Tiden går sakta...

Så är det alltid här hemma. Spec. när man inte har något jobb. Men om 3 dagar är det Egypten. Sen kommer allt bara rusa förbi. Snart är jag där, i mitt egna hem. Det kommer bli bra, riktigt bra.

Har sökt en massa jobb o hoppas bara på svar. Har fått svar på ett som ska ringa mina referenser, får väl hoppas på det bästa. Ett café jobb på Väla, vore perfekt. Så vi får se.
shiit vilken tråkig blogg. haha. kanske tar tag i detta när jag flyttar ner senare. we will see.

Sista dagen, första dagen på mitt nya liv...

Idag är det sista dagen på Finse. Det känns riktigt skumt. Efter 1,5 år så är det dax att lämna detta bakom sig. Kommer aldrig säga att jag aldrig kommer tillbaka, även om det känns som det såhär slutet på säsongen. Men Finse kommer alltid vara Finse och jag kommer komma tillbaka. Om inte annat för att hälsa på.

Finse har bestått av allt genom denna tid. Det här är stället som sänkte mig totalt, som säsongen efter fick mig att inse att man kan ha kul här, och som denna säsongen äntligen fått mig på egna ben. Enligt mig själv, inte enlig andra. Men vem fan bryr sig om andra när jag skriver om mig själv. 
Jag har fått som jag velat. Jag har fått lgh i Helsingborg. Så jäkla nöjd. Flyttar ner i mitten av november. Först o främst åker jag med Mimmie till Egypten, sen till London. Och sen flyttar jag ner. Jag ser framemot att köpa gymkort med Mike och leva lite hälsosamt ett tag. Det behövs efter allt säsongande.
Men framförallt så tar jag tåget hem idag, till Helsingborg för att fira SM-guld. Det kommer bli en grym helg och jag är hemma i Kungsör på måndag kväll.
Så... Hejdå denna tid och välkommen framtiden!
puss o hej