma ur min mun. Men så är det. Denna gången ska jag lära känna Finse, o inte problemen som uppstår. För det tog ett tag att få in i min skalle, att livet är som en film, och det är faktiskt jag som har huvudrollen.